Ανάμεσά μας Η Ημερομηνία κυκλοφορίας του χάρτη του αεροσκάφους

Ανάμεσά μας Η Ημερομηνία κυκλοφορίας του χάρτη του αεροσκάφους

Σημειώστε το Ανάμεσά μας η ημερομηνία κυκλοφορίας του χάρτη αερόπλοιου επειδή έχει ήδη κυκλοφορήσει στις 31 Μαρτίου >> διαβάστε γιατί λίγοι λαμβάνουν μήνυμα σφάλματος ενημέρωσης;

Αναζητάτε ανάμεσά μας την ημερομηνία κυκλοφορίας του χάρτη αερόπλοιου; Στη συνέχεια, πρέπει να διαβάσετε αυτό το άρθρο και να κάνετε αναβάθμιση σύντομα για να απολαύσετε όλους τους πιο πρόσφατους χάρτες, δέρματα, καπέλα και πολλά άλλα. Διαβάστε τις πλήρεις πληροφορίες για να λάβετε όλους τους πιο πρόσφατους χάρτες αερόπλοιων και τα οφέλη τους. Εκατομμύρια θαυμαστές ήδη αναζητούν τον πιο πρόσφατο χάρτη και την ημερομηνία κυκλοφορίας του.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ ROBUX, ΒΙΕΣΤΕ! ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩΛάβαμε αρκετά σχόλια και αιτήματα σχετικά με αυτό, αλλά θα θέλαμε να γνωρίζετε ότι εκτός από τις Ηνωμένες Πολιτείες και το Ηνωμένο Βασίλειο, άλλες χώρες ενδέχεται να αντιμετωπίσουν προβλήματα σχετικά με την αναβάθμιση. Πώς μπορείτε να το ξεπεράσετε και ποιες είναι οι ημερομηνίες κυκλοφορίας, μπορείτε να μάθετε περισσότερα.

Πίνακας περιεχομένων

Τι περιλαμβάνει η πιο πρόσφατη λειτουργία;

Καθώς όλοι περιμένουμε το Ανάμεσά μας η ημερομηνία κυκλοφορίας του χάρτη αερόπλοιου έχει ανακοινωθεί και κυκλοφορήσει ήδη. Αλλά πριν από αυτό, θέλουμε να γνωρίζετε ότι αυτός ο χάρτης αερόπλοιου καθυστέρησε να κυκλοφορήσει λόγω πανδημίας. Όλοι γνωρίζουμε πόσο δραστικό ήταν το περασμένο έτος, αλλά το Innersloth κέρδισε το τζάκποτ επειδή το διαδικτυακό του βίντεο 'Among us' που κυκλοφόρησε το 2018 έγινε δημοφιλές.

Μιλώντας για το θέμα και τις πιο πρόσφατες δυνατότητες, υπάρχουν πολλά που θα λάβετε, όπως το επάνω μέρος, το κάτω μέρος, το δέρμα, η εμφάνιση χαρακτήρων και ένα νέο σύστημα λογαριασμών. Η περιοχή του χάρτη έχει επίσης αυξηθεί και τώρα οι παίκτες θα έχουν ένα νέο σημείο εκκίνησης.

Προστέθηκαν χαρακτηριστικά:

  • Σύστημα λογαριασμού: Από τώρα και στο εξής, όλοι οι ενεργοί παίκτες θα έχουν ένα νέο σύστημα λογαριασμών όπου θα μπορούν να διαχειρίζονται το σύστημα του λογαριασμού τους αναλόγως, όπως θα αποκλείουν λειτουργίες που αρέσουν σε οποιονδήποτε. Μπορείτε να αποκλείσετε και να αφαιρέσετε ανεπιθύμητους παίκτες.
  • Δέρματα/καπέλα: Τώρα ετοιμαστείτε με το πιο πρόσφατο ενημερωμένο καπέλο παγωτού. θα έχετε πολλές επιλογές σε δέρματα, καλλυντικά, φρύδια και ολοκληρωμένα ρούχα.
  • Πακέτο DLC: Τώρα ξεχάστε την ατομική στολή, τώρα μπορείτε να αγοράσετε ένα πακέτο που περιλαμβάνει μπλούζες, παντελόνια, καπέλα, δέρματα και καλλυντικά.

Τι είναι το Ανάμεσά μας η ημερομηνία κυκλοφορίας του χάρτη αερόπλοιου;

Η τελευταία έκδοση του 'Among us' κυκλοφορεί ήδη στις 31 Μαρτίου 2021 και πολλοί χρήστες την έχουν ήδη ενημερώσει. Ωστόσο, πολλοί παίκτες Μεταξύ μας δεν λαμβάνουν το μήνυμα ενημέρωσης ή λαμβάνουν μήνυμα σφάλματος σύμφωνα με τις πληροφορίες. Ακούσαμε επίσης ότι οι ενημερώσεις δεν είναι διαθέσιμες για λίγες χώρες προς το παρόν.

Αλλά τώρα πρέπει να ανησυχείτε γιατί η Innersloth κυκλοφόρησε πρόσφατα τον χάρτη αερόπλοιων και ίσως μερικοί ενδέχεται να καθυστερήσουν τις ενημερώσεις. Η διαδικασία είναι ενεργοποιημένη και θα λάβετε τον χάρτη αερόπλοιου.

Ο λόγος πίσω από το σφάλμα στις ενημερώσεις;

Τα διαδικτυακά βιντεοπαιχνίδια εξαρτώνται από διακομιστές. Σε αντίθεση με τα βιντεοπαιχνίδια εκτός σύνδεσης, υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα ενός διαδικτυακού παιχνιδιού, όπως άμεσες ενημερώσεις, ζωντανή συνομιλία, συζήτηση και λειτουργίες όπως μπορείτε να το παίξετε από οπουδήποτε. Δεν χρειάζεται να μεταφέρετε το joystick στο plug-in. Πολλοί παίκτες μπορούν να συμμετέχουν στο ίδιο παιχνίδι ταυτόχρονα.

Όπως αναφέραμε, το διαδικτυακό βιντεοπαιχνίδι εξαρτάται από τον διακομιστή. Οι προγραμματιστές πρέπει να αγοράσουν το serer κατά χώρα για να δώσουν κατάλληλες εκπτώσεις και προσφορές ανάλογα με την περιοχή. Και αυτό απαιτεί χρόνο που οδηγεί σε καθυστέρηση ή σφάλμα, αλλά δεν σημαίνει ότι οι παίκτες από άλλες χώρες εκτός από τις Ηνωμένες Πολιτείες, το Ηνωμένο Βασίλειο θα πρέπει να περιμένουν πολύ.

συμπέρασμα

Συμπεραίνουμε ότι μεταξύ μας η ημερομηνία κυκλοφορίας του χάρτη αερόπλοιου είναι η 31η Μαρτίου 2021 και θα πρέπει να πάτε και να ξεκινήσετε το παιχνίδι για να ελέγξετε σχετικά με το μήνυμα ενημέρωσης. Εάν έχετε οποιεσδήποτε απορίες ή σχετικά ζητήματα, τότε γράψτε μας στην ενότητα σχολίων. θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε!