Ανάμεσά μας Νέος Χρόνος Έκδοσης Χάρτη

Ανάμεσά μας Νέος Χρόνος Έκδοσης Χάρτη

Βιασύνη! Σημειώστε το Ανάμεσά μας Νέος Χρόνος Έκδοσης Χάρτη γιατί έχει ήδη κυκλοφορήσει και τώρα ήρθε η ώρα να ενημερώσετε την πιο πρόσφατη έκδοση. Κυκλοφόρησε στις (31 Μαρτίου 2021).

Αν όλοι περιμένετε, Among Us New Map Release Time, όλοι οι θαυμαστές του Among us πρέπει να διαβάσουν αυτό το ενημερωτικό άρθρο επειδή οι Innersloth είχαν αποφασίσει προηγουμένως να αναβάλουν την ημερομηνία. Ωστόσο, τώρα σύμφωνα με τα τελευταία νέα, ανακοινώνονται όλες οι πληροφορίες σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ROBUX 100% ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ!Ίσως η κυκλοφορία να επηρεάσει ανάλογα με τη χώρα, όπως τις Ηνωμένες Πολιτείες, το Ηνωμένο Βασίλειο και άλλες χώρες, αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για αυτό, επειδή σας παρουσιάζουμε όλες τις λεπτομέρειες που αναζητάτε για να το κατεβάσετε και να το απολαύσετε. Λοιπόν, ας ξεκινήσουμε τη διαδρομή των πληροφοριών.

Πίνακας περιεχομένων

Ποιες είναι οι δυνατότητες και οι τοποθεσίες που προστέθηκαν στον πιο πρόσφατο χάρτη;

Όπως όλοι γνωρίζετε, η Innersloth γνωρίζει τα νεύρα των gamers και γι' αυτό κυκλοφορούν συχνά τέτοιες ενημερώσεις, οι οποίες έρχονται στην πρώτη θέση στις αναζητήσεις τάσεων. Ποια είναι λοιπόν η τελευταία αναβάθμιση στον χάρτη;

Λοιπόν, αυτή τη φορά, όλοι εσείς, ανάμεσα σε εμάς τους λάτρεις, θα λάβετε έναν μεγαλύτερο χάρτη με νέες αίθουσες εκκίνησης, δέρματα, ρούχα και ένα νέο σύστημα λογαριασμών. Όχι μόνο αυτό, υπάρχουν πολλές ακόμη κρυφές εκπλήξεις που σας περιμένουν που σίγουρα θα απολαύσετε στις επερχόμενες ενημερώσεις.

Προστέθηκε δυνατότητα σε Ανάμεσά μας Νέος Χάρτης

  • Σύστημα λογαριασμού: Τώρα, μπορείτε να μπλοκάρετε τους ανεπιθύμητους παίκτες που ενεργούν τοξικά. σε αυτήν την ενημέρωση, θα έχετε ένα τόσο φανταστικό χαρακτηριστικό.
  • Ρούχα/Δέρματα: Καθώς πολλοί από εσάς μπορεί να περιμένετε την Ώρα κυκλοφορίας του νέου χάρτη μεταξύ μας για αναζήτηση των πιο πρόσφατων skin/outfit, τότε υπάρχουν καλά νέα για όλους σας ότι πρόσθεσαν καπέλα, φρύδια (θυμωμένα) και πολλά δέρματα.
  • Πακέτο DLC: Τώρα, μπορείτε να αγοράσετε ένα πακέτο πακέτο αντί να επενδύσετε χρήματα στην μεμονωμένη αγορά. Το πακέτο θα περιλαμβάνει καπέλα, τοπ, κάτω μέρος, καλλυντικά, νέους χαρακτήρες και πολλά άλλα.

Ποιος είναι ο χρόνος κυκλοφορίας του νέου χάρτη Among Us;

Όλοι γνωρίζουμε πώς η πανδημία έπληξε σοβαρά παγκοσμίως. αν μιλάμε μόνο για τις Ηνωμένες Πολιτείες, τότε πολλές ζωές καταστρέφονται. Αλλά ένα πράγμα που προέκυψε ήταν το 'Among us', το οποίο έλαβε πολλές αναγνωρίσεις και βραβεία καλύτερου διαδικτυακού βιντεοπαιχνιδιού 2020.

Πρόσφατα, οι προγραμματιστές του «Among us», ο Innersloth, κυκλοφόρησαν την ενημερωμένη έκδοση του χάρτη παιχνιδιών στο 31 Μαρτίου 2021 . Αυτή τη φορά φόρτωσαν όλα τα υλικά που περίμεναν οι θαυμαστές τους. Θα αποκτήσετε μια νέα αρχική αίθουσα με μεγαλύτερο χάρτη, που θα κάνει το παιχνίδι πιο δύσκολο.

Ποια είναι η αντίδραση του κοινού σε αυτήν την τελευταία κυκλοφορία;

Καθώς οι ενημερώσεις του παιχνιδιού έχουν ήδη κυκλοφορήσει, μπορείτε όλοι να το αναβαθμίσετε, αλλά ένα αξιοσημείωτο σημείο που παρατηρήσαμε είναι ότι εκατομμύρια από εμάς θαυμαστές περιμέναμε με μεγάλη περιέργεια για αυτήν την ενημέρωση. Ένας από τους αναγνώστες μας εξέφρασε επίσης την περιέργειά του για το παιχνίδι. Αν και η αναμονή τελείωσε, η αναζήτηση εξακολουθεί να είναι στην κορυφαία τάση.

Εκκαθάριση

Ελπίζουμε να σας άρεσε το ενημερωτικό μας άρθρο που εκδόθηκε προς το ενδιαφέρον όλων των οπαδών του Among us. The Among Us New Map Release Time Η ημερομηνία κυκλοφορεί τώρα και έχει ήδη κυκλοφορήσει στις 31 Μαρτίου 2021.

Εν τω μεταξύ, αν χάσαμε κάτι ή θέλουμε να μάθουμε περισσότερα για οτιδήποτε άλλο, γράψτε μας στην ενότητα σχολίων.