Ανανέωση από τον Andersen Κριτικές από 50+ πελάτες [Οκτ-2022]

Ανανέωση από τον Andersen Κριτικές από 50+ πελάτες [Οκτ-2022]

Διαβάστε την πιο πρόσφατη ανανέωση από την Andersen Reviews. Ας δούμε τις υπηρεσίες, τα πλεονεκτήματα, τα μειονεκτήματα και πολλά άλλα σχετικά με την εταιρεία.

Τα παράθυρα του σπιτιού σας προσφέρουν θέα και ανανέωση κάθε πρωί. Η καθημερινή χρήση του και το άνοιγμα στις μεταβαλλόμενες καιρικές συνθήκες οδηγούν στην κανονική φθορά του. Είναι πολύ σημαντικό να τα ελέγξετε και τη συντήρησή τους. Η ανανέωση από την Andersen σας παρέχει τέτοιες υπηρεσίες.

Πίνακας περιεχομένωνΣχετικά με την Ανανέωση από τον Άντερσεν

Έχετε βαρεθεί τα παλιά, σπασμένα παράθυρα και πόρτες σας; Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, γιατί, το Renewal by Andersen ήρθε να σας σώσει! Δώστε στο σπίτι σας μια νέα όψη με την αντικατάσταση και επισκευή της πόρτας και των παραθύρων.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1995, στη Μινεσότα των Ηνωμένων Πολιτειών. Η έδρα του βρίσκεται στο Cottage Grove, Ηνωμένες Πολιτείες. Έχει ένα ευρύ δίκτυο στις ΗΠΑ, είναι παρούσα σε περισσότερες από 100 αγορές στη χώρα, καθιστώντας την μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες αντικατάστασης παραθύρων στις ΗΠΑ.

Προσφέρει ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες με εγγύηση. Προβλέπει διαφορετικούς τύπους κουφωμάτων όπως συρόμενα, τέντα, διπλά κρεμασμένα κ.λπ.

Προδιαγραφές

 • Στοιχεία επικοινωνίας
 • Αριθμός- 877-936-2106
 • Διεύθυνση επικοινωνίας- 9900, Jamaica Ave S Cottage Grove, ΗΠΑ
 • Email-id- Δεν είναι διαθέσιμο στον επίσημο ιστότοπο.
 • Πολιτική εγγύησης- Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι τα παράθυρα που παρέχει είναι ανθεκτικά στη σκουριά, τις τρύπες και τις νιφάδες. Εάν αντιμετωπίζετε κάποιο από αυτά τα ζητήματα, μπορείτε να αναζητήσετε επισκευή εντός της περιόδου εγγύησης που είναι 20 χρόνια από την εγκατάσταση των παραθύρων. Διατίθεται 2 χρόνια εγγύηση κατά την εγκατάσταση.
 • Αριθμός τηλεφώνου εγγύησης-1-800-441-1109
 • Μητρικός Οργανισμός- Andersen Corporation
 • Εύρος τιμών - 00-00
 • Κατασκευασμένο από Fiberx.
 • Οι υπηρεσίες μπορούν να προγραμματιστούν εκτός σύνδεσης ή online.

Πλεονεκτήματα

 • Τα παράθυρα είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας.
 • Παρουσία σε 48 πολιτείες των ΗΠΑ.
 • Εύκολη εγκατάσταση.
 • Τα υλικά παραθύρων είναι φιλικά προς το περιβάλλον.

Μειονεκτήματα

 • Σύμφωνα με το Renewal by Andersen Reviews, είναι λίγο ακριβό.
 • Δεν διατίθεται στο Μισισιπή και τη Δυτική Βιρτζίνια
 • Η τιμή δείγματος δεν είναι διαθέσιμη στον ιστότοπο.

Αξίζει την επένδυσή σας το Renewal by Andersen;

Η διερεύνηση των πληροφοριών σχετικά με την αξία οποιασδήποτε εταιρείας ή επωνυμίας είναι αναπόσπαστο μέρος της κριτικές

. Επομένως, θα φροντίσουμε τώρα αν αξίζει ή όχι το Renewal by Andersen, προκειμένου να παρέχουμε καλύτερη υποστήριξη σε αυτό το άρθρο, Renewal by Andersen Reviews.

Το BBB έχει διαπιστεύσει την εταιρεία με βαθμολογία Α+. Είναι μια νόμιμη εταιρεία. Παρέχει καλής ποιότητας και ανθεκτικά παράθυρα. Είναι ένας πλήρης πάροχος υπηρεσιών, σας βοηθά με τον σχεδιασμό, την εγκατάσταση, την κατασκευή και τις υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών. Οι τιμές του είναι λίγο ακριβές σε σύγκριση με τις υποκατάστατές του, αλλά η ποιότητά του είναι εξαιρετική και είναι μια καλή επιλογή για άτομα που βάζουν την ποιότητα πάνω από το κόστος.

Μπορείτε σίγουρα να επενδύσετε στις υπηρεσίες τους εάν οι τιμές δεν σας ενοχλούν πολύ. Εξάλλου, αυτού του είδους οι υπηρεσίες είναι εφάπαξ επενδύσεις. Επομένως, θα πρέπει να κάνουμε μια σοφή επιλογή λαμβάνοντας υπόψη όλες τις πτυχές.

Τι είναι το Renewal by Andersen Reviews από τους πελάτες;

Στην επίσημη ιστοσελίδα της, υπάρχουν 409.258 κριτικές και οι πελάτες της έχουν δώσει 4,7/5. Δεν είναι εντυπωσιακό; Στις Υποθέσεις Καταναλωτή, έχει λάβει βαθμολογία 4,2 στα 5.

Οι κριτικές του δείχνουν ότι οι πελάτες είναι λίγο πολύ ευχαριστημένοι με τις υπηρεσίες. Είπαν ότι η διαδικασία εγκατάστασης είναι ομαλή και πραγματικά γρήγορη. Τα παράθυρα που αντικαταστάθηκαν είναι ανεκτικά σε διαφορετικές καιρικές συνθήκες και είναι όμορφα. Οι πάροχοι υπηρεσιών είναι επαγγελματίες και εκτελούν τη δουλειά με ποιότητα.

Οι πελάτες είναι ευχαριστημένοι με τη βοήθεια που παρέχει η εταιρεία για την επιλογή σχεδίων και χρωμάτων. Υπάρχουν σχεδόν 13 χρώματα διαθέσιμα για διαφορετικά στυλ.

Υπάρχουν κάποιες αρνητικές κριτικές σχετικά με την κακή επικοινωνία. Έχουν παραπονεθεί ότι η εταιρεία είχε παρερμηνεύσει το στυλ των παραθύρων και η δοκιμή QA απέτυχε.

Υπάρχει ένα μειονέκτημα σε κάθε εταιρεία. Αλλά τείνουμε να κοιτάμε προς την πλευρά που ζυγίζει περισσότερο. Εδώ η θετική πλευρά έχει μεγαλύτερη βαρύτητα. Σίγουρα συνιστούμε να επενδύσετε στις υπηρεσίες της εταιρείας εάν το αναζητάτε. Υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να μην σας απογοητεύσουν.

συμπέρασμα

Η έρευνα της ομάδας μας για την Ανανέωση από την Andersen Reviews μας οδήγησε στο συμπέρασμα ότι η εταιρεία είναι μια καλή επιλογή για να αντικαταστήσετε τα παράθυρά σας, χωρίς να καταβάλετε μεγάλη προσπάθεια. Σας παρέχουν επίσης πολιτικές εγγύησης, ώστε να τους εμπιστευτείτε περισσότερο και να αποκτήσει ασπίδα η εγκατάστασή σας.

Μοιραστείτε τις σκέψεις σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων. Ελπίζω ότι αυτό το άρθρο ήταν χρήσιμο.