Απάτη Ascus

Απάτη Ascus

Όλες οι σημαντικές πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε Απάτη Ascus >> διαβάστε τι λένε τα θύματα για αυτό. Είναι νόμιμο ή όχι;

Έχουμε δει μια εκθετική αύξηση της απάτης λόγω πολλών παραγόντων και είναι εξαιρετικά σημαντικό για εμάς να είμαστε πιο προσεκτικοί και να συνειδητοποιούμε ότι τις αναγνωρίζουμε ως απάτες. Σήμερα θα συζητήσουμε μια τέτοια απάτη που είναι η απάτη Ascus, η οποία κρατά το ηβικό ανήσυχο.

Αυτές οι απάτες αυξάνονται στο Ηνωμένο Βασίλειο καθώς οι απατεώνες στοχεύουν τόσο ιδιώτες όσο και επιχειρήσεις καθώς χάνουν πολλά χρήματα από απατεώνες που παρουσιάζονται ως εισπράκτορες χρεών. Αν και είναι πιθανό, μπορεί να μην έχετε αντιμετωπίσει ακόμα μια απάτη, αλλά αυτό το άρθρο θα σας προειδοποιήσει σχετικά με αυτές τις απάτες να μην χρειαστεί σε μια τέτοια κατάσταση και τα χρήματά σας εξοικονομούνται.Πίνακας περιεχομένων

Ascus Scam

Όταν αποκτούμε χρέη ως άτομο ή επιχείρηση με οποιαδήποτε μορφή χρηματοδότησης, τείνουμε να αντιμετωπίζουμε γραφεία είσπραξης οφειλών που μπορεί να είναι αρκετά λογικά ή μερικές φορές είναι ολοκληρωτικές απάτες. Εδώ συζητάμε την απάτη της Ascus, μια απάτη με εισπράκτορα οφειλών στην οποία λαμβάνετε κλήσεις που αναφέρονται σε ανύπαρκτο χρέος και απαιτούν γρήγορη πληρωμή ή εξόφληση χρεών.

Οι απατεώνες χρησιμοποιούν επίσης το όνομα της ενσωμάτωσης της ACS για την αποστολή email για τη συλλογή χρημάτων. Όσοι παρουσιάζονται ως εισπράκτορες οφειλών είναι πολύ πειστικοί καθώς έχουν όλες τις πληροφορίες, όπως πιστωτική αναφορά και άλλα προσωπικά στοιχεία του ατόμου που είναι πολύ δύσκολο να τα εντοπίσετε, για τα οποία θα σας βοηθήσουμε καταλαβαίνοντας πώς να τα αναγνωρίσετε παρακάτω.

Πώς να αναγνωρίσετε μια απάτη

  • Όταν το άτομο που σας καλεί για να εισπράξετε χρήματα αρνείται να παράσχει πλήρεις πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία ή δίνει ανακριβείς πληροφορίες, πρέπει να το αναγνωρίσετε ως απάτη της Ascus . Το άτομο απαιτεί να κάνετε την πληρωμή αμέσως και θα πρέπει να αντιμετωπίζεται με προσοχή. Ενώ οι περισσότεροι δικαιούχοι χρέους είναι επίσης πιεστικοί σχετικά με τις πληρωμές, πρέπει να προσδιορίσετε άλλους παράγοντες.
  • Εάν απειλούν να κινηθούν νομικά ή να χρησιμοποιήσουν την επιβολή του νόμου, όπως σύλληψη ή φυλάκιση, μπορείτε να το προσδιορίσετε ως απάτη επειδή, στο Ηνωμένο Βασίλειο ή σε άλλες χώρες, οι εισπράκτορες οφειλών δεν μπορούν να τις χρησιμοποιήσουν.
  • Επίσης, όπως προτείνουν και όλες οι τράπεζες, θα είναι απάτη εάν ο συλλέκτης ζητήσει κάποια ευαίσθητα τραπεζικά στοιχεία.

Ως εκ τούτου, τα άτομα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικά για να τα αναγνωρίσουν ως ανεπιθύμητα, καθώς οι περισσότεροι από εμάς ενημερωνόμαστε από τέτοιες χρεώσεις και νιώθουμε υποχρεωμένοι να πληρώσουν.

Τι μπορούν να κάνουν οι καταναλωτές;

Είτε έχετε αποκτήσει χρέος είτε όχι, αυτές οι χρηματοπιστωτικές εταιρείες που απειλούν και ζητούν τα χρήματά τους μπορεί επίσης να σας φέρουν σε μια προβληματική κατάσταση, αλλά μπορείτε να προστατευθείτε από τέτοιες απάτες Ascus:

  • Θα πρέπει να αποφεύγετε να μοιράζεστε ευαίσθητες οικονομικές και προσωπικές πληροφορίες και να μην συζητάτε τίποτα σχετικά με τα χρήματα του πρακτορείου.
  • Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με την αρχική σας εταιρεία χρέους από την οποία έχετε αποκτήσει οποιαδήποτε οφειλή, εάν την λάβετε ή να αναζητήσετε στην εταιρεία για την αναγνωσιμότητά της.
  • Αναφέρετε την αρμόδια αρχή για ένα τέτοιο περιστατικό, ώστε να ληφθούν άμεσα μέτρα.

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ έλαβε 170.000 $, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ

συμπέρασμα

Αν και είναι σχεδόν αδύνατο να επιστραφούν τα χρήματα που μπορεί να έχει καταβάλει ο καταναλωτής για την απάτη, μπορούμε να αποφύγουμε τέτοιες απάτες ενώ παραμένουμε σε εγρήγορση και επίγνωση. Αυτές οι απάτες και οι απάτες αυξάνονται, όπως και οι αρμόδιες αρχές εργάζονται για τον περιορισμό τους.

Προτείνουμε να συγκεντρώσετε πλήρεις πληροφορίες και ενδελεχείς γνώσεις για το πρακτορείο για να τις αποφύγετε. Ενημερώστε μας τις προτάσεις σας σχολιάζοντας παρακάτω.