Απάτη με κείμενο του Υπουργείου Μεταφορών του Ιλινόις

Απάτη με κείμενο του Υπουργείου Μεταφορών του Ιλινόις

Έχετε επίσης πέσει θύμα διαδικτυακών απατών όπως πολλοί χρήστες στο διαδίκτυο; Πολλοί χρήστες στο διαδίκτυο έχουν επαναλαμβανόμενες δηλώσεις σχετικά με το Απάτη κειμένου τμήματος μεταφορών του Ιλινόις παριστάνοντας ότι είναι από την κρατική υπηρεσία για να εξαπατήσει τους κατοίκους με τα ανέντιμα σχέδιά τους.

Πολλοί πολίτες στις Ηνωμένες Πολιτείες έχουν πέσει θύματα διαδικτυακών απατών επειδή δηλώνουν ότι προέρχονται από αξιόλογες μάρκες και διακεκριμένες κυβερνητικές οντότητες. Πολλοί πάσχοντες έχουν καταφύγει σε διαδικτυακές πλατφόρμες για να τους περιγράψουν και να αυξήσουν την ευαισθητοποίηση, μεταξύ άλλων. Με τη σημαντική αύξηση τέτοιων απατών, έχουν υιοθετηθεί συλλογικές προσπάθειες από πολλούς οργανισμούς με επιρροή για την εκπαίδευση των ανθρώπων σχετικά με το πώς να διαφοροποιούν τις απάτες και τα νόμιμα email όπως αυτά.

Πίνακας περιεχομένωνΤι είναι το τμήμα μεταφορών του Ιλινόις ?

Το Υπουργείο Μεταφορών του Ιλινόις είναι μια κρατική υπηρεσία στις Ηνωμένες Πολιτείες που είναι υπεύθυνη για τη συντήρηση των δημόσιων δρόμων στην πολιτεία του Ιλινόις. Παρέχει επίσης χρηματοδότηση για διάφορα κρατικά έργα, όπως έργα σιδηροδρόμων, δημόσιας συγκοινωνίας και αεροδρομίων. Προσπαθεί να παρέχει ένα σύστημα μεταφορών παγκόσμιας κλάσης και να προάγει την οδική ασφάλεια και την ποιότητα της οδικής εμπειρίας.

Ποια είναι η απάτη κειμένου του τμήματος μεταφορών του Ιλινόις που έλαβαν οι πολίτες; (Πρέπει να Διαβαστεί)

Αυτά τα μηνύματα κειμένου που προσποιούνται ότι είναι από την κρατική υπηρεσία λαμβάνονται υπό το γραφείο του ίδιου του γραμματέα του Ιλινόις. Στο περιεχόμενο του email αναφέρεται ότι λείπουν τα στοιχεία επικοινωνίας των πολιτών και χρήζουν ενημέρωσης. Το email έρχεται με έναν σύνδεσμο που του έχει εκχωρηθεί που πρέπει να ανοίξει για να ανανεωθούν τα στοιχεία επικοινωνίας και να παρουσιαστούν προσωπικά δεδομένα. Μόλις ο χρήστης δώσει τα δεδομένα, εκτίθεται σε πειρατεία και διαρροή δεδομένων σε εγκληματική οργάνωση.

Πολλά άλλα μηνύματα έχουν αναφερθεί ότι αναφέρουν ότι οι πολίτες έχουν εκκρεμείς χρεώσεις ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και παρέχεται ο σύνδεσμος για να συμπληρωθεί με τα προσωπικά στοιχεία.

Μετά την καταγραφή διαφόρων τέτοιων περιστατικών στις ίδιες τις Ηνωμένες Πολιτείες, το τμήμα μεταφορών του Ιλινόις ήταν επίσης πολύ αποτελεσματικό στην εκπαίδευση των ανθρώπων σχετικά με τις πολιτικές και τις μεθόδους με τις οποίες έρχονται σε επαφή με τους πολίτες.

Η υπουργός Εξωτερικών του Ιλινόις, Jesse White, ήταν πολύ φωνητική με τις προειδοποιήσεις της και ζήτησε από τους κατοίκους να προσέχουν από τέτοιους απατεώνες που αναζητούν προσωπικές πληροφορίες για κακόβουλα κέρδη και ισχυρίζονται ότι προέρχονται από το επίσημο κυβερνητικό γραφείο.

Ο White συμβούλεψε τους πολίτες να είναι σε εγρήγορση πριν απαντήσουν σε τέτοιες απάτες και να μην κάνουν κλικ σε τυχόν συνδέσμους που παρέχονται στα mail και στα μηνύματα. Έχουν εκδώσει επίσημη ειδοποίηση απάτης για να καθοδηγήσουν τους ανθρώπους περαιτέρω. Το άρθρο αναφέρει ότι οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι δεν απαιτούν ποτέ τα προσωπικά στοιχεία των κατοίκων μέσω email ή μηνυμάτων.

Ο Γουάιτ διαβεβαίωσε επίσης τους κατοίκους ότι η ομάδα τους εργάζεται ακατάπαυστα για να προστατεύσει τους κατοίκους του Ιλινόις από τέτοια ανέντιμα σχέδια και σύντομα θα συλλάβουν τους παραβάτες.

Εάν υποπέσει στην αντίληψή σας μια απάτη ή μια πληροφορία, προτείνεται να τους ενημερώσετε για τον εντοπισμό των ενόχων. Παρόλο που η ανίχνευση ενός μηνύματος απάτης είναι μια περίπλοκη εργασία, εκτελούνται αυστηρά βήματα σε τέτοιες δόλιες εταιρείες.

Ποιες είναι οι κριτικές;

Το τμήμα μεταφορών του Ιλινόις είναι ένας πολύ αξιόπιστος κυβερνητικός οργανισμός και αποτελεί μέρος της πολιτειακής κυβέρνησης. Οι χρήστες συνήθως έχουν επίγνωση της υψηλού επιπέδου διαχείρισης των προσωπικών πληροφοριών των κατοίκων από τα κυβερνητικά γραφεία. Γνωρίζουν πολύ καλά ότι το Γραφείο του Υπουργού Εξωτερικών δεν πραγματοποιεί καμία επικοινωνία με τους κατοίκους μέσω email ή μηνυμάτων.

Οι κριτικές των κατοίκων είναι εξαιρετικά ικανοποιητικές. Μετά την απάτη του τμήματος μεταφοράς κειμένου του Ιλινόις, η απάντηση από τον υπουργό Εξωτερικών του Ιλινόις, Τζέσι Γουάιτ, βοήθησε στον καθαρισμό του αέρα και παρείχε περαιτέρω διαβεβαίωση στους κατοίκους. Τώρα είναι προσεκτικοί πριν απαντήσουν σε τέτοια μηνύματα.

Άτομα που έχουν πέσει θύματα τέτοιας απάτης έχουν αναφέρει περιπτώσεις κατά των μηνυμάτων και οι αρμόδιες αρχές έχουν λάβει μέτρα.

Είναι το Νομικό τμήμα Μεταφορών του Ιλινόις;

Το τμήμα μεταφορών του Ιλινόις ιδρύθηκε το 1972 και είναι κρατική υπηρεσία. Δεν υπάρχει αμφιβολία για τη νομιμότητά του. Έχει την έδρα της στο Σπρίνγκφιλντ του Ιλινόις.

συμπέρασμα

Δυστυχώς, έχει ειδοποιηθεί μια τέτοια απάτη κειμένου του τμήματος μεταφορών του Ιλινόις. Η προσεκτική απάντηση από την πλευρά του υπουργού Εξωτερικών του Ιλινόις, Τζέσι Γουάιτ, για την αντιμετώπιση των παραπόνων των κατοίκων που αντιμετωπίζουν αυτές τις απάτες μέσω κειμένου τους έχει κερδίσει την εκτίμησή τους. Παρά τις τόσες πολλές επιχειρήσεις κατά των απατηλών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, πολλοί πολίτες έχουν πέσει θύματα τέτοιων εξαπατήσεων.

Είναι πάντα λογικό να είστε πολύ προσεκτικοί όταν δίνετε προσωπικά στοιχεία. Η λεπτομερής περιγραφή τέτοιων απατών στις αρχές και η διάδοση της γνώσης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι πολύτιμη για άλλους.