Απάτη Readytofix.com

Απάτη Readytofix.com

Το Readytofix.com είναι ένας ιστότοπος που λειτουργεί ως πηγή αντικαταστάσιμων αυτοκινήτων διάσωσης. Ήταν η πρώτη διαδικτυακή πηγή που ήρθε στα τέλη της δεκαετίας του 1970. Υπάρχουν πολλές αμφιβολίες σχετικά με την απάτη του Readytofix.com. Αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε περισσότερες γνώσεις σχετικά με το Readytofix.com και τη νομιμότητά του.

Μια ποικιλία από διαφορετικά οχήματα είναι διαθέσιμα στο readytofix.com. Μπορείτε είτε να αγοράσετε το όχημα αυτοπροσώπως από τα καταστήματά τους που βρίσκονται σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες, από ορισμένα μέρη στον Καναδά είτε ηλεκτρονικά από τον ιστότοπο. Ο ιστότοπος είναι ενεργός εδώ και πολύ καιρό και έχει δεκάδες χιλιάδες οχήματα κάτω από αυτό.

Σε αυτό το άρθρο, θα μάθετε περισσότερα για readytofix.com και τις πολιτικές της.Πίνακας περιεχομένων

Τι είναι το Readytofix.com;

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, το Readytofix.com είναι μια διαδικτυακή πηγή μάρκετινγκ που δημιουργήθηκε για την επισκευάσιμη διάσωση αυτοκινήτων με περισσότερα από 15.000 οχήματα σε απόθεμα.

Δεν απαιτείται άδεια για την αγορά οχήματος και παρέχεται επίσης η τελωνειακή μεσιτεία για την παράδοση ή τη μεταφορά του οχήματος οπουδήποτε σε όλο τον κόσμο. Παρέχονται επίσης εγκαταστάσεις αυτόματης μεταφοράς για τη μεταφορά οχημάτων προς όλους τους προορισμούς.

Η εγγραφή στο readytofix.com είναι επίσης μια πολύ γρήγορη και εύκολη διαδικασία. Ισχυρίζονται ότι σας παρέχουν επισκευάσιμα οχήματα σε πολύ μειωμένη τιμή. Πρέπει να αγοράσετε και τη συνδρομή τους.

Ισχυρίζονται ότι οι τρόποι πληρωμής που χρησιμοποιεί η εταιρεία σας επιτρέπουν να λάβετε τα χρήματά σας πίσω με ασφάλεια. Αλλά αν είναι Readytofix.com Απάτη, ας μάθουμε περισσότερα για αυτό.

Λεπτομερείς πληροφορίες

 • Cars- Το Readytofixm.com σας προσφέρει επισκευάσιμα αυτοκίνητα σε πολύ σταθερή τιμή προϋπολογισμού.
 • Φορτηγά - Τα φορτηγά σας βοηθούν στη μεταφορά φορτίων. Μπορείτε να αγοράσετε φορτηγά στο readytofix.com σε λογικές τιμές
 • Μοτοσικλέτες- Οι μοτοσυκλέτες είναι ένας πολύ βολικός τρόπος μεταφοράς. Μπορείτε να τα αγοράσετε από το readytofix.com σε επιθυμητές τιμές.
 • Τρόποι πληρωμής - μετρητά κατά την παράδοση, PayPal, επιταγή ή πιστωτική κάρτα. Γίνονται επίσης δεκτές χρηματοοικονομικές και εμπορικές συναλλαγές στόλου.

Προδιαγραφές

 • Οργάνωση- readytofix.com
 • Διεύθυνση- PO 6684 33468 Jupiter
 • Χώρα- Ηνωμένες Πολιτείες
 • Τηλέφωνο- +1.5614467894
 • Email- [email protected]
 • Ιδιοκτήτης- Conci Delmar
 • Τύπος καταστήματος- Αυτοκίνητο

Πλεονεκτήματα του Readytofix.com

 • Αποστέλλει τις παραγγελίες σας σε όλο τον κόσμο
 • Υπάρχει δυνατότητα ανταλλαγής ή επιστροφής χρημάτων
 • Η ιστοσελίδα υπάρχει εδώ και πολύ καιρό
 • Το πιστοποιητικό SSL είναι έγκυρο

Μειονεκτήματα του Readytofix.com

 • Ο ιστότοπος δεν έχει πολλούς επισκέπτες ή πελάτες
 • Το Readytofix.com έχει πολλές αρνητικές κριτικές
 • Αυτός ο ιστότοπος δεν είναι βελτιωμένος για μηχανές αναζήτησης
 • Οι πιθανότητες απάτης είναι μεγάλες

Απάτη Readytofix.com

Παρόλο που ο ιστότοπος είναι ενεργός για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, δηλαδή από τα τέλη της δεκαετίας του 1970, δεν έχει υψηλή βαθμολογία εμπιστοσύνης. Ο αριθμός των πελατών του readytofix.com είναι πολύ χαμηλός.

Έχουν καταγραφεί πολλά παράπονα που αναφέρουν ότι ο ιστότοπος τους εξαπάτησε. Οι περισσότερες φωτογραφίες των οχημάτων είναι κλεμμένες από τα ασφαλιστικά sites. Ως εκ τούτου, δεν λαμβάνετε αυτό που σας δείχνουν ή σας υπόσχονται. Υπήρξαν πολλές περιπτώσεις που κατηγορούν το readytofix.com για απάτη του.

Έχει σχεδιαστεί κυρίως για να σας κάνει να εγγραφείτε σε άλλους ιστότοπους τους. Η βαθμολογία εμπιστοσύνης τους είναι μικρότερη από 50%.

Κριτικές πελατών

Υπάρχουν πολλά παράπονα πελατών και κακές κριτικές σχετικά με τον ιστότοπο, λέγοντας ότι κανένα από τα οχήματα που αναφέρονται στον ιστότοπο δεν πωλείται μέσω του readytofix.com. Οι άνθρωποι ισχυρίζονται ότι είναι ένας ταραχώδης ιστότοπος, καθώς έχουν έναν τίτλο Salvage, ο οποίος καταστρέφει την αξία μεταπώλησης και αποδεικνύεται ότι είναι πιο ακριβός από την πραγματική του τιμή.

Διαμαρτυρήθηκαν για τις ελλιπείς και ασαφείς προδιαγραφές τους , συν ότι μένεις άναυδος όταν βλέπεις τι χρειάζεται το αυτοκίνητο. Πολλά παράπονα λένε ότι ο ιστότοπος σας εξαπατά για να κερδίσετε τη συνδρομή μέλους.

Οι τιμές μπορεί να είναι χαμηλές, αλλά σε κάνουν να πληρώσεις τη συνδρομή μέλους, η οποία συνοψίζει όλο το ποσό, καθιστώντας το ακριβό. Αυτό οδηγεί στη διαδικασία σκέψης της απάτης Readytofix.com.

συμπέρασμα

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, η βαθμολογία του ιστότοπου είναι πολύ χαμηλή, μπορείτε επίσης να κάνετε τον έλεγχο για να προσδιορίσετε αν είναι αξιόπιστος

ή όχι, αλλά φαίνεται ύποπτο. Δεν υπάρχει πολύ καλή ανταπόκριση και οι πιθανότητες απάτης είναι επίσης μεγάλες.

Τα οχήματα διάσωσης είναι φθηνά ή φθηνά για την αγορά οχημάτων, αλλά ο ιστότοπος δεν τα παρέχει με αυτόν τον τρόπο. Εάν εξακολουθείτε να θέλετε να ψωνίζετε στον ιστότοπο, πρέπει να είστε προσεκτικοί και να λαμβάνετε όλα τα απαραίτητα μέτρα και προφυλάξεις.