Bdsp Elite 4 Rematch – Πώς μπορώ να κάνω rematch BDSP;

Bdsp Elite 4 Rematch – Πώς μπορώ να κάνω rematch BDSP;

Πώς να κερδίσετε τη ρεβάνς του bdsp elite 4; Πρέπει να επιλέξετε το pokemon σας με σύνεση για να αντιμετωπίσετε τον αντίπαλο σε ένα rematch. Για να μάθετε πώς διαβάστε ολόκληρο το άρθρο.

Αν είστε λάτρης των pokemon και έχετε κερδίσει το bdsp elite 4 match one, μπορείτε να προχωρήσετε περισσότερο για να κερδίσετε το επόμενο επίπεδο. Αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε πώς μπορείτε να περάσετε με τα ακόλουθα επίπεδα. μέλη που περιλαμβάνονται σε ρεβάνς και άλλα.

Πίνακας περιεχομένωνΣχετικά με το Bdsp elite 4;

Το Bdsp (Briallnt Diamond shinning pearl) είναι ένα από τα επερχόμενα παιχνίδια που έχει κυκλοφορήσει στο παιχνίδι του Pokemon League. Εδώ θα βρείτε πολλούς εκπαιδευτές πόκεμον όπου μπορείτε να αναπτύξετε στρατηγικές για την καταπολέμηση άλλων πόκεμον. (Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε τις συμβουλές για να κερδίσετε σε έναν ρεβάνς Bdsp elite 4)

Πρέπει να ολοκληρώσετε τον πρώτο αγώνα και να προχωρήσετε στο επόμενο επίπεδο. Όταν ανακηρυχθείς νικητής στο bdsp, προχωράς περαιτέρω για να παίξεις τον επαναληπτικό αγώνα ανά πάσα στιγμή. Θα βρεις μια πόρτα, μπες μέσα.

Στην περιοχή της ρεβάνς, πρέπει να αντιμετωπίσετε την ίδια ομάδα απλώς. το επίπεδο του παιχνιδιού έχει αυξηθεί, οπότε επιλέξτε το pokemon σας με σύνεση. Ο στόχος αυτού του παιχνιδιού είναι να κερδίσετε τα οκτώ σήματα του γυμναστηρίου και να κερδίσετε τον νικητή της περιοχής Sinnoh.

Πώς να παίξετε ρεβάνς Bdsp elite 4;

Η διαδικασία είναι πολύ απλή καθώς πρώτα πρέπει να περάσετε από την επίσημη ιστοσελίδα. Μπείτε από την πόρτα όπου μπορείτε να αγωνιστείτε για έναν ρεβάνς bdsp elite 4:

  1. Ας υποθέσουμε ότι στο παιχνίδι σας εάν η Headtran έχει ηττηθεί, σημαίνει ότι πρέπει να είστε δυνατοί για να παραμείνετε στο παιχνίδι γιατί είναι ένας από τους πιο απαιτητικούς αγώνες για να κερδίσετε. Οι ικανότητες των Pokemon είναι αυξημένες και έχουν δυνατές κινήσεις. Επομένως, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί.
  2. Κάθε πόκεμον έχει διαφορετικές κινήσεις, επομένως οι παίκτες θα πρέπει να προετοιμαστούν για πολλές αλλαγές.
  3. Μόλις ολοκληρώσετε τον αγώνα και κερδίσετε, θα είστε επιλέξιμοι για το επόμενο επίπεδο.

Μέλη στο 'Brillant diamond shining pearl';

Ο Άαρον : Περιβάλλεται από pokemon της φύσης, το bug pokemon. Ο Άαρον έχει τόσες πολλές ικανότητες. Οι κινήσεις λικνίσματος είναι ένα από τα πιο δυνατά μέρη που είναι χρήσιμα για μια δεύτερη ρεβάνς.

Εδώ, θα περιγράψουμε μερικά Aaron Pokemon κάτω από τη Yanmega που έχει συρμάτινα γυαλιά Speed ​​boos. Αντίθετα, στο Aaron, το Drapion έχει Sniper, αντικείμενα Scope Lens, το Heracross έχει κινήσεις βράχου και σεισμού και το Vespiquen είναι ένα Power gem.

Αυτά τα πόκεμον έχουν περισσότερα από 70 επίπεδα, αδύναμα σε κινήσεις πυρκαγιάς. Λάβετε λοιπόν υπόψη το πιο ζωτικό και ευάλωτο σημείο του Aaron’s pokemon ενώ παίζετε ρεβάνς.

Μπέρτα : Η Μπέρτα έχει τα χαρακτηριστικά του εδάφους. Μερικά από τα pokemon του έχουν επίσης χαρακτηριστικά water grass.

Ας δούμε το pokemon Whiscash της Bertha. Χρησιμοποιείται για σεισμούς, γήπεδα, Hippowdon έχει Crunch, ξεκούραση, σεισμό, rindo berry αντικείμενα, Rhyperior περιλαμβάνει double edge, thunder fang, τέλος Mamoswine που έχει σεισμό, double edge δεν λιώνει ποτέ αντικείμενα που αποθηκεύτηκαν στον πάγο.

Τα παραπάνω pokemon χρησιμοποιούνται για την Bertha, την ειδικότητα του επίγειου μέλους. Ελπίζουμε ότι θα χρησιμοποιήσετε αυτά τα pokemon σύμφωνα με τον αγώνα που έχετε υπερασπιστεί.

Πυρόλιθος : Είναι γνωστό για τους πυροσβέστες. Η ειδικότητά τους είναι να επιτίθενται στις φωτιές. Το Steelix έχει ατσάλι, το Rapidash έχει δηλητήριο φωτιάς, το Lopunny έχει απομεινάρια από χαριτωμένα γούρια, το Infernape χρησιμοποιείται για πυρκαγιά και μάχη.

Λουκιανός : Από την άλλη, ο Lucian έχει ένα μείγμα φυσικών τύπων, ελαφρών αργίλων και πολλά άλλα. Ας δούμε τα pokemon που χρησιμοποιούνται σε αυτό.

κύριε Μίμη : Χρησιμοποιείται για ελαφρύ πηλό, μέντιουμ, αντανάκλαση, Bronzong έχει κινήσεις ολίσθησης βράχου σεισμού, Gallade: κοντινή μάχη, γυροσκόπιο, Slowbro: Απομεινάρια, αναγεννητές, ζυγαριές, χαλάρωση, Alakazam: Magic Guard, Life orb.

η Σίνθια : Η Cynthia είναι επιδέξια στις κινήσεις φαντασμάτων. Βοηθά να σκοτεινιάσεις το δωμάτιο ώστε να μην μπορεί να σε δει κανείς. Ο Togekiss έχει πολλές ικανότητες όπως σφαίρα Aura, υπολείμματα, κύμα βροντής, λάμψη, ο Milotic είναι καλός στην κλίμακα Marvel, φλόγα, δέσμη πάγου, ανάκτηση, Garchom με χορό Swords, τραχύ δέρμα, μούρο yache, σεισμός κινήσεις.

Το Gastrorondon χρησιμοποιείται για νερό και έδαφος, και ο Lucario έχει μάχη, ατσάλι, άσχημη πλοκή. Για να κερδίσουν τη ρεβάνς του bdsp elite 4, οι παίκτες πρέπει να ανακατέψουν το pokemon τους σύμφωνα με τις απαιτήσεις της κατάστασης.

Τελική ετυμηγορία

Κατά την ολοκλήρωση αυτού του άρθρου, μπορούμε να πούμε ότι η ρεβάνς του bdsp elite 4 σας δίνει την ευκαιρία να ανατρέψετε το τραπέζι με το μέρος σας. Αλλά είμαστε σίγουροι ότι αγαπάτε αυτές τις προκλήσεις και μπορείτε να κερδίσετε ανταμοιβές για να εξαργυρώσετε τα βραβεία σε αυτό το παιχνίδι.

Μοιραστείτε την εμπειρία σας μαζί μας είτε αντεπιτεθείτε με επιτυχία στη ρεβάνς είτε όχι.