Berries com Κριτικές

Berries com Κριτικές

Διαβάστε τις τελευταίες ενημερώσεις και Berries com κριτικές (Απρίλιος 2021) από τους πελάτες >> Μάθετε αν είναι νόμιμος ιστότοπος ή όχι και ελέγξτε τη βαθμολογία εμπιστοσύνης του;

Είστε λάτρης των μούρων; Ψάχνετε για ένα τέλειο δώρο σε μια ειδική περίσταση ? Είμαστε εδώ με τις κριτικές των berries com για να σας βοηθήσουμε. Φροντίστε να διαβάσετε όλες τις πληροφορίες σχετικά με τη νομιμότητά του, τι είναι ο ιστότοπος και εάν είναι ασφαλές να αγοράσετε από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος berries.com είναι αρκετά δημοφιλής στις Ηνωμένες Πολιτείες. Πουλάνε φράουλες βουτηγμένες και διακοσμημένες με διάφορες εξωτικές σοκολάτες και ψεκαστήρες και άλλα νόστιμα εστιατόρια σε καλή τιμή με έκπτωση με τόσες πολλές προσφορές να έρχονται καθημερινά. Συνεχίστε να κάνετε κύλιση για να μάθετε περισσότερα.Πίνακας περιεχομένων

Τι είναι το berries.com;

Το Berries.com είναι ένα γκουρμέ ηλεκτρονικό κατάστημα. Η Shari Fitzpatrick την ίδρυσε το 1989. Η εταιρεία είναι ευρέως γνωστή ως Shahi’s berries. Τα μούρα Shahi’s αποτελούν μέρος της οικογένειας επωνυμιών 1-800-FLOWERS.COM, Inc.

Η οργάνωση πουλά φρέσκα μούρα, συνθέσεις φρούτων. Πουλάει και λουλούδια. Βρίσκονται στην αγορά για να μας μυήσουν σε μια εντελώς νέα ιδέα για τα επιδόρπια. Έχει διάφορες λιχουδιές βουτηγμένες σε απολαυστικές γαρνιτούρες, βουτηγμένα φανταχτερά μούρα, ειδικά μούρα γενεθλίων και πολλές άλλες μορφές λιχουδιών.

Η τιμή είναι πραγματικά χαμηλή και προσφέρει συνεχή ενημέρωση. Τα μούρα Shari είναι τέλεια για κάθε περίσταση. Επίσης, υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να έχετε κατά νου πριν ψωνίσετε με τα μούρα Shari. είμαστε εδώ για να σας καθοδηγήσουμε σε όλα αυτά.

Προδιαγραφές

 • Αναγνωριστικό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: [email protected]
 • Αριθμός επικοινωνίας: (516)237-6000
 • Φυσική διεύθυνση: one old country Road, Suite 500 Carle Place, NY 11514
 • Κατηγορία προϊόντων: ο ιστότοπος διαθέτει μεγάλη ποικιλία από διάφορες φράουλες, φρέσκα μούρα και λουλούδια για όλες τις περιστάσεις.
 • Τρόπος πληρωμής: American Express, Discover, MasterCard, Visa.
 • Περίοδος παράδοσης: υπάρχει δυνατότητα παράδοσης αυθημερόν.
 • Εταιρεία παράδοσης: FedEx, UPS, Ταχυδρομική υπηρεσία ΗΠΑ.
 • Διατίθεται δωρεάν παράδοση εάν έχετε συνδρομή.

Πλεονεκτήματα του berries.com

 • Έχει μια μεγάλη ποικιλία από εξωτικά ποικίλα και βουτηγμένα διακοσμημένα μούρα.
 • Πουλάει επίσης φρέσκα μούρα και λουλούδια.
 • Έχει τη διαθεσιμότητά του σε Facebook, Instagram, Linked In, Pinterest, Twitter.

Η διαθεσιμότητα τόσων πολλών πλατφορμών μέσων κοινωνικής δικτύωσης μας δίνει έναν λόγο να επενδύσουμε την εμπιστοσύνη μας σε αυτές.

Μειονεκτήματα των μούρων.com

 • Πολλοί πελάτες έχουν δηλώσει ότι δεν είναι υπέρ του ιστότοπου.
 • Οι εικόνες δεν μας φάνηκαν να είναι οι αρχικές.

Είναι ο ιστότοπος νόμιμος;

Ο ιστότοπος μας φαινόταν αξιοπρεπής. Αλλά οι πελάτες έχουν ως επί το πλείστον αρνητικές κριτικές για τα μούρα.

 • Ηλικία τομέα: 22 έτη 10 μήνες 21 ημέρες
 • Βαθμολογία εμπιστοσύνης: 1,2%

Υπήρχαν πληροφορίες που δεν δηλώνουν την ακρίβειά τους. Ωστόσο, ο ιστότοπος φαίνεται να είναι πλήρως λειτουργικός, αλλά δεν φαίνεται να έχει μια ειλικρινή εικόνα. Εναπόκειται στους πελάτες να αποφασίσουν να αγοράσουν από αυτόν τον ιστότοπο.

Ποιες είναι οι κριτικές των μούρων;

Αφού εξετάσαμε όλες τις σημαντικές πτυχές του ιστότοπου, διαπιστώσαμε ότι οι πελάτες έχουν βαθμολογήσει με 1,37 αστέρια από 1730 κριτικές. Οι πελάτες απογοητευτήκαμε πολύ με την αγορά τους.

Ένας πελάτης ανέφερε ότι παρήγγειλε 12 διάφορες φράουλες και έλεγε δωρεάν παράδοση. Κατά το check out, βρήκε 6 φράουλες στην ίδια τιμή. Για αυτό, θα λέγαμε ότι ο ιστότοπος χρησιμοποιεί αποφασιστικά μέσα για να εξαπατήσει τους πελάτες του.

Οι περισσότεροι από αυτούς ήταν απογοητευμένοι με το μέγεθος των φραουλών. Είπαν ότι η εικόνα δείχνει μεγαλύτερες ενώ έλαβαν μικροσκοπικές φράουλες. Κάποιοι μισούσαν τη γεύση. Ορισμένες ανέφεραν ότι η τιμή ήταν υψηλή. Θα προτείναμε στους αναγνώστες μας να περάσουν πρώτα από τις κριτικές.

Τελικές λέξεις

Αφού αναλύσαμε καλά τον ιστότοπο, δεν λάβαμε θετικές κριτικές για τα μούρα. Δεν συνιστούμε στους αναγνώστες μας να επιλέξουν αυτόν τον ιστότοπο. Ο ιστότοπος δεν είναι απάτη όπως φαίνεται, αλλά ούτε και ειλικρινής.

Αποτυγχάνει να παρέχει σωστή, ικανοποιητική εξυπηρέτηση στους αγοραστές. Προτείνουμε στους αναγνώστες μας να περάσουν από το δείκτη εμπιστοσύνης και τις κριτικές μας πολύ πριν προγραμματίσουν να κάνουν παραγγελίες από αυτόν τον ιστότοπο.