Δωρεάν VPN για υπολογιστή

Δωρεάν VPN για υπολογιστή

Το δωρεάν VPN για υπολογιστή είναι ένα σημαντικό μέρος της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο. Ενώ είστε συνδεδεμένοι, είναι εύκολο να χάσετε τα δεδομένα σας σε μη ασφαλείς ιστότοπους και κακόβουλα άτομα. Βλέποντας πώς το περιβάλλον εργασίας έχει μεταφερθεί πλήρως στο εικονικό δίκτυο, είναι ακόμα πιο σχετικό για τους επαγγελματίες.

Με εξαίρεση την εργασία, οι θέσεις εργασίας σε όλο τον κόσμο έχουν αυτοματοποιηθεί. Ο καλύτερος τρόπος για να ασφαλίσετε τον υπολογιστή σας είναι να χρησιμοποιήσετε ένα αξιόπιστο VPN. Δεδομένου ότι η εύρεση ενός κατάλληλου για εσάς μπορεί να προκαλέσει σύγχυση, έχουμε συγκεντρώσει έναν οδηγό για να σας βοηθήσουμε να βρείτε το σωστό λογισμικό.

Πίνακας περιεχομένωνΤι είναι ένα VPN;

Το VPN είναι συντομογραφία του Virtual Private Network επειδή είναι λογισμικό που δημιουργεί ένα ιδιωτικό δίκτυο για τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο. Αυτά τα δίκτυα σάς παρέχουν ένα ασφαλές και κρυπτογραφημένο περιβάλλον, έτσι ώστε κανένα από τα δεδομένα σας να μην είναι ευάλωτο στο διαδίκτυο.

Αποκρύπτει επίσης τη διεύθυνση IP σας, ώστε η εργασία σας να μην είναι ορατή σε λογισμικό υποκλοπής. Με αυτόν τον τρόπο, η IP σας δεν μπορεί να εντοπιστεί.

Αν αναρωτιέστε ποιο δωρεάν VPN για υπολογιστή πρέπει να ελέγξετε, η επόμενη ενότητα αυτού του άρθρου θα σας βοηθήσει να το κατανοήσετε καλύτερα.

Κριτικές Gstorestarry, Δείτε την εμπειρία πελατών σήμερα

Λίστα VPN που μπορείτε να ελέγξετε

  • Nord VPN : Το Nord VPN είναι προϊόν της εταιρείας κυβερνοασφάλειας Nord Security. Το λογισμικό λειτουργεί για Android, iOS, Windows, macOS και Linux. Καθώς η εταιρεία λειτουργεί από τον Παναμά, δεν υπάρχουν νόμοι για την ανταλλαγή δεδομένων/πληροφοριών για τα προϊόντα της. Χρησιμοποιεί το OpenVPN για κρυπτογράφηση δεδομένων.

Η Nord προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών ως δωρεάν δοκιμή.

  • Express VPN: Το Express VPN εμφανίστηκε το 2009 και είναι προϊόν της Express VPN International Ltd. Το λογισμικό λειτουργεί για όλα τα λειτουργικά συστήματα που αναφέρονται παραπάνω. Η Express είναι ο ηγέτης της αγοράς χάρη στην ασφαλή τεχνολογία και τις γρήγορες ταχύτητες. Έρχεται επίσης με πρόγραμμα επιστροφής χρημάτων 30 ημερών με πλήρη επιστροφή χρημάτων.
  • Proton VPN: Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα VPN που διατίθενται δωρεάν. Αν και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μια premium υπηρεσία, η Proton επιτρέπει απεριόριστη χρήση δεδομένων για δωρεάν χρήστες. Το καλύτερο είναι ότι δεν έχει περιορισμένη δοκιμαστική περίοδο. Επομένως, μη διστάσετε να επισκεφτείτε τον ιστότοπό τους και να το δοκιμάσετε μόνοι σας.
  • Επιταχύνετε : Όπως το Proton, το Speedify είναι δωρεάν στη χρήση. Είναι συμβατό με όλα τα λειτουργικά συστήματα που αναφέρθηκαν παραπάνω και επιτρέπει τη χρήση δεδομένων 2 GB το μήνα. Το καλύτερο χαρακτηριστικό του Speedify είναι ότι διασφαλίζει ότι οι χρήστες έχουν σύνδεση στο Διαδίκτυο υψηλής ταχύτητας που δεν επιβραδύνει τον ρυθμό εργασίας τους.

Turbowarp Ανάμεσά μας; Παιχνίδια διακομιστή 1,2,3 Fortnite Run 3

Γιατί πρέπει να αποκτήσετε ένα δωρεάν VPN για υπολογιστή;

  • Τα επί πληρωμή ή τα premium VPN είναι πολύ ακριβά, ειδικά αν κάποιος εργάζεται από τρίτη χώρα. Αν και η ασφάλεια στο Διαδίκτυο είναι απαραίτητη, το να πληρώσετε πάρα πολλά θα ήταν μια παράλογη οικονομική απόφαση.
  • Μπορείτε να λάβετε σχεδόν όλες τις υπηρεσίες που θα λάβατε από ένα προϊόν επί πληρωμή σε αυτά τα δωρεάν VPN.
  • VPN όπως το Speedify εγγυώνται σύνδεση στο διαδίκτυο υψηλής ταχύτητας, ενώ άλλα επιτρέπουν στους χρήστες να περάσουν όσα δεδομένα θέλουν.

Ποια είναι τα μειονεκτήματα των δωρεάν προϊόντων;

  • Αν και υπάρχουν πολλά δωρεάν διαθέσιμα προϊόντα, δεν είναι όλα αξιόπιστα. Πολλά δωρεάν VPN έχουν τεθεί υπό έλεγχο για κλοπή δεδομένων χρηστών και πώλησή τους σε ιστότοπους σε όλο τον κόσμο. Πρόκειται για σοβαρή παραβίαση του απορρήτου.
  • Για ροή, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δωρεάν VPN. Η ταχύτητα είναι το κλειδί σε μια δραστηριότητα αυτού του τύπου και δεν θα την αποκτήσετε στις επί πληρωμή εκδόσεις.

Επίσης, χρειάζεστε ένα δίχτυ ασφαλείας όταν είστε στο Twitch ή ζωντανά σε άλλες πλατφόρμες. Δεν θα συνιστούσαμε τη χρήση των δωρεάν για αυτόν τον σκοπό.

  • Τα περισσότερα από αυτά περιορίζουν την καθημερινή τους χρήση σε πολύ χαμηλή ποσότητα. Αν και είναι εντάξει για άτομα που πρέπει απλώς να αποκρύψουν την IP τους, δεν είναι δυνατό να κάνετε μεγάλες λήψεις με αυτόν τον τρόπο. Για αυτό, θα χρειαστείτε ένα πληρωμένο VPN.

Υπάρχουν νόμιμα VPN;

Ναι, υπάρχουν πολλές ασφαλείς επιλογές που λειτουργούν καλά για το γραφείο ή άλλες δουλειές. Προϊόντα όπως Proton, Speedify, Hotspot Shield, Tunnel Bear, Avira, Windscrib, Betternet και πολλά άλλα είναι δωρεάν για χρήση.

Η γνώμη μας για αυτά τα προϊόντα είναι ότι λειτουργούν καλά και δεν κοστίζουν χρήματα.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να εξετάσετε ποιες είναι οι απαιτήσεις σας. Κάθε δωρεάν VPN για υπολογιστή έχει τις δικές του προδιαγραφές και πλεονεκτήματα. Μερικά είναι καλύτερα από άλλα, ενώ άλλα είναι πιο γρήγορα και πιο αξιόπιστα. Εξαρτάται από το είδος της εργασίας που πρέπει να κάνετε.

Η γνώμη των χρηστών για το δωρεάν VPN για υπολογιστή;

Αν δεν είστε πεπεισμένοι, αυτό πιστεύουν ορισμένοι χρήστες.

Ο Corbin γράφει ότι η εμπειρία του με τη δωρεάν βαθμίδα του Proton VPN ήταν εξαιρετική και ότι είναι εντυπωσιασμένος.

Η Alessia Santeramo εξηγεί πώς η Speedify της παρείχε έναν ιδιωτικό διακομιστή που τη βοήθησε στη ροή. Επιπλέον, το περιγράφει ως «ουσιώδες».

Η γεννήτρια Robux μου

συμπέρασμα

Η απόκτηση ενός δωρεάν VPN για υπολογιστή μπορεί να είναι μια δύσκολη εμπειρία. Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι δεν επιλέγετε αυτά που είναι αναξιόπιστα ή ανασφαλή. Ωστόσο, αν ακολουθήσετε τον οδηγό μας, θα είναι πολύ πιο εύκολο να επιλέξετε ένα για τον εαυτό σας.

Αν και αυτά τα VPN ενδέχεται να στερούνται ταχύτητας και δεδομένων, παρέχουν μια πολύτιμη υπηρεσία στους χρήστες. Εάν ανησυχείτε να διατηρήσετε το ψηφιακό σας αποτύπωμα ασφαλές, συνιστούμε να αποκτήσετε ένα VPN σήμερα.

Συχνές ερωτήσεις:

Θα πρέπει να πληρώσω για αυτά τα προϊόντα μετά από μια ορισμένη δοκιμαστική περίοδο;

Όχι, τα δωρεάν προϊόντα είναι δωρεάν για χρήση. Ωστόσο, εάν ο χρήστης θέλει να κάνει αναβάθμιση στην υπηρεσία premium, μπορεί.

Είναι ασφαλή και αξιόπιστα;

Τα προϊόντα που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο είναι ασφαλή. Εάν πρόκειται να επιλέξετε ένα άλλο δωρεάν VPN για υπολογιστή, σας συνιστούμε να βεβαιωθείτε για τη νομιμότητα της εταιρείας και των προγραμματιστών.

Τα VPN επί πληρωμή είναι καλύτερα από τα δωρεάν;

Εξαρτάται από το είδος της εργασίας που τα χρησιμοποιείτε. Τα επί πληρωμή VPN είναι καλύτερα για μεγαλύτερες ταχύτητες και μεγαλύτερες λήψεις.

Ποιο δωρεάν VPN πρέπει να κατεβάσω;

Συνιστούμε τη δωρεάν έκδοση του Proton V

Περιγραφή Τίτλου

Τίτλος | Λήψη τώρα, Cheats; 21 Δεκεμβρίου

Meta – Ψάχνετε για ένα δωρεάν VPN για υπολογιστή; Έχουμε παραθέσει μερικά από τα καλύτερα VPN που χρησιμοποιούνται σε όλο τον κόσμο. Μάθετε το κόλπο για να το χρησιμοποιήσετε δωρεάν. Απαλλάσσω