Η σημασία της επένδυσης σε προγράμματα ασφάλισης υγείας

Η σημασία της επένδυσης σε προγράμματα ασφάλισης υγείας

Οι περισσότεροι από εμάς κάνουμε οικονομικές επενδύσεις ελπίζοντας να έχουμε καλύτερες αποδόσεις στο μέλλον, αλλά όχι πολλά ινδικά νοικοκυριά στις περισσότερες ινδικές πολιτείες επενδύουν σε προγράμματα ασφάλισης υγείας . Όπως λέει η παλιά παροιμία, «Αν χαθεί ο πλούτος κάτι χάνεται, αν χαθεί η υγεία όλα χάνονται». Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να το αντιμετωπίζετε ως μια κρίσιμη επένδυση για να προστατεύσετε τόσο το μέλλον σας όσο και της οικογένειάς σας.

Σήμερα η ασφάλιση υγείας είναι μια από τις πιο κρίσιμες επενδύσεις που μπορείτε να κάνετε γιατί ως άνθρωποι, το να αρρωστήσετε είναι φυσικό και η ξαφνική ανάγκη για νοσηλεία με τον σημερινό τρόπο ζωής είναι μια θλιβερή αλλά αληθινή πραγματικότητα. Πολύ περισσότερο, σε μια εποχή που υπάρχει παγκόσμια πανδημία και η πρόσβαση σε ιατρική περίθαλψη υψηλής ποιότητας έχει γίνει περισσότερο βασική ανάγκη και δικαίωμα ενός ατόμου.

Η σημασία των επενδύοντας σε προγράμματα ασφάλισης υγείας συχνά αγνοείται από πολλούς και επομένως είναι σημαντικό να καταλάβετε γιατί πρέπει να ασφαλίσετε αμέσως τον εαυτό σας και την οικογένειά σας.Πίνακας περιεχομένων

Εξασφαλίζει το δικαίωμά σας σε Υψηλής Ποιότητας Ιατρική Περίθαλψη

Όπως αναφέρθηκε, το δικαίωμα σε ιατρική περίθαλψη υψηλής ποιότητας δεν είναι μόνο απαίτηση αλλά βασικό δικαίωμα ενός ατόμου ανεξάρτητα από την οικονομική του κατάσταση. Ωστόσο, ελλείψει κάλυψης, μπορεί να είναι δύσκολο ή μερικές φορές αδύνατο να ασκηθεί αυτό το δικαίωμα λόγω των δαπανών που σχετίζονται με τη νοσηλεία σε μια εγκατάσταση premium. Θεωρήστε την ασφάλιση υγείας ως μια ομπρέλα που σας προστατεύει σε περίπτωση που προκύψει ανάγκη νοσηλείας χωρίς να χρειαστεί να σκάψετε τις οικονομίες σας.

Είναι απόδειξη πληθωρισμού

Είναι μια από τις καλύτερες επενδύσεις που μπορείτε να κάνετε καθώς είναι ανθεκτικό στον πληθωρισμό και μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι ανεξάρτητα από το μέλλον, θα παραμείνετε ένα βήμα μπροστά όσον αφορά την προστασία της υγείας και των ιατρικών αναγκών της οικογένειάς σας. Είναι αδιανόητο ότι η κάλυψη υγείας είναι μια αναγκαιότητα περισσότερο από οτιδήποτε άλλο με το αυξανόμενο κόστος της υγειονομικής περίθαλψης σε όλο τον κόσμο. Μέχρι το 2022, η αγορά υγειονομικής περίθαλψης στην Ινδία αναμένεται να φτάσει 372 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ

, με γνώμονα την αύξηση του εισοδήματος, την αύξηση της ευαισθητοποίησης για την υγεία, την επίθεση ασθενειών του τρόπου ζωής και την αύξηση της πρόσβασης σε ασφαλιστικά προγράμματα.

Βοηθά στον καλύτερο οικονομικό προγραμματισμό

Η αγορά ασφάλισης υγείας ενώ είστε ακόμη νέοι κοστίζει πολύ λιγότερο σε αντίθεση με την απόκτησή της όταν δεν είστε πλέον στην ακμή σας. Η κάλυψη από νωρίς στη ζωή σημαίνει επίσης ότι μπορείτε να εστιάσετε στην πραγματοποίηση μακροπρόθεσμων επενδύσεων από οικονομική άποψη με μεγαλύτερη σιγουριά, καθώς καλύπτεστε επαρκώς για τυχόν ιατρικά έκτακτα περιστατικά, εάν παραστεί ανάγκη. Επιπλέον, καθώς μεγαλώνετε, συνήθως πληρώνετε υψηλότερο ασφάλιστρο και λαμβάνετε μικρότερη κάλυψη, επομένως είναι καλή ιδέα να καλύπτεστε σε νεαρή ηλικία.

Προσφέρει αθροιστικά μπόνους

Κάθε έτος χωρίς αξίωση σας χορηγεί ένα μπόνους, που συχνά αναφέρεται ως «Μπόνους χωρίς αξιώσεις». Η αγορά ασφάλισης νωρίς στη ζωή σας σημαίνει ότι είναι λιγότερο πιθανό να υποβάλετε αξίωση κατά τη διάρκεια ενός έτους και ως εκ τούτου να αυξήσετε το συνολικό ποσό κάλυψης. Αυτό το μπόνους συγκεντρώνεται υπερωρίες για κάθε έτος χωρίς αξίωση και θα σας βοηθήσει στα μεταγενέστερα στάδια της ζωής σας, όταν μπορεί να χρειαστείτε υψηλότερη κάλυψη.

Η ασφαλιστική κάλυψη υγείας δεν είναι κάτι που πρέπει να αναβάλλετε ως κάτι για το μέλλον. Είναι ζωτικής σημασίας να το αποκτήσετε το νωρίτερο, ώστε να είστε καλυμμένοι από νωρίς στη ζωή σας. Η Care Health Insurance προσφέρει προγράμματα ασφάλισης υγείας που όχι μόνο παρέχουν ολοκληρωμένη κάλυψη, συμπεριλαμβανομένης της θεραπείας Ayush, αλλά παρέχουν επίσης δια βίου ανανέωση για να επωφεληθείτε καλύτερα από αυτό το σωρευτικό μπόνους για το οποίο μιλήσαμε νωρίτερα.

Έτσι, εάν εξακολουθείτε να αγοράζετε ασφαλιστική κάλυψη υγείας για εσάς και την οικογένειά σας, η ώρα είναι τώρα. Δεν θα σας βοηθήσει μόνο να προστατεύσετε το άμεσο μέλλον της οικογένειάς σας, αλλά και να σας προσφέρει μια ασφαλή κάλυψη μακροπρόθεσμα. ένα που προσφέρει περισσότερα οφέλη από όσα ισχυρίζεται στην πραγματικότητα. Τελικά, η υγεία είναι το μόνο που έχει σημασία και το να μπορείτε να απολαύσετε πλήρως τη ζωή σας χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για αβεβαιότητες της ζωής σας απαλλάσσει από το να χρειάζεται να κοιτάζετε συνεχώς πάνω από τον ώμο σας.