Είναι η απάτη της Adidas Giveaway

Είναι η απάτη της Adidas Giveaway

Αυτή την ημέρα της γυναίκας η Adidas προσφέρει δωρεάν δώρα και πολλά ακριβά αθλητικά ρούχα και ρούχα γυμναστικής, είναι η απάτη της Adidas Giveaway ή είναι νόμιμες ειδήσεις, Μάθετε;

Είστε εδώ για να προσδιορίσετε αν είναι Adidas Giveaway Scam ή είναι αληθινό; Στη συνέχεια, μείνετε στο άρθρο γιατί πρόκειται να αποκαλύψουμε την αλήθεια πίσω από αυτό. Θα διορθώσουμε επίσης τον ιστότοπο και θα σας ενημερώσουμε για τον πραγματικό λόγο πίσω από αυτήν την προσφορά, επειδή εκατομμύρια πελάτες αναζητούν το ίδιο.

Όπως γνωρίζουμε, σε αυτήν την εποχή της ψηφιοποίησης, υπάρχουν αρκετοί ιστότοποι απάτης που σχετίζονται με τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ινδία που διατίθενται μέσω του Διαδικτύου. Η διόρθωση κάθε ιστότοπου για κάθε καταναλωτή που δεν γνωρίζει είναι πολύ δύσκολο. Αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για αυτό γιατί θα διευκρινίσουμε όλες τις ερωτήσεις σας σε αυτήν την ενότητα.Πίνακας περιεχομένων

Όλα για την Adidas;

Είναι μια παγκοσμίου φήμης εταιρεία που είναι πάνω από 20 χρόνια. Διατίθενται πολλές σειρές ρούχων για αθλητικά και γυμναστήρια. Αρκετοί αθλητές παγκόσμιας κλάσης προτιμούν αυτήν την εταιρεία λόγω του διεθνούς και σχεδιασμένου σχεδιασμού της. Κάθε αθλητικός εξοπλισμός ή εξοπλισμός γυμναστικής είναι ειδικά σχεδιασμένος και προσαρμοσμένος σύμφωνα με τις απαιτήσεις.

Μέχρι τώρα, έχουν εισαγάγει πολλά ρούχα, υποδήματα και άλλα προϊόντα. Αλλά πρόσφατα, πολλοί αγοραστές είναι πρόθυμοι να μάθουν για μια φήμη, δηλαδή, Είναι η απάτη της Adidas Giveaway, η οποία εξαπλώνεται παγκοσμίως μέσω του Whatsapp, αλλά αν η φήμη είναι αληθινή ή όχι, ας μάθουμε.

Προδιαγραφές (Νόμιμες λεπτομέρειες)

 • Κατηγορία ιστότοπου: Πωλήστε διάφορα είδη αθλητικών ειδών, ενδυμάτων γυμναστικής, αρωμάτων και άλλων προϊόντων.
 • Domain Age: Ο ιστότοπος είναι 25 ετών και ξεκίνησε το 1995.
 • Αριθμός Επικοινωνίας: +49 (0) 9132 84-0
 • Διεύθυνση: World of Sports, Adi-Dassler-Strabe 1, 91074 Herzogenaurach, Γερμανία.
 • Παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Διατίθεται σε όλες τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης όπως Facebook, Instagram κ.λπ.
 • Πιστοποίηση: Διαθέτει πιστοποίηση HTTPS.
 • Τρόπος πληρωμής: Διαθέτει τρόπο πληρωμής μέσω διαδικτύου.

Είναι απάτη η Adidas Giveaway;

Είναι πολύ ξεκάθαρο ότι η Adidas έχει εισαγάγει πολλές εκπτώσεις, προσφορές αλλά ποτέ δεν ακούσαμε για τέτοιες προσφορές όπου η εταιρεία προσφέρει δώρα. Όταν κάνουμε έρευνα μέσω Διαδικτύου σχετικά με αυτό, βρήκαμε κάτι ύποπτο όπως την ιστοσελίδα, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και το όνομα τομέα όπως:

 • xn--adids-m11b.com
 • επετείους.κερδίζω
 • 69eu.com
 • adidas-free-shoes.com
 • iixi.win

Εάν δείτε τη διεύθυνση web, θα παρατηρήσετε ότι το όνομα τομέα φαίνεται ύποπτο. γιατί οποιαδήποτε διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία θα χρησιμοποιούσε έναν τόσο ύποπτο τομέα; Αυτή η φήμη διαδόθηκε μέσω του WhatsApp και όλοι γνωρίζουμε ότι εκατομμύρια τέτοιες ψεύτικες ειδήσεις κυκλοφορούν καθημερινά στο WhatsApp.

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 50% ΣΕ ΕΝΔΥΜΑΤΑ, ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ & ΑΛΛΑ, ΒΙΠΑΣΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Είναι σημαντικό να εντοπιστούν τέτοιες ψεύτικες ειδήσεις, ώστε κανείς να μην διασκεδάζει αυτές τις φήμες.

Ποιες είναι οι κριτικές των καταναλωτών;

Όταν ο καταναλωτής άρχισε να ψάχνει σχετικά με το ερώτημα αν είναι Adidas Giveaway Scam ή όχι; Αρκετές απόψεις προέκυψαν, αλλά καμία από αυτές δεν επικυρώνει τον ιστότοπο. Δεν πιστεύουμε ότι οι αγοραστές πρέπει να εμπιστεύονται τέτοιες ψεύτικες ειδήσεις. υπάρχουν διαθέσιμες κριτικές καταναλωτών.

συμπέρασμα

Σύμφωνα με τις παραπάνω πληροφορίες, είναι σαφές γιατί αυτό το μήνυμα διαδίδεται στο WhatsApp. Θα πρέπει να αποφεύγουμε τέτοιες δηλώσεις επειδή οι απατεώνες είναι πολύ ενεργοί αυτές τις μέρες. απλά ρίχνουν την πέτρα στο νερό και περιμένουν αν βγει κανένα ψάρι ή όχι? Για αυτούς, οι αθώοι αγοραστές είναι ψάρια. Θα σας προτείνουμε να αποφύγετε αυτόν τον ιστότοπο. αναφέραμε επίσης ένα παρόμοιο όνομα ιστότοπου στο οποίο μπορείτε να ανατρέξετε στην παραπάνω ενότητα.

Εν τω μεταξύ, εάν έχετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό, μπορείτε να μας γράψετε στην ενότητα σχολίων.