Είναι νόμιμος ο ζωτικός έλεγχος

Είναι νόμιμος ο ζωτικός έλεγχος

Ψάχνετε για ακριβείς πληροφορίες για είναι νόμιμο το vitalcheck; Στις επόμενες συνεδρίες αυτού του άρθρου, θα δούμε τη νομιμότητα αυτού του ιστότοπου και θα σας πούμε αν αξίζει την εμπιστοσύνη σας ή όχι.

Η αναζήτηση επαληθεύσεων ταυτότητας γέννησης χωρίς τον οδηγό του Διαδικτύου μπορεί να είναι ένα μακρύ και φρικτό εγχείρημα. Παρά ταύτα, με την απάτη δεδομένων να είναι μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες παραβιάσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες, που εγγυάται περισσότερα από 10 εκατομμύρια θύματα ετησίως, η διατήρηση της ασφάλειας των δεδομένων σας είναι κρίσιμης σημασίας.

Πίνακας περιεχομένωνΤι είναι το vitalcheck.com;

Η πρόοδος στην καινοτομία έχει κάνει την αναζήτηση και την αίτηση ελέγχου ταυτότητας γέννησης στο διαδίκτυο προστατευμένη, γρήγορη και απλή – απαιτώντας μερικά bit ατομικών δεδομένων και μια σύνδεση Διαδικτύου στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το Vitalcheck είναι ο ιστότοπος που εκδίδει πιστοποιητικά γέννησης που είναι πολύ σημαντικά όταν μεγαλώσεις.

Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε νόμιμες και αξιόπιστες τοποθεσίες για να διασφαλίσετε ότι οι πληροφορίες σας τηρούνται με τον πιο ασφαλή τρόπο. Οι περισσότεροι κυβερνητικοί οργανισμοί που είναι υπεύθυνοι για ελέγχους ταυτότητας γέννησης παρέχουν μια προστατευμένη και πλεονεκτική προσέγγιση για τη διευθέτηση αυτών των σημαντικών αναφορών στον ιστό, ανεξάρτητα από το εάν μέσω του ιστότοπού τους ή από έναν υποστηριζόμενο εξειδικευμένο συνεταιρισμό που εγκρίνουν.

Ενημερώστε μας είναι νόμιμο το vitalcheck;

Ποια δεδομένα ζητούνται να εφαρμοστούν;

Ως έκθεση της κυβέρνησης αρχής, οι έλεγχοι ταυτότητας γέννησης, όπως και άλλα σημαντικά επιτακτικά αρχεία, πρέπει να παρέχονται από εγκεκριμένους κυβερνητικούς χώρους εργασίας όπου συνέβη η περίσταση – για παράδειγμα, μια κρατική στατιστική ζωτικής σημασίας.

Γραφείο ή Νομαρχιακό Υπουργείο Υγείας. Σε αυτές τις γραμμές, το κύριο πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε είναι ο τόπος σύλληψης του ατόμου, μαζί με άλλα δεδομένα που εμφανίζονται στη διαθήκη, για παράδειγμα,

• Το πλήρες όνομα του ατόμου

• Η πόλη και η πολιτεία όπου έλαβε χώρα ο τοκετός (όπως και η περιοχή και επιπλέον ιατρική κλινική μπορεί να απαιτούνται)

• Η ημερομηνία γέννησης

• Το επώνυμο της μητέρας

• Το πλήρες όνομα του μπαμπά

• Μια σημαντική κάρτα χρέωσης, διεύθυνση φόρτισης και αποστολής

Για λόγους ασφαλείας, οι οργανισμοί που δίνουν δηλώσεις γέννησης μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν ασπίδες που θα πρέπει να επιβεβαιωθούν πριν από την ικανοποίηση μιας αίτησης δήλωσης γέννησης – ανεξάρτητα από το αν η αίτηση γίνεται στο διαδίκτυο, πρόσωπο με πρόσωπο ή, αφετέρου, μέσω τηλεφώνου.

Αυτό μπορεί να ενσωματώνει στοιχεία εμφάνισης της προσωπικότητας του ατόμου που αναφέρει τη διαθήκη δίνοντας ένα αντίγραφο μιας νόμιμης ταυτότητας με εικόνα, τον αριθμό κοινωνικής ασφάλισής του ή σημειώνοντας μια εξέλιξη ερωτήσεων σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα.

Αυτές οι ενέργειες εγγυώνται ότι ο έλεγχος ταυτότητας δίνεται στο σωστό άτομο και δεν θα περιέλθει σε κάποια απαράδεκτα χέρια. Απλώς επισκεφτείτε τον ιστότοπό τους στη διεύθυνση https//vitalcheck.com/ και εγγραφείτε παρέχοντας όλα τα στοιχεία που σας ζητούνται.

Εάν δίνουμε όλες αυτές τις λεπτομέρειες, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε εάν το vitalcheck είναι νόμιμο;

Ποιο είναι το πλεονέκτημα της αίτησης πιστοποιητικού γέννησης;

Η υποβολή αίτησης για έλεγχο ταυτότητας γέννησης στο Διαδίκτυο είναι τακτικά η πιο γρήγορη τεχνική για αντιγραφή, εκτός εάν μπορείτε να επισκεφτείτε τον οργανισμό που παρέχει τον έλεγχο ταυτότητας πρόσωπο με πρόσωπο.

Σε γενικές γραμμές, οι ηλεκτρονικές προσκλήσεις για έλεγχο ταυτότητας γέννησης μπορούν να προετοιμαστούν εντός 5-7 εργάσιμων ημερών και μπορούν ακόμη και να σας παραδοθούν από την UPS ή τη FedEx για γρήγορη μεταφορά. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε έναν εμπιστευτικό ιστότοπο για να υποβάλετε το αίτημά σας στο διαδίκτυο.

Είναι νόμιμο το vitalcheck;

Οι νόμιμοι ιστότοποι που χειρίζονται μεμονωμένα δεδομένα θα έχουν συγκεκριμένα σημεία ασφαλείας που πρέπει να αναζητήσετε προτού εισαγάγετε οποιεσδήποτε πληροφορίες σας, συμπεριλαμβανομένων πραγμάτων όπως η εγγύηση από εξωτερικές στρατηγικές, η χρήση ασφαλών σελίδων όπου συλλέγονται δεδομένα - αναζήτηση κλειδώματος με τη διεύθυνση URL, ότι η διεύθυνση URL ξεκινά με 'https://,” to indicate you are on a secure page.

Αυτά τα πράγματα είναι στο έπακρο, αλλά το ύποπτο είναι ότι μπορεί να ανακατέψουν τα δεδομένα που δίνουμε, καθώς απαιτούν ακριβή προσωπικά δεδομένα. Ας αποφασίσουμε για τη νομιμότητα αφού δούμε τα σχόλια από τους χρήστες.

Τι λένε οι χρήστες;

Αναζητώντας τα σχόλια για αυτόν τον ιστότοπο, βρήκαμε άφθονες μαρτυρίες. Όλες όμως αποδείχτηκαν αρνητικές απαντήσεις. Ειλικρινά παραδέχονται ότι έχουν σπαταλήσει πολλά χρήματα επειδή πλήρωσαν σε αυτόν τον ιστότοπο σκεπτόμενοι να πάρουν το πιστοποιητικό γέννησης.

Τελική ετυμηγορία

Αυτός ο ιστότοπος έχει βαθμολογία εμπιστοσύνης 7%, που είναι δύσκολο να θεωρηθεί ως νόμιμο. Εάν η ερώτηση είναι ζωτικής σημασίας έλεγχος νόμιμη; Πρέπει να απαντηθεί και, αφού έχουμε υπόψη τις κριτικές, μπορούμε να πούμε ότι είναι καλύτερο να κρατάμε απόσταση από αυτού του είδους τους ιστότοπους.

Μπορείτε να υποβάλετε τις ερωτήσεις ή τις απόψεις σας στην ενότητα σχολίων.