Είναι το Pick in Love Legit

Είναι το Pick in Love Legit

Είναι νόμιμο το pick in love; Είστε από εκείνες τις γυναίκες που αγαπούν τα φανταχτερά κοκτέιλ φορέματα αλλά είναι επίσης λάτρης των άνετων ρούχων όπως τα κουκούλα και τα φούτερ; Σε αυτό το άρθρο, θα παρουσιάσουμε μια νέα ιστοσελίδα για γυναικεία ρούχα. Θα προσθέσει τάσεις στην ντουλάπα σας.

Κανείς δεν πρέπει ποτέ να συμβιβάζεται με τα ρούχα του και, οι γυναίκες των Ηνωμένων Πολιτειών πιστεύουν στο να φορούν αυτό που αγαπούν. Η Pickinlove είναι μια μάρκα που πιστεύει στη μοναδικότητά σας και δημιουργεί προϊόντα που θα σας ταιριάζουν. Αλλά, είναι μια νέα πλατφόρμα, επομένως, θα προτείνουμε στους αναγνώστες μας να κάνουν έναν έλεγχο ιστορικού. Διαβάστε περισσότερα για να μάθετε περισσότερα.

Πίνακας περιεχομένωνΤι είναι το Pickinlove;

Το Pickinlove είναι μια διαδικτυακή πύλη που ασχολείται με γυναικεία ρούχα και ρούχα μόδας σε προσιτές τιμές με προσφορές υψηλών εκπτώσεων. Έχουν μια τεράστια συλλογή από φορέματα για πάρτι, τοπ, παντελόνια και εποχιακά είδη. Πιστεύουν ότι η ακεραιότητα έρχεται πρώτη και η ικανοποίηση των πελατών είναι η προτεραιότητά τους.

Ισχυρίζονται ότι κατασκευάζουν τα προϊόντα τους σε αποθήκες και εργοστάσια που τα καθιστούν εξαιρετικά. Είναι προμηθευτές πολλών διακεκριμένων εμπορικών σημάτων για την παροχή υλικών υψηλής ποιότητας. Επικεντρώνονται στην παροχή τα καλύτερα ποιοτικά προϊόντα

.

Επομένως, έχουν μια ομάδα για να ελέγχει την ποιότητα κάθε προϊόντος πριν αποσταλεί. Έχουν πολιτική επιστροφής χρημάτων, ώστε να μπορείτε να στείλετε πίσω το προϊόν εάν δεν είστε ικανοποιημένοι.

Το Pickinlove έχει μια συλλογή με περισσότερα από 300 μοναδικά ρούχα. Ενημερώνουν συνεχώς το κατάστημά τους για να παρέχουν τα πιο μοντέρνα σετ και να αφαιρούν τα ξεπουλημένα προϊόντα. Η αρχική τους σελίδα είναι μια απόλαυση για κύλιση και, θα θέλετε να αγοράσετε από την όμορφη συλλογή τους. Συνεχίστε να διαβάζετε για να ξέρετε ότι είναι νόμιμη η επιλογή στην αγάπη.

Προδιαγραφές

 • Διεύθυνση Επικοινωνίας - Δεν αναφέρθηκε.
 • Αριθμός εξυπηρέτησης πελατών - Δεν αναφέρθηκε.
 • ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ – Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ενημερωτικό δελτίο για να εγγραφείτε στον ιστότοπό τους και να τους στείλετε email στη διεύθυνση [email protected]
 • Τύπος Ιστοσελίδας – Πουλάνε γυναικεία ρούχα μόδας.
 • Μέθοδος πληρωμής – Οι διαθέσιμες επιλογές είναι VISA, Amex, MasterCard και οποιαδήποτε άλλη ηλεκτρονική πληρωμή.
 • Διαδικασία αποστολής – Προσφέρουν δωρεάν παράδοση για παραγγελίες άνω των 69,99 $. Οι αγορές σας θα αποσταλούν εντός 5-6 ημερών από την υποβολή της παραγγελίας.
 • Διανομή – Μπορείτε να παρακολουθείτε την παραγγελία σας χρησιμοποιώντας το Tracking ID που έχουν δώσει. Η συναλλαγή παράδοσης ολοκληρώνεται σε 10-20 ημέρες.
 • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ – Οι αγορές πρέπει να επιστραφούν σε 14 ημέρες για να λάβετε ανταλλαγή ή επιστροφή χρημάτων. Τα χρήματά σας θα πιστωθούν στον λογαριασμό σας μετά από πέντε ημέρες.

Πλεονεκτήματα

 • Έχουν μια όμορφα φτιαγμένη συλλογή από γυναικεία αξεσουάρ και ενδύματα.
 • Υπάρχει μια λίστα με διαφορετικές συλλογές για διαφορετικά είδη ένδυσης.
 • Ένα διάγραμμα μεγεθών αναφέρεται για να βοηθήσει τις γυναίκες να αποφασίσουν την καλύτερη επιλογή κατά την υποβολή μιας παραγγελίας.
 • Μπορείτε να λάβετε έκπτωση 10% με την αγορά δύο προϊόντων και επιπλέον έκπτωση 15% στην τρίτη σας αγορά.
 • Προσφέρουν πολλές επιλογές πληρωμής και εύκολες επιστροφές χρημάτων.

Μειονεκτήματα

 • Τα περισσότερα από τα απαραίτητα στοιχεία επικοινωνίας δεν αναφέρονται από αυτούς.
 • Δεν έχουν δώσει καμία πληροφορία σχετικά με τον ιδιοκτήτη της πλατφόρμας.
 • Δεν υπάρχουν σύνδεσμοι μέσων κοινωνικής δικτύωσης για να έχετε καλύτερη εικόνα.
 • Δεν έχει καταχωρηθεί τίποτα μέχρι τώρα στην ενότητα κριτικών τους επειδή έχουν χαμηλή επισκεψιμότητα.
 • Ο ιστότοπος δημιουργήθηκε πρόσφατα, οπότε στερείται βάσης χρηστών.

Είναι το Pick in love νόμιμο;

Κάναμε μια ολοκληρωμένη ανάλυση του ιστότοπου και διαβάσαμε τους όρους, τις πολιτικές και τις προϋποθέσεις. Ορισμένες κόκκινες σημαίες ενσταλάζουν αναξιοπιστία. Δεν έχουν αναφέρει στοιχεία επικοινωνίας που πρέπει να κάνει οποιαδήποτε νόμιμη πλατφόρμα για να κερδίσει την εμπιστοσύνη.

Ο ιστότοπος είναι πολύ νέος για να συγκεντρώσει οποιαδήποτε επιρροή καθώς κυκλοφόρησε μόλις πριν από λίγους μήνες. Ως εκ τούτου, δεν μπορέσαμε να λάβουμε πολλές πληροφορίες για αυτούς, επομένως, δεν μπορούμε να κρίνουμε την αξιοπιστία τους.

Δεν έχει καθοριστεί βαθμολογία εμπιστοσύνης για αυτό και, δεν έχει λάβει διαπίστευση από την BBB. Οι περισσότερες πτυχές δείχνουν ότι είναι ένας ύποπτος ιστότοπος και, θα συστήσουμε στους αναγνώστες μας να αποσυρθούν από τη χρήση του.

Μπορείτε να περάσετε από την πλατφόρμα για να απολαύσετε τη γκάμα των όμορφων προϊόντων, αλλά να διαβάσετε τις κριτικές τους πριν κάνετε οποιαδήποτε επένδυση.

Κριτική από πελάτες

Παρόλο που το pickinlove έχει μια ενότητα κριτικής στον ιστότοπο, είναι κενή και δεν αποδεικνύει την αξιοπιστία του. Δεν υπάρχει σε καμία πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, κάτι που είναι ύποπτο επειδή κάθε νόμιμη επωνυμία πρέπει να προωθηθεί.

Προσπαθήσαμε να εντοπίσουμε τυχόν αυθεντικά σχόλια πελατών σχετικά με ανοιχτές πηγές, αλλά αποτύχαμε. Εξαιτίας αυτού, δεν μπορέσαμε να απαντήσουμε, είναι pick in love legit.

Βρήκαμε όντως μερικούς σκεπτικιστικούς συνδέσμους κατά την περιήγησή μας στον ιστότοπο, κάτι που μας κίνησε την υποψία. Η πλατφόρμα φαίνεται εξαιρετικά αναξιόπιστη και αναξιόπιστη, αλλά δεν δέχεται τα λόγια μας για το ιερό δισκοπότηρο. Πρέπει να ερευνήσετε το μέρος σας πριν κάνετε οποιαδήποτε σημαντική αγορά.

συμπέρασμα

Είναι νόμιμο το pick in love; Έχει μερικά εκπληκτικά ρούχα για να σερφάρετε. Αλλά η γκάμα προϊόντων είναι μόνο 300, η ​​οποία είναι συγκριτικά χαμηλή από άλλες μάρκες. Μπορείτε να συγκρίνετε τις επιλογές σας από διάφορες άλλες επωνυμίες στις Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ κάνετε αγορές στο διαδίκτυο. Μπορείτε να μεταβείτε στον ιστότοπο και να διαβάσετε τις πολιτικές του για να μάθετε περισσότερα για αυτές.

Μεσα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ Όχι
Βαθμολογία εμπιστοσύνης Δεν διευκρινίζεται
Κριτικές πελατών Όχι
Κρυπτογράφηση SSL Ναί

Παρακαλώ, μοιραστείτε την εμπειρία σας μαζί μας.