Είναι το Tarenvip com Legit

Είναι το Tarenvip com Legit

Είναι το tarenvip com νόμιμο; Βρήκατε πρόσφατα τον ιστότοπο tarenvip.com και αναρωτηθήκατε αν αξίζουν τον χρόνο και τα λεφτά σας. Σε αυτό το άρθρο, θα σας βοηθήσουμε να πάρετε μια τεκμηριωμένη απόφαση κατά την αγορά.

Είναι μια πλατφόρμα που ασχολείται με τσάντες όλων των ειδών στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι τσάντες είναι απαραίτητο κομμάτι της ντουλάπας κάθε γυναίκας. Ως εκ τούτου, αναζητούν πάντα μοντέρνες και κομψές τσάντες. Αλλά είναι πάντα συνετό να κάνετε έναν έλεγχο ιστορικού πριν αγοράσετε από οποιαδήποτε νέα και άγνωστη πηγή. Διαβάστε περισσότερα για περισσότερα λεπτομέρειες σχετικά με τον ιστότοπο .

Πίνακας περιεχομένωνΤι είναι το tarenvip.com;

Το Tarenvip είναι μια νέα διαδικτυακή πύλη που δημιουργήθηκε τον Απρίλιο του 2020 και ασχολείται με κάθε είδους τσάντες και διοργανωτές. Διαθέτουν μεγάλη ποικιλία από κλασικές τσάντες, αναδιπλούμενες τσάντες, χαριτωμένες τσάντες, τσάντες από καθαρό δέρμα και τσάντες ταξιδίου.

Όλα τα προϊόντα που εμφανίζονται στην αρχική τους σελίδα είναι πολύ κομψά και Ακαταμάχητα με πολύ προσιτές τιμές. Το ηλεκτρονικό κατάστημα είναι μια απόλυτη απόλαυση για να σερφάρετε και τα προϊόντα τους είναι λαχταριστά.

Η έκπτωση και οι προσφορές δεν είναι ρεαλιστικές και δεν έχουν ξεχωριστή συλλογή για αυτά.

Η πρόσβαση σε αυτά είναι δυνατή μόνο μέσω των προωθητικών τους αναρτήσεων σε διάφορες άλλες πλατφόρμες. Ο ιστότοπος έχει κάποιες κόκκινες σημαίες και αν θέλετε να μάθετε αν είναι νόμιμος το tarenvip, διαβάστε περαιτέρω.

Προδιαγραφές

• Διεύθυνση επικοινωνίας – Τα στοιχεία που αναφέρονται για τη διεύθυνσή τους στον ιστότοπό τους είναι 407 North Quentin Road, IL 60067-4832, US

• Αριθμός Εξυπηρέτησης Πελατών – Δεν έχουν δώσει συγκεκριμένο αριθμό επικοινωνίας.

• Διεύθυνση Email – Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το [email protected] για να στείλετε τα παράπονα και τα σχόλιά σας.

• Τρόπος πληρωμής – Δέχονται πληρωμή μέσω πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών, συμπεριλαμβανομένων των VISA, MASTERCARD και AMERICAN EXPRESS, PayPal.

• Κατηγορία της Ιστοσελίδας – Αυτήν τη στιγμή ασχολούνται με διοργανωτές και διαφορετικές τσάντες.

• Χρόνος παράδοσης – Ο χρόνος παράδοσης του προϊόντος τους είναι περίπου 5-10 εργάσιμες ημέρες.

• Επιστροφή Προϊόντος – Οι αγορές μπορούν να επιστραφούν στη διεύθυνση που αναφέρεται στο πακέτο παράδοσης εντός περιόδου επιστροφής 30 ημερών. Επιστροφές χρημάτων είναι διαθέσιμες μετά την επιστροφή των προϊόντων εντός 6 μηνών.

• Διαδικασία αποστολής – Η αποστολή μπορεί να παρακολουθηθεί στον ιστότοπό τους. Προσφέρουν δωρεάν αποστολή για παραγγελίες αξίας 0 και άνω.

Πλεονεκτήματα

• Ο ιστότοπος διαθέτει μια ενότητα κριτικών και πολλοί πελάτες έχουν εκτιμήσει τα προϊόντα τους.

• Τα προϊόντα είναι πολύ δελεαστικά και πολύ καλά παρουσιασμένα.

• Προστατεύονται με HTTP και παρέχουν μια διεύθυνση αλληλογραφίας.

• Δεν υπάρχει χρέωση αποστολής για παραγγελίες άνω των 100 $.

• Η περιγραφή του προϊόντος είναι λεπτομερής και πολλές φωτογραφίες επιτρέπουν στους πελάτες να το δουν καλύτερα.

• Τα προϊόντα μπορούν να παραγγελθούν ηλεκτρονικά από οπουδήποτε σε όλο τον κόσμο, κάνοντας την ιστοσελίδα τους εύκολα προσβάσιμη.

• Υπάρχουν πολλές επιλογές πληρωμής για να διαλέξετε.

Μειονεκτήματα

• Έχουν χάσει ένα από τα ζωτικής σημασίας στοιχεία επικοινωνίας που είναι ο αριθμός εξυπηρέτησης πελατών.

• Ο ιστότοπός τους είναι νέος και δεν διαθέτει σημαντική πελατειακή βάση.

• Οι σύνδεσμοι που παρέχουν για χειρισμούς μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι εντελώς άχρηστοι, επειδή δεν οδηγούν σε κάποια πολυμήχανη ιστοσελίδα.

• Δεν έχουν παράσχει πληροφορίες σχετικά με τον ιδιοκτήτη της επωνυμίας και τα στοιχεία επικοινωνίας τους.

• Το σύστημα επιστροφής χρημάτων τους είναι πρωτόγονο και άχρηστο.

• Οι υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών είναι πολύ κάτω από ικανοποιητικές.

Είναι το tarenvip com νόμιμο ή όχι;

Περάσαμε από τον ιστότοπό τους και βρήκαμε τους συνδέσμους τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αλλά αυτοί οι σύνδεσμοι μας ανακατεύθυναν σε κάποια άλλα δίκτυα και δεν μπορέσαμε να συγκεντρώσουμε αυθεντικές πληροφορίες για αυτά. Ο τομέας δημιουργήθηκε μόλις πριν από ένα χρόνο και είχε παρατεταμένη επισκεψιμότητα χωρίς αξιόπιστη επιρροή.

Προσπαθήσαμε να τα εντοπίσουμε στο Alex Ranking αλλά δεν τα καταφέραμε. Έχουν χαμηλό σκορ εμπιστοσύνης, δηλαδή 2%, που υποδηλώνει σκεπτικισμό. Η κατάταξη του δείκτη εμπιστοσύνης που τους εκδόθηκε είναι 42,2/100, η ​​οποία είναι κάτω από την ικανοποιητική.

Όταν ερευνήσαμε τη διεύθυνση επικοινωνίας, διαπιστώσαμε ότι δεν υπάρχει καμία επιχείρηση στους χάρτες Google με αυτό το όνομα. Αυτό τα κάνει ακόμα πιο πρόχειρα. Οι προσφορές με έκπτωση φαίνονται μη ρεαλιστικές και είναι προσβάσιμες μόνο μέσω διαφημιστικών αναρτήσεων.

Όταν διαβάσαμε τους όρους και τις πολιτικές τους, βρήκαμε ότι αντιγράφηκαν από τα δεδομένα κάποιου άλλου ιστότοπου. Αφού αξιολογήσαμε όλα τα παραπάνω κριτήρια, δεν πιστεύουμε ότι το tarenvip.com είναι απολύτως αξιόπιστο και νόμιμο. Θα προτείνουμε στους αναγνώστες μας να είναι προσεκτικοί όταν συνδέονται μαζί τους.

Κριτικές

Λίγες ικανοποιητικές κριτικές αναφέρονται στον ιστότοπό τους και περιέχουν πολλές θετικές κριτικές με καλές βαθμολογίες. Αλλά οι κριτικές δεν έχουν συγκεκριμένες λεπτομέρειες σχετικά με τα προϊόντα και την ποιότητά τους. Δεν καταφέραμε να βρούμε αυθεντικά σχόλια πελατών σε κανένα σημαντικό μέσο κοινωνικής δικτύωσης και άλλες ανοιχτές πηγές.

Οι περισσότερες από τις εικόνες και το περιεχόμενο που διατίθενται στον ιστότοπό τους δεν είναι πρωτοφανείς. Η δημοτικότητα του ιστότοπου είναι πολύ φτωχή και δεν κατάφερε να δημιουργήσει σημαντική ανταπόκριση σε καμία από τις ανοιχτές πλατφόρμες. Για αυτούς τους λόγους, δεν μπορέσαμε να συγκεντρώσουμε αρκετά έγκυρα δεδομένα για να σας παρέχουμε μια εικόνα για τα προϊόντα τους.

Ο ιστότοπος έχει πολλές κόκκινες σημαίες και δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι είναι νόμιμο το tarenvip com. Προτείνουμε στους χρήστες να διαβάσουν τους όρους, τις προϋποθέσεις και τις πολιτικές τους πριν αγοράσουν από αυτούς.

συμπέρασμα

Αφού εξετάσαμε όλες τις πτυχές, πιστεύουμε ότι ο ιστότοπος δεν αξίζει τον χρόνο σας. Σας προτείνουμε να μην κάνετε καμία ουσιαστική αγορά πριν βρείτε οποιαδήποτε σταθερή απόδειξη της γνησιότητάς τους.

Παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Όχι
Βαθμολογία εμπιστοσύνης δύο%
Κριτικές πελατών Ναί
Κρυπτογράφηση SSL Όχι

Μπορείτε να σερφάρετε στην πλατφόρμα για να αποκτήσετε μια καλύτερη εικόνα και να διαπιστώσετε εάν το tarenvip com είναι νόμιμο. Μοιραστείτε τις σκέψεις σας στην ενότητα σχολίων μας. Μας αρέσει να ακούμε από τους αναγνώστες μας.