Ενεργοποιήστε τη συσκευή Countermeasure Fortnite

Ενεργοποιήστε τη συσκευή Countermeasure Fortnite

Σε αυτό το άρθρο, θα είστε σε θέση να διαφωτίσετε τις γνώσεις σας ενεργοποιήστε τη συσκευή αντιμέτρων fortnite . Εάν έχετε μερικές αμφιβολίες για τη διαδικασία και θέλετε να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα, είστε στο σωστό μέρος.

Το Fortnite είναι μια πλατφόρμα παιχνιδιών που δημιουργήθηκε από την Ηνωμένες Πολιτείες που ονομάζεται ευρέως Epic Games. Πρόσφατα, το Fortnite κυκλοφόρησε πολλές σειρές παιχνιδιών με το όνομα της σεζόν 7.

Αυτή η σεζόν, ειδικά στο κεφάλαιο 2 του παιχνιδιού, εισήγαγε μια πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα εύρεσης θρυλικών αποστολών από την εβδομάδα 12. Εάν έχετε βρει και τις τρεις εξωγήινες συσκευές από το παιχνίδι, οι οποίες είναι διαθέσιμες και πρέπει να αναζητηθούν στα μυστικά μέρη του παιχνιδιού, θα μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη συσκευή αντίμετρου.Στα επόμενα μέρη του άρθρου, θα ξέρουμε πώς να χρησιμοποιούμε αυτούς τους κωδικούς και να συμμετέχουμε σε αυτό το πρόγραμμα.

Πίνακας περιεχομένων

Ποιες είναι οι θρυλικές αποστολές της εβδομάδας 12;

Σύμφωνα με το Fortnite, η εβδομάδα 12 ξεκίνησε από τις 25 Αυγούστου και οι αποστολές διεκδικούνται πριν από την 1η Σεπτεμβρίου.

Πριν πείτε πώς να ενεργοποίηση συσκευής αντιμέτρων fortnite, Ας δούμε ποιες είναι όλες οι αναζητήσεις για αυτήν την εβδομάδα;

Αυτά είναι τα έξι Quests που διατηρούνται στο παιχνίδι για αυτήν την εβδομάδα:

  • Λάβετε τις παραγγελίες του Slone από ένα καρτοτηλέφωνο (1 σύνολο)
  • Κατασκευάστε ένα όπλο με Alien Nanites (1 σύνολο)
  • Καταστρέψτε ομοιώματα στόχων με όπλα IO (4 συνολικά)
  • Αναζήτηση βιβλίων για τις εκρήξεις (2 συνολικά)
  • Ανάπτυξη σαρωτών στο Alien Biome (2 συνολικά)
  • Συλλέξτε τρεις συσκευές εξωγήινων και, στη συνέχεια, ενεργοποιήστε τη συσκευή αντιμέτρων κάτω από το Corny Complex (4 συνολικά)

Η απόκτηση αυτών των αποστολών θα προσφέρει ένα καλό ποσό XP – κάνοντάς τους να αξίζουν την προσπάθεια ολοκληρωθεί πριν φτάσει το επόμενο σετ .

Πώς να βρείτε τις τρεις εξωγήινες συσκευές;

Πρέπει να συλλέξετε τις τρεις εξωγήινες συσκευές για να την ενεργοποιήσετε συσκευή αντιμέτρων fortnite για αυτή τη θρυλική αποστολή Fortnite.

Ας συζητήσουμε τώρα τις τοποθεσίες στις οποίες λαμβάνετε τις συσκευές με τις περισσότερες αναζητήσεις:

Πρώτη συσκευή: Χειροποίητα, υπάρχουν τρεις διάστικτες στον χάρτη Fortnite, με το πρώτο να βρίσκεται ακριβώς νότια του Corny Complex στην άλλη πλευρά του ποταμού.

Δεύτερη συσκευή: Μπορείτε να βρείτε τη δεύτερη εξωγήινη συσκευή στην ανατολική πλευρά του κεντρικού εξωγήινου βιώματος – βρίσκεται περίπου στα μισά του δρόμου μεταξύ του βιώματος και του πλησιέστερου ανατολικού εγκαταλειμμένου οικισμού.

Τρίτη συσκευή: Η τρίτη και τελευταία συσκευή εξωγήινων βρίσκεται κοντά στο Scenic Spot, που βρίσκεται βόρεια του Corny Complex. Αν δυσκολεύεστε να βρείτε αυτήν τη συσκευή εξωγήινων, κατευθυνθείτε προς το δρόμο δίπλα σε αυτό το ορόσημο και θα το εντοπίσετε σίγουρα!

Πως να ενεργοποίηση συσκευής αντιμέτρων fortnite;

Η ενεργοποίηση της συσκευής αντιμέτρων στο Fortnite είναι αρκετά εύκολη. το πρόβλημα, ωστόσο, είναι ότι βρίσκεται στη βάση IO κάτω από το Corny Complex. Σημαίνει ότι θα πρέπει είτε να πολεμήσετε, να αποφύγετε ή να ξεπεράσετε κάποια ισχυρά NPC για να ολοκληρώσετε αυτήν την πρόκληση.

Είναι καλή ιδέα να αποθηκεύσετε φίλτρα ασπίδας, αποκαταστάσεις υγείας και να αρπάξετε ένα ή δύο καλά όπλα πριν κατευθυνθείτε στη βάση IO, ώστε να μπορείτε να αμυνθείτε τόσο από τα NPC όσο και από οποιουσδήποτε άλλους παίκτες.

Μπορείτε να εισέλθετε στη βάση IO είτε χρησιμοποιώντας τις σκάλες στον κεντρικό αχυρώνα, περνώντας από την πόρτα που βρίσκεται στην άκρη του γκρεμού κοντά στον εν λόγω αχυρώνα, είτε χρησιμοποιώντας τα porta-potties που βρίσκονται στην αγροικία Corny Complex–.

Μόλις μπείτε μέσα στη βάση, πρέπει να κατευθυνθείτε στο δωμάτιο στην κάτω αριστερή γωνία στον χαμηλότερο όροφο. Εδώ θα βρείτε τη Συσκευή Αντιμέτρων και, για να ολοκληρώσετε την πρόκληση, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αλληλεπιδράσετε μαζί της.

Είναι προς ενημέρωσή σας ότι νέες θρυλικές αποστολές θα παρουσιάζονται κάθε Τετάρτη και είναι χρονικά περιορισμένες.

Και ανάλογα με τη χώρα στην οποία ζείτε, η εκτόξευση της αποστολής μπορεί να διαφέρει. Μπορείτε να ελέγξετε τον ακριβή χρόνο με τις πληροφορίες που δίνονται παρακάτω.

  • ΗΒ: 3 μ.μ. (BST)
  • Ευρώπη: 4 μ.μ. (CEST)
  • Ανατολική ακτή Ηνωμένες Πολιτείες : 10 π.μ. (EDT)
  • Δυτική Ακτή ΗΠΑ: 7 π.μ. (PDT)

συμπέρασμα

Πιστεύουμε ότι, σε αυτό το άρθρο, έχετε τις πληροφορίες σχετικά με το πώς να το κάνετε ενεργοποίηση συσκευής αντιμέτρων fortnite, που είναι μια σημαντική σειρά quest στην σεζόν 7. Επίσης, αναφέρονται οι τοποθεσίες τριών εξωγήινων συσκευών.

Τα ερωτήματά σας είναι ευπρόσδεκτα στην ενότητα σχολίων.