Εγγραφείτε στο Blooket

Εγγραφείτε στο Blooket

Πώς να εγγραφείτε στο Blooket; Λόγω της πανδημίας, το μεγαλύτερο μέρος της εκπαίδευσης έχει μετατοπιστεί σε διαδικτυακή λειτουργία. Είναι μια εναλλακτική μέθοδος για να συνεχίσετε την εκπαίδευση. Αλλά πώς να το αποκτήσετε δωρεάν, διαβάστε το τώρα;

Το Blooket είναι ο νέος ιστότοπος που κυκλοφόρησε στις Ηνωμένες Πολιτείες για να βοηθήσει τους εκπαιδευτικούς να καλύψουν το ενδιαφέρον των μαθητών, ενσωματώνοντας παιχνίδια με μαθήματα. Οι εκπαιδευτές μπορούν να δημιουργήσουν τα παιχνίδια τους για οποιοδήποτε συγκεκριμένο θέμα μέσω αυτού του εργαλείου. Διαβάστε περισσότερα για να μάθετε περισσότερα.

Πίνακας περιεχομένωνΤι είναι το blooket;

Είναι μια διαδικτυακή πύλη που βοηθά τους εκπαιδευτικούς να παρουσιάσουν μια αποκλειστική μαθησιακή εμπειρία με παιχνίδια και διασκέδαση. Ο οικοδεσπότης και η οργάνωση μιας λειτουργίας παιχνιδιού βάζοντας κάποιες πληροφορίες, και στη συνέχεια η πλατφόρμα θα εμφανίσει ερωτήσεις για να τους βοηθήσει να κερδίσουν τον διαγωνισμό και να ανταμειφθούν με συναρπαστικά βραβεία.

Αυτά είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά αυτού του ιστότοπου:

 • Θα σας βοηθήσει να παρακινήσετε τους μαθητές να αναδείξουν το καλύτερο από αυτούς.
 • Είστε ελεύθεροι να προσαρμόσετε όλα τα παιχνίδια χωρίς καμία χρέωση.
 • Έχουν ένα set builder που σας επιτρέπει να διδάξετε με μοναδικά εργαλεία.
 • Μπορείτε να γίνετε μέλος της κοινότητας και να συμμετέχετε σε τακτικές εκδηλώσεις που διοργανώνουν σύγχρονοι εκπαιδευτικοί. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την εγγραφή στο Blooket.

Πώς να ολοκληρώσετε τη διαδικασία εγγραφής στο Blooket και να δημιουργήσετε παιχνίδια;

Μπορείτε να βελτιώσετε τις διδακτικές σας δεξιότητες και τη συμμετοχή των μαθητών φέρνοντας νέα παιχνίδια για να δημιουργήσετε ένα εξαιρετικό πρόγραμμα εκμάθησης. Ακολουθήστε τις οδηγίες για να μάθετε περισσότερα:

 • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης για να βρείτε τον επίσημο ιστότοπο του Blooket.
 • Πλήρης blooket Εγγραφείτε ως δάσκαλος.
 • Ξεκινήστε να προσαρμόζετε το παιχνίδι σας επιλέγοντας το σύνολο των ερωτήσεων ή δημιουργώντας τη βάση δεδομένων σας.
 • Μην επιλέξετε μια συγκεκριμένη λειτουργία στην οποία θέλετε να ρυθμίσετε το παιχνίδι.
 • Φιλοξενήστε την εκδήλωση στην τάξη σας και ζητήστε από τους μαθητές σας να συνδεθούν μαζί της μέσω του μοναδικού τους αναγνωριστικού.
 • Τώρα οι μαθητές σας μπορούν να απολαμβάνουν τα αποκλειστικά παιχνίδια που έχουν φτιαχτεί μόνο για αυτούς καθ' όλη τη διάρκεια της συνεδρίας και να μαθαίνουν νέα πράγματα.
 • Η πλατφόρμα αναλύει την πρόοδο κάθε μαθητή και σας δίνει αναλυτικά αποτελέσματα.

Πλεονεκτήματα

 • Αυτά τα παιχνίδια θα ενεργοποιήσουν μεγαλύτερη συμμετοχή των μαθητών.
 • Η πλατφόρμα είναι εύκολη στη χρήση.
 • Σας βοηθά να παρακολουθείτε την πρόοδο κάθε μαθητή.
 • Η διαδικασία εγγραφής στο Blooket είναι εύκολη.

Μειονεκτήματα

 • Τα περισσότερα από τα παιχνίδια μπορούν να ενσωματωθούν μόνο ως MCQ.
 • Η βιβλιοθήκη της βάσης δεδομένων δεν έχει αρκετές ερωτήσεις και δημιουργικότητα για να διαλέξετε.
 • Τα μικρά παιδιά μπορεί να έχουν πρόβλημα προσαρμογής σε αυτό το εργαλείο.

Είναι ο blooket νόμιμος;

Το Blooket είναι ένας νόμιμος ιστότοπος με ελκυστικά εργαλεία και δυνατότητες διδασκαλίας. Τα παιδιά λατρεύουν να παίζουν με νέα μάγουλα και τους επιτρέπει να αναθεωρήσουν οποιαδήποτε έννοια μέσα σε λίγα λεπτά. Είναι ένα αποτελεσματικό εργαλείο για την προώθηση της κοινότητας στην τάξη και της νέας τεχνολογίας.

Ο ιστότοπος χρησιμοποιείται τακτικά από πολλούς καθηγητές. Έχουν φροντίσει να δημιουργήσουν μια πολιτική απορρήτου με εργαλεία ασφαλείας που προστατεύουν τον λογαριασμό σας από οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση. Μπορείτε να γίνετε μέλος της σύγχρονης κοινότητας δασκάλων και να γίνετε μέρος των τακτικών εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται σε διάφορα μέρη των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ποιες είναι οι κριτικές χρηστών στο blooket;

Η συνολική βαθμολογία των καταναλωτών αυτού του ιστότοπου είναι 4 στα 5 αστέρια . Μπορούμε να αποδείξουμε ότι οι περισσότεροι χρήστες είναι ευχαριστημένοι με τις υπηρεσίες τους.

Είναι μια καταπληκτική πλατφόρμα χρήσιμη για τη συμμετοχή μαθητών σε σπουδές δημιουργώντας μοναδικές εμπειρίες παιχνιδιού. Ο ιστότοπος είναι εύκολος στη χρήση και κάνει τον χρόνο στην τάξη πιο διασκεδαστικό.

συμπέρασμα

Έτσι, ελπίζουμε ότι τώρα γνωρίζετε πώς να εγγραφείτε στο Blooket; Αυτό το εργαλείο χρησιμοποιείται ευρέως μεταξύ πολλών δασκάλων στις Ηνωμένες Πολιτείες. Υπάρχουν μερικά μειονεκτήματα στον ιστότοπο που ενημερώνεται. Θα σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε τα λεγόμενα μόνοι σας πριν λάβετε οποιαδήποτε τελική απόφαση.

Μοιραστείτε την εμπειρία σας μαζί μας στην ενότητα σχολίων. Μας αρέσει να ακούμε νέα σας.

FAQ

Πώς μπορώ να εγγραφώ στο Blooket;

Πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία εγγραφής, μεταβείτε στον επίσημο ιστότοπο του Blooket:

 • Κοιτάξτε στη δεξιά γωνία της οθόνης σας για να βρείτε τη μέθοδο εγγραφής.
 • Θα ανοίξει μια νέα σελίδα και θα έχετε δύο επιλογές για να συνδέσετε τον λογαριασμό σας: email και λογαριασμό Google.
 • Επιλέξτε οποιοδήποτε από αυτά σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.
 • Θα ανακατευθυνθείτε σε άλλη ιστοσελίδα. Θα σας ζητήσει να συμπληρώσετε το όνομα χρήστη σας και να δημιουργήσετε έναν ισχυρό κωδικό πρόσβασης.
 • Στη συνέχεια, υποβάλετε την ηλικία σας και κάντε κλικ στο Εγγραφείτε στο Blooket κουμπί.
 • Τέλος, επιλέξτε αν θέλετε προφίλ καθηγητή ή μαθητή.

Μπορείτε να παίξετε Blooket χωρίς λογαριασμό;

Ναί! Οι μαθητές δεν χρειάζεται να κάνουν αποκλειστικό λογαριασμό για τον εαυτό τους. Μπορούμε να συμμετάσχουμε στο δωμάτιο που δημιουργήθηκε από τον οικοδεσπότη χρησιμοποιώντας το μοναδικό αναγνωριστικό.

Πώς δημιουργείτε έναν λογαριασμό βιβλιαρίου;

Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό επισκεπτόμενοι τον επίσημο ιστότοπο. Μεταβείτε στις ρυθμίσεις και ρυθμίστε το προφίλ σας.

Για ποια ηλικία είναι το Blooket;

Πρέπει να είστε άνω των 13 ετών για να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον ιστότοπο στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Μπορείτε να παίξετε Blooket στο τηλέφωνο;

Ναί! Μπορείτε να το παίξετε σε οποιαδήποτε συσκευή της επιλογής σας.

Πώς χρησιμοποιείτε τα φυλλάδια παιχνιδιών;

Ο οικοδεσπότης δημιουργεί ένα παιχνίδι και προσκαλεί τους μαθητές. Όλοι μπορούν να ενταχθούν μέσω φορητών συσκευών χρησιμοποιώντας το μοναδικό αναγνωριστικό που μοιράζεται ο δάσκαλος.

Πώς να συνδεθείτε στο Blooket;

Επισκεφτείτε τον επίσημο ιστότοπο του Blooket και θα βρείτε ένα κουμπί σύνδεσης στην επάνω γωνία της οθόνης. Χρησιμοποιήστε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας για να συνδεθείτε.