Επιθεώρηση μπαλωμάτων Οίας

Επιθεώρηση μπαλωμάτων Οίας

Θέλετε να μάθετε για το Oia Patches Review Αν αγαπάτε το δέρμα σας , πρέπει να ψάχνετε για τα καλύτερα προϊόντα δέρματος. Στη συνέχεια, θα πρέπει να διαβάσετε αυτό το άρθρο και να μάθετε τα πάντα για αυτό για να μάθετε αν είναι νόμιμο ή όχι;

Τα επιθέματα δέρματος της Οίας έχουν καταγραφεί στις Ηνωμένες Πολιτείες και λειτουργούν καλά τους τελευταίους 12 μήνες. Τώρα, ας μάθουμε κάτι για τον ιστότοπο. Όταν μιλάμε για το δέρμα μας, είναι απαραίτητο μέρος της ζωής μας. Κάθε γυναίκα θέλει να δείχνει όμορφη και να έχει λαμπερό δέρμα. Αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα πάντα σχετικά με τον ιστότοπο εάν σκοπεύετε να αγοράσετε προϊόντα για το δέρμα στο διαδίκτυο. Για να αγνοήσετε τις απάτες, πρέπει να δείτε τις κριτικές του πριν αγοράσετε οτιδήποτε στο διαδίκτυο.

Αυτό το άρθρο αφορά την αναθεώρηση των ενημερώσεων κώδικα της Οίας για να σας ενημερώσει σχετικά με τη νομιμότητά τους.Πίνακας περιεχομένων

Τι είναι τα μπαλώματα Οίας:

Το Oia skin patches είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα για την παροχή προϊόντων ομορφιάς. Είναι εγγεγραμμένο στις Ηνωμένες Πολιτείες αλλά προσφέρει υπηρεσίες ομορφιάς σε όλο τον κόσμο. Η Οία αναπτύσσεται συνεχώς κοντά στη μάχη που ωριμάζει με την επιστήμη και την καινοτομία, όπως και οι μεγάλες εκτάσεις ενασχόλησης με τον κλάδο περιποίησης δέρματος. Στον πυρήνα της Οίας βρίσκεται η λαχτάρα να μεταφέρεις ευθύτητα και δεκτικότητα.

Η Οία σας δίνει ευφάνταστες απαντήσεις για να καταπολεμήσετε το στρες του δέρματος σε οποιοδήποτε στάδιο της ζωής σας. Έχουν εμπιστοσύνη στο να κάνουν την τελική μοίρα των δερματικών διατάξεων που αγκαλιάζουν τη μεγαλοπρέπεια και την αυτοεκτίμηση. Θα σας πούμε για την ανασκόπηση των μπαλωμάτων της Οίας παρακάτω.

Προδιαγραφές:

 • Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου- [email protected]
 • Διεύθυνση επικοινωνίας- 30 N Gould Street, 82801, Sheridan.
 • Μη διαθεσιμότητα αριθμού εξυπηρέτησης πελατών.
 • Κατηγορία του site: Η Oia Patches προσφέρει προϊόντα ομορφιάς και διαθέτει διάφορα προϊόντα δέρματος για μέτωπο, στήθος, λαιμό, στόμα, μάτια.
 • Η πολιτική επιστροφών ισχύει για 30 ημέρες μετά την αγορά, που σημαίνει ότι έχετε 30 ημέρες για να επιστρέψετε ή να αλλάξετε το προϊόν.
 • Διατίθενται κριτικές για τα μπαλώματα της Οίας.
 • Ο ιστότοπος χρειάζεται 1-3 ημέρες για να παραδώσει την παραγγελία και 15-21 ημέρες για όλο τον κόσμο.
 • Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 100 USD.

Πλεονεκτήματα του ιστότοπου:

 • Ο ιστότοπος ζητά σχόλια πελατών.
 • Απαντάει σε αρνητικές κριτικές σε 2-3 ημέρες και έχει ήδη απαντήσει στο 58% των αρνητικών κριτικών.
 • Ο ιστότοπος προσφέρει δωρεάν αποστολή για περισσότερα από 100 USD.
 • Διαθεσιμότητα μπαλωμάτων σε διάφορα σχήματα.
 • Δίνοντας καλές απαντήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τους τελευταίους 12 μήνες στους πελάτες.

Μειονεκτήματα του ιστότοπου:

 • Ο ιστότοπος δεν έχει διαθέσιμο αριθμό εξυπηρέτησης πελατών.
 • Τα προϊόντα δεν έχουν πρότυπα ποιότητας.
 • Έχει προϊόντα απάτης.
 • Χρειάζεται πολύς χρόνος για την παράδοση αγαθών σε όλο τον κόσμο.

Είναι το Oia Patches Legit;

Σύμφωνα με την έρευνά μας, ο ιστότοπος είναι νόμιμος, αλλά έχει ορισμένα προϊόντα απάτης. Σύμφωνα με τις κριτικές που δόθηκαν από τον πελάτη, φαίνεται ότι δεν παρέχει προϊόντα ποιότητας. Η κατάταξη της Alexa είναι πενιχρή, καθώς οι άνθρωποι αγοράζουν πραγματικά προϊόντα, αλλά δεν είναι ικανοποιημένοι με αυτήν. Έχει 3,5 στις 5 βαθμολογίες.

Σύμφωνα με τον πιλότο εμπιστοσύνης, ο ιστότοπος κατατάσσεται στην 15η θέση στις 15 εταιρείες που κατατάσσονται στον πάροχο υπηρεσιών ομορφιάς.

Τι είναι το Oia Patches Review από τους πελάτες;

Οι πελάτες είναι απογοητευμένοι με τα παρεχόμενα patches καθώς δεν ήταν καθόλου αποτελεσματικά και επίσης κατεστραμμένα. Δεν ήταν καλό για το δέρμα και δεν λειτούργησε καν στις ρυτίδες. Όλοι οι αγοραστές είναι πολύ δυσαρεστημένοι με τα δεδομένα.

Ελέγχουν κριτικές και προσπαθούν να απαντήσουν και σε αρνητικές κριτικές. Ο ιστότοπος έχει απαντήσει σε πολλές αρνητικές κριτικές. Ο ιστότοπος ανταποκρίνεται σε πελάτες τους τελευταίους 12 μήνες τακτικά. Μερικοί πελάτες ήταν επίσης ευχαριστημένοι, αλλά οι περισσότεροι από τους αγοραστές δεν ανταποκρίθηκαν καλά.

Συμπέρασμα:

Εν τέλει, κοιτάζοντας το Oia Patches Reviews, δεν προτείνεται η αγορά επιθεμάτων για δέρμα, καθώς ο ιστότοπος έχει πολλές κριτικές και αρνητικές κριτικές σχετικά με τα patches. Το θεωρούμε ως πάροχο προϊόντων απάτης. Εκτός όμως από μπαλώματα, δοκίμασε και άλλα προϊόντα από την Οία.

Αν και ο ιστότοπος έχει καλό δείκτη εμπιστοσύνης, αλλά βλέποντας κριτικές, σας προτείνουμε να μην δοκιμάσετε τις ενημερώσεις κώδικα. Ο ιστότοπος έχει καλή απήχηση και εξαιρετικές βαθμολογίες επίσης. Εάν σκοπεύετε ποτέ να αγοράσετε online προϊόντα ομορφιάς, ελέγξτε τις κριτικές τους και μετά αγοράστε.

Πείτε μας για την εμπειρία σας από την αγορά προϊόντων ομορφιάς από την Οία στην ενότητα σχολίων που δίνεται παρακάτω;