Funimation.com/Activate Know How to το 2022

Funimation.com/Activate Know How to το 2022

Αν ναι, τότε σήμερα θα σας παρουσιάσουμε μια πλατφόρμα, δηλαδή πού funimation.com/activate μπορείτε να απολαύσετε τις υπηρεσίες ροής σας με καλύτερο τρόπο. Σήμερα, οι υπηρεσίες ροής έχουν γίνει η βασική ζήτηση για τους χρήστες. Είστε αυτός που αναζητά μια αξιόπιστη πλατφόρμα για υπηρεσίες ροής;

Στον 21ο αιώνα, οι άνθρωποι ασχολούνται περισσότερο με το επάγγελμά τους, όπου δεν βρίσκουν τον χρόνο να δουν τις ταινίες τους, τις αγαπημένες τους σειρές. Τα σίριαλ του κοινού μας δεν θα χαθούν γι' αυτό σήμερα θα έρθουμε με αυτό το άρθρο. Ας δούμε αναλυτικά.

Πίνακας περιεχομένωνΣε τι είναι το Funimati;

Είναι μια από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες ροής στις Ηνωμένες Πολιτείες. Είναι καθαρά μια υπηρεσία ψυχαγωγίας που ανήκει στη sony και σας δίνει σειρές anime. Εκτός από αυτό, ο ιστότοπος προσφέρει τόσα πολλά πράγματα όπως t.shirts, φιγούρες δράσης σε DVD και κουτιά σετ blue-ray.

Έχετε την επιλογή να αποκτήσετε πρόσβαση στο περιεχόμενο του Funimation που περιλαμβάνει όλους τους τύπους παλαιών και νέων σειρών. Ψάχνετε για το καλύτερο μεταγλωττισμένο μέρος; Εδώ μπορείτε να πάρετε τόσες πολλές εκπομπές που είναι μεταγλωττισμένες. Άτομα που είναι μεγάλοι θαυμαστές των σειρών anime μπορούν να εγγραφούν σε αυτήν την πλατφόρμα. Ποια είναι η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε με το www.funimation.com/activate? Please read the full article to know all the Λεπτομέριες

.

Δείτε επίσης: https //cpbild.co/fca7977

Για αυτό, πρέπει να εγγραφούν στον λογαριασμό Funimation. Το Funimation έχει μεγάλη ζήτηση σε όλες τις χώρες, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών, του Καναδά, του Ηνωμένου Βασιλείου, της Ιρλανδίας, της Αυστραλίας, της Νέας Ζηλανδίας.

Πλεονεκτήματα:

 • Υπάρχουν τόσες πολλές παραστάσεις.
 • κομψή διεπαφή,
 • Έχετε την επιλογή να κάνετε λήψη εκτός σύνδεσης.
 • Διατίθενται διάφορες προσφορές σχεδίων.
 • Οι γονείς μπορούν να έχουν τον πλήρη έλεγχο αυτής της υπηρεσίας ροής.

Μειονεκτήματα :

 • Δεν υπάρχουν διαθέσιμες πρωτότυπες εκπομπές.

Κόστος και διάφορα σχέδια Funimation:

Για εγγραφή, σας κοστίζει 5,99 $ το μήνα. Σας λέμε άλλα σχέδια που θα σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε την τσέπη σας. Διατίθεται δωρεάν δοκιμαστική περίοδος 14 ημερών. Υπάρχουν τρεις τύποι σχεδίων για χρήση των premium, premium plus, premium plus ultra. Ας το συζητήσουμε αναλυτικά:

Δείτε επίσης: wisdompanel.com ενεργοποίηση

Πρόγραμμα Premium:

 • Όπως αναφέραμε παραπάνω, αυτό το πρόγραμμα σας κοστίζει σχεδόν 5,99 $ το μήνα και 59,99 $ ετησίως.
 • Υπάρχει μεταγλωττισμένο περιεχόμενο.
 • υπηρεσίες δύο ροών.
 • Μπορείτε επίσης να έχετε πρόσβαση στη βιβλιοθήκη, η οποία είναι μια καλή επιλογή.

Τώρα ας συζητήσουμε το άλλο σχέδιο, δηλαδή το πρόγραμμα premium plus:

 • Σας κοστίζει 7,99 $ το μήνα και 79,99 $ ετησίως.
 • Είναι διαθέσιμο και στα κινητά σας.
 • Επιτρέπεται η επιλογή πωλήσεων στο κατάστημα Funimation, καθώς και όπου λαμβάνετε δωρεάν αποστολή.
 • Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις πέντε οθόνες.

Τώρα έρχεται να συζητήσουμε το σχέδιο premium plus ultra:

 • Σας κοστίζει 99,99 $.
 • Παίρνετε δύο δωρεάν ενοικιάσεις το χρόνο.
 • Μπορείτε επίσης να έχετε διάφορες επιλογές δώρων, τις οποίες θα λάβετε σε ένα χρόνο.

Σε ποια πλατφόρμα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε;

Το Funimation υποστήριζε όλους τους τύπους συσκευών, συμπεριλαμβανομένων των android, ios, ps3, ps4, ps vita και πολλών άλλων.

Γονικός έλεγχος?

Το περιεχόμενο για ενήλικες και ενήλικες δεν χρειάζεται να ανησυχείτε γιατί μπορεί να χρησιμοποιηθεί από άτομα άνω των 18 ετών. Οι γονείς μπορούν να κάνουν διαφορετικές ρυθμίσεις για να αποφύγουν τα παιδιά τους να βλέπουν ταινίες για ενήλικες.

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε είναι τα παρακάτω:

 • Αρχικά, πρέπει να εγγραφείτε για τον λογαριασμό σας.
 • Στη συνέχεια, μεταβείτε στην επιλογή προτίμησης>ρυθμίσεις βίντεο>περιορίστε περιεχόμενο για ενηλίκους.

Για αυτό, διατηρείτε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας προστατευμένα, επειδή σήμερα, τα παιδιά είναι τόσο έξυπνα που αν γνωρίζουν το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης, μπορούν να αλλάξουν την επιλογή περιορισμένου περιεχομένου για ενηλίκους.

Δείτε επίσης: Κανόνας 34 του Roblox

Κριτικές χρηστών για το funimation.com/activate διαδικασία βήμα προς βήμα οδηγός 2022

Λένε ότι μπορεί να υποστηρίξει όλες τις συσκευές που τους βολεύουν πολύ. Ενώ κάποιοι είναι απογοητευμένοι, μπορεί να έχει μεγάλες διαφημίσεις, αλλά μπορείτε να τις αποφύγετε ενώ υιοθετείτε υψηλότερα σχέδια.

Συμπέρασμα:

Έχουμε παράσχει όλες τις πληροφορίες που σχετίζονται με το www.funimation.com/activate process. It offers you so many plans and is supported on all the devices. Now it is up to you whether you go for these services or not.

Πώς ήταν η εμπειρία σας; Θα θέλατε να μοιραστείτε μαζί μας στην ενότητα σχολίων;