Furious Jumper Roblox

Furious Jumper Roblox

Αυτό το άρθρο παρέχει μια επισκόπηση του Furious Jumper Roblox. Ο Furious Jumper (πραγματικό όνομα Alexandre Poittevin) είναι βιντεογράφος βιντεοπαιχνιδιών γεννημένος στις 9 Ιουλίου 1991. Το πρώτο του βίντεο έγινε στις 24 Μαρτίου 2013 και αφορούσε μια φάρσα του Minecraft από ένα μουσικό βίντεο με μπαζούκα Fatal. Δημιούργησε ένα άλλο κανάλι με το όνομα FuFu.

Είναι Γάλλος πολίτης. Έφτασε το ένα εκατομμύριο συνδρομητές στις 25 Αυγούστου 2016 και δημοσίευσε το ευχαριστήριο βίντεο του το ίδιο βράδυ. Θα φτάσει τα 3 εκατομμύρια συνδρομητές το 2020.

Παίζει κυρίως Minecraft αλλά και παιχνίδια όπως το Roblox. Κάνει συχνά Tycoon, Hobby, αποδράσεις και κατά καιρούς παιχνίδια ρόλων των οποίων το βίντεο ονομάζεται 'I play with you!'.Ο Furious Jumper είναι ένας δημιουργός περιεχομένου καναλιού. Έχει κάνει βίντεο σε βιντεοπαιχνίδια όπως το Minecraft, το Roblox, το SubNautica, το ARK Survival Evolved, ακόμα και το Slime Rancher.

Πίνακας περιεχομένων

Σύντομη περιγραφή προφίλ του Furious Jumper

Ο Αλέξανδρος, το μικρό του όνομα, είναι βιντεογράφος που παίζει βιντεοπαιχνίδια. Γεννήθηκε στις 9 Ιουλίου 1991. Δημοσίευσε το πρώτο του βίντεο στις 24 Μαρτίου 2013. Ήταν μια παρωδία του βιντεοπαιχνιδιού Minecraft σε συνδυασμό με ένα μουσικό βίντεο Fatal Bazooka.

Στη συνέχεια δημιούργησε ένα νέο κανάλι με το όνομα fufu. Ας δούμε περισσότερες λεπτομέρειες για τον εξαγριωμένο άλτη Roblox.

History of the Furious jumper

Ξεκίνησε το κανάλι του το 2O13 με μια παρωδία του Minecraft από τον Fatal Bazooka, 'I feel like this morning is going to be a pure evening', μετά συνέχισε με παρουσιάσεις mods που είχαν περισσότερες προβολές από την παρωδία του που αυτή τη στιγμή μετράει λίγο πάνω από 500.000 προβολές. Παίζει από τη Γαλλία.

Είναι διάσημος για τα βίντεό του που μιλάνε για το Minecraft. Συγκεκριμένα, παρουσιάζει mods και πολλές σειρές επικεντρωμένες σε αρκετά βιντεοπαιχνίδια. Το Furious Jumper έφτασε τους 2.500.000 συνδρομητές μετά από αρκετά χρόνια.

Το κανάλι του έχει τότε περίπου 2.700 βίντεο από τη δημιουργία του. Η σειρά που έχει συνολικά τις περισσότερες προβολές στο κανάλι του είναι αυτή όπου παρουσιάζει τη λειτουργία 'Jurassic Craft' του Minecraft (στο Jurassic Park).

Δείτε επίσης: www.roblox.con/redeem Free Robux Generator List 2022

Με ρεκόρ πάνω από 4.000.000 προβολές. Άλλο περιεχόμενο παράγεται σε συνεργασία με YouTubers όπως οι Oxalic, Mary – Frozen Crystal, Jutopi, Azn Dark production, Collins, Kosuke και πολλά άλλα.

Το όριο των 1.000.000 συνδρομητών ξεπέρασε τον Αύγουστο του 2016. Και πολύ γρήγορα, έφτασαν τα 2 εκατομμύρια συνδρομητές. Έχει φίλους Youtuber όπως frozen crystal/Mary ή Oxalic. Ιδού λοιπόν το ταξίδι του Furious Jumper Roblox όπου όλα άλλαξαν όταν ήρθε η ώρα.

Ποια είναι η κοπέλα του Αλέξανδρου;

Ο Αλέξανδρος παίζει συνήθως στο Minecraft. Η κοπέλα του ονομάζεται Frozencristal. Σήμερα, η κοπέλα του Furious Jumper είναι ακόμα η Mary.

Μπορούμε επίσης να σημειώσουμε ότι ξεκινά τακτικά τα βίντεό του με την ίδια φρασεολογία,

«Λοιπόν, γεια σε όλους τους φίλους, είναι το Furious Jumper, ελπίζω να τα πάτε καλά!». Ακούστε εμένα, είναι πολύ φοβερό ως συνήθως, σήμερα οι φίλοι συναντιούνται για <όνομα παιχνιδιού/χάρτη/mod>”.

Τι έχει να πει το Furious Jumper για το Roblox;

Το Furious Jumper συνεχίζει να διασκεδάζει τους θεατές του καθημερινά με όλο και πιο ποικίλο περιεχόμενο στο Minecraft και το Roblox. Οι ερευνητές τον συνάντησαν για να μάθουν λίγο περισσότερα και να πάρουν τη γνώμη του για το Roblox, έναν τίτλο που του αρέσει ιδιαίτερα.

Έκπτωση 50% σε όλες τις προσφορές

Τι τον έκανε να θέλει να παίξει το Roblox;

Στο Minecraft, υπάρχουν πολλά πράγματα να κάνετε, που κυμαίνονται από αντοχή έως μειωμένα παιχνίδια λόγω ορισμένων διακομιστών. Τα μειωμένα παιχνίδια είναι κάτι που του άρεσε πολύ στο Minecraft.

Είχε την τύχη να το βρει στο Roblox, επειδή η σκηνή είναι γεμάτη με πολλά διαφορετικά μέρη πολλών παιχνιδιών που είναι διασκεδαστικά, δροσερά και φωτεινά.

Ομοίως, οι τίτλοι που γνωρίζει, για παράδειγμα Fall Guys και Among Us, των οποίων οι ιδέες έχουν μεταφερθεί απευθείας στο Roblox. Νομίζει ότι αυτό ήταν το μόνο που τον έκανε να θέλει να μπει στο Roblox.

Σχετικά με το Furious Jumper Roblox

Η αλληλεγγύη του Roblox είναι, χωρίς αμφιβολία, η άχρηστη του. Αναμφισβήτητα, είναι διαθέσιμες μικροσυναλλαγές. Ωστόσο, υπάρχουν μόνο για την αναζωογονητική πλευρά.

Δείτε επίσης: Κανόνας 34 της Roblox Λίστα δωρεάν γεννητριών Robux

Επιτρέπουν, συγκεκριμένα, να αγοράσετε έξτρα και ρούχα για τον χαρακτήρα σας, ακόμα κι αν ένας μεγάλος αριθμός από αυτά είναι επίσης δωρεάν. Θα επαναλάβει το ίδιο πράγμα. Ωστόσο, η μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών που προσφέρονται είναι ένας σημαντικός πόρος, αναμφίβολα.

Ομοίως, το Furious Jumper Roblox έχει συνεχώς νέους τίτλους που σχεδιάζουν οι σχεδιαστές. Το 2019, τους επέτρεψε να βρουν τις «αφηγήσεις» με διάφορα θέματα όπως αποκάλυψη ζόμπι, πάρτι κατασκήνωσης που πάνε στραβά….

Εκεί, φέτος, έχει το δικαίωμα σε παιχνίδια όπως το Among Us ή το Fall Guys που προστίθενται στη λίστα του Roblox, παρά όλους τους Tycoon Simulators. Συνεχώς, πηγαίνει από τη μια αποκάλυψη στην άλλη, με ειδοποίηση και ειδικούς μηχανικούς, χωρίς τα παιχνίδια στη σκηνή να είναι θλιβερά.

συμπέρασμα

Θα ολοκληρώσουμε τώρα το άρθρο μας και ελπίζουμε ότι τώρα έχετε όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με το Furious Jumper Roblox. Τι γνώμη έχετε για αυτό το άρθρο;