Haveibeenpwned Legit

Haveibeenpwned Legit

Να είστε ασφαλείς και να επαληθεύσετε εάν τα προσωπικά σας στοιχεία είναι ασφαλή ή όχι >> Μάθετε αν Haveibeenpwned legit {1’ Μαΐου 2021} ή ασφαλές να σταματήσει από παραβίαση δεδομένων.

Οι περιπτώσεις που σχετίζονται με παραβίαση δεδομένων αυξάνονται ταυτόχρονα. Το 2020, 1001 περιπτώσεις παραβίασης δεδομένων εμφανίστηκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες. Εν τω μεταξύ, κατά τη διάρκεια του έτους, 155,8 εκατομμύρια επηρεάστηκαν από αυτό.

Ας το μάθουμε εν συντομία και μάθουμε τι είναι νόμιμο; Παρεμπιπτόντως, είναι ένας ιστότοπος που επιτρέπει σε κάποιον να ελέγξει εάν ο λογαριασμός ή τα προσωπικά του δεδομένα έχουν παραβιαστεί από κάποιον άλλο ή όχι.Πίνακας περιεχομένων

Παραβιάστηκε ο λογαριασμός σας;

Προχωρώντας μπροστά, πώς θα μάθατε ότι ο λογαριασμός σας έχει καταργηθεί ή όχι; Παρακάτω είναι τα σημεία που θα σας βοηθήσουν να τα αναγνωρίσετε.

  • Οι απατεώνες μπορούν να κάνουν πράγματα που εσείς δεν θέλετε να κάνετε.
  • Τα μηνύματα μπορούν να προωθηθούν από την πλευρά σας.
  • Ο λογαριασμός σας μπορεί να χαρακτηριστεί ανεπιθύμητος.

Για να είστε ασφαλείς από αυτούς τους χάκερ, μπορείτε να προσδιορίσετε ή να ελέγξετε τον λογαριασμό σας ότι έχετε καταδικαστεί. Μπορείτε να το ελέγξετε χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο haveibeenpwned. Ας μάθουμε περισσότερα για αυτόν τον ιστότοπο για να καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι είναι νομοθετημένος όχι;

Ποιος είναι ο πρώτος αυτής της ιστοσελίδας;

Ο Troy Hunt, περιφερειακός διευθυντής της Microsoft και blogger στο troyhunt.com, δημιούργησε το Haveibeenpwned (HIBP).

Γιατί σχηματίστηκε;

Ο Troy Hunt το δημιούργησε για να αξιολογήσει γρήγορα για οποιονδήποτε ότι, εάν μπορεί να είχε τεθεί σε κίνδυνο λόγω ενός διαδικτυακού λογαριασμού του, έχει παραβιαστεί.

Πρόσθεσε σε αυτό ότι δημιούργησε αυτόν τον ιστότοπο για δύο σκοπούς.

  • Να παρέχει υπηρεσίες στο κοινό και να το προστατεύει από επίθεση από διαδικτυακούς χάκερ.
  • Αυτός ο ιστότοπος του παρείχε μια εξαιρετική περίπτωση χρήσης για να βάλει πολλές τεχνολογίες στο ρυθμό τους και να διατηρήσει τις πρακτικές του δεξιότητες σύμφωνα με την τακτική χρήση.

Τι είναι το site;

Προχωρώντας στην περιγραφή σχετικά με τον ιστότοπο, που θα σας βοηθούσε να ξέρετε ξεκάθαρα ότι είναι νόμιμο ή όχι. Ο ιστότοπος έρχεται να ολοκληρώσει την ανάλυση των διαπιστευτηρίων χρήστη μετά την παραβίαση.

Συνεχίζει να βρίσκει τους ίδιους λογαριασμούς που εκτίθενται επανειλημμένα, με τους ίδιους κωδικούς πρόσβασης, και στη συνέχεια θέτει τα θύματα σε περαιτέρω κίνδυνο να παραβιαστούν οι άλλοι λογαριασμοί τους.

Τα δεδομένα σε αυτόν τον ιστότοπο προέρχονται από «παραβιάσεις», όπου οι πληροφορίες εκτίθενται σε άτομα που δεν θα έπρεπε να μπορούν να τις δουν.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο haveibeenpwned;

  • Εισαγάγετε το email σας – Το HIBP είναι ένας δωρεάν πόρος που σας επιτρέπει να ελέγχετε γρήγορα εάν ο λογαριασμός σας έχει καταγραφεί ή όχι; Μεταβείτε στην αρχική σελίδα του ιστότοπου, εισαγάγετε τη διεύθυνση email σας και φροντίστε να τον εαυτό σας.
  • Ελέγξτε τις παραβιασμένες πληροφορίες σας – Μόλις υποβληθούν σε επεξεργασία, θα μάθετε εάν τα δεδομένα σας έχουν εκτεθεί και παραβιαστεί. Και ναι, τότε πότε έχει εκτεθεί σε ποια ημερομηνία. Θα σας ενημερώσει τι και δυνητικά εκτίθενται συγκεκριμένα.
  • Αλλάξτε τους κωδικούς πρόσβασής σας – Ρίξτε μια προσεκτική ματιά στα δεδομένα που παραβιάστηκαν. Μετά από αυτό, πρέπει να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασής σας για έναν ιστότοπο ή μια εφαρμογή. Αλλάξτε τον κωδικό πρόσβασής σας για τους διάφορους ιστότοπους που χρησιμοποιείτε. Ένα άλλο χρήσιμο χαρακτηριστικό του HIBP είναι η σελίδα Κωδικοί πρόσβασης. Σας ενημερώνει εάν ο αγαπημένος σας κωδικός πρόσβασης είναι ασφαλής για συνεχή χρήση ή όχι. Θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε και να ενισχύσετε τον κωδικό πρόσβασής σας.
  • Εγγραφή στις Ειδοποιήσεις – Εγγραφείτε στις ειδοποιήσεις σχετικά με παραβιάσεις που αφορούν τα δεδομένα σας. Απλώς δώστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και την επόμενη φορά, εάν σας δεσμεύσουν, θα λάβετε μια γρήγορη ειδοποίηση που θα ήταν χρήσιμη για να προβείτε σε άμεση δράση.
  • Βελτιώστε την ασφάλεια των πληροφοριών σας – Βοηθώντας σας και αποτρέποντας την παραβίαση του λογαριασμού σας, ενισχύοντας τον κωδικό πρόσβασής σας, βελτιώνοντας την ασφάλεια πληροφοριών του προφίλ σας.

Είναι Έχουν νομιμοποιηθεί ?

Οι πληροφορίες που σχετίζονται με τον ιστότοπο και την ασφάλειά του συνάπτονται ως νόμιμοι ιστότοποι και είναι ασφαλείς. Σύμφωνα με την κατάταξη της Alexa, έχει καταταχθεί 13.301 θέσεις. Αυτός ο ιστότοπος είναι 7 ετών 168 ημερών. Και μέχρι τώρα, είναι εκεί παρέχοντας υπηρεσίες σε όλους.

συμπέρασμα

Φτάνοντας στο τέλος του άρθρου, εάν ανησυχείτε για τον λογαριασμό, τα στοιχεία και τις πληροφορίες σας και θέλετε να τον προστατέψετε από τυχόν παραβιάσεις, χρησιμοποιήστε το haveibeenpwned. Θα σας προστατεύσει από την απάτη.

Στο τέλος, ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο θα βοηθήσει στην απόκτηση γνώσεων. Εάν θέλετε να προσθέσετε τις σκέψεις σας, παρακαλούμε να τις αναφέρετε παρακάτω στην ενότητα σχολίων.