Inazuma Ενεργοποίηση του Μηχανισμού

Inazuma Ενεργοποίηση του Μηχανισμού

Το γνωρίζατε αυτό Inazuma ενεργοποιεί τον Μηχανισμό; Μην ανησυχείς! Εάν χάσετε όλες τις νέες ενημερώσεις και πληροφορίες που σχετίζονται με τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις στο παιχνίδι για τα πολυάσχολα προγράμματά σας. Εδώ ετοιμάζουμε ένα λεπτομερές άρθρο για κάθε νέα ενημέρωση που σχετίζεται με αυτό το παιχνίδι. Περιγράφουμε όλα τα κρυμμένα γεγονότα σε αυτό το άρθρο. Περάσαμε τα πάντα σωστά και καταλήξαμε σε μια αναλυτική αναφορά για την καλύτερη κατανόηση σας.

Πολλοί θαυμαστές δεν μπορούν να ξεκλειδώσουν νέους Μηχανισμούς. Μπερδεύτηκαν και δεν κατάφεραν να καθαρίσουν κάθε βήμα που ενεργοποιεί τον Μηχανισμό. Αλλά θα παρουσιάσουμε μερικά απλά και εύκολα κόλπα και τεχνικές και στρατηγικές για να ξεκλειδώσετε τον Μηχανισμό. Εδώ σε αυτό το άρθρο, θα βρείτε όλους τους πιθανούς τρόπους ενεργοποίησης του Μηχανισμού.

Πίνακας περιεχομένωνΤι είναι ο μηχανισμός ενεργοποίησης Inazuma;

Το Genshin Impact είναι ένα βιντεοπαιχνίδι anime. Αυτό το παιχνίδι κερδίζει δημοτικότητα παγκοσμίως μετά την κυκλοφορία του τρέιλερ της 2.1. Μπορείτε να παίξετε αυτό το παιχνίδι σε κάθε διαθέσιμη πλατφόρμα, όπως τα Microsoft Windows, Android, iOS, PlayStation 4 και PlayStation 5. Η επίδραση του genshin ανακοίνωσε ότι η ενημέρωση 2.1 είναι ζωντανή τώρα στην πλατφόρμα τους.

Το νέο τρέιλερ παρουσιάζει ένα σωρό νέους χαρακτήρες σε αυτό το παιχνίδι. Η πολυαναμενόμενη Ayaka περιμένει σε αυτό το τελευταίο ενημέρωση για να ζήσετε μια νέα περιπέτεια .

Πολλά νέα πράγματα περιμένουν στην ουρά για να σας διασκεδάσουν. Μια δέσμη νέων μυστικών, θησαυρών, συναρπαστικών νέων τομέων περιμένουν στο δρόμο σας για εξερεύνηση.

Ποια είναι τα τρία νέα παζλ που παρουσίασε η Inazuma;

Η επιρροή Inazuma κυκλοφόρησε τρία νέα παζλ στο Inazuma που ενεργοποιούν τη νέα ενημέρωση του Μηχανισμού. Θα συζητήσουμε αυτά τα τρία νέα παζλ παρακάτω.

 • Παζλ πέτρα εκκένωσης, πέτρα αναμετάδοσης και παζλ πέτρα συσσώρευσης.
 • Ανιχνευτής απεργίας φωτισμού.
 • Ηλεκτροστοιχειώδης μηχανισμός.

Τι είναι τα παζλ Disccharge stone, Relay stone και Cumulation stone;

Η πέτρα εκκένωσης, η πέτρα ρελέ και το παζλ πέτρας συσσώρευσης είναι από τα πιο απαιτητικά παζλ σε αυτόν τον Μηχανισμό.

Πρέπει να χρησιμοποιήσετε Electro στοιχεία για να ενεργοποιήσετε σωστά αυτόν τον Μηχανισμό.

Η πέτρα εκκένωσης είναι ένα αβλαβές ηλεκτρικό ρεύμα. Η πέτρα ρελέ μεταφέρει σωστά το ρεύμα. Και τέλος, η πέτρα συσσώρευσης απασχόλησε την ηλεκτρική ενέργεια.

Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να ξεκλειδώσετε αυτό το παζλ:

 • Υπάρχουν τρία πράγματα διαθέσιμα στη μορφή που πρέπει να εξοικειωθείτε για να λύσετε αυτό το παζλ: Discharge Stone, Relay Stone και Cumulation Stone.
 • Αυτές οι πέτρες πρέπει να συνδέσουν το ηλεκτρικό ρεύμα με την πέτρα εκκένωσης για να φτάσουν στην πέτρα συσσώρευσης.
 • Πρέπει να γνωρίζετε δύο μεθόδους για να τα συνδέσετε σωστά.
 • Στο πρώτο, μπορείτε να τοποθετήσετε μια πέτρα ρελέ για να λάβετε το ηλεκτρικό ρεύμα από την πέτρα εκκένωσης. Μπορούν να τοποθετήσουν πέτρες αναμετάδοσης για να ανακατευθύνουν το ρεύμα μέχρι να φτάσει στην Πέτρα Συσσώρευσης.
 • Στη δεύτερη μέθοδο, πρέπει να χρησιμοποιήσετε τους χαρακτήρες ή τα εχθρικά τέρατα που επηρεάζονται από το Electro για να κατευθύνετε το ρεύμα προς την Πέτρα Συσσώρευσης.

Τι είναι το Lighting Strike Probe;

Στο Lightning Probe, μπορείτε να ανιχνεύσετε σώματα που επηρεάζονται από ηλεκτρισμό και, στη συνέχεια, ο δείκτης θα γυρίσει προς το μέρος του.

Απαραίτητα βήματα για να ξεκλειδώσετε αυτό το παζλ:

 • Για να λύσετε αυτόν τον Μηχανισμό του παζλ, πρέπει να επηρεάσετε τους χαρακτήρες τους με το Electro και να σταθείτε στη σωστή κατεύθυνση που σημειώνεται στη βάση. Δείχνεται από το λευκό βέλος στην παραπάνω εικόνα.
 • Το βέλος θα ακολουθήσει εκεί που στέκονται. Αν γίνει σωστά, πιθανότατα θα ανταμείψει τους παίκτες με ένα στήθος.

Τι είναι ο Ηλεκτροστοιχειώδης Μηχανισμός;

Αυτός ο Μηχανισμός είναι αρκετά δύσκολο να ενεργοποιηθεί στο Inazuma, ενεργοποιήστε τον Μηχανισμό. Προσπαθήσαμε όμως να περιγράψουμε σωστά έναν εντελώς νέο και εύκολα ξεκλείδωμα αυτού του Μηχανισμού.

 • Οι ηλεκτροστοιχειώδεις μηχανισμοί θα αλλάξουν κατεύθυνση ή σχέδιο όταν τους επιτεθούν. Ο κύβος θα περιστραφεί με συγκεκριμένη σειρά.
 • Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι όλοι οι κύβοι έχουν την ίδια κατεύθυνση για να λάβετε την ανταμοιβή.
 • Για αυτούς τους μηχανισμούς, κάθε επίθεση θα αλλάξει το μοτίβο σε ορισμένους κύβους. Όπως και το προηγούμενο, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι όλοι οι κύβοι έχουν τον ίδιο τρόπο να λύσουν το παζλ.
 • Φαίνεται ότι οι επιθέσεις που απαιτούνται για την ενεργοποίηση αυτών των παζλ δεν περιορίζονται μόνο σε επιθέσεις Electro. Γι' αυτό θα πρέπει να είστε προσεκτικοί όταν προσπαθείτε να λύσετε αυτό το παζλ.

Ανακεφαλαίωση

Σήμερα προσπαθούμε να σκιαγραφήσουμε μια λεπτομέρεια σχετικά με την ενεργοποίηση του μηχανισμού Inazuma μπροστά στα μάτια σας. Ας ελπίσουμε ότι όλες οι έννοιες είναι ξεκάθαρες στο μυαλό σας. Ακολουθήστε αυτά τα βήματα και πείτε στη σύνδεσή σας να ακολουθήσει το ίδιο.

Μπορείτε να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας με αυτόν τον νέο Μηχανισμό και τη διαδικασία ξεκλειδώματος στην παρακάτω ενότητα σχολίων. Μπορείτε επίσης να μοιραστείτε τα κόλπα σας για να το ενεργοποιήσετε στο ίδιο. Μείνετε συνδεδεμένοι, μείνετε ενημερωμένοι.