Is Lifemiles.com Legit

Is Lifemiles.com Legit

Σε αυτό το άρθρο, θα μάθετε την απάντηση στην ερώτηση είναι νόμιμο το lifemiles.com; Είναι αρκετά σημαντικό να γνωρίζουμε όλες τις λεπτομέρειες, ειδικά όταν έχουμε να κάνουμε με χρήματα.

Ο ιστότοπος είναι δημοφιλής στις Ηνωμένες Πολιτείες, υποσχόμενος στους πελάτες ότι θα έχουν τεράστια χρηματικά οφέλη όταν ταξιδεύουν μέσω των αεροπορικών εταιρειών Avianca. Ας δούμε πώς λειτουργεί.

Πίνακας περιεχομένωνΤι είναι το lifemiles.com;

Το πρόγραμμα τακτικών πελατών LifeMiles της Avianca έχει, ως επί το πλείστον, απίστευτα ποσοστά ανάκτησης και δεν χρεώνει υπερτιμήσεις καυσίμων για κανέναν πάροχο της Star Alliance, καθιστώντας το ένα από τα λίγα λίγοι τακτικός πελάτης της Star Alliance προγράμματα που δεν χρεώνουν υπερβολικές χρεώσεις καυσίμων.

Ενώ το LifeMiles είναι εξαιρετικό, καθώς τα ποσοστά αποκατάστασης είναι, ως επί το πλείστον, εξαιρετικά, η τοποθεσία τους είναι γνωστό ότι είναι τρομερή. Επιπλέον, έχει διευθετήσει το σκορ πιο τρομερό από ότι ήταν.

Ο ιστότοπος συνεχώς ξεφεύγει. Ωστόσο, αυτό δεν είναι η μεγαλύτερη διαμαρτυρία. Δεν εμφανίζει όλη την προσβασιμότητα, επομένως εάν μια πτήση είναι προσβάσιμη, υπάρχει πιθανότητα 50/50 ο ιστότοπος να την εμφανίσει ή να μην την εμφανίσει.

Αυτό δεν είναι νέο και ισχύει από την αρχή του προγράμματος. Ο τρόπος γύρω από αυτό είναι να στείλετε ένα email για μια μη αυτόματη κράτηση, να ζητήσετε και να ζητήσετε από κάποιον να τραβήξει φυσικά τον τιμημένο χώρο και να κάνει την κράτηση. Αυτό λειτουργεί πιο συχνά από ό, τι όχι.

Πώς να ξεκινήσετε με το lifemiles.com;

Με την ευκαιρία να το συναντήσετε, μπορείτε να κάνετε αίτηση ομαλά στο lifemiles.com, χωρίς πρόβλημα.

Οι όροι και οι προϋποθέσεις για την υποβολή αίτησης για τα πιστωτικά σας οφέλη είναι πραγματικά προσαρμόσιμοι. Απλώς χρειάζονται τρία βασικά βήματα από εσάς για να ολοκληρώσουν τον κύκλο εφαρμογής.

Αυτοί είναι:

 • Κάντε αίτηση απευθείας από το τηλέφωνο ή τον υπολογιστή σας για να προχωρήσετε πατώντας στη δομή της εφαρμογής επισκεπτόμενοι τον ιστότοπό τους στη διεύθυνση www.lifemiles.com.
 • Δώστε κάθε λεπτότητα μαζί με τις λεπτές λεπτομέρειες της οικονομικής σας ισορροπίας.
 • Μπορείτε να εξασφαλίσετε την πίστωσή σας εντός 20 ημερών από την ημερομηνία χρήσης, εάν η αίτηση προετοιμαστεί αποτελεσματικά.
 • Θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι οι λεπτές λεπτομέρειες που δώσατε στην εφαρμογή ταιριάζουν με αυτές των λεπτοτήτων στο οικονομικό σας ισοζύγιο.
 • Αυτό διασφαλίζεται από τη δημόσια αρχή των Ηνωμένων Πολιτειών.
 • Διεύθυνση επικοινωνίας: Αυτή η μπάντα είναι από τις ΗΠΑ. Ωστόσο, η τοποθεσία δεν δίνεται στον ιστότοπο. Μπορούμε να λύσουμε τα ζητήματα χωρίς κανένα πρόβλημα.
 • Αριθμός επικοινωνίας: Δεν μπορούμε να το ανακαλύψουμε στον ιστότοπο.

Στα επόμενα τμήματα αυτού του άρθρου, ας δούμε τα πλεονεκτήματα κατά την απάντηση Είναι το lifemiles.com νόμιμο;

Πλεονεκτήματα της χρήσης του lifemiles.com

 • Χωρίς χρέωση αίτησης
 • Χωρίς ετήσια χρέωση
 • Χωρίς έξοδα έναρξης
 • Χωρίς καθυστερημένη χρέωση
 • Χωρίς χρέωση προπληρωμής
 • Δεν χρειάζεται να έχετε οικονομική αξιολόγηση για να λάβετε τη δωρεάν κάρτα σας.
 • Οι άνθρωποι με αβοήθητη πίστωση είναι βαθιά ευπρόσδεκτοι.
 • Ο ρυθμός αντίδρασης είναι τόσο γρήγορος, που μπορείτε να λάβετε την κάρτα σας τόσο αποτελεσματικά αμέσως μετά τη διαμονή της αίτησής σας.
 • Δεν χρειάζεται να παρουσιάσετε καμία έντυπη έκδοση.
 • Ολόκληρος ο κύκλος θα πρέπει να είναι δυνατός στον Ιστό.
 • Δεν πρέπει να είστε κάτοικος των Ηνωμένων Πολιτειών. μπορείτε να το πάρετε από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου.
 • Μπορείτε να έχετε δωρεάν ταξιδιωτική προστασία για τον διαθέσιμο χρόνο ταξιδιού σας.
 • Μπορείτε να λάβετε μετρητά σε όλο τον κόσμο ακόμα και ξανά και ξανά όπου δεν τα έχετε στο αρχείο σας. Ωστόσο, πρέπει να πληρώσετε έσοδα για αυτό μέχρι να αποθηκεύσετε μετρητά στο αρχείο σας, με κόστος χρηματοδότησης απλώς 8%.
 • Μετά από όλα αυτά, επωφελείστε για κάθε μίλι που ταξιδεύετε στην Avianca.

Είναι το lifemiles.com νόμιμο;

Υπάρχει μόνο ένας τρόπος για να πει κανείς την αυθεντικότητα αυτού του ιστότοπου. Αυτό γίνεται με την εξέταση των όσων λένε οι πελάτες για αυτό. Δεν μπορούμε να πάμε για άλλες προδιαγραφές, καθώς φαίνονται αρκετά φυσιολογικές και δεν θα μας βοηθήσουν να καταλήξουμε σε νομιμότητα.

Τι λένε οι πελάτες;

Υπάρχουν ειλικρινείς κριτικές διαθέσιμες στον ιστό που θα σας βοηθήσουν να ξεκαθαρίσετε την αναζήτηση του αν είναι νόμιμη ή όχι η lifemiles.com όπως:

Με τα λόγια του Smith,

«Πέταξα μετ' επιστροφής business class από το DFW στο MDE με ένα μείγμα Taca και Avianca προσπαθώντας να πιστώσω τα ταξίδια Taca στη United και τα ταξίδια μου στην Avianca στο LifeMiles. Πήρα τα εύσημα για κανένα πρόγραμμα. Έστειλα τα εισιτήρια, τις αποδείξεις μου και ούτω καθεξής στη United for Credit, έλαβα ένα email που τα έστειλαν στην Taca περισσότερο από δύο μήνες από την πτήση και χωρίς πίστωση.'

Όλοι παραδέχονται ότι δεν είχαν καμία πίστωση. Παρουσίασε τη δομή της ηλεκτρονικής υπόθεσης, με εισιτήριο και ούτω καθεξής περισσότερο από ένα μήνα πριν, και μέχρι στιγμής, τίποτα.

Τελική ετυμηγορία

Όσον αφορά τις κριτικές, πρέπει να πούμε ότι είναι λιγότερο χρήσιμο να απαντήσουμε εάν το lifemiles.com είναι νόμιμο; Γνωρίσαμε ότι δεν κάνουν τίποτα όπως υποσχέθηκαν.

Είστε ευπρόσδεκτοι να πείτε τις απόψεις σας στην ενότητα σχολίων.