JustDropped Legit

JustDropped Legit

JustDropped Legit; Προσπαθείτε να μάθετε εάν το Just Dropped.com είναι ή όχι αυθεντικό; Λοιπόν, έχετε φτάσει στο σωστό μέρος. (Αύγουστος 2021) >> Μεταβείτε σε αυτό το άρθρο για να μάθετε περισσότερα.

Σε αυτήν την εποχή που καθοδηγείται από το Διαδίκτυο, η δημιουργία domain έχει γίνει πολύ ζωτικής σημασίας για τη λειτουργία στο διαδίκτυο. Οι βάσεις δεδομένων τομέα που είναι διαθέσιμες στο διαδίκτυο παρέχουν στους χρήστες πληροφορίες σχετικά με τους υπάρχοντες τομείς και άλλες προδιαγραφές. Μια τέτοια ιστοσελίδα με έδρα τις Ηνωμένες Πολιτείες είναι η Just Dropped.com. Σε αυτό το άρθρο, θα σας ενημερώσουμε για τον ιστότοπο και θα σας βοηθήσουμε να επαληθεύσετε τη νομιμότητά του παρέχοντας τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του μαζί με τη βαθμολογία εμπιστοσύνης και τις κριτικές χρηστών.

Πίνακας περιεχομένωνΜόλις έπεσε – Σύντομη περιγραφή

Αυτό το διαδικτυακό εργαλείο δημιουργήθηκε για πρώτη φορά το 2003 για να βοηθήσει τους domainers να αποκτήσουν πληροφορίες σχετικά με τα ονόματα τομέα που έπαψαν να υπάρχουν πρόσφατα. Ωστόσο, τώρα έχει επεκτείνει τις υπηρεσίες της σε όλους τους χρήστες του Διαδικτύου, δηλαδή, ο καθένας μπορεί πλέον να έχει πρόσβαση στα δεδομένα σχετικά με τα ονόματα ιστοσελίδων.

Ο ιστότοπος επεκτείνει τις υπηρεσίες του κυρίως στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ωστόσο, άτομα από όλο τον κόσμο εξακολουθούν να έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες της σελίδας.

Η διοίκηση του ιστότοπου ενημερώνει συνεχώς τη βάση δεδομένων του για να συμβαδίζει με το δυναμικό περιβάλλον. Η βάση δεδομένων τους είναι πάντα ενημερωμένη και περιέχει μεγάλο όγκο πληροφοριών που αποδεικνύεται εξαιρετικά χρήσιμο για τους ανθρώπους .

Τώρα, ας δούμε αν το JustDropped Legit ή όχι;

Προδιαγραφές

 • Όνομα τομέα: www.justdropped.com
 • Ηλικία Domain: Καταχωρήθηκε στις 04-03-2003 το μεσημέρι.
 • Με έδρα: Ηνωμένες Πολιτείες
 • Κάτοχος ιστοσελίδας: Dan Rubin.
 • Προσφερόμενα προϊόντα: διαγραμμένα ονόματα τομέα, αγορά και πώληση ονομάτων τομέα, κατοχύρωση ονομάτων τομέα.
 • Στοιχεία Επικοινωνίας: +1 (650) 262 0100.
 • Αναγνωριστικό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου υποστήριξης: [email protected]

Πλεονεκτήματα

 • Η ιστοσελίδα έχει δημιουργηθεί για πάνω από 18 χρόνια.
 • Μεγάλος αριθμός επισκεπτών ιστοσελίδων.
 • Οι κριτικές χρηστών είναι διαθέσιμες.
 • Δίνονται τα στοιχεία του ιδιοκτήτη.
 • Απλή διεπαφή.

Μειονεκτήματα

 • Δεν ανιχνεύεται παρουσία σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης.
 • Δεν έχει επισυναφθεί κρυπτογράφηση HTTPS.
 • Δεν διεξάγεται καμία προωθητική ενέργεια.
 • Ακριβές υπηρεσίες.
 • Καλύτερες εναλλακτικές είναι διαθέσιμες.

Είτε JustDropped Legit είτε όχι;

Πραγματοποιήσαμε ενδελεχή έρευνα για να επαληθεύσουμε την αξιοπιστία του Just Dropped.com. Η έρευνά μας έμαθε ότι η σελίδα είναι ενεργή για περισσότερα από 18 χρόνια, γεγονός που δείχνει ότι η σελίδα είναι αρκετά αξιόπιστη.

Επιπλέον, η ιστοσελίδα έχει πολλούς επισκέπτες και υπάρχει σημαντικός αριθμός συναλλαγών που πραγματοποιούνται στην ιστοσελίδα. Η ιστοσελίδα αποκαλύπτει επίσης σημαντικές πληροφορίες, όπως τα στοιχεία του ιδιοκτήτη και άλλα στοιχεία επικοινωνίας. Απέκτησε επίσης βαθμολογία εμπιστοσύνης 100%, που δείχνει ότι ο ιστότοπος είναι εξαιρετικά ασφαλής στη χρήση.

Η σελίδα έχει επίσης λάβει πολλές θετικές κριτικές από τους πελάτες της και ισχυρίστηκαν ότι κατάφεραν να πραγματοποιήσουν συναλλαγές μέσω του ιστότοπου με επιτυχία. Ωστόσο, ορισμένοι από τους αναθεωρητές είπαν ότι οι παραγγελίες τους δεν έχουν παραδοθεί. Επιπλέον, ο ιστότοπος δεν περιέχει κρυπτογράφηση HTTPS, επομένως υπάρχει πιθανότητα τρίτων να κλέψουν τα δεδομένα χρήστη από αυτόν τον ιστότοπο. Η ιστοσελίδα δεν είναι επίσης ενεργή σε κανένα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ποιες είναι οι απόψεις των χρηστών στο Just Dropped.com;

Επισκεφτήκαμε πολλές ιστοσελίδες για να μάθουμε αν οι χρήστες πιστεύουν ότι το JustDropped Legit ή όχι. Οι περισσότεροι από τους κριτικούς μας έχουν δηλώσει ότι είναι ευχαριστημένοι με τις υπηρεσίες του. Είναι πολύ ικανοποιημένοι με την αγορά όπου μπορούν να πουλήσουν και να αγοράσουν ονόματα τομέα σε επιθυμητές τιμές.

Ορισμένες αρνητικές κριτικές αναφέρουν ότι ο ιστότοπος είναι πολύ ακριβός και καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για αυτόν τον ιστότοπο. Ορισμένοι έχουν επίσης εκφράσει ότι, παρόλο που πλήρωσαν για την υπηρεσία, δεν έλαβαν το προϊόν ή τα στοιχεία ιδιοκτησίας. Εκτός από αυτά τα δευτερεύοντα ζητήματα, ο ιστότοπος είναι ωφέλιμος και η απλή διεπαφή του έχει βοηθήσει πολλούς ανθρώπους.

συμπέρασμα

Παράμετροι Ναι όχι/%
Παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Όχι
Βαθμολογία εμπιστοσύνης/Ποσοστό 100%
Κριτικές πελατών Ναί
Κρυπτογράφηση SSL Όχι

Συνολικά, είναι δίκαιο να συμπεράνουμε ότι το JustDropped Legitand είναι αρκετά αξιόπιστο. Οι υπηρεσίες του είναι κορυφαίας ποιότητας και οι χρήστες μπορούν να αναζητήσουν ονόματα τομέα από τη μεγάλη βάση δεδομένων του. Μπορούν επίσης να αγοράσουν, να πουλήσουν και να καταχωρήσουν ονόματα τομέα χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο. Επομένως, εάν ψάχνετε για έναν αξιόπιστο τομέα για να εκτελέσετε αυτές τις εργασίες, πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να δοκιμάσετε το Just Dropped.com.

Χρησιμοποιήστε την παρακάτω ενότητα σχολίων για να μοιραστείτε την εμπειρία σας με το Just Dropped.com και να βοηθήσετε άλλους να επαληθεύσουν την αυθεντικότητά του.