karthika deepam σήμερα επεισόδιο στο samayam

karthika deepam σήμερα επεισόδιο στο samayam

Τι πρόκειται να συμβεί στο σημερινό επεισόδιο του karthika deepam στο samayam; Ας δούμε την ιστορία του Karthik και της Deepa. Το Karthikadeepam θα ικανοποιήσει τους τηλεθεατές του τιμωρώντας τη Monita; Ή κάποια άλλη νέα ανατροπή περιμένει σε αυτό το επεισόδιο;

Καθένας από τους ακόλουθους του σίριαλ είναι πραγματικά σε χαρούμενη διάθεση να δει τον Karthik να βγαίνει από τη φυλακή και ταυτόχρονα περιμένουν με ανυπομονησία να δουν τη Monita πίσω από την πύλη της φυλακής για όλες τις κακές πράξεις που έχει κάνει. Τι θα γίνει στην πρώτη της δικαστική έρευνα;

Με τηλεοπτική μετάδοση για περισσότερα από 5 χρόνια τώρα, το σίριαλ μαγνητίζει όλα τα βλέμματα όταν το ρολόι χτυπά 7:30 το βράδυ. Μέχρι τώρα, όλοι γνωρίζουμε ότι η Monita έχει συμφωνήσει σε όλες τις προδοσίες της που έγιναν στον Karthik ενώπιον της δικαιοσύνης, οπότε ο επιθεωρητής Roshini τη συνέλαβε.Αλλά, δεν μαντεύετε η Monita έχει κάποιο άλλο κακό σχέδιο να παίξει στο γήπεδο, σαν να είχε πάντα ένα σχέδιο Β για να τη σώσει; Γιατί να περιμένεις? Ας μπούμε στην ιστορία για να δούμε την αληθινή πλευρά της Monita!

Πίνακας περιεχομένων

Τι έχει συμβεί στη δικαστική έρευνα; (Πλήρης ιστορία)

Στο επεισόδιο του Σαββάτου, είδαμε τη Monita να οδηγείται στο δικαστήριο από τον επιθεωρητή Roshini, ενώ ο Karthik παρευρίσκεται επίσης στο ίδιο με τον Deepa και τους γονείς του Soundarya, Anand Rao.

Είναι η πρώτη φάση όπου θα ξεκινήσει η έρευνα της Monita, ενώ ο Karthik έχει ήδη αποφασίσει να αποκαλύψει όλες τις κακές πράξεις της Monita δίνοντας όλες τις αποδείξεις μαζί με το βίντεο.

Στο karthika deepam σήμερα επεισόδιο στο samayam , Ο Karthik και η Deepa βρίσκουν το σημαντικό βίντεο να λείπει από τα τηλέφωνά τους, το οποίο σχεδίαζαν να δείξουν στο δικαστήριο. Με τη βοήθεια του Roshini, ανακάλυψαν ότι το βίντεο είχε σβήσει σκόπιμα από τα κινητά τους από τον Ratnaseeta, τους κακούς μαθητές της Monita.

Ωστόσο, ο επιθεωρητής Roshini προτείνει να μην ανησυχούν και να πουν όλες τις άλλες αμαρτωλές πράξεις της Monita, συμπεριλαμβανομένου του φόνου του Hima.

Στο δικαστήριο, ο δικηγόρος ξεκινά την έρευνα ρωτώντας τη Μονίτα αν είναι Έγκυος. Ισχυρίζεται ναι ως απάντηση, ενώ λαμβάνει αμέσως μια ερώτηση ρωτώντας αν ο Kartik είναι ο λόγος για αυτό. Η πονηρή Μονίτα απαντά με ένα χαρούμενο «Ναι».

Μετά από αυτό, ο Karthik εξαγριώνεται. Δεδομένου ότι ο χαρακτήρας του είναι ήρεμα αλλά και εξαιρετικά σχεδιασμένος, ο Kartik αναδεικνύει την αλήθεια της εγκυμοσύνης της Monita - Η τεχνητή γονιμοποίηση. Ντροπιαστικά, η Monita συμφωνεί ότι έχει χρησιμοποιήσει τη μέθοδο για να μείνει έγκυος, νομίζοντας ότι η Karthik μπορεί να την παντρευτεί λόγω του μωρού της.

Ο Κάρτικ ομολογεί ενώπιον των δικαστών ότι ποτέ δεν είχε άλλες προθέσεις απέναντι στη Μονίτα εκτός από το ότι της φερόταν ως φίλη. Επίσης, προσθέτει ότι η Monita, στο όνομα του one side love drama, προσπαθεί να χωρίσει την Deepa και τον Karthik από την ημέρα του γάμου τους.

Επίσης, αποκαλύπτει το μελόδραμα που έπαιξε η Monita, στο οποίο εξαφανίστηκε και έκανε τους πάντες να πιστέψουν ότι ο Karthik την σκότωσε.

Ακολουθήστε τη δίαιτα κετο και παραμείνετε σε φόρμα

Αφού άκουσε όλες αυτές τις ομολογίες, ο αξιότιμος δικαστής αποκαλύπτει την κρίση του επιβάλλοντας στη Monita και φυλάκιση 18 μηνών για προδοσία αστυνομίας και δικαστηρίου δημιουργώντας ψευδείς ειδήσεις θανάτου.

Επίσης, της επιβλήθηκε ποινή 5 χιλιάδων για χρήση της ιατρικής της εξουσίας για παράνομους σκοπούς.

Ενώ πιστεύουμε ότι η δικαστική συνεδρίαση τελείωσε με μια χαρούμενη νότα στο σημερινό επεισόδιο του karthika deepam στο samayam, στο τέλος ήρθε μια ανατροπή. Όταν η Monita βγαίνει από το δικαστήριο, άνθρωποι των μέσων ενημέρωσης ορμούν και κάνουν διάφορες ερωτήσεις στη Monita. Οι ερωτήσεις είναι απαίσια, αλλά δεν το ένιωθε λίγο. Εκείνη απαντά μια μόνο πρόταση λέγοντας: «Είναι απλώς ένα διάστημα. η κορύφωση δεν έχει έρθει ακόμη. Ξέρω με ποιον τρόπο μπορώ να αποκτήσω το Kartik μου.

Το κοινό είχε κολλήσει σε σύγχυση, σκεπτόμενος ποιο μπορεί να ήταν το σχέδιο της Monita να προβληματίσει τον Kartik και την Deepa, κι αυτό από τη φυλακή; Ας δούμε λοιπόν τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια.

συμπέρασμα

Στο karthika deepam σήμερα επεισόδιο στο samayam, μετά από εξέταση των Μαρτυριών, το δικαστήριο τιμωρεί τον Monetha με φυλάκιση 18 μηνών ενώ ο Karthik αισθάνεται ελεύθερος καθώς αποδεικνύεται αθώος.

Συχνή ερώτηση

Γιατί λείπει ο χαρακτήρας του «Bhagyam» στο σίριαλ;

Αν μπορεί να έχετε δει την 5η σεζόν του big boss, τότε μπορεί να έχετε προσέξει την Bhagya εκεί. Δυστυχώς, αυτή την Κυριακή αποκλείστηκε από το σόου. Μπορεί λοιπόν να συνεχίσει το σίριαλ της και να απολαύσουμε σύντομα τους διαλόγους της «Arda-pavu».

Ο Kartik έχει σχεδιάσει να πάει στις ΗΠΑ για να προστατεύσει την οικογένειά του από τη Monita εγκληματικές σκέψεις και πράξεις. Θα πάει;

Ετος . Είναι τόσο αλήθεια ότι ο Karthik έχει σχεδιάσει να ξεφύγει από τα μάτια της Monita, να ζήσει μια ευτυχισμένη ζωή με την Deepa και τα παιδιά τους. Αλλά η μητέρα του, Soundarya, διαφώτισε τον Karthik ότι δεν είναι καλό από την πλευρά του να αφήσει το επάγγελμα του γιατρού και να πηδήξει κάπου. Μπορεί λοιπόν να ακούσει τη μητέρα του σχετικά με αυτό.

Ποιο μπορεί να είναι το άλλο σχέδιο της Monita να υποβαθμίσει τη φήμη του Kartik;

Απ. Η μόνη απόδειξη της εγκυμοσύνης της είναι τα λόγια της. Μπορεί να δώσει μια ανατροπή λέγοντας ότι δεν κυοφορεί καθόλου παιδί.

Τώρα, η Monita τιμωρείται. Και επίσης, ο Kartik επανενώθηκε με την Deepa. Είναι το τέλος του σίριαλ;

Ετος . Αν τα σίριαλ τελειώσουν, το κοινό θα χάσει το αγαπημένο του σίριαλ ζευγάρι. Αλλά, το πιο σημαντικό, ήταν καθημερινή ρουτίνα για τις οικογένειες των Τελούγκου να κάθονται στις 7:30 μ.μ. για να δουν το σημερινό επεισόδιο του karthika deepam στο samayam.

Σε συνέντευξή του, ο σκηνοθέτης αποκάλυψε ότι το σίριαλ θα συνεχιστεί τουλάχιστον για έναν ακόμη χρόνο για να μην απογοητεύσει τους θεατές.

Είναι το karthikadeepam το σίριαλ με τις περισσότερες προβολές στις πολιτείες Τελούγκου;

Ετος . Με το υψηλότερο TRP μετά την 4η σεζόν του big boss, αυτή η σειρά έχει νούμερα ρεκόρ σε τηλεθεάσεις. Μέχρι στιγμής, έχει ολοκληρώσει 1586 επεισόδια και έχει γίνει το σίριαλ με τις περισσότερες προβολές, όχι μόνο στις πολιτείες Τελούγκου αλλά και σε όλη τη νότια Ινδία.