Kesi Hair Beauty Supply Reviews – Legit or Not (Ιούλιος 2022)

Kesi Hair Beauty Supply Reviews – Legit or Not (Ιούλιος 2022)

Διαβάστε τις τελευταίες κριτικές για τα προϊόντα ομορφιάς Kesi για τα μαλλιά; Αυτή η μάρκα πουλά επεκτάσεις μαλλιών όλων των υφών και στυλ. Η ψεύτικη περούκα Loc και η κεφαλόδεσμος που πωλούνται από αυτούς εκτιμώνται από τον πελάτη. Προσπαθούν να ικανοποιήσουν όλους τους πελάτες παρέχοντας μια σειρά προϊόντων.

Τα extensions χρησιμοποιούνται ευρέως στις Ηνωμένες Πολιτείες από γυναίκες και άνδρες για τη δημιουργία διαφορετικών εμφανίσεων. Θέλετε να ρωτήσετε για τη γνησιότητα αυτής της μάρκας; Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε όλους τους καθοριστικούς παράγοντες. Διαβάστε περισσότερα για να μάθετε περισσότερα.

Πίνακας περιεχομένωνΠοιο είναι το ανεφοδιασμό ομορφιάς μαλλιών της Kesi;

Είναι μια επωνυμία ηλεκτρονικού εμπορίου που ασχολείται με επεκτάσεις μαλλιών ψωμιού με χρώμα με Bob με ψεύτικο ψωμί και περούκα κεφαλόδεσμου. Υπάρχει μια συλλογή από διαφορετικά χρώματα και μήκη. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε το χρώμα των μαλλιών σας. Στην παρακάτω ενότητα θα μάθετε εάν τα Kesi Hair Beauty Supply Reviews είναι διαθέσιμα ή όχι.

Ο καλύτερος τρόπος για να αλλάξετε το στυλ μαλλιών….Πώς;

Για τον πελάτη, έχουν παράσχει ένα διάγραμμα μήκους. Θα σας βοηθήσει να βρείτε το καλύτερο αντικείμενο σύμφωνα με τα φυσικά μαλλιά σας.

Χαρακτηριστικά των προϊόντων kesi:

 • Μπορείτε να αποκτήσετε τρεις περούκες μαλλιών Kesi στα 59 $ και έξι στα 99 $.
 • Στέκονται πίσω από την ποιότητα των μαλλιών και όλα τα προϊόντα ομορφιάς μαλλιών συνοδεύονται από εγγύηση 60 ημερών σύμφωνα με την πολιτική εγγύησης.
 • Η ταινία έντασης τους είναι δυνατή και σας επιτρέπει να κολυμπήσετε, να γυμναστείτε και να πάτε διακοπές χωρίς να ανησυχείτε μήπως βγει η επέκτασή σας.
 • Μπορείτε ακόμη και να φυσήξετε ή να πλύνετε τα μαλλιά σας χωρίς να καταστρέψετε την επέκταση, αλλά βεβαιωθείτε ότι το τριχωτό της κεφαλής σας δεν είναι πολύ λιπαρό.
 • Μπορείτε να χρωματίσετε τις επεκτάσεις χωρίς να σκέφτεστε να τις καταστραφείτε. Συνιστάται η χρήση πιο σκούρου χρώματος.
 • Αυτά είναι 100% ανθρώπινα μαλλιά και έχουν διαφορετικές ποιότητες. Συνεχίστε να διαβάζετε για τις κριτικές προμηθειών ομορφιάς μαλλιών Kesi.

Προδιαγραφές

 • Διεύθυνση Επικοινωνίας – Όροφος 5, κτίριο 1, αρ. 132 Xunfeng Road, οδός Chengdong, πόλη της περιοχής Fengze, επαρχία Fujian.
 • Αριθμός Εξυπηρέτησης Πελατών – Αυτές οι πληροφορίες απουσιάζουν στον ιστότοπο.
 • Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου – service(at)kesihair (dot)com
 • Πληρωμή Μέθοδος – Οι πληρωμές γίνονται μέσω χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας και Paypal.
 • Κατηγορία του ο Δικτυακός τόπος Ασχολούνται με extensions και περούκες Kesi Hair (Περούκα χωρίς κόλλα με ελαστική ζώνη, χωρίς κόλλα κοντή περούκα, Φυσική περούκα για σγουρά μαλλιά) διαφόρων τύπων.
 • Διανομή χρόνος – Ο χρόνος παράδοσης του προϊόντος τους διαρκεί συνήθως περίπου 4-10 ημέρες για να παραδοθεί. Λειτουργούν από την καρδιά της Αφρικής, Με γραφεία στη Νιγηρία και τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, το παγκόσμιο ναυτιλιακό τους δίκτυο και οι συνεργάτες τους εξασφαλίζουν γρήγορη αποστολή σε κάθε μέρος του κόσμου.
 • ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ του Προϊόν – Υπάρχει μια εύκολη πολιτική επιστροφής χρημάτων 30 ημερών που αναφέρεται στην πηγή.
 • Αποστολή Επεξεργάζομαι, διαδικασία – Δεν υπάρχει χρέωση αποστολής.

Πλεονεκτήματα

 • Χρησιμοποιούν το 100% των ανθρώπινων παρθένων μαλλιών για την κατασκευή.
 • Είναι μια παγκόσμια μάρκα που αποστέλλεται σε όλες τις μεγάλες χώρες.
 • Η προσφορά του Αγίου Βαλεντίνου δημοσιεύεται στη διαδικτυακή πύλη δίνοντας τεράστιες εκπτώσεις.
 • Πωλούνται σε χαμηλές τιμές.

Μειονεκτήματα

 • Τα δεδομένα που υπάρχουν στη σελίδα επικοινωνίας έγιναν λογοκλοπή.
 • Έχουν παράσχει μόνο μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για υποστήριξη εξυπηρέτησης πελατών και δεν υπάρχουν άλλα στοιχεία επικοινωνίας.
 • Κακή βαθμολογία εμπιστοσύνης

Είναι νόμιμη η προσφορά ομορφιάς μαλλιών Kesi;

Για να βρούμε την πιθανότητα αυτού του ιστότοπου, περάσαμε από τον διακομιστή για να βρούμε κριτικές για τα προϊόντα ομορφιάς για τα μαλλιά Kesi. Δεν είναι διαπιστευμένο BBB.

Δεν έχει λάβει κανένα πιστοποιητικό από έναν αυθεντικό οργανισμό καλλυντικών που βαθμολογεί τις μάρκες ως προς την αξιοπιστία. Εξετάσαμε ολόκληρο τον ιστότοπο και διαβάσαμε όλους τους όρους και τις πολιτικές.

Το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου που υπάρχει στον ιστότοπό τους μοιάζει με photoshop. Αυτά τα προϊόντα δεν πωλούνται από κανέναν κολοσσό του ηλεκτρονικού εμπορίου. Οι σύνδεσμοι μέσων κοινωνικής δικτύωσης απουσιάζουν στον ιστότοπο. Είναι ένας νέος ιστότοπος με χαμηλό δείκτη εμπιστοσύνης, γεγονός που υποδηλώνει ότι είναι μια μη ασφαλής πλατφόρμα.

Δεν είμαστε σίγουροι για τη νομιμότητα αυτού του ιστότοπου και συνιστούμε στους αναγνώστες μας να μείνουν μακριά από τέτοιες δόλιες πηγές.

Απώλεια βάρους σε μια εβδομάδα… Αλήθεια;

Κριτικές για προϊόντα ομορφιάς για τα μαλλιά Kesi

Κάναμε μια ολοκληρωμένη ανάλυση σε αυτόν τον ιστότοπο και ερευνήσαμε όλες τις ανοιχτές πηγές για να βρούμε αυθεντικές απαντήσεις πελατών. Δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν αξιόπιστη επιρροή.

Υπήρχαν πολλές μαρτυρίες στον επίσημο ιστότοπο, αλλά δεν βρήκαμε κανένα ίχνος αξιόπιστου χρήστη σε οποιοδήποτε ηλεκτρονικό ανοιχτό κώδικα.

Τους λείπει η παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γεγονός που μας εμπόδισε να αποκτήσουμε καλύτερη εικόνα από αυτήν την πλατφόρμα. Είναι ένας ύποπτος τομέας και, συνιστούμε στους αναγνώστες μας να περιμένουν μέχρι να δημοσιευτούν ορισμένα αυθεντικά σχόλια για καλύτερη κατανόηση των υπηρεσιών τους.

συμπέρασμα

Σύμφωνα με τις κριτικές προμηθειών ομορφιάς μαλλιών Kesi και την έρευνά μας, ο ιστότοπος έχει πολλές όμορφες νεαρές γυναίκες που απεικονίζουν το ταξίδι τους με τη μάρκα. Τα προϊόντα που εκτίθενται είναι δελεαστικά και διαθέσιμα σε χαμηλές τιμές.

Αλλά δεν είμαστε σίγουροι για την αυθεντικότητά τους. Ως εκ τούτου, συνιστάται να κάνετε κάποια έρευνα ιστορικού πριν κάνετε οποιαδήποτε σημαντική αγορά.

Μεσα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ Όχι
Βαθμολογία εμπιστοσύνης Χαμηλός
Κριτικές πελατών Όχι
Κρυπτογράφηση SSL Ναί

Μοιραστείτε την εμπειρία σας μαζί μας στην ενότητα σχολίων. Μας αρέσει να ακούμε νέα σας.