Κορυφαίες 13 κουρτίνες εξωτερικού χώρου για να μεταμορφώσετε το αίθριο ή το κατάστρωμά σας

Κορυφαίες 13 κουρτίνες εξωτερικού χώρου για να μεταμορφώσετε το αίθριο ή το κατάστρωμά σας

Αν ψάχνετε έναν τρόπο να μεταμορφώσετε το αίθριο ή το κατάστρωμά σας σε έναν πιο ιδιωτικό, φιλόξενο χώρο, σκεφτείτε να κρεμάσετε κουρτίνες εξωτερικού χώρου. Οι κουρτίνες εξωτερικού χώρου μπορούν να προσφέρουν σκιά σε μια ζεστή μέρα, να λειτουργήσουν ως ανεμοφράκτης τους πιο δροσερούς μήνες και να προσθέσουν ένα στοιχείο στυλ στον εξωτερικό σας χώρο.

Υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να έχετε κατά νου όταν επιλέγετε κουρτίνες εξωτερικού χώρου, όπως το μέγεθος της κουρτίνας, το ύφασμα και το βάρος. Το μέγεθος της κουρτίνας θα εξαρτηθεί από το μέγεθος της βεράντας ή του καταστρώματος σας. Το ύφασμα πρέπει να είναι ανθεκτικό και ικανό να αντέχει την έκθεση στο ηλιακό φως και την υγρασία. Το βάρος της κουρτίνας θα καθορίσει πόσο καλά κρέμεται και πόσο εύκολο είναι να ανοιγοκλείνει.

Πίνακας περιεχομένωνΑκολουθούν δεκαπέντε από τις καλύτερες κουρτίνες εξωτερικού χώρου που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε τον τέλειο χώρο για διασκέδαση, χαλάρωση ή απλώς απόλαυση στην ύπαιθρο.

1. Sunbrella Κουρτίνα Εξωτερικού Χώρου με Στρόβιλο

Η κουρτίνα εξωτερικού χώρου Sunbrella με στρόφιγγα είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν μια ανθεκτική, κομψή κουρτίνα. Οι δακτύλιοι διευκολύνουν το κρέμασμα και το ύφασμα Sunbrella είναι ανθεκτικό στο ξεθώριασμα, το ωίδιο και τους λεκέδες.

2. Κουρτίνες εξωτερικού χώρου Cabana Classic

Το Cabana Classic Κουρτίνες εξωτερικού χώρου είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν μια κλασική εμφάνιση. Το βαρύ ύφασμα κρέμεται καλά και εμποδίζει το φως του ήλιου. Τα Cabana Classics είναι επίσης διαθέσιμα σε πολλά διαφορετικά χρώματα και σχέδια.

3. Μπαλί Εξωτερική βεράντα και κουρτίνες βεράντας

Οι κουρτίνες Bali Outdoor Porch και Patio είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν μια κομψή, ευέλικτη κουρτίνα. Οι κουρτίνες Bali είναι διαθέσιμες τόσο σε μονόχρωμα όσο και σε εμπριμέ σχέδια και μπορούν να κρεμαστούν είτε από ράβδο είτε από ράγα.

4. Πάνελ κουρτινών φαναριού εξωτερικού χώρου

Το Lanterna Outdoor Curtain Panel είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν μια ρομαντική, vintage εμφάνιση. Το σχέδιο δαντέλας είναι όμορφο και προσθέτει ένα στοιχείο κομψότητας σε κάθε χώρο.

5. Tommy Bahama Montauk Drifter Outdoor Curtain Panel

Το Tommy Bahama Montauk Drifter Outdoor Curtain Panel είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν μια κουρτίνα με ναυτικό θέμα. Οι μπλε και άσπρες ρίγες είναι ιδανικές για κατάστρωμα ή αίθριο.

6. Πάνελ κουρτινών εξωτερικού χώρου Newport Lace

Το πάνελ κουρτινών εξωτερικού χώρου Newport Lace είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν μια κομψή, ρομαντική εμφάνιση. Το σχέδιο δαντέλας είναι όμορφο και προσθέτει μια πινελιά κομψότητας σε κάθε χώρο.

7. No 918 Erica Crushed Voile Sheer Outdoor Curtain Panel

Το No 918 Erica Crushed Voile Sheer Outdoor Panel είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν μια ελαφριά, αέρινη κουρτίνα. Το ύφασμα voile είναι διαφανές και επιτρέπει στο φυσικό φως να διηθείται.

8. Πάνελ κουρτινών πάνω παραθύρου Croscill Galleria Outdoor Grommet

Το πάνελ κουρτινών στο επάνω μέρος του παραθύρου Croscill Galleria Outdoor Grommet είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν μια κομψή, κομψή κουρτίνα. Το επάνω μέρος με δακτύλιο καθιστά εύκολο το κρέμασμα και το ύφασμα Croscill είναι ανθεκτικό στο ξεθώριασμα, το ωίδιο και τους λεκέδες.

9. Πάνελ κουρτινών εξωτερικού χώρου Madison Park Saratoga

Το Madison Park Saratoga Outdoor Curtain Panel είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν μια κομψή, μοντέρνα κουρτίνα. Ο γεωμετρικός σχεδιασμός είναι εντυπωσιακός και προσθέτει μια πινελιά στυλ σε κάθε χώρο.

10. Πάνελ κουρτινών εξωτερικής βεράντας Decopolitan Glenmore Grommet Top

Το πάνελ κουρτινών εξωτερικού χώρου Decopolitan Glenmore Grommet Top Outdoor Patio είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν μια κουρτίνα που κρεμιέται εύκολα. Το επάνω μέρος με δακτύλιο καθιστά εύκολη την εγκατάσταση και το ύφασμα Decopolitan είναι ανθεκτικό στο ξεθώριασμα, το ωίδιο και τους λεκέδες.

11. Ρυθμιζόμενα συρόμενα πάνελ Chicology

Τα ρυθμιζόμενα συρόμενα πάνελ Chicology είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν μια ευέλικτη κουρτίνα. Τα πάνελ μπορούν να κρεμαστούν είτε από μια ράβδο είτε από μια τροχιά και μπορούν να ρυθμιστούν ώστε να αποκλείουν το ηλιακό φως ή να παρέχουν ιδιωτικότητα.

12. Κουρτίνα εξωτερικού χώρου Eclipse Mylar

Η κουρτίνα εξωτερικού χώρου Eclipse Mylar είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν μια κουρτίνα που μπλοκάρει το φως. Το ύφασμα Mylar είναι αδιαφανές και αποκλείει το 100% του ηλιακού φωτός. Οι κουρτίνες Eclipse Mylar είναι επίσης διαθέσιμες σε πολλά διαφορετικά μεγέθη.

13. Κουρτίνα εξωτερικού χώρου Monterey

Η κουρτίνα εξωτερικού χώρου Monterey είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν μια κομψή, ευέλικτη κουρτίνα. Οι κουρτίνες Monterey είναι διαθέσιμες τόσο σε μασίφ όσο και σε εμπριμέ σχέδια και μπορούν να κρεμαστούν είτε από ράβδο είτε από ράγα.

Συμπέρασμα:

Υπάρχει μια ποικιλία διαφορετικών τύπων κουρτινών εξωτερικού χώρου που διατίθενται στην αγορά και το καθένα έχει τα δικά του μοναδικά οφέλη. Είτε ψάχνετε για μια ανθεκτική, κομψή κουρτίνα είτε μια που παρέχει ιδιωτικότητα και αποκλείει το φως του ήλιου, υπάρχει μια κουρτίνα εξωτερικού χώρου που είναι ιδανική για εσάς.