Κορυφαίες πλατφόρμες για να μάθετε μια γλώσσα στο Διαδίκτυο δωρεάν

Κορυφαίες πλατφόρμες για να μάθετε μια γλώσσα στο Διαδίκτυο δωρεάν

Κορυφαίες πλατφόρμες για να μάθετε μια γλώσσα στο Διαδίκτυο δωρεάν; Το να είσαι δίγλωσσος ή να γνωρίζεις περισσότερες από δύο γλώσσες είναι μια πολύ περιζήτητη δεξιότητα στον σημερινό κόσμο. Η γνώση δύο γλωσσών έχει γίνει ο κανόνας, και αν κάποιος ξέρει περισσότερα, τότε υπάρχουν προνόμια όσον αφορά τις ευκαιρίες εργασίας, τα ταξίδια και άλλες πτυχές της ζωής.

Αυτές τις μέρες λόγω της πανδημίας, έχουμε αρκετό χρόνο στα χέρια μας και είναι η τέλεια ευκαιρία να διευρύνουμε τις δεξιότητές μας μαθαίνοντας μια νέα γλώσσα.

Η εκμάθηση μιας νέας γλώσσας σημαίνει κατάδυση σε μια εντελώς νέα κουλτούρα, διεύρυνση της νοοτροπίας κάποιου και όξυνση των γνωστικών του δεξιοτήτων καθώς η διαδικασία απαιτεί συνέπεια και προσπάθεια. Ωστόσο, η εκμάθηση της γλώσσας δεν μοιάζει σε τίποτα πριν από δεκαετίες όταν δεν υπήρχε το διαδίκτυο.Χρειάζεστε μια σταθερή σύνδεση στο διαδίκτυο και έναν καλό, αξιόπιστο ιστότοπο και είστε έτοιμοι! Αν ψάχνετε για μια υπηρεσία internet υψηλής ταχύτητας που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε βίντεο και να ακούτε ηχητικές σημειώσεις χωρίς διακοπή, ρίξτε μια ματιά Πακέτα Διαδικτύου Mediacom , καθώς τα περισσότερα προσφέρουν ανώτερες ταχύτητες Διαδικτύου και μηδενικά όρια δεδομένων.

Επιπλέον, στεγάζουν τώρα μια εξαιρετική ομάδα υποστήριξης πελατών για να διευκολύνει τους πελάτες της με την καλύτερη δυνατή λύση. Επομένως, εάν συναντήσετε ποτέ πρόβλημα με το δίκτυό σας, καλέστε το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών που είναι διαθέσιμο 24/7 και η εταιρεία θα επιλύσει το πρόβλημά σας το συντομότερο δυνατό.

Με αυτά τα λόγια, ας συζητήσουμε τους ιστότοπους που προσφέρουν το καλύτερο εκπαιδευτικό υλικό για τη μελέτη γλωσσών. Προσφέρουν ήχο, βίντεο και άλλο περιεχόμενο, ώστε το άτομο να μπορεί να μάθει γρήγορα. Υπάρχουν επίσης αξιολογήσεις που περιλαμβάνονται στο τέλος για να γίνετε κύριος σε χρόνο μηδέν. Είναι δωρεάν, οπότε το μόνο που κάνετε είναι να πληρώσετε για ένα γρήγορο πρόγραμμα internet!

Πίνακας περιεχομένων

Μπουσούου

Αυτός είναι ένας μοντέρνος ιστότοπος εκμάθησης γλωσσών. Προσφέρει τόσο επί πληρωμή όσο και δωρεάν υλικό και μπορείτε να αναβαθμίσετε μόνο εάν το θέλετε. Διαφορετικά, τα περισσότερα από τα χαρακτηριστικά είναι χωρίς κόστος. Έχει πάνω από 50 εκατομμύρια χρήστες από όλο τον κόσμο και έχει εξαιρετικές αξιολογήσεις και κριτικές.

Είναι γνωστό ότι διδάσκει τις ακόλουθες γλώσσες: Αγγλικά, Ισπανικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Αραβικά, Ρώσικα, Τουρκικά, Πολωνικά, Ιαπωνικά, Κινέζικα, Πορτογαλικά και Ιταλικά.

Το καλύτερο χαρακτηριστικό αυτού του ιστότοπου είναι ότι επιτρέπει στους χρήστες να συνομιλούν με άλλους χρήστες που είναι φυσικοί ομιλητές της αντίστοιχης γλώσσας που μαθαίνουν. Ο χρήστης μπορεί να κάνει οποιαδήποτε ερώτηση και να αντιμετωπίσει όλες τις ανησυχίες!

Η βαθμολογία μας: 10/10

Memrise

Αυτός ο ιστότοπος έχει αυθεντική εσωτερική γλωσσολογία και είναι γνωστό ότι διδάσκει γλώσσα σε πραγματικό χρόνο. Δεδομένου ότι η καθοδήγηση είναι από ειδικούς, η εκμάθηση της γλώσσας είναι απλή και απλή.

Οι ειδικοί σας βοηθούν ακόμη και με τις βασικές γνώσεις του πλαισίου και τις λέξεις που θα σας βοηθήσουν να σχετιστείτε με τον πολιτισμό και να κάνετε τη μάθηση πιο προσιτή και ενδιαφέρουσα. Το καλύτερο μέρος αυτού του ιστότοπου είναι ότι χρησιμοποιεί 'mems' - ήχους για να αναλύσει τις λέξεις και να σας βοηθήσει να τις ανακαλέσετε.

Διδάσκει τις ακόλουθες γλώσσες: Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Αραβικά, Τουρκικά, Ολλανδικά, Κορεάτικα, Σουηδικά, Πολωνικά, Μογγολικά, Σλοβενικά και Δανικά.

Η βαθμολογία μας: 10/10

123 Δίδαξέ με

Αυτός ο ιστότοπος είναι γνωστός μόνο ότι διδάσκει ισπανικά, αλλά είναι πολύ αφοσιωμένος σε αυτό, και αν θέλετε να μάθετε αυτή τη δημοφιλή γλώσσα, το 123 Teach Me θα είναι το ιδανικό μέρος εκμάθησής σας.

Ο ιστότοπος είναι προσηλωμένος στο να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία με εκπαιδευτικά βίντεο και παιχνίδια, κουίζ, τεστ και ταινίες που θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον χρόνο εκμάθησης της γλώσσας.

Ο ιστότοπος ξεχωρίζει επίσης ως προς το υλικό του μαθήματος, επειδή έχει περιεχόμενο από πολλές πηγές για να βοηθήσει όλους τους διαφορετικούς τύπους μαθητών, πράγμα που σημαίνει ότι εάν ένας τρόπος δεν λειτουργεί για εσάς, μπορείτε να επιλέξετε έναν άλλο.

Ο ιστότοπος μπορεί να φαίνεται λίγο ξεπερασμένος, αλλά είναι εύκολος στη χρήση και την πλοήγηση. Δεν χρειάζεται καν να εγγραφείτε για να αρχίσετε να το χρησιμοποιείτε!

Η βαθμολογία μας: 8/10

Omniglot

Αυτή δεν είναι μια καλή πλατφόρμα εκμάθησης γλωσσών, αλλά θα πρέπει να είναι στη λίστα σας εάν είστε στο ταξίδι σας προς την εκμάθηση μιας νέας γλώσσας. Η βάση δεδομένων του είναι η πιο προηγμένη με περιεχόμενο χιλιάδων γλωσσών.

Βοηθά τους χρήστες να κατανοήσουν τα διαφορετικά περιβάλλοντα στα οποία χρησιμοποιούνται φράσεις, το ιστορικό πίσω από αυτά που λέγονται και γιατί λέγονται, και διαθέτει ένα ιστολόγιο για θέματα που σχετίζονται με τη γλώσσα.

Δίνει μια μοναδική τροπή στην εκμάθηση, ενημερώνοντάς σας για εξαιρετικά ενδιαφέροντα και προβληματικά γεγονότα για κάθε γλώσσα. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να συναντήσετε άτομα με ομοϊδεάτες που μαθαίνουν την ίδια γλώσσα με εσάς!

Η βαθμολογία μας: 9/10

Μαθήματα Γλωσσών FSI (Ινστιτούτο Ξένων Υπηρεσιών)

Αυτός ο κυβερνητικός ιστότοπος διαθέτει άρτιο υλικό, εξαιρετικά φύλλα εργασίας με δυνατότητα λήψης, ηχητικά βιβλία και οδηγούς βοήθειας. Είναι εξαιρετικό για μεσαίου επιπέδου μαθητές που γνωρίζουν τα βασικά και θέλουν να κατακτήσουν τη γλώσσα.

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ το κατείχε αρχικά, αλλά τώρα είναι δωρεάν για το κοινό. Για παράδειγμα, εάν έχετε εν μέρει σπουδάσει μια γλώσσα ή γνωρίζετε πώς να τη μιλάτε αλλά δεν τη γράφετε ή δεν μπορείτε να επικοινωνήσετε άπταιστα σε αυτήν κ.λπ., τα μαθήματα του Foreign Service Institute θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε εξειδίκευση. Προσφέρει πάνω από 70 γλώσσες με εμπεριστατωμένο εκπαιδευτικό υλικό.

Η βαθμολογία μας: 8/10