Κριτικές ενδυμάτων Cigne | 4/5 Αξιολογήσεις, Κακή ποιότητα; (Οκτ. 2022)

Κριτικές ενδυμάτων Cigne | 4/5 Αξιολογήσεις, Κακή ποιότητα; (Οκτ. 2022)

Το Cigne είναι ένα Σε σύνδεση Το κατάστημα μόδας, σύμφωνα με τις κριτικές ρούχων Crigne, τα προϊόντα είναι διαθέσιμα σε προσιτές τιμές, αλλά τα προϊόντα κακής ποιότητας και οι καθυστερήσεις στην παράδοση είναι οι κύριοι παράγοντες.

Είναι όμως καλός ο Cigne; Είναι νόμιμη η μάρκα; Ας διερευνήσουμε περισσότερα σχετικά με το ίδιο σε περαιτέρω τμήματα. Συνέχισε λοιπόν να διαβάζεις.

Πίνακας περιεχομένωνΣχετικά με τα ρούχα Cigne

Πριν μάθεις για τον Cigne είδη ένδυσης κριτικές, πρέπει να έχετε μια γενική ιδέα για τα ρούχα Crigne.

Είναι μια διαδικτυακή εταιρεία ένδυσης με έδρα στις Ηνωμένες Πολιτείες που απευθύνεται κυρίως σε ηλικιωμένες κυρίες. Η εταιρεία πουλάει μεγάλη ποικιλία εμπορευμάτων. Φορέματα, casual ρούχα και πουκάμισα είναι μεταξύ των διαθέσιμων. Η Crigne μπορεί να υπερηφανεύεται για την παράδοση ειδών υψηλής ποιότητας σε πελάτες σε όλο τον κόσμο σε εξαιρετικά φθηνές τιμές. Επιπλέον, η Crigne προσφέρει πλήρως έτοιμα είδη D2C από τους κατασκευαστές τους.

Αφαιρώντας τον μεσάζοντα και τα σχετικά έξοδα, έχουν διατηρήσει την άριστη ποιότητα και το σχεδιασμό, διατηρώντας παράλληλα το κόστος πώλησης ελάχιστο. Διαφορετικές κατηγορίες ρούχων που διατίθενται στον ιστότοπο Crigne είναι T-shirts, Crop tops, Spring & Summer Collection, Casual Frock, Winter Sale, Sweaters, Outerwear, Jackets, Bottom κ.λπ.

Προσδιορισμός

 • Ιστότοπος: https://www.crigne.com/
 • Ιδρύθηκε το: 2021
 • Οργάνωση Ομπρέλα: XBP International Ltd
 • Αναγνωριστικό αλληλογραφίας: [email protected]
 • Επικοινωνία: +447482875871
 • Με έδρα: Σαν Φρανσίσκο, Καλιφόρνια

Πλεονεκτήματα

 • Προσιτές τιμές
 • Το πιστοποιητικό SSL είναι έγκυρο

Μειονεκτήματα

 • Αντιγράψτε τον ιστότοπο του Capatee.com
 • Η μητρική εταιρεία είναι ύποπτη
 • Καμία παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
 • Δεν είναι εξουσιοδοτημένη εταιρεία
 • Η διεύθυνση επικοινωνίας είναι ψεύτικη
 • Δεν υπάρχουν διαθέσιμα ακριβή πραγματικά στοιχεία

Είναι νόμιμη η Crigne Clothing Company;

Η νομιμότητα του ιστότοπου μιας εταιρείας σχετίζεται άμεσα με την ηλικία του τομέα της. Συνήθως πιστεύεται ότι οι σχετικά παλαιότεροι τομείς είναι πιθανό να συνδέονται με μια εδραιωμένη και διάσημη επιχείρηση. Ωστόσο, στην περίπτωση του καταστήματος ρούχων Crigne, αναπτύχθηκε πολύ πρόσφατα, δηλαδή πέρυσι τον Νοέμβριο. Αυτή είναι η πρώτη κόκκινη σημαία που συναντήσαμε.

Δεύτερον, ολόκληρος ο ιστότοπος είναι αντίγραφο ενός άλλου ιστότοπου διαδικτυακού λιανοπωλητή γνωστό ως Capatee. Όλα είναι λογοκλοπή περιεχομένου, ξεκινώντας από τη διάταξη, τα σχέδια, τον κατάλογο, την ενότητα 'για εμάς' κ.λπ. Επιπλέον, παρόλο που θα βρείτε εικονίδια μέσων κοινωνικής δικτύωσης, δεν θα τα εντοπίσετε πουθενά στις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Επιπλέον, η μάρκα έχει κλέψει φωτογραφίες από λιανοπωλητές ρούχων ηλεκτρονικού εμπορίου.

Διαπιστώσαμε επίσης ότι ο οργανισμός-ομπρέλα της Crigne - XBP International Ltd δεν είναι νόμιμος και σχετίζεται με διάφορους ψεύτικους ιστότοπους αγορών. Ωστόσο, θα εκπλαγείτε που οι βαθμολογίες των κριτικών ρούχων Trustpilot & Crigne της εταιρείας είναι 4,1/5 αστέρια. Εκτός όμως από το Trustpilot, σχεδόν όλοι οι άλλοι ιστότοποι του έχουν δώσει βαθμολογία εμπιστοσύνης κάτω του 30%.

Ο αριθμός των κόκκινων σημαιών που έχει ο ιστότοπος είναι μεγάλος όσον αφορά τη νομιμότητα και την ασφάλεια της επωνυμίας. Επομένως, δεν μπορούμε να σας προτείνουμε να αγοράσετε από αυτόν τον ιστότοπο, καθώς φαίνεται ότι το προϊόν δεν είναι κατάλληλο.

Ποιες είναι οι κριτικές για τα ρούχα Cigne από τους πελάτες;

Ο έλεγχος των κριτικών πελατών είναι απαραίτητος πριν από την αγορά από ένα νέο ηλεκτρονικό κατάστημα λιανικής. Ως αποτέλεσμα, έχουμε εξετάσει σχεδόν όλους τους ιστότοπους αξιολόγησης για να σας παρέχουμε μερικές πραγματικές μαρτυρίες Crigne. Ωστόσο, λάβαμε αντικρουόμενες απαντήσεις.

Το 68% των ατόμων στο Trustpilot βαθμολόγησαν τον ιστότοπο 'εξαιρετικό' και το 18% τον αξιολόγησαν 'καλό'. Είναι ευχαριστημένοι με τις παραδόσεις ρούχων τους και δήλωσαν ότι πήραν ακριβώς αυτό που είδαν στον ιστότοπο.

Αυτοί οι χρήστες επαίνεσαν επίσης την ποιότητα του υφάσματος. Επιπλέον, επαίνεσαν την εφαρμογή του. Επιπλέον, όλα τα θετικά σχόλια αφορούσαν τη χαμηλή τιμή του.

Ωστόσο, ερευνήσαμε πολλούς περισσότερους ιστότοπους κριτικών και διαπιστώσαμε ότι ο αριθμός των αρνητικών σχολίων ξεπέρασε τον αριθμό των θετικών κριτικών. Επιπλέον, αρκετοί άνθρωποι το έχουν δηλώσει ευθέως ψεύτικο. Ισχυρίστηκαν ότι τα φορέματα έχουν κακή ποιότητα και μερικές φορές δεν θα βρείτε καν ετικέτες στα ρούχα.

Πολλά αρνητικά σχόλια επικεντρώθηκαν στις κακές υπηρεσίες πελατών, παράδοσης και αποστολής. Επιπλέον, οι άνθρωποι έχουν επίσης αποθαρρύνει τις πολιτικές επιστροφής χρημάτων και επιστροφής χρημάτων. Συνολικά, οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν ότι εξαπατήθηκαν από την Crigne και μας συμβουλεύουν να μείνουμε μακριά από τον ιστότοπο.

συμπέρασμα

Συμπερασματικά, η Crigne δεν είναι μόνο παράνομη, αλλά και ένας μη ασφαλής και δόλιος ιστότοπος διαδικτυακών αγορών. Έχουν αντιγράψει εξ ολοκλήρου τον ιστότοπο ενός άλλου καταστήματος, συμπεριλαμβανομένων των ενοτήτων διάταξης και πληροφοριών. Ακόμα και οι φωτογραφίες είναι ψεύτικες! Επισημάναμε επίσης αρκετές άλλες κόκκινες σημαίες στις παραπάνω ενότητες. Επομένως, πρέπει να μείνετε μακριά από αυτόν τον ιστότοπο όσο το δυνατόν περισσότερο για να αποφύγετε την απάτη.

Ελπίζουμε να σας άρεσε το άρθρο – Κριτικές ενδυμάτων Crigne. Μοιραστείτε τις σκέψεις σας στην ενότητα σχολίων.