Κριτικές για ιαπωνικά επιθέματα αδυνατίσματος από 50+ πελάτες 2022

Κριτικές για ιαπωνικά επιθέματα αδυνατίσματος από 50+ πελάτες 2022

Καλώς ήλθατε στο 'Japanese Slimming Patch Reviews'. Εάν παλεύετε με την παχυσαρκία και τα κοιλιακά ρολά, οι πιθανότητες είναι μεγάλες να έχετε συναντήσει αυτά τα επιθέματα αδυνατίσματος στο διαδίκτυο.

Αυτά τα επιθέματα έχουν κερδίσει πολλούς θαυμαστές στην τρέχουσα βιομηχανία διατροφής. Σύμφωνα με τους κατασκευαστές, τα συστατικά αυτών των επιθεμάτων υποτίθεται ότι βοηθούν στην απώλεια λίπους. Ας μάθουμε περισσότερα για τα slim patches και τις slim patch reviews.

Πίνακας περιεχομένωνΤι είναι τα ιαπωνικά επιθέματα αδυνατίσματος;

Από τις ιαπωνικές κριτικές επιθεμάτων αδυνατίσματος, διαπιστώσαμε ότι αυτά θεωρήθηκαν ως ' καλύτερη απώλεια βάρους patch 2021″ και «καλύτερο patch απώλειας βάρους 2022». Τι είναι όμως αυτά ακριβώς; Η ιδέα πίσω από τα ιαπωνικά επιθέματα αδυνατίσματος περιστρέφεται γύρω από τη βοήθεια των ανθρώπων στην απώλεια βάρους.

Πρέπει να το βάλετε στην περιοχή που θέλετε και να κολλήσει πάνω του. Μπορείτε να το σκεφτείτε ως ένα κανονικό επίδεσμο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μπράτσα, κοιλιά, μηρούς κ.λπ. Τα επιθέματα είναι ένας συνδυασμός συστατικών που θεωρούνται τα καλύτερα για μείωση βάρους.

Πώς λειτουργούν τα ιαπωνικά επιθέματα απώλειας βάρους;

Προτού μεταβείτε στις ιαπωνικές κριτικές επιθεμάτων αδυνατίσματος, πρέπει να γνωρίζετε πώς λειτουργούν. Λέγεται ότι λειτουργεί με τη διανομή θεραπευτικών ουσιών στο ανώτερο στρώμα του δέρματος μέσω ενός εμφυτευμένου μηχανισμού χορήγησης. Αυτό που συμβαίνει στη συνέχεια είναι ότι το δέρμα απορροφά αυτές τις δραστικές ουσίες.

Στη συνέχεια, φτάνει στην κυκλοφορία του αίματος του ατόμου αφού απορροφηθεί από το δέρμα. Τα εξαρτήματα απαιτείται να είναι αρκετά μικροσκοπικά ώστε να διασχίζουν το στρώμα του δέρματος. Επιπλέον, οι παραγωγοί πρέπει να αξιολογήσουν εάν η συγκέντρωση αυτών των ουσιών είναι αβλαβής για τον οργανισμό του ατόμου και χρήσιμη για τον επιθυμητό σκοπό.

Η συγκέντρωση απορρόφησης μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τις διαφορετικές περιοχές του δέρματος. Δεν καταλαμβάνουν όλες οι περιοχές την ίδια ποσότητα ενεργών συστατικών. Μερικά πρόσθετα στοιχεία που επηρεάζουν αυτή τη διαδικασία μπορεί να είναι η θερμότητα και η υγρασία.

Πλεονεκτήματα

 • Εύχρηστος
 • Βολικός
 • Τα συστατικά που υπάρχουν δεν περνούν από το πεπτικό σας σύστημα.

Μειονεκτήματα

 • Αναφέρθηκαν παρενέργειες
 • Δεν έχει εγκριθεί από τον FDA
 • Διαδικασία που παίρνει χρόνο
 • Μπορεί να αποχρωματίσει το δέρμα σας
 • Όχι τόσο αποτελεσματικό

Παρενέργειες ιαπωνικού επιθέματος αδυνατίσματος

Ο FDA δεν εγκρίνει αυτά τα επιθέματα αδυνατίσματος. Επομένως, είναι ζωτικής σημασίας να συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν δοκιμάσετε αυτά τα επιθέματα ή άλλα προϊόντα μείωσης βάρους που διατίθενται στην αγορά. Κάναμε ενδελεχή έρευνα σχετικά με τις Ιαπωνικές κριτικές επιθεμάτων αδυνατίσματος και βρήκαμε μερικές από τις πιο συχνές παρενέργειες που βιώνουν οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν αυτά τα επιθέματα αδυνατίσματος. Αυτοί είναι:

 • Στομαχικές διαταραχές
 • Ανησυχία
 • Πονοκέφαλοι
 • Ναυτία
 • Δυσκοιλιότητα
 • Αιχμή στην BP
 • Αυπνία
 • Ζάλη

Ιαπωνικά μπαλώματα απώλειας βάρους για πόδια

Όπως υποδηλώνει το όνομα, αυτά είναι τα μπαλώματα που εφαρμόζουν οι άνθρωποι στα πόδια τους. Επιπλέον, αυτά είναι γνωστά ως επιθέματα αποτοξίνωσης. Αυτά τα μπαλώματα απορροφούν απόβλητα, τοξίνες και βαρέα μέταλλα από το πόδι ενός ατόμου. Μπορείτε να το βάλετε στα πόδια σας πριν κοιμηθείτε για να δρέψετε τα αποτελέσματά του. Τα μπαλώματα ποδιών αποτοξινώνουν το σώμα σας μέσω 60 σημείων βελονισμού που υπάρχουν κάτω από τα πόδια σας.

Ιαπωνικό έμπλαστρο απώλειας βάρους με κοιλιά

Αυτή η παραλλαγή είναι ίδια με οποιοδήποτε τυπικό έμπλαστρο απώλειας βάρους. Ωστόσο, είναι αποκλειστικά φτιαγμένο για την περιοχή του αφαλού σας. Αυξάνει τον μεταβολισμό του σώματος ενώ συνεργάζεται με το φυσικό ενδοκρινικό σύστημα του σώματος για την προώθηση της μείωσης βάρους. Το έμπλαστρο απώλειας βάρους αφαλός μπορεί επίσης να εμποδίσει το σώμα να απορροφήσει επιπλέον θερμίδες και να αποβάλει τις τοξίνες. Θα αρέσει στους περισσότερους, καθώς είναι πολύ βολικό να το φοράτε και να πηγαίνετε οπουδήποτε. δεν θα νιώσετε καν ότι υπάρχει τίποτα εκεί.

Λίγο φως στις ιαπωνικές κριτικές επιθεμάτων αδυνατίσματος

Πρέπει να περάσουμε από ειλικρινείς και γνήσιες κριτικές πελατών πριν δοκιμάσουμε νέα προϊόντα. Έτσι, κάναμε το ίδιο για εσάς για να πάρετε μια γνήσια ιδέα για αυτά τα επιθέματα αδυνατίσματος. Ωστόσο, οι κριτικές δεν είναι τόσο εντυπωσιακές. Οι περισσότεροι πελάτες το έχουν βαθμολογήσει μεταξύ 1-2 αστέρων. Πολλοί άνθρωποι είναι επίσης δυσαρεστημένοι με την εξυπηρέτηση πελατών.

Οι πελάτες παραπονέθηκαν επίσης ότι τα patches δεν κολλάνε όσο αναφέρεται στη συσκευασία. Είναι εξίσου ενοχλημένοι με την πολιτική εγγύησης επιστροφής χρημάτων χωρίς χρήματα. Οι περισσότεροι χρήστες που το έχουν χρησιμοποιήσει λένε ότι είναι απάτη και δεν το προτείνουν σε άλλους.

Ορισμένοι χρήστες έχουν εκφράσει ανησυχίες για δυσμενείς παρενέργειες, συμπεριλαμβανομένης της φλεγμονής του δέρματος. Ωστόσο, ανάμεσα σε όλα τα αρνητικά σχόλια, υπάρχουν και μερικά θετικά σχόλια. Λίγοι χρήστες λένε ότι παρατηρούν αποτελέσματα, παρόλο που χρειάζεται χρόνος. Φαίνεται ότι η αποτελεσματικότητα των επιθεμάτων ποικίλλει για κάθε άτομο και τα συστήματα του σώματός του.

συμπέρασμα

Νιώθετε υπέροχα και γεμάτα αυτοπεποίθηση όταν η εμφάνισή σας είναι στο σημείο! Αν και η σκέψη ενός επιθέματος αδυνατίσματος μπορεί να είναι δελεαστική, να έχετε κατά νου ότι αυτές οι λύσεις συχνά υπολείπονται των υποσχέσεών τους στο μάρκετινγκ. Εάν εξακολουθείτε να θέλετε να το δοκιμάσετε, συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν το χρησιμοποιήσετε. Ελπίζουμε ότι βρήκατε αυτό το άρθρο – Κριτικές για ιαπωνικά επιθέματα αδυνατίσματος – κατατοπιστικό.

FAQ

Ε. Λειτουργεί το ιαπωνικό έμπλαστρο απώλειας βάρους;

Ενώ πολλοί άνθρωποι παραπονιούνται ότι δεν λειτουργεί και μάλιστα έχει παρενέργειες, μερικοί χρήστες είπαν ότι λειτουργεί για αυτούς. Βασικά, λοιπόν, φαίνεται ότι η αποτελεσματικότητα των επιθεμάτων ποικίλλει για κάθε άτομο και τα συστήματα του σώματός του.

Ε. Τι κάνουν τα ιαπωνικά patches;

Αυτά τα έμπλαστρα διανέμουν θεραπευτικές ουσίες στο ανώτερο στρώμα του δέρματος μέσω ενός εμφυτευμένου μηχανισμού χορήγησης. Αυτές οι δραστικές ουσίες στη συνέχεια απορροφώνται από το δέρμα και φτάνουν στην κυκλοφορία του αίματος του ατόμου. Μόλις αναμειχθεί με την κυκλοφορία του αίματος, διευκολύνει την απώλεια βάρους.

Ερ. Τα επιθέματα αποτοξίνωσης σας βοηθούν να χάσετε βάρος;

Τα επιθέματα αποτοξίνωσης, αντί να σας βοηθούν να χάσετε βάρος άμεσα, βοηθούν στην αποτοξίνωση των συστημάτων του σώματός σας. Αυτά τα μπαλώματα το κάνουν αυτό απορροφώντας όλες τις τοξίνες από το σώμα σας.

Ερ. Πώς οι Ιάπωνες χάνουν βάρος γρήγορα;

Οι περισσότεροι Ιάπωνες ακολουθούν αυτά τα 4 βήματα για γρήγορη απώλεια βάρους:

 • Αρχικά, κάνουν ένα ζεστό μπάνιο μισού σώματος για μισή ώρα καθημερινά.
 • Χρησιμοποιούν konjac ή αυτό που συνήθως αναφέρεται ως κέικ γιαμ αντί για ρύζι ή ζυμαρικά. Τους βοηθά να χάσουν βάρος και να ελέγξουν τη χοληστερόλη.
 • Μασούν την τροφή τους τουλάχιστον 30 φορές πριν την καταπιούν.
 • Τρώνε πρώτα τα λαχανικά πριν από οποιοδήποτε άλλο φαγητό στο γεύμα τους.