Κριτικές για τα παπούτσια Pursh

Κριτικές για τα παπούτσια Pursh

Διαβάστε γρήγορα Κριτικές για τα παπούτσια Pursh και επίσης διαβάστε τι λένε οι πελάτες για αυτό. Μην μπερδεύεστε με το Pursh-shoes.fr. Μάθετε περισσότερα?

Όταν πρόκειται για ηλεκτρονικές αγορές, οι περισσότεροι από τους αγοραστές ξεχνούν να ελέγξουν τον ιστότοπο αν είναι νόμιμος ή όχι. Το κύριο μέλημα είναι όταν αγοράζει προϊόντα από μια εταιρεία ηλεκτρονικού εμπορίου για πρώτη φορά. Είναι απαραίτητο να γνωρίζετε τον ιστότοπο πριν αγοράσετε. Εδώ θα μιλήσουμε για τις κριτικές παπουτσιών Pursh.

Ο ιστότοπος παραδίδει την παραγγελία από Ηνωμένες Πολιτείες , το εξετάζουμε επειδή βρίσκουμε αυτόν τον ιστότοπο σε τάση αναζήτησης. Αυτό μας κάνει την περιέργεια να μάθουμε τη νομιμότητά του. Μετά από όλα, το θέμα είναι για εσάς τους πελάτες, και έχουμε αποστολή να διορθώσουμε κάθε ιστότοπο, και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο λαμβάνουμε σχόλια από πελάτες-θύματα. Ας μάθουμε περισσότερα για αυτόν τον ιστότοπο.Υπάρχουν πολλά μπερδεμένα άρθρα διαθέσιμα στο διαδίκτυο που συγχέονται σε δύο ιστότοπους με το ίδιο όνομα, δηλ Purshcollection.com και Pursh-shoes.fr .

Πίνακας περιεχομένων

Τι είναι Purshcollection.com;

Είναι ένα διαδικτυακό Κριτικές για παπούτσια Pursh (Pursh Boots)

κατάστημα που διαθέτει μια συλλογή από μεγάλες ποικιλίες παπουτσιών, τσαντών, γυναικείων πορτοφολιών και συμπλέκτη και πολλά άλλα, ο ιστότοπος προσφέρει πολλές εκπτώσεις και προσφορές για αγορά. Ο ιστότοπος διαθέτει συλλογή παπουτσιών για άνδρες και γυναίκες, όπως ψηλοτάκουνα, μακριά μπότα, τσίχλα, αθλητικά παπούτσια, δερμάτινο υλικό και πολλά άλλα.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο, δωρίζουν επίσης για τον ευγενή σκοπό, όπως σε κάθε αγορά θα δωρίσουν 5 $ για τους άπορους. Σε κάθε αγορά θα έχετε σίγουρη έκπτωση.

Σύγχυση μεταξύ Purshcollection.com και Pursh-shoes.fr;

Πριν προχωρήσουμε σε οποιοδήποτε κομμάτι, θα θέλαμε να σύρουμε την προσοχή σας ανάμεσα σε δύο ιστότοπους Purshcollection.com και Pursh-shoes.fr , τόσο ο ιστότοπος ασχολείται με την πώληση ποικιλιών παπουτσιών, πορτοφολιών, τσαντών για άνδρες και γυναίκες, αλλά και τα δύο είναι διαφορετικά. Ο ένας ιστότοπος είναι των Ηνωμένων Πολιτειών και ο άλλος της Γαλλίας.

Το αποτέλεσμα αναζήτησης εμφανίζει δύο ιστότοπους που κατά κάποιο τρόπο ταιριάζουν με το όνομά τους, οπότε μην μπερδεύεστε σε αυτό.

Και οι δύο προσφέρουν εκπτώσεις και προσφορές με δωρεάν αποστολή σε όλο τον κόσμο, ας μάθουμε περισσότερα Κριτικές για τα παπούτσια Pursh

και Pursh-shoes.fr εάν αυτοί οι ιστότοποι είναι νόμιμοι ή όχι;

ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΚΟΥΤΙΟΥ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΕ ΕΜΑΣ; ΑΝΑΓΝΩΣΗ

Προδιαγραφές Purshcollection.com

 • Φυσική διεύθυνση: Δεν υπάρχουν διαθέσιμες πληροφορίες.
 • Αριθμός εξυπηρέτησης πελατών: Δεν υπάρχουν διαθέσιμα στοιχεία επικοινωνίας στον ιστότοπο σχετικά με την εξυπηρέτηση πελατών.
 • Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου [email protected]
 • Κατηγορία της ιστοσελίδας: Η ιστοσελίδα ασχολείται με όλους τους τύπους μοντέρνων τσάντες, παπούτσια και clutches
 • Τρόπος πληρωμής: Υποστηρίζει όλα τα είδη διαδικτυακών πυλών πληρωμής όπως PayPal, AMEX, JCB, Master Card, Visa, Discover και Diner Club.
 • Χρόνος παράδοσης: Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν εντός 45 ημερών από την ημερομηνία αγοράς. Αλλά πρέπει να υποβάλετε την απόδειξη πριν την υποβολή για εξαγωγή ή επιστροφή
 • Τρόπος παράδοσης – Δεν διατίθενται πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία αποστολής στον ιστότοπο

Πλεονεκτήματα του Purshcollection.com

 • Ο ιστότοπος διαθέτει μεγάλη γκάμα συλλογής σε γυναικείες τσάντες, πορτοφόλια και παπούτσια.
 • Ο ιστότοπος προσφέρει εγγύηση επιστροφής 45 ημερών με την οποία μπορείτε να το επιστρέψετε ή να το ανταλλάξετε εντός αυτών των 45 ημερών.
 • Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε τη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης της ιστοσελίδας αναζήτησης συλλογής Pursh Facebook. Είναι επίσης διαθέσιμα στο Instagram.
 • Εγγραφείτε και μπορείτε να λάβετε έκπτωση 10% για την αγορά οποιουδήποτε προϊόντος

Μειονεκτήματα του Purshcollection.com

 • Ο ιστότοπος δεν διαθέτει στοιχεία επικοινωνίας σχετικά με την εξυπηρέτηση πελατών
 • Δεν βρίσκουμε κριτικές για τα παπούτσια Pursh, επομένως είναι άβολο αν πωλούν προϊόντα σε χαμηλό κόστος, γιατί δεν έχουν σχόλια από τους πελάτες.
 • Δεν βρίσκουμε κανένα σχόλιο σε καμία σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που δεν φαίνεται πολλά υποσχόμενο

Είναι ο ιστότοπος Το Purshcollection.com είναι νόμιμο;

Για να γνωρίζετε εάν ένας ιστότοπος είναι νόμιμος ή όχι, πρέπει να σημειώσετε λίγα σημεία πριν από την παραγγελία, όπως κριτικές πελατών, πραγματική εικόνα του προϊόντος, αριθμός επικοινωνίας που λειτουργεί ή όχι και ο δείκτης εμπιστοσύνης του ιστότοπου. Βασικά θεωρούμε αυτά τα βήματα για αυτούς τους ιστότοπους που είναι νέοι και άγνωστοι.

Ως θέμα ανησυχίας για το Purshcollection.com, δεν βρίσκουμε νόμιμες πληροφορίες ή δεδομένα ώστε να μπορέσουμε να αναγνωρίσουμε τη νομιμότητά του. Δεν υπάρχουν διαθέσιμα στοιχεία επικοινωνίας. Επομένως, σύμφωνα με εμάς, είναι ένας ύποπτος ιστότοπος που έχει πρόβλημα εμπιστοσύνης.

Τι λένε οι πελάτες Purshcollection.com;

Αναζητήσαμε τα σχόλια και τα σχόλια, αλλά δεν μπορέσαμε να βρούμε κριτικές για τα παπούτσια Pursh, τα σχόλια και οι κριτικές που διατίθενται στο διαδίκτυο έχουν παρόμοια ονομασία ιστότοπου Prush-shoes.fr. Επομένως, μην μπερδεύεστε με αυτά τα παιχνίδια ονομάτων. Και οι δύο ιστότοποι είναι ύποπτοι.

συμπέρασμα

Όπως πάνω από όλες τις πληροφορίες σχετικά με τον ιστότοπο και τον άλλο παρόμοιο ιστότοπο είναι σαφές ότι το Purshcollection.com αντιμετωπίζει προβλήματα εμπιστοσύνης και δεν έχει σχόλια ή αντιδράσεις από τους αγοραστές. Θα σας προτείνουμε να είστε ασφαλείς και να ανησυχείτε για αυτό εάν εξακολουθείτε να θέλετε να αγοράσετε.

Ενημερώστε μας εάν έχετε οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με αυτόν τον ιστότοπο ή έχετε εξαπατήσει ποτέ από αυτόν τον ιστότοπο ή όχι.