Κριτικές Hims Hair Growth από 50+ πελάτες [Οκτ-2022]

Κριτικές Hims Hair Growth από 50+ πελάτες [Οκτ-2022]

Διαβάστε τις τελευταίες κριτικές Hims Hair Growth από τους χρήστες. οι πελάτες δίνουν στο προϊόν ⅘ αστέρια. Διαβάστε τις παρακάτω πληροφορίες για περισσότερες λεπτομέρειες.

Η Hims, μια εταιρεία τηλευγείας με έδρα τις Ηνωμένες Πολιτείες, προσφέρει προσιτές θεραπείες για διάφορα προβλήματα υγείας, όπως δέρμα, μαλλιά, άγχος και κατάθλιψη. Τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών που ισχυρίζεται ότι έχουν λάβει αξιοπρεπείς κριτικές και είναι αξιόπιστα.

Πίνακας περιεχομένωνΣχετικά με τα προϊόντα ανάπτυξης μαλλιών της Hims

Στη σημερινή κοινωνία, οι άνθρωποι κρίνονται για το πώς εμφανίζονται. Η Hims προσφέρει μια σειρά προϊόντων που βοηθούν στην επίλυση ή τον έλεγχο του προβλήματος της τριχόπτωσης.

Μερικά προϊόντα που πρέπει να αναφέρουμε είναι το παχυντικό σαμπουάν, οι τσίχλες βιοτίνης κ.λπ. Τα προϊόντα όπως το σαμπουάν πήξης έχουν αποδειχθεί αποτελεσματικά. Το σαμπουάν περιέχει ενεργά συστατικά που είναι γνωστό ότι μειώνουν τα προβλήματα τριχόπτωσης κάνοντας τους θύλακες πιο δυνατούς. τα προϊόντα τους είναι δερματολογικά ελεγμένα. Συνεχίστε να διαβάζετε για τις Κριτικές Hims Hair Growth.

Προδιαγραφές

 1. Σαμπουάν για πάχυνση, που περιέχει πριόνι παλμέτο και ευκάλυπτο. Το Saw Palmetto είναι το κύριο συστατικό και μελέτες έχουν δείξει ότι μειώνει την τριχόπτωση. Η τιμή ενός μπουκαλιού 190 ml είναι 14,02 $
 2. Conditioner, που έχει νιασιναμίδη. Η νιασιναμίδη ενισχύει τα εύθραυστα μαλλιά και έτσι αποτρέπει το σπάσιμό τους. Ένα 190 ml κοστίζει 14,02 $
 3. Τα κόμμεα βιοτίνης υποστηρίζεται ότι βελτιώνουν την υγεία των μαλλιών. Ένα μπουκάλι 60 gummies κοστίζει 16,03 $
 4. Η μινοξιδίλη προάγει την εκ νέου ανάπτυξη των τριχοθυλακίων. Η τιμή ενός κουτιού 60 gm είναι 24,96 $

Πλεονεκτήματα

 • Δερματολογικά ελεγμένο
 • Φιλικό προς τον καταναλωτή
 • Επιτρέπει τη διαδικτυακή διαβούλευση
 • Χαμηλότεροι κίνδυνοι

Μειονεκτήματα

 • Η μινοξιδίλη έχει παρενέργειες όπως ξηρότητα, φαγούρα, ερεθισμό και εξάρσεις ακμής.
 • Η βιοτίνη δεν έχει καμία επιστημονική απόδειξη ότι μπορεί να προωθήσει την ανάπτυξη των μαλλιών.
 • Υπερτιμημένο

Είναι τα προϊόντα ανάπτυξης μαλλιών Hims άξια για τους χρήστες;

Η Hims and Hers Health, μια εταιρεία τηλευγείας με έδρα την Αμερική που ιδρύθηκε στο πρόσφατο παρελθόν, έχει καλή εικόνα και είναι σίγουρα γνήσια. Η Hims έχει λάβει βαθμολογία A+ από το Better Business Bureau.

Οι πελάτες συχνά παραπονιούνται για τις υπηρεσίες αποστολής, αλλά τα προϊόντα είναι γνήσια και αποτελεσματικά και δεν αμφισβητούν τη νομιμότητα της εταιρείας.

Το Hims Hair Growth Reviews δείχνει ότι προσφέρει υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης από πιστοποιημένους γιατρούς. Παρείχε επίσης διάφορες θεραπείες για το δέρμα, την ψυχική υγεία κ.λπ. Για περισσότερα σχόλια από τους χρήστες, διαβάστε την ενότητα αναθεώρησης παρακάτω.

Ποιες είναι οι κριτικές της Hims Hair Growth από τους πελάτες;

Σύμφωνα με τις κριτικές, τα προϊόντα της βρίσκονται στη θετική πλευρά όταν αμφισβητείται η αποτελεσματικότητά τους. Η συνολική βαθμολογία στο Trustpilot είναι 4,3 στα 5, που είναι αρκετά καλή βαθμολογία! Ωστόσο, η βαθμολογία διαφέρει σε διαφορετικές πλατφόρμες.

Η αρνητική βαθμολογία αφορά ακατάλληλη υποστήριξη και υπηρεσίες πελατών, όπως η τιμολόγηση ακόμη και για τα ακυρωμένα προϊόντα και η αδυναμία των πελατών να διαγραφούν.

Τα προϊόντα έχουν θετικές κριτικές και οι άνθρωποι ισχυρίστηκαν ότι βιώνουν αλλαγές μετά τη χρήση του προϊόντα μαλλιών . Οι πελάτες είπαν ότι οι άνθρωποι πρέπει να είναι υπομονετικοί και συνεπείς και θα έχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Τα προϊόντα είναι δερματολογικά ελεγμένα και δεν έχουν σοβαρές παρενέργειες. Ωστόσο, τα αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν από άτομο σε άτομο. Ισχυρίζονται ότι δεν παρατηρήθηκε πάχος και τα προϊόντα προάγουν την ταχύτερη ανάπτυξη των μαλλιών. Επίσης, το σαμπουάν στεγνώνει λίγο, αλλά το μαλακτικό το εξομαλύνει. Αλλά μερικοί άνθρωποι δεν βίωσαν καμία αλλαγή και πιστεύουν ότι είναι εντελώς σπατάλη χρημάτων.

συμπέρασμα

Συμπερασματικά, τα Hims Hair Growth Reviews δείχνουν ότι η εταιρεία είναι γνήσια και νόμιμη. Ωστόσο, πρέπει να βελτιώσει τις υπηρεσίες της στους πελάτες της και να τερματίσει διάφορες αμφιβολίες στο μυαλό των ανθρώπων. Πρέπει επίσης να μειώσει τις τιμές της για να κάνει τα προϊόντα της προσιτά σε ένα ευρύτερο φάσμα του κοινού.

Συνολικά, τα προϊόντα είναι από τις καλύτερες επιλογές για τους περισσότερους χρήστες. Συνολικά, είναι εντάξει να το δοκιμάσετε. Ελπίζουμε να σας άρεσε αυτό το άρθρο για το Hims Κριτικές για την ανάπτυξη των μαλλιών , μοιραστείτε τις σκέψεις σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.