Κριτικές και παράπονα GOLO [Οκτ-2022]

Κριτικές και παράπονα GOLO [Οκτ-2022]

Δείτε το πιο πρόσφατο «GOLO Κριτικές και καταγγελίες.' Έχουμε λάβει πολλά σχόλια από πελάτες τα οποία πρέπει να διαβάσετε. Επίσης, διαβάστε το πρόγραμμα προπόνησης, τα υπέρ και τα κατά.

Φαίνεται ότι υπάρχει ένας άπειρος αριθμός διατροφικών διαιτών, που όλες εγγυώνται ότι θα σας κάνουν να μειώσετε το βάρος. Αν και κάθε σχέδιο έχει μια μοναδική στρατηγική για να το πετύχει αυτό, το GOLO επικεντρώνεται στην αντιμετώπιση ορμονικών προβλημάτων που παρεμβαίνουν στην ικανότητά σας να καίτε λίπος. Αλλά αν ψάξουμε στο διαδίκτυο, οι κριτικές του GOLO είναι λίγο αντικρουόμενες, κάτι που μπορεί να σας κάνει να μην είστε σίγουροι για την αποτελεσματικότητά του.

Πίνακας περιεχομένωνΤι είναι το GOLO;

Πριν μεταβείτε στο τμήμα Κριτικές και Καταγγελίες GOLO, ας μάθουμε για τη δίαιτα GOLO. Είναι ένα πρόγραμμα διατροφής που δίνει έμφαση στον έλεγχο των συγκεντρώσεων ινσουλίνης για να βοηθήσει στη μείωση του βάρους. Βασίζεται στην ιδέα ότι η ινσουλίνη μπορεί να εμποδίσει την απώλεια βάρους, καθώς παίζει τεράστιο ρόλο στη ρύθμιση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα του σώματος. Μερικές φορές το σώμα σας μπορεί να αναπτύξει αντίσταση στην ινσουλίνη.

Σε αυτήν την κατάσταση, τα όργανα και οι μύες σας αποτυγχάνουν να χρησιμοποιήσουν τη γλυκόζη και δεν ανταποκρίνονται επαρκώς στην ινσουλίνη. Αυτό καταλήγει να επιβραδύνει τον μεταβολισμό σας και να συσσωρεύει λίπος στο σώμα σας. Αυτό είναι όταν το GOLO μπαίνει στο παιχνίδι. Ισχυρίζονται ότι το GOLO θα βοηθήσει τους ανθρώπους στην απώλεια λίπους με:

 • Ρύθμιση ορμονών που επηρεάζουν το συνολικό βάρος του σώματός σας
 • Διαχείριση της γλυκόζης
 • Διατηρώντας τα κατάλληλα επίπεδα σακχάρου
 • Καταργήστε τις διαφορετικές μεθόδους δίαιτας

Ο πρωταρχικός στόχος του GOLO είναι να δώσει τη δυνατότητα στους ανθρώπους να χρησιμοποιούν αποτελεσματικά την ενέργεια, επαναφέροντας τις συγκεντρώσεις σακχάρου και ινσουλίνης στο αίμα τους στο φυσιολογικό.

Πώς λειτουργεί το GOLO;

Το βασικό συστατικό του διατροφικού σχήματος του GOLO είναι ένα οργανικό συμπλήρωμα που ονομάζεται 'RELEASE'. Διατίθεται σε μορφή κάψουλας και είναι γνωστό για τη βελτίωση της μεταβολικής δραστηριότητας και την υποβοήθηση στην αναστροφή της αντίστασης στην ινσουλίνη. Επιπλέον, υποστηρίζει την απώλεια βάρους και τη συνολική ευεξία. Το RELEASE παράγεται σε ένα αμερικανικό φαρμακευτικό εργαστήριο που ελέγχεται από τον FDA και είναι διαπιστευμένο από την Health Canada, την NSF International και την Organic.

Είναι ένα ειδικό μείγμα επτά φυτοσυστατικών και τριών μετάλλων. Οι άνθρωποι που δημιούργησαν αυτό το φάρμακο πιστεύουν ότι μπορείτε απλώς να επιτύχετε τους στόχους σας και να απολαύσετε το φαγητό σας χωρίς να αισθάνεστε ενοχές ή να ανησυχείτε για το ότι θα βάλετε κιλά. Μόνο ένα χάπι μαζί με τα γεύματά σας θα κάνει τη δουλειά του! Το RELEASE φροντίζει για τις ορμονικές σας ανισορροπίες που παρεμποδίζουν τον μεταβολισμό λίπους/υδατάνθρακες.

Επιπλέον, αντιμετωπίζει τα επιβλαβή σπλαχνικά λίπη, το στρες, τις λιγούρες και την πείνα. Μια μελέτη που διεξήχθη το 2018, όπου τα παχύσαρκα άτομα έλαβαν RELEASE καθημερινά για 13 εβδομάδες, αποκάλυψε ότι τα άτομα που έπαιρναν το φάρμακο υπερτερούσαν σημαντικά εκείνων που έλαβαν εικονικό φάρμακο όσον αφορά την απώλεια βάρους, την περίμετρο της μέσης και τους κινδύνους για την υγεία.

Πρόγραμμα διατροφής GOLO

Αυτό το πρόγραμμα περιλαμβάνει 3 γεύματα την ημέρα με άφθονο νερό. Επιπλέον, περιλαμβάνει επίσης τη λήψη της κάψουλας RELEASE είτε μετά είτε πριν από το γεύμα σας. Ένα γεύμα πρέπει να αποτελείται από 1-2 είδη από τη λεγόμενη «ομάδα καυσίμων», δηλαδή πρωτεΐνες, υδατάνθρακες, λαχανικά και υγιή λίπη. Όλα τα μακροθρεπτικά συστατικά λέγεται ότι είναι τα καλύτερα για αυτή τη δίαιτα.

Απαιτεί επίσης αμυλούχα λαχανικά και προτείνει δημητριακά ολικής αλέσεως έναντι επεξεργασμένων. Επιπλέον, η δίαιτα επιτρέπει την κατανάλωση όλων των τύπων πράσινων λαχανικών. Επιπλέον, τα φρούτα, ειδικά τα μούρα, συνιστώνται ανεπιφύλακτα. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα τρόφιμα που απαγορεύεται αυστηρά να καταναλώνονται ενώ ακολουθείτε το GOLO, όπως επεξεργασμένα τρόφιμα, επεξεργασμένα τρόφιμα, πρόσθετα ζάχαρης, γλυκαντικά κ.λπ.

Προδιαγραφές

 • Έτος κυκλοφορίας: 2016
 • Κατασκευασμένο στις ΗΠΑ
 • Επικοινωνία: 1-800-730-4656
 • Αναγνωριστικό αλληλογραφίας: [email protected]
 • Μηνιαίες χρεώσεις: 0

Ρίξτε μια ματιά στα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του GOLO πριν πάρετε μια ιδέα για τις κριτικές και τα παράπονα του GOLO

Πλεονεκτήματα

 • Μηδενικές μηνιαίες χρεώσεις
 • Χωρίς αυτοτιμολόγηση
 • Χωρίς αυτόματη αποστολή
 • Δωρεάν εγκαταστάσεις για συνδρομητές GOLO
 • Αρκετά οφέλη για την υγεία
 • Πολιτική επιστροφής χρημάτων 2 μηνών
 • Βαθμολογία BBB A+

Μειονεκτήματα

 • Έλλειψη επιστημονικών δεδομένων
 • Ανάγκη λήψης συμπληρωμάτων
 • Πολύ αργή ή καθόλου πρόοδος
 • Πολλά καταγεγραμμένα παράπονα για το πρόγραμμα διατροφής
 • Υψηλή τιμή

Κριτικές γιατρών

Μια σημαντική πτυχή των GOLO Reviews and Complaints είναι οι κριτικές που δίνονται από τους γιατρούς. Ένα αποδεδειγμένο επιστημονικό αρχείο που υποστηρίζεται από γιατρούς βοηθά στην οικοδόμηση της εμπιστοσύνης και της εμπιστοσύνης σας σε ένα νέο προϊόν ή φάρμακο. Δυστυχώς, στην περίπτωση του GOLO, ενώ πολλοί γιατροί έχουν υποστηρίξει αυτό το σχέδιο, πολλοί διαιτολόγοι και ιατροί έχουν αποθαρρύνει το ίδιο.

Διάσημοι γιατροί, όπως ο Δρ. Τζέφρι Κότζεν, ο Δρ. Ίνα ντε Μπερ, ο Δρ. Γκρεγκ Άνταμς, ο Δρ. Τζακ βαν Νίφτρικ, ο Δρ. Πωλ και ο Δρ. Ρόμπερτ Τζ. Μπουίνακ, έχουν δηλώσει ότι η στρατηγική GOLO έχει ενθαρρύνει τους ασθενείς τους να κάνουν σημαντικές αλλαγές στον τρόπο ζωής, ενώ επιτυγχάνονται σημαντικά κλινικά αποτελέσματα. Έχουν επίσης σχολιάσει ότι υποστηρίζουν ολόψυχα την πρωτοβουλία GOLO και είναι πρόθυμοι να συνεχίσουν να διαδίδουν τη λέξη σχετικά με αυτό στους επαγγελματίες του ιατρικού τομέα.

Ωστόσο, πολλοί γιατροί, συμπεριλαμβανομένου του Δρ Nishant Rao, πιστεύουν ότι θα μπορούσαν να υπάρχουν πιο ευεργετικά σχέδια για τη μείωση του βάρους από αυτό το GOLO. Ο Δρ Τζάμπολις λέει ότι οι χρήστες δεν πρέπει να πιστεύουν ότι ένα προϊόν είναι ακίνδυνο επειδή είναι βιολογικό.

Άλλοι γιατροί λένε επίσης ότι μπορεί να υπάρχει κίνδυνος παρεμβολής φαρμάκων. Ωστόσο, οι περισσότεροι γιατροί που διστάζουν να συνταγογραφήσουν αυτό το σχέδιο ή χάπι στους ασθενείς τους είναι δυσαρεστημένοι με τον όγκο της επιστημονικής έρευνας/δεδομένων σχετικά με το GOLO.

Ποιες είναι οι κριτικές και τα παράπονα των πελατών GOLO;

Κριτικές

Η GOLO ισχυρίζεται ότι έχει περισσότερους από 2 εκατομμύρια πελάτες που είναι 100% ικανοποιημένοι και ευχαριστημένοι με το σχέδιό τους και προϊόν . Επίσης, μάθαμε μέσω της ιστοσελίδας τους ότι έχουν βαθμολογία ικανοποίησης πελατών περίπου 98%. Οι περισσότεροι ιστότοποι κριτικών το έχουν βαθμολογήσει μεταξύ 3 και 5 αστέρων. Πολλοί πελάτες έχουν πει ότι αισθάνονται 10-15 χρόνια νεότεροι από την τρέχουσα ηλικία τους.

Οι περισσότεροι χρήστες έχουν δηλώσει ότι το GOLO λειτούργησε εξαιρετικά για αυτούς και παρατηρούν σημαντικές αλλαγές. Πολλοί έχουν δώσει σχόλια ότι είδαν μια συγκεκριμένη μείωση της πείνας και της λαχτάρας τους μετά τη λήψη χαπιών απελευθέρωσης και την τήρηση του σχεδίου διατροφής. Μερικοί ισχυρίζονται επίσης ότι αυτή η δίαιτα τους βοήθησε να διαχειριστούν την ΑΠ. Κάθε 6-7 στα 10 άτομα έχουν προτείνει GOLO.

Παράπονα

Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν δύο όψεις σε ένα νόμισμα. Κατά την έρευνα σχετικά με τις κριτικές πελατών, βρήκαμε επίσης αρκετά παράπονα. Επιπλέον, σύμφωνα με ένα άρθρο του περιοδικού Forbes Health, δεν υπάρχει καμία πειστική απόδειξη ότι το GOLO είναι πιο χρήσιμο στη μείωση του βάρους σε σύγκριση με άλλες δίαιτες.

Η κριτική του Amazon αποκάλυψε ότι σχεδόν το 21% των πελατών το είχε βαθμολογήσει με 1 αστέρι και το 5% με 2 αστέρια. Τα παράπονα προέρχονται από χρήστες που δεν έχουν παρατηρήσει καμία αλλαγή στο βάρος τους ακόμη και μετά από 3 μήνες ακολουθώντας τη δίαιτα GOLO. Αυτοί οι άνθρωποι πιστεύουν ότι είναι μια πλήρης σπατάλη χρημάτων.

Πολλοί χρήστες παραπονέθηκαν επίσης ότι δεν είδαν καμία καταστολή της πείνας/πόθου μετά τη λήψη των χαπιών. Βρήκαμε επίσης κάποια σχόλια που έλεγαν ότι το πρόγραμμα διατροφής κάνει τη μείωση του βάρους όπως κάθε άλλο πρόγραμμα διατροφής και όχι το χάπι απελευθέρωσης. Μερικοί πελάτες έχουν παραπονεθεί για αύξηση του σακχάρου στο αίμα μετά τη λήψη του συμπληρώματος.

Οι άνθρωποι έχουν εκφράσει επίσης ανησυχίες για την κακή πολιτική επιστροφών τους. Ομοίως, πολλοί χρήστες παραπονέθηκαν ότι είχαν κάποιες σημαντικές παρενέργειες, όπως εξάντληση, ναυτία, πόνος στο στομάχι κ.λπ. Ως αποτέλεσμα, πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να είναι δύσπιστοι σχετικά με αυτό το προϊόν και δεν θα το συνιστούσαν.

συμπέρασμα

Το GOLO δίνει έμφαση στον έλεγχο των ορμονικών ανισορροπιών μέσω συμπληρωμάτων, προπονήσεων και επαρκούς διατροφής. Ωστόσο, είναι πάντα ασφαλέστερο να συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν δοκιμάσετε οποιοδήποτε νέο σχέδιο υγείας ή φάρμακο. Δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι το GOLO είναι πιο ωφέλιμο για τη μείωση του βάρους από τα άλλα διαθέσιμα στην αγορά. Επιπλέον, απαιτείται πολύ περισσότερη έρευνα για αυτό. Ωστόσο, πολλοί γιατροί έχουν δηλώσει ότι τα είδη στο χάπι «απελευθέρωσης» είναι ασφαλή για κατανάλωση. Ελπίζουμε ότι βρήκατε χρήσιμες τις 'Κριτικές και καταγγελίες GOLO'.