Κριτικές Magoloft

Κριτικές Magoloft

Ανάγνωση Κριτικές Magoloft και μάθετε αν είναι νόμιμο ή όχι >> Μάθετε τι λένε οι πελάτες.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια αυτής της πανδημικής κατάστασης, οι άνθρωποι συνήθιζαν να αγοράζουν προϊόντα μέσω διαδικτύου. Δεν είναι νέο, αλλά σημειώνεται ότι οι διαδικτυακές αγορές αυξήθηκαν τους τελευταίους μήνες. Υπάρχουν όμως και μερικοί ιστότοποι απάτης που εκμεταλλεύτηκαν το αδικαιολόγητο πλεονέκτημα δημιουργώντας ψεύτικους ιστότοπους. Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε ένα τέτοιο όνομα ιστότοπου Magoloft.com και το Κριτικές Magoloft .

Από την άποψη της εγγραφής, ο ιστότοπος είναι ενεργός στο Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία περιοχή. Ανιχνεύσαμε την περιέργεια του καταναλωτή από αυτό το συγκεκριμένο μέρος. Σήμερα, είναι δύσκολο να βρεις ποιος ιστότοπος είναι νόμιμος ή απάτη για όσους δεν γνωρίζουν.Διαβάστε επίσης, Πώς να δείτε το Netflix δωρεάν

Αναλάβαμε αυτή την ευθύνη για να σας ενημερώσουμε και να σας ζητήσουμε να μας ενημερώσετε για ποιον ιστότοπο θέλετε να μάθετε περισσότερα.

Πίνακας περιεχομένων

Τι είναι το Magoloft.com;

Το Magoloft.com είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που πουλά πολλά εμπορεύματα όπως

είδη ένδυσης Παπούτσια Διακόσμηση σπιτιού
Αριστος Μπότες Είδη δώρου
Μπικίνι Σανδάλια Διακοσμητικά είδη
Παλτό Αθλητικά παπούτσια Αξεσουάρ σπιτιού
Φόρεμα Καθημερινά παπούτσια Κουζίνα & Καθαρισμός
Εσώρουχα

Εκτός από τα παραπάνω προϊόντα, ασχολούνται και με εργαλειομηχανές, ηλεκτρονικά gadgets, βρεφικά προϊόντα, προϊόντα κατοικίδιων ζώων, αξεσουάρ εξωτερικού χώρου, και αξεσουάρ αυτοκινήτου. Όλα τα προϊόντα που προσφέρονται από το Magoloft.com έχουν έκπτωση 50%. Ωστόσο, πραγματοποιούν επίσης Big Sale, όπου διατίθενται ακριβά προϊόντα με έκπτωση έως και 70%.

Το καθαριστικό κεριού αυτιών, το τρυπάνι για καυσόξυλα και οι αντιολισθητικές κάλτσες είναι μερικά άλλα χαρακτηριστικά, θα σας βοηθήσει να λάβετε βοήθεια πελατών 24×7 και μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους μέσω ταχυδρομείου.

Προσδιορισμός

 • Κατηγορία της ιστοσελίδας – είδη καθημερινής χρήσης και καθημερινής ανάγκης όπως ρούχα, τρυπάνια, εργαλεία, διακοσμητικά είδη, ποδήλατα, βρεφικά προϊόντα, καλλυντικά κ.λπ.
 • Φυσική διεύθυνση – Ansky Company limited: Vintage House, 36-37 Albert Embankment, Λονδίνο, Greater London, England, SE1 7TL
 • Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου – [email protected]
 • Αριθμός εξυπηρέτησης πελατών: Δεν είναι διαθέσιμος στην ιστοσελίδα
 • Τρόπος πληρωμής – Μόνο διαδικτυακά συστήματα πληρωμών όπως AMEX, Visa, Master Card, PayPal, Digicert και McAfee Secure
 • Χρόνος παράδοσης – Ανάλογα με την τρέχουσα κατάσταση πανδημίας, η παραγγελία καθυστερεί, αλλά σύμφωνα με την εταιρεία, θα λάβετε παράδοση εντός 10-15 εργάσιμων ημερών στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιρλανδία.
 • Ακύρωση παραγγελίας – Ναι, μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν εάν δεν το θέλετε ή να επικοινωνήσετε με την εταιρεία πριν την αποστολή.
 • Μέθοδος αποστολής – Τυπική υπηρεσία αποστολής Ηνωμένου Βασιλείου, Ιρλανδίας

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του Magoloft.com

Πλεονεκτήματα του Magoloft.com

 • Ο ιστότοπος ακολουθεί το πρότυπο αποστολής USPS, το οποίο θεωρείται το καλύτερο όσον αφορά την ασφάλεια και τη γρήγορη παράδοση.
 • Το Magoloft.com υπόσχεται για συναλλαγή με ασφάλεια καθώς εγκατέστησε ένα αυστηρό σύστημα ασφάλειας πληρωμών
 • Το Magoloft.com προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών. Εάν ένα άτομο δεν είναι ικανοποιημένο με το προϊόν, μπορεί να το επιστρέψει εντός 30 ημερών, αλλά πρέπει να είναι στην αρχική του κατάσταση.
 • Μπορείτε να εγγραφείτε για να λαμβάνετε ένα ενημερωτικό δελτίο από το Magoloft.com. θα σας ειδοποιούν κάθε φορά για νέες αφίξεις ή εκπτώσεις.
 • Ο ιστότοπος διαθέτει πιστοποιητικό SSL αλλά δεν έχει εξωτερικούς συνδέσμους.

Μειονεκτήματα του Magoloft.com

 • Ένα ψεύτικο λογότυπο μέσων κοινωνικής δικτύωσης επικολλάται στην ιστοσελίδα, είναι για να παραπλανήσει τους ανθρώπους και το λογότυπο είναι στην πραγματικότητα για να μοιραστούν οι καταναλωτές τον ιστότοπο.
 • Δεν υπάρχουν διαθέσιμες φυσικές διευθύνσεις και αριθμοί επικοινωνίας για τους πελάτες. μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους μόνο μέσω ταχυδρομείου
 • Αρκετές καταγγελίες καταναλωτών και Κριτικές Magoloft δημόσιο μέσω Διαδικτύου

Είναι το Magoloft.com νόμιμο;

Για να προσδιορίσετε εάν ένας ιστότοπος είναι νόμιμος ή όχι, μερικά σημεία που πρέπει να γνωρίζετε είναι η διεύθυνσή του, ο αριθμός επικοινωνίας και η απάντηση του πελάτη.

Στο Magoloft.com, διορθώσαμε τον ιστότοπο και βρήκαμε ορισμένα ελαττώματα όπως απουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έλλειψη στοιχείων επικοινωνίας εκτός από το αναγνωριστικό email.

Ο ιστότοπος είναι πάνω από ένα χρόνο ζωής, αλλά δεν κατάφερε να παραδώσει τα προϊόντα στους καταναλωτές του και απέτυχε να προσφέρει ποιότητα. Παρατηρούμε την ανταπόκριση του κοινού, η οποία μας αναστάτωσε και μας οδήγησε να πούμε ότι πρέπει να αποφύγετε αυτόν τον ιστότοπο.

 • Πιστοποιητικό SSL – Ναι
 • Παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης – Αρ
 • Ηλικία ιστότοπου – Πάνω από ένα έτος

Τι λέει ο πελάτης για το Magoloft.com;

Ένα από τα βασικά σημεία που κάθε αγοραστής πρέπει να προσέξει είναι τα σχόλια των πελατών. βρήκαμε αρκετές Κριτικές Magoloft, και πάνω από το 90% των σχολίων ήταν αρνητικά. Οι αγοραστές ανέφεραν ότι δεν έλαβαν ποτέ κανένα αντικείμενο, λίγοι από τους πελάτες είπαν ότι έλαβαν το αντικείμενο αλλά δεν ήταν χρήσιμο λόγω της κακής ποιότητάς του.

Η αντίδραση του αγοραστή δείχνει σαφώς μια αρνητική παρατήρηση στον ιστότοπο.

συμπέρασμα

Ερευνήσαμε κάθε σημείο και καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι ο ιστότοπος λειτουργεί ύποπτα. Μόνο λίγοι πελάτες έλαβαν την παραγγελία που έγινε μετά από περισσότερο από ένα μήνα. Το προϊόν που παραλήφθηκε ήταν χαμηλής ποιότητας, το οποίο δεν είναι χρήσιμο για τους πελάτες.

Αναλύοντας τέτοιες αναφορές, μπορούμε μόνο να πούμε ότι οι επισκέπτες θα πρέπει να προτιμούν οποιοδήποτε άλλο γνωστό ηλεκτρονικό κατάστημα.