Κριτικές Offerpad

Κριτικές Offerpad

Κριτικές στο Offerpad; Ψάχνετε για νέο σπίτι ή προσπαθείτε να πουλήσετε το ακίνητό σας; Έχουμε την τέλεια ιστοσελίδα που μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε το σπίτι των ονείρων σας σε προσιτές τιμές. Σας επιτρέπει να πουλήσετε το ακίνητό σας σε αξιέπαινες προσφορές εντός 10 ημερών.

Το Offerpad είναι μια αξιόπιστη πηγή στις Ηνωμένες Πολιτείες με πολλές προηγμένες υπηρεσίες και δυνατότητες. Σε αυτό το άρθρο, θα λάβετε όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες για την αγορά ή την πώληση οποιουδήποτε ακινήτου. Διαβάστε περισσότερα για να μάθετε περισσότερα.

Πίνακας περιεχομένωνΤι είναι το Offerpad.com;

Το Offerpad είναι ένας αγοραστής και αγοραστής ακινήτων σύγχρονης τεχνολογίας που διενεργεί την κατάλληλη ανάλυση και παρέχει ένα στρατηγικό σχέδιο για να αποκτήσετε το καλύτερο ακίνητο. Είναι αγοραστής με μια ομάδα πολυάριθμων ειδικών στην αγορά ακινήτων. Κάνουν γρήγορες προσφορές εντός 10 ημερών από την υποβολή του σπιτιού σας.

Για τον υπολογισμό της τιμής, έχουν υιοθετήσει μια διπλή προσέγγιση της χρήσης της ανθρώπινης τεχνογνωσίας και των στατιστικών υπολογιστών.

 • Αυτή η εταιρεία ήταν μια λαμπρή ιδέα που ιδρύθηκε από τον Jerry Coleman και τον συνεργάτη του Brian.
 • Είχαν προηγούμενη εμπειρία ως κτηματομεσίτες και γνώριζαν όλη την ταλαιπωρία που έπρεπε να περάσουν οι άνθρωποι.
 • Για να τα απλοποιήσουν όλα, δημιούργησαν το Offerpad το 2015 με έδρα την Αριζόνα. Εάν σκέφτεστε να πουλήσετε το σπίτι σας σε αυτούς, πρέπει επίσης να γνωρίζετε τα τέλη που χρεώνουν.
 • Ξεκινά περίπου στο 7% αλλά μπορεί να ποικίλλει έως και 10% ανάλογα με διάφορους παράγοντες.
 • Το 2019 συγκέντρωσαν και ασχολήθηκαν με συνολικό ποσό 975 εκατομμυρίων δολαρίων.
 • Σύμφωνα με το μάρκετινγκ και τις στρατηγικές τους, είναι η κορυφαία μάρκα στις συναλλαγές ακινήτων.
 • Σύμφωνα με την έρευνά μας, βρήκαμε μερικές κριτικές του Offerpad που προτείνουν την πώληση του σπιτιού με παραδοσιακές μεθόδους. Μπορεί να σας προσφέρει πολύ καλύτερη αξία από το Offerpad.
 • Αυτό οφείλεται στις υψηλές χρεώσεις τους.
 • Μπορείτε να τους πουλήσετε το μοναδικό ακίνητο για μια οικογένεια.
 • Όλα τα χαρτιά και η κατασκευή πρέπει να είναι μετά το 1960.
 • Η αξία του σπιτιού πρέπει να είναι κάτω από 500.000 δολάρια.
 • Το μέγεθος της γης του σπιτιού πρέπει να είναι κάτω από 1 στρέμμα.

Πώς να πουλήσετε το σπίτι σας στο Offerpad;

Σκέφτεστε να πουλήσετε το σπίτι σας στο Offerpad; Εδώ είναι τα πέντε βασικά βήματα που πρέπει να γνωρίζετε και να ακολουθήσετε για να πουλήσετε το ακίνητό σας.

 • Αρχικά, χρησιμοποιήστε οποιαδήποτε συσκευή με ενεργή σύνδεση στο διαδίκτυο για να αποκτήσετε πρόσβαση στον διαδικτυακό τους ιστότοπο Offerpad(dot)com.
 • Θα βρείτε μια αίτηση για πωλητές. Συμπληρώστε το σωστά και υποβάλετε.
 • Έχει μερικές βασικές ερωτήσεις που τους βοηθούν να αποφασίσουν την αξία του ακινήτου σας. Όπως έκταση γης, έτος κατασκευής, διάταξη, γραφική θέα, διαθέσιμα οικιακά βοηθητικά προγράμματα και μερικές φωτογραφίες του σπιτιού σας.
 • Υποβάλετε όλες τις λεπτομέρειες και περιμένετε να λάβετε μια εκτιμώμενη αξία.
 • Χρησιμοποιούν ένα σύγχρονο λογισμικό Αυτοματοποιημένου Μοντέλου Αποτίμησης. Βοηθά στον προσδιορισμό του εύρους τιμών του σπιτιού σας.
 • Μετά από αυτό, η ομάδα ειδικών εργάζεται σε αυτό για να οριστικοποιήσει το εύρος τιμών για τη συμφωνία.
 • Θα παρουσιάσουν μια αδιαπραγμάτευτη συμφωνία για την οποία έχετε χρονικό διάστημα 4 ημερών για να λάβετε την απόφασή σας.
 • Εάν είστε ικανοποιημένοι με την προσφορά τους, μπορείτε να προχωρήσετε με περαιτέρω οδηγίες και ακόμη και να λάβετε κάποια πλεονεκτήματα, όπως βοήθεια για μετακόμιση ή 600 ημέρες παραμονής μέχρι να βρείτε άλλο μέρος.
 • Στη συνέχεια θα σας ζητηθεί να ολοκληρώσετε όλο το χαρτί με αυτά.
 • Μετά από αυτό, ένας εκπρόσωπος της εταιρείας θα επιθεωρήσει το σπίτι σας και θα σας ζητήσει να κάνετε τις κατάλληλες επισκευές.
 • Μπορείτε είτε να επισκευάσετε είτε να ζητήσετε από το Offerpad να αφαιρέσει το ποσό από το ποσό της συμφωνίας.
 • Μετά από αυτό, μπορείτε να επιλέξετε την ημερομηνία κλεισίματος για την εγγραφή του σπιτιού σε αυτούς.
 • Θα λάβετε την επιταγή σύμφωνα με τη συμφωνία σας.

Χρεώνουν ένα 7% του ποσού της συμφωνίας ως χρέωση υπηρεσιών και, προσθέτοντας επιπλέον χρεώσεις επισκευής, αυτό το ποσοστό μπορεί να αυξηθεί στο 10%.

Είναι νόμιμο το Offerpad.com;

Το Offerpad είναι μια αξιόπιστη μάρκα στις Ηνωμένες Πολιτείες και, πολλοί άνθρωποι έχουν κερδίσει από τις υπηρεσίες αγοράς και πώλησης κατοικιών. Ορισμένες κριτικές του Offerpad μπορεί να προτείνουν ότι είναι μια άκαμπτη εταιρεία και, δεν διαπραγματεύονται την τιμή της συμφωνίας.

Η εταιρεία δεν κάνει προσφορές και έγγραφα με πλήρη διαφάνεια και χάνει κάποια αξιοπιστία σε αυτό το σημείο.

Η ομάδα του Holidaymount.com προσπάθησε να βρει πληροφορίες σχετικά με τις οικονομικές τους καταστάσεις, αλλά απέτυχε καθώς είναι ένας ιδιωτικός οργανισμός. Στον τομέα των αγορών, οι περισσότερες εταιρείες αγοράζουν σπίτια σε χαμηλότερες τιμές και τα πωλούν σε υψηλότερες τιμές.

Είναι να αυξήσουν την αξία της επωνυμίας τους και να επεκταθούν σε αυτήν την ανταγωνιστική επιχειρηματική γραμμή.

Υπάρχουν νέα ότι το Offerpad πρόκειται να κάνει κάποιες σημαντικές αλλαγές που θα συμβάλουν στην αξιοπιστία του και θα τους οδηγήσουν σε τεράστια επιτυχία. Συνεργάζονται με άλλη εταιρεία.

Κριτικές Offerpad ?

Το Offerpad έχει μικτή ανταπόκριση σε όλο το Διαδίκτυο. Αν ακολουθήσετε τους ισχυρισμούς τους, θα βρείτε ότι είναι ηγετική μάρκα σε αυτή τη γραμμή. Αλλά σε ορισμένες ανοιχτές πλατφόρμες, έχουν λάβει βαθμολογίες κάτω του μέσου όρου, όπως 2,72/5 αστέρια στο BBB.

Μερικοί άνθρωποι προτείνουν ότι η πώληση του ακινήτου σας με παραδοσιακές μεθόδους θα σας προσφέρει πολύ καλύτερες προσφορές από το Offerpad.

Αλλά κάποιοι πρότειναν ότι ήταν ικανοποιημένοι με τις υπηρεσίες και το πόσο γρήγορα έκλεισε η συμφωνία. Αν λοιπόν είστε κάποιος που χρειάζεται επειγόντως χρήματα, τότε το Offerpad μπορεί να είναι μια καλή επιλογή για εσάς. Οι μαρτυρίες στον επίσημο ιστότοπο είναι εντυπωσιακές και βαθμολογούνται συνολικά με 5/5 αστέρια.

συμπέρασμα

Υπάρχουν πολλές εταιρείες ibuyer που είναι διαθέσιμες σήμερα. Θα πρέπει να σταθμίσετε όλες τις επιλογές σας πριν πάρετε τελικές αποφάσεις. Διαβάστε τις κριτικές του Offerpad για να αποκτήσετε καλύτερη εικόνα για τις υπηρεσίες τους.

Μεσα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ Ναί
Βαθμολογία εμπιστοσύνης Υψηλός
Κριτικές πελατών Ναί
Κρυπτογράφηση SSL Ναί

Παρακαλώ, μοιραστείτε την εμπειρία σας μαζί μας.