Κριτικές Roof Maxx από 50+ πελάτες, νόμιμες ή μη 2022

Κριτικές Roof Maxx από 50+ πελάτες, νόμιμες ή μη 2022

Ψάχνετε να μάθετε για τις κριτικές του Roof Maxx; Στη συνέχεια, σε αυτήν την περίπτωση, η αναζήτησή σας τελειώνει με αυτό το άρθρο. Στις επόμενες συνεδρίες, θα δούμε όλες τις λεπτομέρειες αυτής της ταράτσας από το brand rood Maxx. Επίσης, θα δούμε τα οφέλη αυτού του προϊόντος, ποια είναι τα εύρη κόστους, τι νιώθουν οι πελάτες για αυτό;

Πρόκειται για μια μάρκα κατασκευής ταράτσας από τις Ηνωμένες Πολιτείες, η οποία προσελκύει τόσο μεγάλη προσοχή πρόσφατα. Μόνο οι κριτικές πελατών θα μας δώσουν ειλικρινείς πληροφορίες για το προϊόν, σωστά! Γι' αυτό καταλήξαμε σε πραγματικές κριτικές μαζί με αμερόληπτες λεπτομέρειες. Λοιπόν, γιατί να περιμένετε; Ας ξεκινήσουμε.

Πίνακας περιεχομένωνΤι είναι η οροφή Maxx;

Η συντήρηση της στέγης είναι ένα σημαντικό μέρος του να είσαι ιδιοκτήτης σπιτιού. Δεδομένου ότι οι στέγες είναι εκτεθειμένες στα στοιχεία, είναι εξαιρετικά ευάλωτες σε ζημιές.

Δυστυχώς, τα έργα αντικατάστασης στέγης είναι μεγάλες επιχειρήσεις που μπορεί να είναι δαπανηρές και χρονοβόρες. Οι δημιουργοί του Roof Maxx λένε ότι κατανοούν πόσο σημαντική είναι η συντήρηση οροφής και ήθελαν να δημιουργήσουν ένα προϊόν που θα μπορούσε να χρησιμεύσει ως εναλλακτική λύση στη διαδικασία αντικατάστασης της οροφής. Εδώ είναι τι πρέπει να γνωρίζετε.

Οι ιδρυτές της εταιρείας έχουν μακρά ιστορία στη βιομηχανία στεγών και χρησιμοποίησαν την τεχνογνωσία τους για να δημιουργήσουν ένα φυτικό λάδι που αποτελείται από φυσικά και βασισμένα σε τρόφιμα συστατικά για να γλιτώσουν τους πελάτες από τα έξοδα της αντικατάστασης στέγης.

Στις επόμενες συνεδρίες, θα δούμε κριτικές του roof Maxx.

Ποια είναι τα οφέλη του Roof Maxx;

1. Αναζωογονεί τον παλιό έρπητα ζωστήρα – Εκπαιδευμένοι τεχνικοί στέγης ψεκάζουν την οροφή Το ιδιόκτητο μείγμα μεθυλεστέρα σόγιας και άλλων συστατικών της Maxx. Δουλεύει αμέσως, βυθίζοντας σε παλιούς έρπητες ζωστήρα από υαλοβάμβακα-άσφαλτο για να αντικαταστήσει τα χαμένα πετροχημικά που διατήρησαν τον έρπητα ζωστήρα σας εύκαμπτο.

Η επίστρωση ψεκασμού μουλιάζει για έως και 72 ώρες και είναι αδιαπέραστη από το νερό μέσα σε μισή ώρα από την εφαρμογή. Επαναφέρει τον έρπητα ζωστήρα σας σε σχεδόν νέα κατάσταση, βοηθώντας τους να χύνουν νερό, να κρατούν τους κόκκους στη θέση τους και να αντιστέκονται σε κρούσεις αμβλείας δύναμης που σχίζουν, ραγίζουν και κόβουν τον έρπητα ζωστήρα.

2. Προσθέτει ανθεκτικότητα σε υπάρχοντα έρπητα ζωστήρα – Το Roof Maxx κάνει κάθε βότσαλο πιο ευέλικτο, αυξάνοντας την ευελιξία του, ώστε να μπορεί να αντισταθεί σε χτυπήματα χαλαζιού, σπασμένα κλαδιά ή περιστασιακά άστοχη τοποθέτηση του μπέιζμπολ. Το Roof Maxx έχει αποδειχθεί ότι μειώνει τις ζημιές από χαλάζι έως και 24 τοις εκατό.

Αν και έχει σχεδιαστεί για να αντικαταστήσει τα ζωτικής σημασίας λάδια που απαιτούνται για να διατηρούν τα λάστιχα με βάση την άσφαλτο εύκαμπτα και ελαστικά, το Roof Maxx δεν αυξάνει τον κίνδυνο εξάπλωσης της φλόγας, ούτε κάνει την οροφή σας πιο επιρρεπή στη φωτιά.

3. Αυξάνει τη διάρκεια ζωής της στέγης σας – Πολλές στέγες από υαλοβάμβακα-άσφαλτο έχουν σχεδιαστεί για 20 χρόνια αξιόπιστης υπηρεσίας. Μετά από αυτό, τα πτητικά πετροχημικά, τα οποία κάποτε έκαναν τον έρπητα ζωστήρα ανθεκτικό στην κρούση, εύκαμπτο έναντι της ανύψωσης του ανέμου και ανθεκτικό στο νερό, χάνονται στην εξάτμιση. Λίγες στέγες από βότσαλα στην περιοχή της Καντόνας θα διαρκέσουν άλλους δέκα σκληρούς χειμώνες ή άλλες δέκα βροχερές άνοιξη.

Το Roof Maxx μπορεί να παρατείνει τη διάρκεια ζωής της στέγης σας έως και 15 χρόνια. να εφαρμόζεται μία φορά κάθε πέντε χρόνια για έως και τρεις αιτήσεις. Αυτό σας εξοικονομεί χρήματα χρόνο με το χρόνο αποφεύγοντας μια δυνητικά περιττή αντικατάσταση στέγης. Μία από τις κύριες αιτίες διείσδυσης νερού σε στέγες από βότσαλα είναι η απώλεια κόκκων που αντιστέκονται στη διείσδυση του νερού.

Ένα άλλο είναι η απώλεια των χημικών ουσιών που συνδέουν τους έρπητα ζωστήρα μεταξύ τους. Το Roof Maxx αντιμετωπίζει και τα δύο προβλήματα με μια γρήγορη, σχολαστική επίστρωση ψεκασμού.

Το Roof Maxx συνοδεύεται επίσης από πενταετή πλήρως μεταβιβάσιμη εγγύηση, οπότε αν πουλήσετε το σπίτι σας, ο νέος ιδιοκτήτης συνεχίζει να επωφελείται από την προστασία της εγγύησης. Ας δούμε πληροφορίες σχετικά με το κόστος προτού πάμε στις κριτικές του Maxx.

Τι είναι το κόστος και τα σχέδια τιμών;

Η δομή των τιμών της εταιρείας στις Ηνωμένες Πολιτείες ποικίλλει ανάλογα με το μέγεθος και την κατάσταση της στέγης σας. Ως εκ τούτου, για να λάβετε μια ακριβή προσφορά σχετικά με το πόσο θα κοστίσει το συγκεκριμένο έργο σας, θα χρειαστεί να επικοινωνήσετε με έναν αντιπρόσωπο της Roof Maxx ή να συμπληρώσετε μια φόρμα στον ιστότοπό του.

Ωστόσο, αναφέρουν ότι το κόστος της θεραπείας κυμαίνεται συνήθως μεταξύ 15%-20% του κόστους μιας ολόκληρης αντικατάστασης στέγης.

Σημειώνουν ότι εάν μια στέγη 1500 τετραγωνικών ποδιών κοστίζει 8.000 $ για πλήρη αντικατάσταση (το πραγματικό κόστος ενός έργου στέγης όπως αυτό θα εξαρτηθεί, φυσικά, από το κόστος ανά τετραγωνικό πόδι εργασίας και υλικών· χρησιμοποιούμε αυτούς τους αριθμούς ως απλό παράδειγμα) η τιμή Roof Maxx για αυτήν την ίδια Στέγη θα ήταν κάπου στην περιοχή των 00-.000.

Τι είναι οι κριτικές για το roof Maxx;

Η εταιρεία προσφέρει πολλές κριτικές πελατών στη σελίδα της στο Facebook – οι περισσότερες κριτικές είναι συντριπτικά θετικές. Οι πελάτες αναφέρουν την εξαιρετική εξυπηρέτηση και το αφοσιωμένο προσωπικό που νοιάζεται για το περιβάλλον.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, ενώ υπάρχουν κάποιες αρνητικές κριτικές για το Roof Maxx, είναι λίγες. Η εταιρεία κερδίζει βαθμολογία Α+. Συνολικά, οι πελάτες λένε ότι είναι ικανοποιημένοι με την ταράτσα.

συμπέρασμα

Καθώς η ομάδα του holidaymount.com έχει δει προσεκτικά τις κριτικές του roof Maxx, είναι προφανές ότι αυτό το προϊόν είναι εκπληκτικό. Έχει θετικά σχόλια πελατών από όλες τις πλευρές. Αν θέλεις να το πετύχεις, μπορείς.

Εάν έχετε περαιτέρω απορίες, μη διστάσετε να ρωτήσετε στην ενότητα σχολίων παρακάτω.