Κριτικές Walkonbeach.com @ 500+ πελάτες [Οκτ-2022]

Κριτικές Walkonbeach.com @ 500+ πελάτες [Οκτ-2022]

Ένα από τα καλύτερα μέρη για αναψυκτικό που έρχεται στο μυαλό είναι παραλίες . Όλοι θέλουν να κάνουν ένα διάλειμμα από την κουραστική ζωή τους και να απολαύσουν το αεράκι της φύσης. Το ίδιο συμβαίνει και με το walkonbeach.com, σε αυτό το άρθρο θα συζητήσουμε για τις κριτικές του Walkonbeach.com.

Είναι η πλατφόρμα ηλεκτρονικών αγορών με έδρα τις Ηνωμένες Πολιτείες που αναζητάτε. Με μια μεγάλη γκάμα από ποικιλίες και φορέματα που θα θέλατε να αντικατοπτρίσετε στην γκαρνταρόμπα σας. Προχωρήστε, λοιπόν, ρίξτε μια ματιά και προσπαθήστε να αντισταθείτε στον εαυτό σας από τη συλλογή που έχουμε.

Πίνακας περιεχομένωνΤι είναι το Walkonbeach.com;

Αυτό είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα όπου μπορείτε να βρείτε μοντέρνες εκτυπώσεις, χρώματα και σχέδια για αγορά. Επιπλέον, θα έχετε επιλογές που μπορεί να σας μπερδέψουν να επιλέξετε το καλύτερο από την καλύτερη συλλογή. Ο λόγος πίσω από αυτόν τον ιστότοπο είναι να κάνει τις γυναίκες να αισθάνονται ξεχωριστές. Γιατί; Είναι απλό γιατί είσαι ξεχωριστός!

Υπάρχουν γραμμές ταξινόμησης που μπορούν να σας βοηθήσουν να φιλτράρετε ακριβώς αυτό που ψάχνετε. Περάστε το και θα βρείτε τα μαγιό, τα τανκίνιν, τα ολόσωμα και τα μπικίνι που σχεδιάστηκαν από τους καλύτερους σχεδιαστές ανάλογα με τον σωματότυπό σας. Τα προϊόντα που θα βρείτε στο Walk on the beach θα σας κάνουν να μοιάζετε με φεγγάρι που λάμπει ανάμεσα στα αστέρια. Οι κριτικές Walk on beach θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε τη δημοτικότητα και την ποιότητα.

Walkonbeach . με μικρό προδιαγραφές

 • Επικοινωνώντας μαζί μας, μπορείτε να βρείτε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών, π.χ. εξυπηρέτηση (στο) walkonbeach.com
 • Έντυπο ερωτήματος εάν υπάρχει, εάν κάποιος πελάτης ρωτήσει και δεν μπορεί να βρει τις απαντήσεις στον ιστότοπο.
 • Πληροφορίες αποστολής και αναλυτικής παράδοσης είναι διαθέσιμες στην ίδια τη σελίδα.
 • Η πολιτική επιστροφής είναι διαθέσιμη για να προσφέρει την καλύτερη ικανοποίηση των πελατών. Πολιτική επιστροφής/ανταλλαγής 15 ημερών διαθέσιμη σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες.
 • Διατίθενται διάφοροι τρόποι πληρωμής για πιο ευέλικτη αγορά
 • Παρακολουθήστε την παραγγελία σας - κατανοούμε την περιέργεια του πελάτη. γι' αυτό έχουμε την επιλογή να παρακολουθούμε τις παραγγελίες.
 • Κατηγορίες καταστημάτων – Μαγιό, Σετ μπικίνι, Τανκίν, One Piece

Πλεονεκτήματα του Walk on beach

 • Αυτή η καταπληκτική πλατφόρμα αγορών διαθέτει μια τεράστια ποικιλία από ρούχα παραλίας διαθέσιμα σε μεγάλη γκάμα
 • Σύμφωνα με τις κριτικές του Walkonbeach, αυτό είναι το πιο μοντέρνο ηλεκτρονικό κατάστημα ειδικά αφιερωμένο μόνο στην καλοκαιρινή έμπνευση
 • Έχουμε πάντα ελκυστικές προσφορές και εκπτώσεις διαθέσιμες
 • Όχι μόνο ποικιλίες, το κατάστημα έχει και διάφορα μεγέθη και χρώματα
 • Μπορείτε επίσης να συνδεθείτε με τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης για να μείνετε συντονισμένοι με τα πιο πρόσφατα σχέδια και προσφορές
 • Αυτός είναι επίσης ένας κρυπτογραφημένος ιστότοπος SSL για τις ασφαλείς πληρωμές

Μειονεκτήματα του Walk στην παραλία

 • Ο ιστότοπος θα μπορούσε επίσης να έχει προσθέσει ευκολότερους τρόπους πληρωμής, όπως κωδικούς QR
 • Δεν αναφέρεται απευθείας αριθμός επικοινωνίας εξυπηρέτησης πελατών
 • Η επιλογή άμεσης συνομιλίας θα μπορούσε να έχει καταστήσει διαθέσιμη στους πελάτες για άμεση επαφή για την οικοδόμηση εμπιστοσύνης
 • Οι κριτικές Walkonbeach.com είναι ένας συνδυασμός θετικών και αρνητικών σχολίων.

Είναι νόμιμο το Walk on beach;

Όσον αφορά τη νομιμότητα, υπάρχουν μερικά σημεία που μπορούν να το αποδείξουν. Δεδομένου ότι ο ιστότοπος έχει διευκρινιστεί SSL, μπορεί να θεωρηθεί νόμιμη πλατφόρμα. Όμως η απουσία άμεσου αριθμού επικοινωνίας το ωθεί να γίνει ύποπτο.

Αν και η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης έχει καλό αριθμό οπαδών, οι αγορές μέσω Διαδικτύου είναι πάντα επικίνδυνες και αν θέλετε να τις αγοράσετε, τότε σας παρακαλούμε να ανησυχείτε περισσότερο για αυτό.

Ποιες είναι οι κριτικές Walkonbeach.com σύμφωνα με τους πελάτες;

Η ικανοποίηση του πελάτη είναι το μόνο που έχει σημασία. Μετά από επίσκεψη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κριτικές , περισσότεροι πελάτες φαίνεται να διαμαρτύρονται για καθυστερημένες παραδόσεις, ζητήματα επιστροφής/ανταλλαγής του προϊόντος, ισχυριζόμενοι τη μη νομιμότητα του ιστότοπου.

συμπέρασμα

Στο κλείσιμο αυτού του άρθρου, μπορούμε να πούμε ότι εκτός από τις κακές κριτικές Walkonbeach.com και κανέναν αριθμό επικοινωνίας, και είναι πολύ δύσκολο να προσδιοριστεί η νομιμότητα οποιουδήποτε ηλεκτρονικού καταστήματος χωρίς τη διαθεσιμότητα στοιχείων επικοινωνίας. Από την άποψή μας είναι καλύτερο να επιλέξετε οποιαδήποτε άλλη επιλογή που παρέχει προϊόντα καλής ποιότητας.

Εν τω μεταξύ, εάν έχετε οποιαδήποτε πρόταση, γράψτε μας στην ενότητα σχολίων παρακάτω.