Μπένι Χάρλεμ απάτη

Μπένι Χάρλεμ απάτη

Σε αυτό το άρθρο, μπορείτε να ελέγξετε εάν το Μπένι Χάρλεμ απάτη ή νόμιμο; Οι άνθρωποι που αγαπούν τα φυσικά μαλλιά έχουν σίγουρα εντυπωσιαστεί από τον Benny και την κόρη του. Αυτός και η κόρη του κέρδισαν τόση δημοτικότητα σε όλο τον κόσμο, αλλά σήμερα γίνονται δημοφιλείς λόγω των απατών του. Ας συνεχίσουμε να διαβάζουμε το άρθρο για να τους γνωρίσουμε σε βάθος.

Οι άνθρωποι σε όλες τις χώρες, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών, της Νότιας Αφρικής, της Γαλλίας και του Καναδά, λατρεύουν να έχουν φυσικά και μακριά μαλλιά. Σήμερα, θα περιγράψουμε ποιος είναι ο Benny Harlem και τι είδους προϊόντα σας προσφέρουν.

Για να μάθετε περισσότερα για τον Benny Harlem, συνεχίστε να διαβάζετε το άρθρο.Πίνακας περιεχομένων

Ποιος είναι ο Μπένι Χάρλεμ;

Ο Μπένι Χάρλεμ είναι μια πολύ διάσημη προσωπικότητα στην Καλιφόρνια. Είναι γνωστός για τα μακριά του μαλλιά και το ρεκόρ Γκίνες. Έγινε διάσημος λόγω του ψηλότερου ψηλού ξεθωριάσματος στον κόσμο το 2016, όταν οι φωτογραφίες του έγιναν viral στο Instagram.

Μπένι Χάρλεμ απάτη;

Οι άνθρωποι έλκονταν από αυτόν τον άνθρωπο. Αφού έγινε διάσημος, λάνσαρε ένα σετ μαλλιών 'Green Veggie' με κόστος 399 $. Μετά από αρκετό καιρό για να προσελκύσει περισσότερους πελάτες, είχε κυκλοφορήσει το ίδιο κιτ για 299 $.

Η αλήθεια προέκυψε ότι δεν πουλάει αυθεντικά προϊόντα, αλλά αγοράζει κάποια είδη από παντοπωλεία για να κρύψει την αλήθεια. Αφαιρεί όλες τις ετικέτες στα προϊόντα, βάζει τα ψεύτικα φύλλα, τα γεμίζει και τα βάζει ετικέτες.

Αφού έκανε όλες τις δραστηριότητες, άλλαξε την τιμή. Πούλησε τα προϊόντα σε αθώους πελάτες που πιστεύουν ότι ταξιδεύει στην Αφρική για να συλλέξει τα φυσικά συστατικά για τα μαλλιά.

Κριτικές χρηστών;

Ελέγξαμε μέσω του Διαδικτύου σχετικά με την απάτη του Benny Harlem και βρήκαμε ότι ένας από τους χρήστες που χρησιμοποιούν ένα κιτ χορτοφαγικών του Benny Harlem έχει φαγωθεί από ένα φίδι. Δεν θα πάει στην επείγουσα ιατρική μονάδα. Όταν νοσηλεύτηκε, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι το δηλητήριο υπήρχε στο σύστημα. Οι πνεύμονες μολύνθηκαν λόγω του προϊόντος Benny Harlem.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, οι χρήστες μολύνθηκαν στο λαιμό και το πρόσωπο πρήστηκε. Όλα αυτά συνέβησαν λόγω του 'Veggie Kit'.

Άλλοι λένε ότι αγόρασαν ένα κιτ και χρεώθηκε η τιμή, αλλά δεν έλαβε το προϊόν, γι' αυτό σας συμβουλεύουμε να μείνετε μακριά από αυτό το προϊόν καθώς είναι πολύ αναίσχυντο να χρησιμοποιεί πολύ φθηνά προϊόντα ποιότητας που μπορεί να βλάψουν το σύστημά σας.

συμπέρασμα

Αποκαλύψαμε όλες τις υποχρεωτικές πληροφορίες που σχετίζονται με την απάτη του Benny Harlem. Είναι πολύ ντροπιαστικό που εκμεταλλεύεται υπερβολικά τους θαυμαστές του στα social media.

Επιπλέον, είχε χρησιμοποιήσει και τις φωτογραφίες της κόρης του για να προσελκύσει χρήστες. Είναι 100% απάτη. Παρακαλούμε μείνετε μακριά από αυτό το άτομο και τα προϊόντα του. Ο Benny Harlem είναι η έμπνευση πολλών ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Αλλά λόγω της ξεδιάντροπης δουλειάς του, δεν μπορούμε να τον εμπιστευτούμε ξανά.

Ποιες είναι οι κριτικές σας για τον Benny Harlem; Παρακαλούμε μοιραστείτε τα σχόλιά σας στην ενότητα σχολίων. Θα είναι χρήσιμο και για άλλους.