Γκρίνβιλ Ρόμπλοξ

Γκρίνβιλ Ρόμπλοξ

Greenville Roblox; Το Roblox είναι ένα από τα πιο διάσημα παιχνίδια του 2020 και έχει κερδίσει εκατομμύρια χρήστες με τον καιρό. Είναι μια διπλή διεπαφή όπου οι προγραμματιστές μπορούν επίσης να εισάγουν νέα παιχνίδια.

Το Greenville είναι ένα από τα εκατό παιχνίδια της πλατφόρμας. Το Roblox παίζεται από όλες τις ηλικιακές ομάδες στις Ηνωμένες Πολιτείες και είναι πρόθυμοι να δοκιμάσουν νέους τρισδιάστατους κόσμους που υπάρχουν σε αυτό. Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε όλες τις προδιαγραφές και το gameplay που σχετίζονται με το Greenville. Διαβάστε περισσότερα για να μάθετε περισσότερα.

Αποκτήστε το Robux από τη Microsoft – Δωρεάν & Νομική 100% ΛειτουργίαΠίνακας περιεχομένων

Τι είναι το Roblox;

Το Roblox είναι μια πλατφόρμα gaming που φέρνει όλους τους παίκτες και τους προγραμματιστές μαζί. Μπορείτε να παίξετε ή να δημιουργήσετε παιχνίδια για άλλους. Αναπτύχθηκε από την Roblox Corporation το 2006, αλλά οι περισσότεροι το θεωρούσαν ως διεπαφή για παιδιά.

Ως εκ τούτου, δεν έτυχε μεγάλης αναγνώρισης, αλλά παρατηρήθηκε μια ακραία αύξηση στους παίκτες του πρόσφατα. Έχει πολλούς κόσμους 3D gaming για να απολαύσετε.

Κάθε παιχνίδι είναι μοναδικό και εξαιρετικό, όπως το νέο παιχνίδι Fish στο Roblox. Το Greenville Roblox είναι ένα από τα πολλά παιχνίδια στην πλατφόρμα.

Ημερομηνία αρχικής κυκλοφορίας: 1 Σεπτεμβρίου 2006
Προγραμματιστής: Roblox Corporation
Εκδότης: Roblox Corporation
Πλατφόρμες: Xbox one, Mac OS, Fire OS, Microsoft Windows, Android & iOS.
Υποψηφιότητες: Βραβείο παιχνιδιών BAFTA για το παιχνίδι της χρονιάς για κινητά.
Λειτουργίες: Multiplayer/single player
Είδη: Υπάρχουν παιχνίδια πολλαπλών ειδών.

Σχετικά με το Greenville Roblox

Είναι ένα ρεαλιστικό παιχνίδι τρόπου ζωής όπου μπορείτε να παίξετε ρόλους ως χαρακτήρας και να κάνετε διάφορες εργασίες όπως αγορά σπιτιών, οχημάτων, εκτέλεση αποστολών και ολοκλήρωση αποστολών.

Το θέμα και το σκηνικό του παιχνιδιού βρίσκονται στις περιοχές Greenville, Wisconsin Suburban. Το παιχνίδι αναπτύχθηκε από τη milk74l8O και έχει γίνει μέρος του Roblox λόγω της μεγάλης ζήτησης από τους χρήστες.

Δεν υπάρχουν ακόμη μυστικοί κωδικοί που έχουν εισαχθεί από τους προγραμματιστές για την παροχή επιπλέον πλεονεκτημάτων στους παίκτες. Το παιχνίδι διαθέτει λαβές μέσων κοινωνικής δικτύωσης σε όλες τις πλατφόρμες. Μπορείτε να τους ακολουθήσετε για να λαμβάνετε τις τελευταίες ενημερώσεις για διάφορες αποστολές και αποστολές.

Υπάρχουν περισσότερα από 400 αυτοκίνητα και οχήματα για να διαλέξετε ενώ οδηγείτε στην πόλη. Αν θέλετε να αποκτήσετε το πιο γρήγορο αυτοκίνητο στην πόλη, μπορείτε να το αγοράσετε χρησιμοποιώντας ηλεκτρικές κάρτες παιχνιδιών.

Σύμφωνα με την ανάλυσή μας, το Tesla Roadster είναι το ταχύτερο αυτοκίνητο στον κόσμο του gaming. Αλλά το Celestial Type-1 είναι το πιο premium όχημα στην αρχή με .000.000. Οι κανονικοί παίκτες αυτού του παιχνιδιού έχουν εμμονή με νέα αντικείμενα και ξοδεύουν μετρητά σε αυτά.

Δείτε επίσης: Κανόνας 34 της Roblox Λίστα δωρεάν γεννητριών Robux

Κωδικοί προσφοράς εργασίας Δεκέμβριος 2021 (Ενημερώθηκε)

 • ROSSMANNCROWN2021 – Κορώνα ηλεκτρικών κιθάρων
 • MERCADOLIBREFEDORA2021 – Λευκό φλαμίνγκο fedora
 • TARGETMINTHAT2021 – Καπέλο μέντας
 • AMAZONFRIEND2021 – Χιονισμένος φίλος
 • SMYTHSCAT2021 – Καπέλο King Tab
 • CARREFOURHOED2021 – Καπέλο ζυμαρικών
 • KROGERDAYS2021 – Αποχρώσεις γκολφ
 • ROBLOXEDU2021 – Deck Deck
 • SPIDERCOLA – Spider Cola ώμο κατοικίδιο
 • TWEETROBLOX – The Bird Says ώμο κατοικίδιο

Πώς να παίξετε το παιχνίδι Greenville;

Το παιχνίδι Greenville Roblox είναι ένα παιχνίδι ρόλων που διαδραματίζεται σε μια πόλη. Ακολουθούν τα παρακάτω βήματα που θα σας βοηθήσουν να παίξετε αυτό το παιχνίδι χωρίς κόπο.

 • Βεβαιωθείτε ότι παίζετε σε μια συσκευή με ενεργή σύνδεση στο Διαδίκτυο.
 • Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή Roblox από οποιοδήποτε ηλεκτρονικό κατάστημα της συσκευής σας. Διατίθεται δωρεάν.
 • Τώρα, δημιουργήστε τον λογαριασμό σας σε αυτό. Εάν είστε νέος παίκτης. Μπορείτε να συνδεθείτε με το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας.
 • Αναζητήστε το Greenville και ξεκινήστε το παιχνίδι.
 • Όταν φορτωθεί το παιχνίδι, θα μπείτε στον κόσμο 3D.
 • Ξεκινήστε το παιχνίδι προσαρμόζοντας έναν νέο χαρακτήρα και ορίστε το χτένισμα, τα ρούχα, το όνομά σας κ.λπ.
 • Μπορείτε να ξεκινήσετε μπαίνοντας στην αρένα και κάνοντας όλες τις εργασίες όπως σας ζητηθεί.
 • Μεταβείτε στο εργαλείο αποστολής και θα δείτε πολλές εργασίες που μπορείτε να ολοκληρώσετε για να λάβετε εκπληκτικές ανταμοιβές.

Δείτε επίσης: www.roblox.con/redeem Free Robux Generator List 2022

 • Αγοράστε οχήματα, προσαρμόστε το σπίτι σας, ταξιδέψτε και απολαύστε το παιχνίδι.

Έχουμε συνηθίσει στο gameplay και κάναμε μια ολοκληρωμένη ανάλυση. Για την αγορά αντικειμένων premium, μπορείτε να ξοδέψετε νόμισμα παιχνιδιού. Κάνει την εμπειρία σας πολύ πιο συναρπαστική.

συμπέρασμα

Το Greenville Roblox είναι ένα δημοφιλές παιχνίδι στην πλατφόρμα. Σας αρέσει να παίζετε παιχνίδια ρόλων; Στη συνέχεια, θα τα κατεβάσετε και θα τα δοκιμάσετε μόνοι σας. Το παιχνίδι έχει πολλά εξαιρετικά χαρακτηριστικά που το κάνουν μοναδικό από άλλα παιχνίδια του ίδιου είδους.

Μοιραστείτε την εμπειρία σας μαζί μας στην ενότητα σχολίων. Μας αρέσει να ακούμε νέα σας.