Παίξτε The Resonist Among Us | Τελευταίες ενημερώσεις (2022)

Παίξτε The Resonist Among Us | Τελευταίες ενημερώσεις (2022)

Τι είναι ο Εμπρηστής ανάμεσά μας; Μπορεί να ποτίσει κάποιον χρησιμοποιώντας το κουμπί Douse, το οποίο αντικαθιστά το κουμπί χρήσης ενώ βρίσκεται κοντά σε παίκτες. Το Mod apk του είναι το καλύτερο για να σπάσει το παιχνίδι.

Μεταξύ μας είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά και συναρπαστικά παιχνίδια που κυκλοφόρησαν το 2018. Λόγω της τεράστιας δημοτικότητάς του, οι προγραμματιστές φέρνουν νέα μοντέλα και εφαρμόζουν αποκλειστικές λειτουργίες που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να κάνετε το παιχνίδι ακόμα πιο συναρπαστικό.

Υπάρχουν τόσες πολλές μάρκες τυχερών παιχνιδιών στις Ηνωμένες Πολιτείες που όλες τους αγωνίζονται συνεχώς για να γίνουν νούμερο ένα. Οι μάρκες κυκλοφορούν νέα χαρακτηριστικά και χαρακτήρες στις πλατφόρμες τους για να επιτύχουν αυτή τη θέση. Ο εμπρηστής είναι ένα τέτοιο mod ικανό να κάνει πολύ περισσότερα από οποιονδήποτε άλλο απλό χαρακτήρα του παιχνιδιού. Διαβάστε περισσότερα για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό.Πίνακας περιεχομένων

Τι υπάρχει ανάμεσά μας;

Το 2020 αυτό το παιχνίδι έγινε viral λόγω κάποιων βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Από τότε, οι άνθρωποι παίζουν θρησκευτικά αυτόν τον τρισδιάστατο κόσμο και τον έκαναν μια από τις κορυφαίες μάρκες σε αυτήν την επιχείρηση. Το θέμα τοποθετείται σε έναν πύραυλο που δεν λειτουργεί σωστά, εγκλωβισμένος στο διάστημα με παίκτες, και αυτοί οι χρήστες χωρίζονται σε δύο διαφορετικές κατηγορίες, έναν δολοφόνο και έναν φίλο του πληρώματος.

Το παιχνίδι είναι να χρησιμοποιήσετε τη νοημοσύνη σας και να βρείτε τον δολοφόνο χωρίς να σκοτωθείτε. Το λογισμικό παρέχει επίσης εργασίες για να διορθώσει τον πύραυλο πριν ο απατεώνας/δολοφόνος μπορέσει να εκπληρώσει την αποστολή του να δολοφονήσει όλους τους αποτεφρωμένους. Ο εμπρηστής ανάμεσά μας είναι ένας νέος χαρακτήρας της σειράς ικανός να κάψει οποιονδήποτε άλλο χρήστη.

Οι προγραμματιστές κυκλοφόρησαν νέους χάρτες και ενημερώσεις για να κρατήσουν τους παίκτες στην άκρη. Γι' αυτό έχουν παραδώσει ένα νέο mod στους παίκτες για να απολαμβάνουν μοναδικά το παιχνίδι.

Τι είναι ο Εμπρηστής ανάμεσά μας;

Είναι το πιο πρόσφατο mod που κυκλοφόρησε από το παιχνίδι, που θεωρείται επίσης ο πιο επικίνδυνος και συναρπαστικός χαρακτήρας μέχρι τώρα. Ο εμπρηστής ανάμεσά μας έχει τη δύναμη να ελέγχει τη φωτιά και τη χρησιμοποιεί για να σκοτώσει όλους τους άλλους συναδέλφους του πληρώματος καίγοντας τους μέχρι να πεθάνουν. Εάν θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτόν τον χαρακτήρα, πρέπει να κατεβάσετε το mod, το οποίο απουσιάζει στην αρχική εφαρμογή του παιχνιδιού.

Αυτός ο χαρακτήρας δεν εμπλέκεται στους συντρόφους του πληρώματος ή στους απατεώνες, αλλά θεωρείται τρίτη κατηγορία της οποίας η μόνη πρόθεση είναι να εκπληρώσει το καθήκον του να κάψει όλους τους χρήστες. Έτσι, αν δεν ολοκληρώσει την αποστολή του πριν ο απατεώνας σκοτώσει όλους τους αποτεφρωμένους ή πιαστεί, ο εμπρηστής θα χάσει αυτόματα. Ο μόνος τρόπος με τον οποίο μπορείτε να κερδίσετε με αυτή τη λειτουργία είναι να ανάψετε το φυσικό αέριο σε όλους τους άλλους παίκτες.

Χρησιμοποιεί ένα σπρέι για να βάλει βενζίνη σε όλους τους παίκτες ή σε οποιοδήποτε αντικείμενο θέλει να κάψει. Αυτός ο χαρακτήρας χρησιμοποιήθηκε από πολλούς δημιουργούς περιεχομένου για να προσθέσουν αστείες στιγμές και επιπλέον γεύση στα βίντεό τους για να λάβουν περισσότερα likes και προβολές.

Πώς να αποκτήσετε αυτόν τον χαρακτήρα;

Το Arsonist μεταξύ μας μπορεί να επιτευχθεί με τη μορφή mod επειδή απουσιάζει στην αρχική μορφή παιχνιδιού. Εδώ είναι μια οδηγία που θα σας βοηθήσει να το βρείτε.

 • Ξεκινήστε χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε συσκευή με ενεργή σύνδεση στο Διαδίκτυο για πρόσβαση στο πρόγραμμα περιήγησης Google.
 • Τώρα πληκτρολογήστε μεταξύ-us.in στη γραμμή αναζήτησης και λάβετε το αποτέλεσμα.
 • Θα προσγειωθείτε στην αρχική σελίδα αυτού του ιστότοπου, η οποία θα αποτελείται από όλα τα mods και τα πακέτα που είναι διαθέσιμα για αυτό το παιχνίδι.
 • Επιλέξτε mod town of us πακέτα για να αποκτήσετε αυτόν τον χαρακτήρα.
 • Τώρα, θα δείτε μια λίστα με διαφορετικά θέματα χαρακτήρων και άλλα στοιχεία που υπάρχουν σε αυτήν την κατηγορία.
 • Πηγαίνετε στο μενού των ουδέτερων χαρακτήρων και θα βρείτε έναν εμπρηστή.
 • Κατεβάστε τον σύνδεσμο που δίνεται στο αρχείο.
 • Τώρα χρησιμοποιήστε οποιαδήποτε συγκεκριμένη εφαρμογή για να αποσυμπιέσετε τον σύνδεσμο.
 • Μεταβείτε στη μνήμη της συσκευής σας για να εντοπίσετε το αρχείο προγράμματος μεταξύ μας.
 • Θα βρείτε πολλά αρχεία στο MOD, θα τα αντιγράψετε όλα και θα τα επικολλήσετε μέσα στο φάκελο του παιχνιδιού μας. Φτάστε το επίπεδο του εκτελέσιμου.
 • Ανανεώστε τη συσκευή σας.
 • Τώρα ανοίξτε το παιχνίδι μεταξύ μας και θα λάβετε τον χαρακτήρα/χαρακτηριστικά mod.

Διαβάστε περισσότερα : Παίξτε το ρόλο του Τσακάλι Ανάμεσά μας | Πρόσβαση σε όλους τους χαρακτήρες τώρα! 2022

συμπέρασμα

Ως εκ τούτου, ο εμπρηστής ανάμεσά μας είναι ο νέος χαρακτήρας που προστέθηκε στην πόλη MOD της ενημέρωσης μας. Είναι ένας από τους ουδέτερους χαρακτήρες με τις δυνατότητες και τις δυνάμεις της φωτιάς. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να βελτιώσετε το επίπεδο της εμπειρίας παιχνιδιού σας.

Πολλοί YouTubers στις Ηνωμένες Πολιτείες το χρησιμοποιούν για να δημιουργήσουν νέο περιεχόμενο βίντεο που συγκεντρώνει πολλά likes και προβολές.