Πείτε γεια στο New Bike – Homade;

Πείτε γεια στο New Bike – Homade;

Είτε έχετε σπασμένο ποδήλατο, μπορείτε να ακολουθήσετε αυτή τη φόρμουλα ποδηλατικής για να ζαλίσετε τους φίλους σας και όλους. Τώρα ας μάθουμε όλες τις λεπτομέρειες αυτής της καινοτομίας:

  • Πρώτον, προετοιμαστείτε με απαραίτητα εργαλεία κοπής, ακονίσματος και τοποθέτησης. Κάποιος πρέπει να είναι επαγγελματίας στην ενασχόληση με αυτή τη μηχανική πρακτική.
  • Για αυτό, πρέπει να κόψετε τον τροχό σε δύο μέρη. φροντίστε να χειρίζεστε τις άκρες του πυρήνα γιατί μπορεί να βλάψετε τον μισό τροχό σας.
  • Λόγω του σχήματος του τροχού, είναι σημαντικό να διαμορφώσετε το ελαστικό και το σωλήνα ανάλογα. Μπορείτε επίσης να λάβετε βοήθεια από έναν επαγγελματία.
  • Εάν έχετε παρατηρήσει, το σύστημα της αλυσίδας τεντώνεται ιδιαίτερα και τυλίγεται πάνω από δύο γρανάζια του ίδιου μεγέθους.
  • Αφού ο τροχός είναι έτοιμος, μετρήστε την απόσταση μεταξύ των δύο μισών τροχών. Η αναλογία πρέπει να είναι ακριβής, ώστε όταν ο ένας τροχός ανεβαίνει, ο άλλος κατεβαίνει ταυτόχρονα.
  • Είναι πολύ σημαντικό να καταγράφετε και να προσαρμόζετε τις κινήσεις του τροχού.

Ωστόσο, το ποδήλατο δεν είναι πρακτικό στην καθημερινή ζωή, αλλά πιστεύαμε ότι ο αναγνώστης μας θα ήθελε αυτή την πρωτοποριακή ιδέα. Πήραμε αυτό το υπέροχο περιεχόμενο από τον α YouTube κανάλι, αλλά αν είστε λάτρης του ποδηλάτου, τότε πρέπει να ελέγξετε τη λίστα με τους κορυφαίους κύκλους με τις καλύτερες πωλήσεις του 2022.

Συλλέξαμε μερικά από τα καλύτερα ποδήλατα του 2022 που μπορεί να σας αρέσουν:

Μέριντα

Η Merida, κατασκευαστής ποδηλάτων από την Ταϊβάν, είναι ένας από τους σημαντικότερους παίκτες σε αυτόν τον τομέα. Έχει μακρά ιστορία στην παραγωγή όμορφων και υψηλής ποιότητας ποδηλάτων. Η Merida ιδρύθηκε το 1972 από τον Ike Tang και έγινε ανεξάρτητη μάρκα το 1988.Το όνομά του από την πρόχειρη μετάφραση τριών συλλαβών, το 'Me-Rida', αντιπροσωπεύει την πρόθεση της εταιρείας να κατασκευάσει ποδήλατα υψηλής ποιότητας που είναι ελκυστικά και μπορούν να μεταφέρουν οποιονδήποτε στον προορισμό του όσο το δυνατόν πιο άνετα.

Ταξίδι

Το Trek είναι ένα άλλο μεγάλο όνομα στη βιομηχανία ποδηλάτων, με πλούσια ιστορία με έδρα το Waterloo (Wisconsin). Τα ποδήλατά τους είναι παντού, είμαστε σίγουροι.

Το Trek Bicycle ιδρύθηκε από την επιθυμία να κάνει υπέροχα ποδήλατα στην Αμερική κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1970. Μετά από μια μακρά συζήτηση και μερικές μπύρες, επιλέχθηκε το όνομα Trek Bicycle. Δημιουργεί εικόνες περιπέτειας και ελευθερίας. Το 1976, η εταιρεία ιδρύθηκε σε αχυρώνα. Από τότε, παράγει ποδήλατα υψηλών επιδόσεων που κάνουν τη διαφορά στον κόσμο μας. Ένας καλύτερος κόσμος στους δύο τροχούς

Η Trek Bicycle Corporation σήμερα περιλαμβάνει πολλές μάρκες όπως η Electra Bicycle Company και η LeMond Racing Cycles. Διαθέτει και Diamant Bikes. Η Trek Bicycle Corporation είχε έσοδα 900 εκατομμυρίων δολαρίων το 2013.

Ειδικευμένος

Ιδρύθηκε με πάθος για τα ποδήλατα και εστίαση στον αναβάτη. Η αποστολή της Specialized είναι να είναι η επιλογή επωνυμίας για απαιτητικούς αναβάτες.

Ακόμη και η αναφορά του αναβάτη στη δήλωση αποστολής (αν οδηγείτε, είστε για εμάς) λέει μια ιστορία για υψηλές επιδόσεις, ποιότητα και τεχνικές δεξιότητες.

Το 1981 παρουσίασαν το πρώτο ποδήλατο βουνού μαζικής παραγωγής στον κόσμο, το Stumpjumper. Το Stumpjumper κατασκευάζεται ακόμα και σήμερα. Ωστόσο, η τεχνολογία και η αισθητική έχουν βελτιωθεί πολύ και μπορούν να βρεθούν σε μοντέλα με σκληρή ουρά και πλήρη ανάρτηση.

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε αν δεν είστε ο MTB Downhill Rider που περνάει περισσότερο χρόνο με το ποδήλατό του παρά με τη φίλη, τον φίλο του ή άλλο σημαντικό άτομο. Φτιάχνουν ποδήλατα για πολλούς ανθρώπους.

Cannondale

Η Cannondale, μια μάρκα ποδηλάτων με έδρα τις ΗΠΑ, ιδρύθηκε το 1970 ως μια επιχείρηση υπαίθριων εργαλείων. Το όνομά του προέρχεται από τον κοντινό σιδηροδρομικό σταθμό. Αν και δεν σχετίζονται με ποδήλατα, είναι εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί το όνομά τους είναι τόσο ωραίο.

Όταν δημιούργησαν το Bugger, το πρώτο τους προϊόν με τροχοφόρο ποδήλατο, η εταιρεία ήταν στην πρώτη γραμμή των μέσων ενημέρωσης. Ήταν επίσης το πρώτο ρυμουλκούμενο με ποδήλατο σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η Cannondale είναι ηγέτης στην καινοτομία από την αρχή της, φέρνοντας επανάσταση σε ολόκληρο τον κλάδο. Το αποτέλεσμα είναι μια εξαιρετικά επιτυχημένη εταιρεία ποδηλάτων που συνδυάζει το πάθος με τη φροντίδα για τους πελάτες και τα προϊόντα της. Ένα από τα πιο καινοτόμα στην ιστορία.

Kona

Το Kona είναι ένα άλλο εμβληματικό όνομα στον κλάδο των ποδηλάτων. Ιδρύθηκε στο Βανκούβερ π.Χ. το 1988 και εξακολουθεί να έχει τους ίδιους ιδρυτές ιδιοκτήτες. Τα ποδήλατα Kona μπορούν να βρεθούν σε περισσότερες από 60 χώρες σε όλο τον κόσμο. Είναι κατασκευασμένα από ανθρακονήματα, τιτάνιο και χάλυβα.

Τα βουνά του Βανκούβερ ενέπνευσαν τη δημιουργία μιας σειράς ποδηλάτων βουνού freeride. Αυτά τα ποδήλατα είναι γνωστά για την ικανότητά τους να χειρίζονται δύσκολα εδάφη και την αντοχή τους. Προσφέρουν περισσότερα από αυτό. Υπάρχουν πολλές επιλογές για ποδήλατα που ταιριάζουν σε όλους, συμπεριλαμβανομένης μιας ποικιλίας επιλογών για μετακινήσεις, βουνό και cyclocross.