Plane Crazy Roblox

Plane Crazy Roblox

Αεροπλάνο τρελό Roblox; Σας αρέσει να παίζετε παιχνίδια στο Roblox; Η Roblox λανσάρει νέα παιχνίδια κάθε τόσο. Μια νέα διασκέδαση ξεκίνησε στη διεπαφή για άτομα που αγαπούν να πετούν και να κατασκευάζουν αεροπλάνα.

Εκατομμύρια άνθρωποι στις Ηνωμένες Πολιτείες απολαμβάνουν παιχνίδια στο Roblox και δοκιμάζουν νέα παιχνίδια που κυκλοφόρησαν από αυτούς. Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε τα χαρακτηριστικά του. Διαβάστε περαιτέρω για να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες.

Πίνακας περιεχομένωνΤι είναι το Roblox;

Το Roblox είναι μια διάσημη παγκόσμια πλατφόρμα όπου 100 εκατομμύρια χρήστες παίζουν παιχνίδια και απολαμβάνουν την εικονική ατμόσφαιρα. Το Roblox επεκτάθηκε πέρα ​​από τις προσδοκίες το 2020. Λόγω των τεράστιων επιλογών σε παιχνίδια και κινούμενα σχέδια.

Η πλατφόρμα έχει το νόμισμά της Roblox για να αγοράζει παιχνίδια και περιουσιακά στοιχεία παιχνιδιών όπως κοστούμια, χαρακτήρες, όπλα, δέρματα όπλων, κ.λπ. Εδώ θα συζητήσουμε το Plane crazy Roblox.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον υπολογιστή, το κινητό, το tablet σας για να το παίξετε. Αλλά δεν υπάρχουν ακόμα νέα για την κυκλοφορία του στο PlayStation. Το παιχνίδι είναι δωρεάν για λήψη σε όλες τις πλατφόρμες και συσκευές. Μπορείτε να παίξετε ως επισκέπτης ή να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό για πρόσβαση σε ένα πλήρες προφίλ με όλα τα πλεονεκτήματα.

Παίξτε όλα τα παιχνίδια σε λειτουργία single mode ή multiplayer όπως επιθυμείτε. Εάν είστε προγραμματιστής, μπορείτε ακόμη και να ξεκινήσετε το δικό σας παιχνίδι στην πλατφόρμα, συνδέοντάς τους και αποκτώντας πρόσβαση σε εκατομμύρια χρήστες.

Τι είναι το Plane crazy Roblox;

Το Plane crazy είναι ένα νέο παιχνίδι στο Roblox που αναπτύχθηκε από τον rickje139. Είναι μια ενημερωμένη έκδοση του θέματος που περιέχει πολλά συναρπαστικά χαρακτηριστικά, όπως η κατασκευή ενός αεροπλάνου και η πτήση του.

Κυκλοφόρησε από τη Madattak. Σε αυτό το παιχνίδι, έχετε μια ποικιλία από οχήματα όπως αυτοκίνητα, ρουκέτες, ποδήλατα, βάρκες, πλοία, drones και πολλά άλλα για να δημιουργήσετε με τη φαντασία σας.

Είναι ένα παιχνίδι διπλής λειτουργίας.

Η λειτουργία PVP σάς επιτρέπει να χτίζετε τα οχήματά σας και να ηρεμείτε χωρίς ενοχλήσεις. Μπορείτε να αφιερώσετε όλο τον χρόνο σας και να εγκαταστήσετε σαφείς λειτουργίες σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας. Η λειτουργία non-PVP θα σας επιτρέψει να επιδείξετε τις δεξιότητές σας και να πολεμήσετε τους ανταγωνιστές σε μια σύγκρουση.

Με 3000 ενεργούς χρήστες στην πλατφόρμα κάθε ώρα και 180 4,5 εκατομμύρια επισκέπτες σε αυτό το παιχνίδι. 707.866 παίκτες το έχουν βάλει ως το αγαπημένο τους παιχνίδι στο Roblox. Το παιχνίδι κυκλοφόρησε στις 16 Ιουλίου 2014 και ενημερώθηκε τελευταία φορά στις 20 Δεκεμβρίου 2021.

Με αυτή τη νέα ενημέρωση, υπάρχουν πολλά νέα οχήματα και αντικείμενα στο παιχνίδι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να γίνετε καλύτεροι από ποτέ.

Παρακαλούμε εδώ για δωρεάν Robux και Promocodes

Παρακαλώ εδώ για το Robux Generator

Πώς να φτιάξετε ένα τρελό αεροπλάνο;

Είσαι νέος παίκτης; Περιγράψαμε όλα τα κόλπα και τα βήματα που πρέπει να εκτελέσετε για να φτιάξετε το όχημα των ονείρων σας στο παιχνίδι Roblox Plane crazy. Ακολουθήστε τα βήματα που δίνονται παρακάτω:

 • Ξεκινήστε κάνοντας λήψη του παιχνιδιού Roblox στη συσκευή σας χρησιμοποιώντας ένα σταθερό δίκτυο Wi-Fi.
 • Τώρα αναζητήστε το παιχνίδι Plane crazy Roblox στη γραμμή αναζήτησης. Κάντε κλικ στη σωστή επιλογή και θα φορτωθεί.
 • Η πρώτη σελίδα που ανοίγει θα σας οδηγήσει στην κατασκευή του πρώτου σας αεροπλάνου.
 • Μεταβείτε στο μενού δημιουργίας κάνοντας κλικ στο πορτοκαλί κουμπί στην κάτω αριστερή γωνία.
 • Στη συνέχεια, πάρτε το μπλοκ και μεταβείτε στην περιοχή σχεδιασμού.
 • Θα δείτε την κίτρινη σήμανση στο σχέδιο για να σας βοηθήσει να καταλάβετε πού να τοποθετήσετε κάθε μπλοκ αντίστοιχα της χρήσης του.
 • Σχεδιάστε τα φτερά, τα πάνελ, τις δεξαμενές καυσίμου, τη βάση χρησιμοποιώντας μπλοκ και άλλα στοιχεία που υπάρχουν στο μενού.
 • Μπορείτε να σχεδιάσετε το αεροπλάνο με όποιον τρόπο θέλετε. Διατηρήστε όμως τη βασική δομή ίδια.
 • Η επισημασμένη περιοχή προορίζεται για την τοποθέτηση των στοιχείων ελέγχου. Θα συνηθίσει να πετάει το αεροπλάνο.
 • Θυμηθείτε να δημιουργήσετε το κάθετο φτερό ουράς χρησιμοποιώντας εργαλεία οθόνης R, T και Y.
 • Στο τέλος, κατασκευάστε την προπέλα και τον κινητήρα στο μπροστινό μέρος του αεροπλάνου.
 • Αφού φτιάξετε το αεροπλάνο, κάντε κλικ στο κουμπί Έγινε.
 • Ορισμένα κόκκινα μπλοκ επισημαίνονται τα οποία πρέπει να διαγραφούν.
 • Μετά από αυτό, τραβήξτε το όχημα προς τα πάνω τρεις φορές από τη στεριά.
 • Τώρα πρέπει να τοποθετήσετε τα εργαλεία προσγείωσης στο αεροπλάνο.
 • Θυμηθείτε να ελέγξετε την ισορροπία του αεροπλάνου σας από το μενού. Αφού τοποθετηθούν όλα, είστε έτοιμοι να πάρετε το αεροπλάνο σας για πτήση.

συμπέρασμα

Το Plane crazy Roblox είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να δημιουργήσετε και να σχεδιάσετε ένα όχημα για το Avatar σας. Οι άνθρωποι των Ηνωμένων Πολιτειών λατρεύουν να δημιουργούν νέα αντικείμενα. Είναι απλώς μια άλλη πτυχή της χρήσης της δημιουργικότητάς σας για να αλληλεπιδράσετε με το παιχνίδι. Ακολουθήστε τις παραπάνω οδηγίες για τη δημιουργία των σχεδίων σας. Μπορείτε να επισκεφτείτε τον επίσημο ιστότοπο της Roblox για περισσότερες απορίες.

Μοιραστείτε την εμπειρία σας μαζί μας στην ενότητα σχολίων. Μας αρέσει να ακούμε νέα σας.