Pokemon BDSP Elite 4 – Συμβουλές για να νικήσετε το Elite Four [2022]

Pokemon BDSP Elite 4 – Συμβουλές για να νικήσετε το Elite Four [2022]

Συμβουλές, κόλπα και αμυχές για pokemon bdsp elite 4; Πώς να κερδίσετε το τελικό παιχνίδι από το Elite 4 and the Champions. Δοκιμάστε αυτό το κόλπο για να αντιμετωπίσετε τον αντίπαλό σας.

Το Pokemon είναι μια από τις πιο δημοφιλείς σειρές κινουμένων σχεδίων όλων των εποχών και αυξάνει τη ρίζα του σε όλες τις περιοχές, από τις ταινίες μέχρι τα παιχνίδια. Μπορείτε να βρείτε pokemon παντού και εξίσου δημοφιλή.

Pokemon Redeem Codes 2022Εδώ μιλάμε για το παιχνίδι Pokémon bdsp. Αυτό το παιχνίδι είναι ελαφρώς διαφορετικό από τα περισσότερα παιχνίδια Pokémon και όλες οι στρατηγικές, τα θέματα και τα γεγονότα είναι λίγο πολύ προκλητικά και μπερδεμένα. Φυσικά, υπάρχει μια σκοτεινή ομίχλη για όλα όσα σχετίζονται με αυτό το παιχνίδι. Για να λύσουμε το ερώτημα, μοιραζόμαστε όλες τις πληροφορίες ανάλογα.

Γεννήτρια Robux

Πίνακας περιεχομένων

Τι είναι το pokemon bdsp elite 4;

Η πλήρης μορφή του Pokemon bdsp είναι λαμπρά διαμάντια Pokémon και λαμπερά μαργαριτάρια. Ολόκληρο το παιχνίδι χωρίζεται σε ελίτ μέρη και υπάρχουν διαφορετικές ελίτ διαθέσιμες στο παιχνίδι. Ποιες είναι οι κύριες πτυχές του παιχνιδιού;

Τώρα το ερώτημα μπορεί να είναι ποιος pokemon bdsp elite 4 είναι? Είναι ο κεντρικός χαρακτήρας του παιχνιδιού που ελέγχει το παιχνίδι από την αρχή μέχρι το τελευταίο. Παραθέτουμε μερικά σημαντικά ονόματα όλων των ελίτ για να σας ενημερώσουμε για τα πάντα:

 • Ο Άαρον
 • Πυρόλιθος
 • Μπέρτα
 • Πρωταθλήτρια Σίνθια
 • Λουκιανός

Το παιχνίδι περιστρέφεται γύρω από αυτά. Σε αυτό το παιχνίδι, πρέπει να ξέρετε πώς να ανταλλάσσετε Pokémon, αν και περιγράψαμε τα πάντα σύντομα σε αυτό το άρθρο. Εκτός από αυτό, υπάρχουν διάφορα πράγματα όπως η αλλαγή της εμφάνισης του πλοιάρχου και η εκπομπή διαγωνισμού, και τα γνωρίζεις όλα έγκαιρα.

Ποια είναι τα γεγονότα για μια άλλη Elite του pokemon bdsp elite 4;

Ο Άαρον

 • Dustox Lv.53
 • Heracross Lv.54
 • Vespiqueen Lv.54
 • Beautifly Lv.53
 • Αποστράγγιση Lv.57

Ο Aaron είναι ο πρώτος από τους Elite Four που θα αντιμετωπίσετε κάθε φορά που ξεκινάτε έναν αγώνα εναντίον του γκρουπ. Διαθέτοντας ισχυρά Pokémon τύπου Bug, θα προσπαθήσει να αποδυναμώσει τον παίκτη νωρίς χρησιμοποιώντας κινήσεις κατάστασης για να εξαντλήσει το HP και να εξαντλήσει τα στοιχεία σας.

Φέρτε ένα σταθερό Fire-type για να αντιμετωπίσετε το μεγαλύτερο μέρος της ομάδας. Ο Aaron είναι ο πιο απλός να νικήσει για το Elite Four, αλλά μπορεί ακόμα να σας παρασύρει αν δεν είστε προετοιμασμένοι.

Μπέρτα

 • Quagsire Lv.55
 • Hippowdon Lv.59
 • Sudowoodo Lv. 57
 • Whiscash Lv.55
 • Golem Lv.56

Η Bertha, το γηραιότερο μέλος των Elite Four, είναι μια ισχυρή προπονήτρια που θέλει να ηττηθεί ώστε η νεότερη γενιά να αποδείξει τον εαυτό της. Η ομάδα της έχει μια μεγάλη ποικιλία τύπων που καλύπτονται και μπορεί να υπερηφανεύεται για πολλή υγεία, επομένως ίσως αξίζει να κρατήσετε ένα καλό γενικό Pokémon στην ομάδα σας για να καταρρίψετε την Bertha στο pokemon bdsp elite 4.

Αν παίζετε Shining Pearl, βρήκαμε ότι το Palkia με το Surf είναι ένα πολύ αποτελεσματικό Pokémon για χρήση, κυρίως εάν συνδυάζεται με το Lustrous Orb, το οποίο μπορεί να βρεθεί στο Spear Pillar.

Πυρόλιθος

 • Rapidash Lv58
 • Συμπέρασμα Lv.61
 • Steelix Lv57
 • Lopunny Lv57
 • Drifblim Lv.58

Ο Flint είναι καλός φίλος του Volkner, του τελευταίου Gym Leader, και είναι μια σκληρή δοκιμασία στο μέσο στάδιο της πρόκλησης Elite Four. Χρησιμοποιώντας έναν συνδυασμό Fire-types και Steel-types, το Flint είναι δύσκολο να καταργηθεί, αν και οι εκπαιδευτές που επέλεξαν τον εκκινητή τύπου Water, Piplup, θα τα βρουν πολύ πιο εύκολα.

Αποφύγετε τα εγκαύματα εδώ, καθώς έχετε ακόμα δύο έντονες μάχες για να ανακηρυχθείς Πρωταθλητής. Όπως και η Bertha, η Palkia είναι πολύ αποτελεσματική εδώ, κάνοντας ένα χτύπημα σε πολλά Pokémon στην ομάδα.

Λουκιανός

 • Mr Mime Lv.59
 • Girafarif Lv.59
 • Medicam Lv.60
 • Alakazam Lv.60
 • Bronzong Lv.63

Το τελευταίο μέλος των Elite Four πριν από τον Πρωταθλητή, η ομάδα του Lucian αποτελείται από μερικά από τα ισχυρότερα Pokémon τύπου Psychic στο παιχνίδι. Δύσκολες κινήσεις που προκαλούν στάτους υπάρχουν σε όλο το ρεπερτόριο του Lucian, γι' αυτό συνιστούμε να τερματίσετε αυτήν τη μάχη όσο το δυνατόν γρηγορότερα και να διατηρήσετε όσα περισσότερα θεραπευτικά αντικείμενα μπορείτε, προτού αντιμετωπίσετε τη δυσκολότερη πρόκληση.

Ο Lucian είναι ίσως η πρώτη φορά που θα κολλήσετε πολύ. Ξεκινώντας με τον Mr. Mime, ο Lucian χρησιμοποιεί πολλές αμυντικές κινήσεις που μειώνουν τη ζημιά σας. Εδώ βρήκαμε το Luxray ένα πρακτικό all-rounder, ειδικά όταν είναι εξοπλισμένο με κινήσεις τύπου Dark.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε διατηρήσει κάποια θεραπευτικά αντικείμενα και Full Heals μετά από αυτή τη μάχη, καθώς ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσετε τη μεγαλύτερη πρόκληση στα Pokémon Brilliant Diamond και Shining Pearl.

Πρωταθλήτρια Cynthia

 • Spiritomb Lv.61
 • Garchomp Lv.66
 • Gastrodon Lv.60
 • Milotic Lv.63
 • Τριαντάφυλλο Lv60
 • Lucario Lv63.

Η Cynthia είναι ένα από τα pokemon bdsp elite 4 και ένας από τους πιο σκληρούς εκπαιδευτές στην ιστορία των Pokémon. Αφού βοηθήσετε τον παίκτη σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού του, είναι η τελευταία σας μάχη πριν μπορέσετε να αποκαλείτε τον εαυτό σας Πρωταθλητή του Pokémon League. Αυτή η περίφημη σκληρή ομάδα απαιτεί διάφορους τύπους για να αντιμετωπίσει τη στρατηγική της Cynthia.

Θα ξεκινήσει με ένα Spiritomb, το οποίο δεν έχει πολλούς μετρητές, αλλά προτείνουμε ένα Gardevoir εξοπλισμένο με κάποιες κινήσεις Fairy για να το χειριστεί. Η Cynthia συχνά σβήνει το Spiritomb αν δεν το χτυπήσετε αρκετά γρήγορα, οπότε βεβαιωθείτε ότι το χτυπάτε δυνατά.

Πώς να ανταλλάξετε pokemon σε αυτό το παιχνίδι;

Για να αλληλεπιδράσετε με έναν άλλο εκπαιδευτή μέσα στο Global Union Room, μπορείτε να πατήσετε το κουμπί Y, να επιλέξετε Call και να επιλέξετε εάν θέλετε να Battle ή Trade. Από εκεί, θα χρειαστείτε έναν άλλο παίκτη να κάνει κλικ στον εκπαιδευτή σας και να ξεκινήσει το trade-in pokemon bdsp elite 4.

Λάβετε υπόψη ότι εάν δείτε άλλους εκπαιδευτές μέσα στην αίθουσα που θέλουν να κάνουν συναλλαγές, μπορείτε να μεταβείτε στον χαρακτήρα τους και να αλληλεπιδράσετε μαζί τους πατώντας το κουμπί A.

Αν θέλετε να κάνετε συναλλαγές μέσα στο τοπικό Union Room, μπορείτε να πάτε στον δεύτερο όροφο ενός Pokemon Center και να μιλήσετε στο NPC στη μέση.

Πώς να αλλάξετε την εμφάνιση του προπονητή σας;

Ενώ βρίσκεστε στον δεύτερο όροφο του Pokemon Center, κατευθυνθείτε προς το NPC στα αριστερά και μιλήστε της. μπορείτε να αλλάξετε την εμφάνιση του προπονητή σας ενώ βρίσκεστε μέσα στο Union Room.

Υπάρχουν πολλές επιλογές, αλλά οι περισσότερες είναι απλώς η εμφάνιση των εκπαιδευτών NPC που θα βρείτε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας. (Συνεχίστε την ανάγνωση: pokemon bdsp elite 4)

Τι είναι μια παράσταση διαγωνισμού;

Ένας άλλος τρόπος για να παίξετε multiplayer στο Pokemon BDSP είναι μέσω του Super Contest Shows στο Hearthome City—αυτός είναι ιδανικός για εκείνους τους εκπαιδευτές που μπορεί να μην απολαμβάνουν να μάχονται με άλλους παραδοσιακά.

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στις Εκπομπές Διαγωνισμού Συνδέσμου κατευθυνόμενοι προς την Αίθουσα Διαγωνισμού και μιλώντας με τον ρεσεψιονίστ στην άκρη αριστερά. Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε εάν θα Συμμετάσχετε μέσω τοπικής επικοινωνίας ή μέσω Διαδικτύου. Οι κανόνες μιας τυπικής παράστασης Super Contest εξακολουθούν να ισχύουν εδώ.

Ωστόσο, εάν σε έναν διαγωνισμό λείπουν πραγματικοί εκπαιδευτές, μην ανησυχείτε. το παιχνίδι θα γεμίσει αυτόματα τις θέσεις τους με NPC.

συμπέρασμα

Συγκεντρώσαμε όλες τις πληροφορίες για το pokemon bdsp elite 4 και τις παρουσιάσαμε εδώ για να βοηθήσουμε τους μπερδεμένους παίκτες. Διαβάστε το άρθρο για να μάθετε περισσότερα για τις ελίτ και ακολουθήστε τα κόλπα για να πετύχετε.

Πείτε μας τις εμπειρίες σας με το παιχνίδι μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων.