Pokemon Brilliant Diamond

Pokemon Brilliant Diamond

Γνωρίζετε το Pokemon Brilliant Diamond; Γνωρίστε τη δύναμη και την αδυναμία των Pokémon σας. Επίσης, διαβάστε ποια Pokémon πρέπει να χρησιμοποιήσετε εναντίον άλλων;

Τα παιχνίδια Pokemon και οι παραλλαγές τους είναι πάντα εκεί για να μας εκπλήξουν. Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια, οι τομείς τυχερών παιχνιδιών pokemon έρχονται με διαφορετικές καινοτομίες και ριμέικ gaming. Μερικά παιχνίδια βασίζονται στο μυστήριο και κάποια επικεντρώνονται στην περιπέτεια, στο εμπόριο καρτών κ.λπ.

Το Pokemon είναι μια σειρά κινουμένων σχεδίων που κρατάει γενιά σε γενιά απέναντί ​​τους. Είναι πάντα εκεί για να μας διασκεδάσουν με τα νέα τους σχέδια κινουμένων σχεδίων, τις ταινίες, την ενημέρωση παιχνιδιών και το παιχνίδι με κάρτες σε εσωτερικούς χώρους. Όπου κι αν βλέπετε, είτε online είτε εκτός σύνδεσης, μπορείτε να εντοπίσετε πράγματα που σχετίζονται με pokemon παντού.Πίνακας περιεχομένων

Τι είναι το Pokemon Brilliant Diamond;

Τώρα, το ερώτημα είναι για τα μπριγιάν διαμάντια. Ωστόσο, αυτό είναι ένα ριμέικ του παιχνιδιού pokemon diamonds - αυτό το παιχνίδι κυκλοφόρησε πρόσφατα το 2021 με μερικά νέα χαρακτηριστικά. Υπάρχουν διάφορα διαθέσιμα πράγματα. Αυτό το παιχνίδι βασίζεται στην πόλη Shinnoh, ένα νησί του Χοκάιντο.

Το παιχνίδι περιστρέφεται γύρω από το συγκεκριμένο νησί του Χοκάιντο. Ωστόσο, τα νέα ριμέικ του pokemon Diamonds έχουν μια πιο μεγάλη συλλογή από Pokemon. Θα μοιραστούμε όλες τις πληροφορίες για τα Pokémon και τη δύναμή τους, κυρίως την αδυναμία του Pokemon Brilliant Diamond.

Ας ελπίσουμε ότι γνωρίζετε πόσο σημαντικό είναι να βλέπετε την αδυναμία και τη δύναμη της δύναμης της αδυναμίας σας. Επιπλέον, το κύριο ατού θα γνωρίζει τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία του αντιπάλου σας .

Σε οδηγεί σε άλλο επίπεδο παιχνιδιών. Γι' αυτό είμαστε εδώ για να σας παρέχουμε διαφορετικές πληροφορίες αντάξιες του παιχνιδιού σας.

Δύναμη και αδυναμία των Pokemon:

αδυναμία και δύναμη

whiscash αδυναμία & δύναμη; Όταν πρόκειται για την αδυναμία του Whiscash'a, πρέπει να θυμόμαστε ότι δεν υπάρχει τέτοια αδυναμία ή ότι δεν έχουν σημασία. Επειδή πρόκειται για Pokemon τύπου νερού, έχουν ανοσολογική δύναμη εάν είναι ζώο εδάφους. Είναι ανθεκτικά στις ηλεκτρικές επιθέσεις και μπορούν εύκολα να πολεμήσουν εναντίον τύπων Pokemon από χάλυβα, βράχο και φωτιά. Όλα αυτά είναι μόνο εν μέρει αποτελεσματικά στο whiscash.

Lucario αδυναμία & δύναμη

Η αδυναμία και η δύναμη του Lucario είναι ένα πόκεμον τύπου χάλυβα. Η πιο σημαντική αδυναμία είναι ότι είναι εύθραυστα και τεμπέληδες σε όλες τις βασικές δραστηριότητες όπως το να τσακώνονται και να δείχνουν στους άλλους την κίνηση. Είναι αδύναμοι έναντι του γκρουπ, του πυρός και του μαχητικού τύπου Pokemon. Αυτό το Pokemon είναι κοινό στις εκδόσεις Pokemon των pokempnBrilliant diamonds και του pokemon SP. Αν θέλετε να τους επιτεθείτε, θα πρέπει να επιλέξετε ένα πυρ, το έδαφος ή το να πολεμήσετε Pokemon. (Διαβάζετε άρθρο για το Pokemon Brilliant Diamond)

αδυναμία και δύναμη του γαστροδόντιου

Η αδυναμία και η δύναμη του Gastrodon είναι τόσο το νερό όσο και τα Pokemon τύπου εδάφους και γι' αυτό είναι συγκρίσιμα ισχυρά με άλλα. Ωστόσο, ο πιο αποτελεσματικός τύπος Pokemon είναι το γρασίδι πάνω τους. Εάν θέλετε να κερδίσετε το παιχνίδι, χρησιμοποιήστε έναν τύπο Pokemon με χόρτο. Είναι διαθέσιμο στο παιχνίδι pokemonBrilliant Diamond.

garchomp αδυναμία & δύναμη

garchomp αδυναμία & δύναμη; Είναι ένα από τα πιο δυνατά Pokémon της ομάδας Shono. Είναι Pokemon τύπου δράκου. Αν και είναι δύσκολο να βρεις την αδυναμία του, πρέπει να πούμε ότι το Pokemon είναι αδύναμο μπροστά στο pokemon τύπου νερού στα Pokemon brilliant diamonds.

drifblim αδυναμία & δύναμη

drifblim αδυναμία & δύναμη; Είναι ένα Pokemon τύπου φάντασμα που μπορεί επίσης να πετάξει. Δεν είναι δυνατοί και γρήγορα παίρνουν πλούτο ενάντια σε ένα άλλο Pokemon τύπου φάντασμα που ανήκει στο rock, το dark και το Electric.

Δεν πολέμησαν μπροστά σε επίθεση με κεραυνούς, επίθεση Blizzard, shadow ball και άλλες κινήσεις δύναμης. Τα δηλητηριώδη Pokemon Bug Pokemon είναι μερικώς αποτελεσματικά σε αυτά και αυτό το πόκεμον φάντασμα θα χάσει πολύ τη δύναμή του μπροστά στο Gengar, ένα άλλο πόκεμον φάντασμα.

Μιλωτική αδυναμία & δύναμη

Μιλωτική αδυναμία & δύναμη; Αυτό είναι ένα μέλος τύπου νερού της οικογένειας pokemon. Αν και αυτό το Pokemon δεν είναι αδύναμο όπως άλλα water Pokemon, η ίδια τεχνική δεν θα ισχύει για το pokemon Brilliant Diamond σε αυτό το είδος.

Είναι λίγο αδύναμο μπροστά από το Electric-type.. εκτός από το Electric-type, υπάρχει ένας τύπος χάλυβα που επίσης μπορεί να βλάψει σωστά αυτό το Pokemon. Το ανοσοποιητικό σύστημα αυτού του Pokemon είναι ισχυρό και το Luxray είναι επίσης πολύ αποτελεσματικό μπροστά σε αυτό το Pokemon.

Αδυναμία & δύναμη Hippowdon

Αδυναμία & δύναμη Hippowdon; είναι ένα όχι και τόσο διάσημο και μοναδικό Pokemon που ανήκει σε ένα είδος mono Ground. Ο αδύναμος ανταγωνισμός αυτού του Pokemon με τον πάγο, το γρασίδι και τα Pokemon τύπου νερού και το Pokemon τύπου φωτιάς δεν το βλάπτει καλά.

Ο πάγος, το Thunder και το δάγκωμα είναι τα καλύτερα για να επιτεθείτε σε αυτό το είδος Pokemon. Οι ιπτάμενοι τύποι Pokemon δεν είναι τόσο καλοί και κατάλληλοι εναντίον τους.

Girafarig αδυναμία & δύναμη

Girafarig αδυναμία & δύναμη; Τώρα είναι ώρα να αποκαλύψουμε την αλήθεια του Psychic Pokemon. Ανάμεσα στους τύπους ψηλού γρασιδιού, φωτιάς και εδάφους, είναι οι μόνοι που έχουν διαφορετικές πτυχές που ενθουσιάζουν τους παίκτες περισσότερο από κάθε άλλο τύπο. Η μυστηριώδης δύναμη αυτού του Pokemon είναι αρκετή για να βομβαρδίσει το μυαλό οποιουδήποτε.

Τα πιο επικίνδυνα Pokemon είναι τα bug και dark type pokemon. Αν παίξετε με άλλο πόκεμον μπροστά τους, σίγουρα θα χάσετε τον αγώνα. Γιατί ποτέ δεν ξέρεις πώς τα Psychic Pokemon επιτίθενται σε όλους και στην επόμενη κίνησή τους.

Sudowoodo αδυναμία & δύναμη

Sudowoodo αδυναμία & δύναμη; Τώρα, είναι ο τύπος που γνωρίζει την αδυναμία των Pokemon τύπου ροκ. Το Sudowoodo είναι ένα ισχυρό pokemon τύπου ροκ και αυτό το Pokemon δεν είναι Pokemon ψευδο-ξύλου. Επομένως, μην πέσετε στην παγίδα.

Αυτό το Pokemon είναι αδύναμο μόνο σε επιθέσεις τύπου χόρτου Nd επιθέσεις τύπου φωτιάς. Τίποτα άλλο δεν θα λειτουργήσει σωστά εκτός από αυτά τα δύο. Κατά κάποιο τρόπο, ο ατσάλινος τύπος Pokemon μπορεί επίσης να επιβιώσει, αλλά κανένα άλλο pokemon δεν θα επικρατήσει εναντίον του.

Alakazam αδυναμία & δύναμη

Aakazam αδυναμία & δύναμη; Τώρα, είμαστε εδώ με τις πληροφορίες για τα πιο περίπλοκα Pokemon. Αυτό το Pokemon είναι ένα μείγμα φαντασμάτων και φυσικής. Σκοτεινού τύπου Pokemon που έχουν ισχυρή δύναμη τουλάχιστον ανταγωνίζονται μαζί τους. Οι κινήσεις αυτών των Pokemon είναι πολύπλοκες και γι' αυτό είναι δύσκολο να βρούμε ποιες είναι οι αδυναμίες τους.

Η πιο συχνά χρησιμοποιούμενη δύναμή τους είναι η Ψυχική δύναμη, και γι' αυτό ο αντίπαλος θα μπερδευτεί εύκολα και θα χάσει μπροστά του.

συμπέρασμα

Κυρίως, όλες οι αδυναμίες του κύριου Pokemon αποκαλύπτονται σε αυτό το Pokemon Brilliant Diamond. Έτσι, διαβάστε προσεκτικά τα γεγονότα και θυμηθείτε τα για να κερδίσετε το παιχνίδι.

Μπορείτε να μοιραστείτε διαφορετικές ιστορίες και ενδιαφέρουσες πληροφορίες μέσω της ενότητας σχολίων μας.