Πώς να αποκτήσετε δωρεάν δοκιμή Canva Pro για 30 ημέρες τον [Οκτ-2022]

Πώς να αποκτήσετε δωρεάν δοκιμή Canva Pro για 30 ημέρες τον [Οκτ-2022]

Το Canva είναι το καλύτερο εύχρηστο διαδικτυακό εργαλείο σχεδιασμού γραφικών στον κόσμο. Αν ψάχνετε για Δωρεάν δοκιμή Canva Pro για 30 ημέρες τον Αύγουστο του 2020 , Τότε φίλε μου σε αυτήν την ανάρτηση θα έχεις τον εύκολο τρόπο να αποκτήσεις δωρεάν λογαριασμό canva pro για ένα μήνα. Εάν είστε νέοι στο σχεδιασμό γραφικών, τότε αυτή είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς.

Εδώ μπορείτε να σχεδιάσετε διάφορους τύπους εικόνων και αφισών με απλά βήματα και θα εξοικονομήσετε χρόνο για τη δημιουργία ελκυστικών γραφικών για την εργασία σας. Θα λάβετε πάνω από 60 εκατομμύρια πρότυπα, στοιχεία και μετοχές με τα οποία μπορείτε να δημιουργήσετε πολλές διαφορετικές ποικιλίες εικόνων.

Αυτό Δωρεάν δοκιμή Canva Pro για όλους τους χρήστες είτε είστε φοιτητής είτε επιχειρηματίας είναι πλέον ανοιχτό σε όλους. Φροντίστε λοιπόν να συμμετάσχετε σε αυτήν τη συμφωνία το συντομότερο δυνατό. Σε αυτήν την ανάρτηση, θα μάθετε επίσης πώς λειτουργεί αυτή η δωρεάν δοκιμή και επίσης πώς μπορείτε να ακυρώσετε αυτήν τη δωρεάν δοκιμαστική έκδοση canva πριν σας χρεώσει.Δείτε τις δυνατότητες που προσφέρει το Canva Pro

Δείτε επίσης: Πώς να αποκτήσετε δωρεάν Canva Pro για όλη τη ζωή τον Αύγουστο του 2020

Τώρα ακολουθήστε τη μέθοδο βήμα προς βήμα, ώστε να μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτό το φανταστικό εργαλείο σχεδιασμού για τον εαυτό σας. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν.

Πίνακας περιεχομένων

Canva δωρεάν οφέλη

 • Πάνω από 8.000 δωρεάν πρότυπα χρήσης
 • 100+ προσχεδιασμένοι τύποι γραφικών, όπως μικρογραφίες youtube. αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, παρουσιάσεις, επιστολές και πολλά άλλα
 • 1 GB αποθήκευσης cloud σε καμβά
 • Μπορείτε να δημιουργήσετε Δύο φακέλους για να αποθηκεύσετε τα δημιουργημένα σχέδια

Πώς να αποκτήσετε δωρεάν λογαριασμό Canva Pro

 • Πρώτα, κάντε κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο για να μεταβείτε στο ιστοσελίδα canva
 • Τώρα κάντε κλικ στην επιλογή Εγγραφή στην επάνω δεξιά γωνία
 • Τώρα εισάγετε τα στοιχεία σας και κάντε κλικ στο ξεκίνημα είναι δωρεάν
 • Τώρα θα δείτε την επιλογή να λάβετε δωρεάν δοκιμή canva pro για 30 ημέρες
 • Τώρα εισαγάγετε τα στοιχεία πληρωμής σας και κάντε κλικ στην αξίωση για τη δωρεάν δοκιμή μου
 • Συγχαρητήρια τώρα που έχετε συνδρομή στο Canva Pro για 30 ημέρες.

Δωρεάν δοκιμή Canva for Enterprise για 30 ημέρες

 1. Παω σε Δωρεάν δοκιμή Canva for Enterprise 30 ημερών σελίδα.

2. Τώρα κάντε κλικ στο «Δοκιμάστε δωρεάν για 30 ημέρες».

3. Τώρα εγγραφείτε νέος λογαριασμός Canva με το email σας .

4. Συμπληρώστε τη φόρμα με τα απαραίτητα στοιχεία, όπως το όνομα της εταιρείας, το μέγεθος της εταιρείας και ο ρόλος σας. Αφού ολοκληρώσετε, κάντε κλικ στο 'Επόμενο'.

5. Τώρα, εισαγάγετε τα στοιχεία πληρωμής.

6. Πατήστε το κουμπί 'Αξίωση της δωρεάν δοκιμής μου' για να λάβετε δωρεάν δοκιμή 30 ημερών Canva for Enterprise.

Τώρα σε αυτόν τον λογαριασμό Canva for Enterprise μπορείτε να προσθέσετε τους υπαλλήλους της εταιρείας σας σε αυτόν τον λογαριασμό.

Πώς να ακυρώσετε τη δωρεάν δοκιμή του Canva Pro

Ας υποθέσουμε ότι δεν θέλετε να συνεχίσετε με τον δωρεάν λογαριασμό canva pro επί πληρωμή, μετά τη λήξη της δοκιμής σας. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να την ακυρώσετε εύκολα χωρίς καμία δυσκολία, καθώς αυτή η προσφορά παρέχεται για να μπορείτε να την δοκιμάσετε πριν την αγοράσετε.

Ακολουθήστε τη διαδικασία βήμα προς βήμα για να ακυρώσετε τη δωρεάν δοκιμή Canva Pro

 • Βεβαιωθείτε ότι απομένουν μερικές ημέρες πριν από τη λήξη της δωρεάν δοκιμής
 • Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας
 • Μεταβείτε στην ενότητα χρέωσης
 • Και ακυρώστε τη δοκιμή σας από εκεί

Αν πάλι χρειάζεστε δωρεάν λογαριασμό canva pro για ένα μήνα, τότε μπορείτε να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό και να προσθέσετε έναν νέο τρόπο πληρωμής σε αυτόν

Δείτε επίσης: Πώς να αποκτήσετε δωρεάν Canva Pro για όλη τη ζωή τον Αύγουστο του 2020

Canva pro δωρεάν για εκπαιδευτικούς

Εάν είστε μαθητής ή δάσκαλος, μπορείτε εύκολα να κάνετε αίτηση για το δωρεάν Canva pro για εκπαιδευτικούς Πρόγραμμα από εδώ. Το μόνο που χρειάζεστε για να έχετε έναν εκπαιδευτικό λογαριασμό email που παρέχεται από το ινστιτούτο. Για αυτό το όφελος ακολουθήστε την παρακάτω διαδικασία βήμα προς βήμα

 • Αρχικά, μεταβείτε στον ιστότοπο του canva.
 • Τώρα κάντε κλικ στην εγγραφή χρησιμοποιώντας το google και, στη συνέχεια, εισαγάγετε τα διαπιστευτήρια email του ινστιτούτου σας.
 • Τώρα έχετε έναν δωρεάν λογαριασμό Canva.
 • μεταβείτε στο Δωρεάν σελίδα Canva Pro for Education και κάντε κλικ στην Εγγραφή τώρα δωρεάν για να αποκτήσετε λογαριασμό Canva Pro.

Η Canva προσφέρει το Premium διαδικτυακό γραφικό της εργαλείο με όλες τις δυνατότητες σε όλους τους Εκπαιδευτές και τους μαθητές σε όλο τον κόσμο, ώστε να μπορούν να το χρησιμοποιήσουν για τους εκπαιδευτικούς τους σκοπούς.

Το Canva Pro for Education είναι δωρεάν για εκπαιδευτικούς. Κάντε κλικ εδώ για να αποκτήσετε

Ελεύθερος canva pro για μη κερδοσκοπικό

Τώρα πάρε δωρεάν canva Pro για μη κερδοσκοπικό οργανισμό . Επομένως, εάν διαχειρίζεστε έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό, μπορείτε εύκολα να υποβάλετε αίτηση για αυτόν ακολουθώντας την παρακάτω διαδικασία βήμα προς βήμα και ελέγξτε την καταλληλότητά σας κατά τη συμπλήρωση της φόρμας.

 1. Πρώτα, μεταβείτε στο Canva για μη κερδοσκοπική σελίδα .

2. Τώρα κάντε κλικ στο κουμπί Εγγραφή τώρα δωρεάν όπως φαίνεται στην εικόνα.

3. Συμπληρώστε μια φόρμα με τα στοιχεία σας.

4. Η ομάδα Canva θα επαληθεύσει την αίτησή σας.

5. Θα λάβετε επιβεβαίωση μέσω email από την ομάδα.

6. Τώρα μπορείτε να προσθέσετε όλα τα μέλη σε αυτόν τον λογαριασμό.

Canva Free vs Paid: Αξίζει να πληρώσετε;

Υπάρχουν πολλά χαρακτηριστικά σε Δωρεάν λογαριασμός Canva , οπότε αν δεν χρειάζεστε τίποτα επιπλέον χαρακτηριστικά, τότε είναι καλύτερα να μην ακολουθήσετε το επαγγελματικό σχέδιο, ωστόσο μπορείτε να δημιουργήσετε δωρεάν δοκιμαστική έκδοση canva κάθε μήνα και να το χρησιμοποιήσετε χωρίς κανένα πρόβλημα.

Εάν χρειάζεστε καμβά μόνο για τη δημιουργία απλών εικόνων χωρίς μεγάλη προσαρμογή και εφέ, τότε θα πρέπει να παραμείνετε στη δωρεάν έκδοση για μια ζωή. Αλλά αν θέλετε να μάθετε να σχεδιάζετε γραφικές φωτογραφίες για αναρτήσεις μέσων κοινωνικής δικτύωσης, μικρογραφίες στο youtube και παρουσιάσεις, τότε πρέπει να επιλέξετε την έκδοση premium, καθώς θα κάνει το έργο σας απλό και θα ενισχύσει τη δημιουργικότητα μέσα σας, ώστε να μπορείτε να μετατρέψετε το πάθος σας σε δουλειά.

Εάν είστε ιδιοκτήτης μιας εταιρείας και χρειάζεστε μια ομάδα για τη δημιουργία εκπληκτικών σχεδίων για τους πελάτες σας, τότε το canva pro μπορεί να σας βοηθήσει να συνεργαστείτε σε ένα έργο όπου πολλοί διαφορετικοί χρήστες μπορούν να συνεργαστούν και να εργαστούν σε ένα μόνο γραφικό σχέδιο συνεργαζόμενοι σε αυτό. Θα πρέπει να ρίξετε μια ματιά στη σύγκριση canva free και pro, ώστε να συμφωνήσετε ότι αξίζει να πληρώσετε για το canva pro.

Δωρεάν δοκιμή Canva Pro εναντίον άλλων εργαλείων επεξεργασίας στο Διαδίκτυο

Από την παραπάνω εικόνα, μπορείτε να δείτε ότι το canva είναι επί του παρόντος το καλύτερο εργαλείο για τη δημιουργία διαδικτυακών γραφικών και προσφέρει δωρεάν δοκιμή canva pro για 30 ημέρες, ενώ άλλα εργαλεία παρέχουν έως και 7 ημέρες δωρεάν δοκιμή.

Επίσης, όταν συγκρίνουμε τα χαρακτηριστικά και τα οφέλη, τότε ο καμβάς προηγείται με τεράστιο περιθώριο έναντι των ανταγωνιστών του. Αξίζει λοιπόν να δοκιμάσετε το Canva Pro για 30 ημέρες.