Πώς να αποκτήσετε δωρεάν δοκιμή Nordvpn για 30 ημέρες [Οκτ-2020]

Πώς να αποκτήσετε δωρεάν δοκιμή Nordvpn για 30 ημέρες [Οκτ-2020]

Στις μέρες μας, τα VPN έχουν γίνει απαραίτητα για όλους όσους είναι tech freak, καθώς παρέχουν απόλυτη ασφάλεια κατά την περιήγηση στο διαδίκτυο. Σε αυτό το άρθρο, θα σας καθοδηγήσουμε όλα σχετικά με το Nordvpn που παρακάμπτει εύκολα το geo-bock του Netflix. Σε αυτήν την ενότητα, θα ενημερωθείτε για τη δωρεάν δοκιμή Nordvpn.

Εάν χρησιμοποιείτε δημόσιο wifi που μπορεί να είναι ανασφαλές, οι χάκερ μπορεί να στοχεύσουν και να κλέψουν τα δεδομένα σας. Επομένως, πρέπει να αποθηκεύσετε όλες τις προσωπικές σας πληροφορίες έχοντας μια υπηρεσία Premium VPN που είναι ασφαλής, γρήγορη και αξιόπιστη.

Διαβάστε επίσης για Καλύτερο πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών και βίντεο Canva για F R E EΤο χρησιμοποιούμε για σχεδόν δύο χρόνια και μέχρι σήμερα, δεν αντιμετωπίσαμε ποτέ κανένα πρόβλημα, επομένως σε αυτήν την ανάρτηση, θα σας παρέχουμε μια πλήρη σε βάθος εικόνα της δωρεάν δοκιμής Nordvpn premium για 30 ημέρες τον Αύγουστο του 2020. Έτσι ώστε μπορείτε να το δοκιμάσετε πριν το αγοράσετε

Η εφαρμογή NordVPN είναι διαθέσιμη για όλες τις συσκευές και είναι εξαιρετικά εύκολη στη χρήση μόλις κάνετε λήψη και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας. Μπορείτε είτε να χρησιμοποιήσετε μια δυνατότητα γρήγορης σύνδεσης είτε να επιλέξετε από τη λίστα των υπερ-γρήγορων διακομιστών.

Πίνακας περιεχομένων

Τι είναι το Nordvpn;

Να ξερω τι είναι το Nordvpn; Πρέπει να γνωρίζετε για το VPN. Η πλήρης μορφή του είναι το Virtual Private Network, το οποίο χρησιμοποιείται για την αλλαγή της τρέχουσας διεύθυνσης IP (Πρωτόκολλο Διαδικτύου). Και το Nordvpn είναι ένας τύπος εφαρμογής που χρησιμοποιείται για την αλλαγή της τρέχουσας διεύθυνσης IP σας, την κάλυψη της τοποθεσίας σας και τον ξεμπλοκάρισμα των αποκλεισμένων ιστοτόπων.

Ίσως σκέφτεστε τι νέο υπάρχει σε αυτό. Είναι εύκολο να αλλάξετε τη διεύθυνση IP οποιουδήποτε φορητού υπολογιστή, κινητού τηλεφώνου ή οποιασδήποτε ηλεκτρονικής συσκευής. Αλλά κάνετε λάθος. όλα τα VPN δεν μπορούν να αποκρύψουν την ταυτότητα της συσκευής. Οι δωρεάν εκδόσεις της εφαρμογής VPN μπορούν να λειτουργήσουν μόνο για τον περιορισμένο ιστότοπο.

Αλλά αν χρησιμοποιείτε εκδόσεις premium όπως η δωρεάν δοκιμή NordVPN, το οποίο είναι το VPN που αρέσει περισσότερο στο Ηνωμένες Πολιτείες , μπορεί να ξεμπλοκάρει πολλές εφαρμογές ροής όπως το Netflix, το Hulu και πολλές άλλες. Το Nordvpn έχει πολλές εφαρμογές κατασκευασμένες για Android, IOS, macOS και Linux.

Είναι δωρεάν το Nordvpn

Όχι, πρέπει να πάρετε τη συνδρομή. υπάρχουν τρία προγράμματα συνδρομής, δηλαδή για 1 μήνα, 6 μήνες και 1 έτος. Παρακάτω μπορείτε να συγκρίνετε τις τιμές και επίσης μπορείτε να διεκδικήσετε τη δωρεάν δοκιμή ενός μήνα nordvpn.

Τιμή Nordvpn

Η δωρεάν δοκιμαστική επιλογή δεν είναι διαθέσιμη σε αυτήν την εφαρμογή, αλλά μπορείτε να κάνετε μια δοκιμή 30 ημερών κάνοντας μια συνδρομή επί πληρωμή ενός μήνα. Εάν αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε πρόβλημα με το Nordvpn, μπορείτε να ακυρώσετε και να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων. η εταιρεία δεν θα ζητήσει κανένα λόγο. Λοιπόν, ας συζητήσουμε Τιμή Nordvpn

; η εφαρμογή διατίθεται σε τρεις τύπους πακέτων συνδρομής:-
Σχέδιο ενός έτους Εξάμηνο Πρόγραμμα Πρόγραμμα ενός μήνα
4,08 $/μήνα 9,00 $/μήνα 11,95 $/μήνα
Εξοικονομήστε 65% Εξοικονομήστε 24% Εξοικονομήστε 0%
για το πρώτο έτος 56 $ χρεώνονται κάθε 6 μήνες 11,95 $ χρεώνονται κάθε μήνα

Με όλο το πρόγραμμα πληροίτε τις προϋποθέσεις για να επωφεληθείτε από τη δωρεάν δοκιμή nordvpn των πρώτων 30 ημερών χωρίς να αφαιρεθείτε από τον λογαριασμό σας. Τα μακροπρόθεσμα προγράμματα nordvpn freemium είναι τα καλύτερα καθώς προσφέρουν προσιτή τιμή που σίγουρα μπορείτε να πάτε..

Βορειοδυτική δοκιμή

Αν ψάχνετε για τη δωρεάν δοκιμή Nordvpn, επιτρέψτε μου να σας πω ότι δεν δίνουν τέτοια προσφορά. Αλλά προσφέρουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, επομένως για να δοκιμάσετε την ταχύτητα και τις δυνατότητές του, μπορείτε να το αγοράσετε για ένα μήνα σε δοκιμαστική βάση. Εάν σε κάθε περίπτωση, δεν το βρίσκετε χρήσιμο ή αποτελεσματικό, μπορείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή και να ζητήσετε την επιστροφή χρημάτων

Η εταιρεία θα σας καταβάλει ολόκληρο το ποσό χωρίς να σας ρωτήσει το λόγο για την ακύρωση της συνδρομής.

Δωρεάν δοκιμή NordVPN Premium

Η δωρεάν δοκιμή Nordvpn Premium παρέχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών σε όλα τα προγράμματα premium, συμπεριλαμβανομένων μηνιαίων, τριμηνιαίων και ετήσιων. Μπορείτε να αγοράσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα σύμφωνα με τις ανάγκες σας, στη συνέχεια να το δοκιμάσετε εξ ολοκλήρου για ένα μήνα και εάν είστε ικανοποιημένοι με τη Σύνδεση και την ταχύτητα, μπορείτε να συνεχίσετε να το χρησιμοποιείτε για περισσότερο.

Το Nordvpn είναι επί του παρόντος ο κορυφαίος πάροχος υπηρεσιών VPN στον κόσμο, επομένως υπάρχουν λιγότερες πιθανότητες να βρείτε μειονεκτήματα σε αυτό. Σε περίπτωση που δεν είστε διατεθειμένοι να συνεχίσετε μετά τη λήξη της δωρεάν δοκιμής nordvpn, μπορείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας πριν ολοκληρωθεί η δοκιμή. Και θα λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων από την εταιρεία χωρίς καμία ερώτηση.

Έτσι, με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να λάβετε μια δωρεάν δοκιμή nordvpn premium για 30 ημέρες χωρίς να πληρώσετε χρήματα.

Το NordVPN είναι διαθέσιμο σε όλες τις συσκευές, συμπεριλαμβανομένων των Android, Windows και IOS. Και μπορείτε να συνδέσετε έως και 6 συσκευές ταυτόχρονα με έναν μόνο λογαριασμό. Ελέγξτε πώς να χρησιμοποιήσετε το Nord VPN σε όλες τις συσκευές.

Πώς να ακυρώσετε το Nordvpn Premium και να λάβετε επιστροφή χρημάτων

Εάν έχετε ενεργή συνδρομή στο πρόγραμμα premium nordvpn, μπορείτε να επωφεληθείτε από την επιστροφή χρημάτων από αυτό ακυρώνοντας τη δωρεάν δοκιμή nordvpn πριν συμπληρωθούν οι 30 ημέρες. Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να λάβετε επιστροφή χρημάτων από αυτό.

  1. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Nordvpn.
  2. Τώρα μεταβείτε στην ενότητα λογαριασμού και επιλέξτε το σχέδιό σας.
  3. Τώρα κάντε κλικ στον σύνδεσμο για να ακυρώσετε το πρόγραμμα και να ξεκινήσετε μια επιστροφή χρημάτων.
  4. Η επιστροφή χρημάτων θα πιστωθεί στον λογαριασμό σας σε 3-4 ημέρες.

Ελπίζω ότι αυτή η μέθοδος σας βοήθησε να λάβετε γρήγορα επιστροφή χρημάτων από το nordvpn.

Nordvpn Premium δωρεάν

Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να κάνετε Premium Nordvpn δωρεάν. Παρακάτω υπάρχουν τρεις τρόποι που μπορούν να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε τον δωρεάν λογαριασμό nordvpn.

  1. Αποκτήστε τη δωρεάν δοκιμή NordVPN για 30 ημέρες, όπως αναφέρεται πάνω από την ανάρτηση.
  2. Προσπαθήστε να δημιουργήσετε τους λογαριασμούς τους φίλους σας, καθώς το nordvpn επιτρέπει έξι συνδέσεις, οπότε με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό nordvpn δωρεάν.
  3. Εγγραφείτε στο πρόγραμμα συνεργατών NordVPN και πουλήστε το στο διαδίκτυο μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης σας. Καθώς η ζήτηση για nordvpn είναι υψηλή, θα λάβετε έκπτωση και με τη δική σας από το nordvpn, μπορείτε να αγοράσετε έναν λογαριασμό δωρεάν.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Nordvpn;

Είναι μια απλή διαδικασία. δεν χρειάζεται να λάβετε συμβουλές από ειδικούς πώς να χρησιμοποιήσετε το Nordvpn . Απλώς επισκεφτείτε τον ιστότοπο Nordvpn.com και πραγματοποιήστε λήψη της εφαρμογής και εγγραφείτε χρησιμοποιώντας το όνομα χρήστη ή το αναγνωριστικό και τον κωδικό πρόσβασής σας στο email και συνδεθείτε στον διακομιστή της χώρας που επιθυμείτε.