Πώς να αποκτήσετε εμφανιζόμενο όνομα στο Roblox

Πώς να αποκτήσετε εμφανιζόμενο όνομα στο Roblox

Πώς να αποκτήσετε εμφανιζόμενο όνομα στο Roblox ? (Απρίλιος 2021) Τότε πρέπει να ακολουθήσετε αυτό το ενημερωτικό άρθρο και να ξέρετε πώς μπορείτε να το κάνετε το ίδιο. Διαβάστε κριτικές χρηστών.

Θα θέλατε να τροποποιήσετε το όνομα χρήστη σας σε Roblox χωρίς κόστος; Εάν απολαμβάνετε το Roblox για λίγο, πρέπει να γνωρίζετε την τιμή του πάνω από χιλιάδες Robux για να αλλάξετε ένα όνομα χρήστη που μετράει πάνω από δέκα δολάρια.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ROBUX;Αυτή είναι μια αρκετά δαπανηρή συμφωνία για να αλλάξετε μόνο το όνομα χρήστη αυτής της προσωπικότητας του παιχνιδιού. Επιπλέον, σε αυτό το άρθρο, μπορείτε να μάθετε πώς να λαμβάνετε εμφανιζόμενο όνομα στο Roblox. Λοιπόν, ας ξεκινήσουμε.

Πίνακας περιεχομένων

Ποια είναι η ανάγκη για εμφανιζόμενο όνομα;

Η λειτουργία του ονόματος οθόνης σάς επιτρέπει να τροποποιήσετε τον τίτλο σας και δεν χρειάζεται να είναι ειδικό. Αλλά δεν αλλάζετε το όνομα χρήστη σας. αλλάζετε το όνομα που εμφανίζεται ενώ παίζετε το άθλημα. Επιπλέον, αυτό δεν θα περιλαμβάνει καμία παρακολούθηση Robux και η ενημέρωση του ονόματος οθόνης θα απελευθερωθεί.

Αυτό είναι ένα εκπληκτικό και χωρίς νόημα χαρακτηριστικό στο Roblox, καθώς τα ονόματα οθόνης σας δεν θα χρειαζόταν να διατηρούν μοναδικές προσωπικότητες και αριθμούς. Μείνετε συντονισμένοι στο άρθρο και θα καταλάβετε τη λύση. Τώρα σας ενημερώνουμε πώς να αποκτήσετε εμφανιζόμενο όνομα στο Roblox στο επόμενο τμήμα.

Μπορείτε να αποκτήσετε τη δυνατότητα Screen Name;

Εάν το χαρακτηριστικό δεν εισαχθεί στην κατάστασή σας, τότε περιμένετε σύντομα, το χαρακτηριστικό θα είναι προσβάσιμο. Ωστόσο, θα μπορούσατε επίσης να εισέλθετε στο χαρακτηριστικό με μια πρόσθετη μέθοδο.

Πρέπει να αλλάξετε το μέρος στη Γερμανία και να χρησιμοποιήσετε το VPN και να τοποθετήσετε το μέρος του διακομιστή VPN στη Γερμανία και θα έχετε τη δυνατότητα πρόσβασης στο χαρακτηριστικό.

Πώς να αποκτήσετε εμφανιζόμενο όνομα στο Roblox ?

Για όσους έχουν πρόσβαση στο χαρακτηριστικό, ακολουθήστε αυτά τα μέτρα για να αλλάξετε το όνομα οθόνης:

  • Μεταβείτε στο στάδιο Roblox, συνδεθείτε στους λογαριασμούς σας.
  • Στη συνέχεια, μεταβείτε στην επιλογή ρυθμίσεων εκεί, μπορεί να παρατηρήσετε όνομα χρήστη και εμφάνιση.
  • Κάντε κλικ στην τοποθέτηση του ονόματος οθόνης, πατήστε επεξεργασία.
  • Αλλάξτε το όνομα οθόνης σας όσο το δυνατόν.

Ανομοιότητες μεταξύ εμφάνισης και ονόματος χρήστη;

Η σημαντική διαφορά μεταξύ των δύο αυτών χαρακτηριστικών βρίσκεται στον τίτλο της οθόνης. δεν χρειάζεται να ιχνηλατήσετε κατά μήκος της λίστας αριθμών για να βεβαιωθείτε ότι είναι μοναδικός. Εάν καταλαβαίνετε Πώς να λάβετε το όνομα οθόνης στο Roblox, τότε το όνομα χρήστη είναι απλώς χρήσιμο για τη σύνδεση, μαζί με το όνομα οθόνης θα εμφανίζονται στον αγώνα.

Είναι δυνατή η αλλαγή του ονόματος οθόνης χωρίς κόστος, καθώς και το όνομα χρήστη πρέπει να αγοραστεί ως αντάλλαγμα για το Robux.

συμπέρασμα

Οι προγραμματιστές εργάζονται στενά στη σκηνή για να παρουσιάσουν το χαρακτηριστικό παγκοσμίως. Συνεπώς, εάν δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε VPN για να αποκτήσετε πρόσβαση στο χαρακτηριστικό, τότε είναι εντάξει. μπορείτε να περιμένετε για λίγο, καθώς το χαρακτηριστικό εμφανιζόμενου ονόματος πρόκειται να δημοσιευτεί σύντομα.

Γράψτε μας παρακάτω και συζητήστε αυτό το άρθρο 'Πώς να αποκτήσετε τίτλο εμφάνισης στο Roblox' για να ενημερώσετε τους άλλους.