Πρότυπο ρούχων Roblox

Πρότυπο ρούχων Roblox

Τι είναι Πρότυπο ρούχων Roblox ? Κάθε παιχνίδι έχει τους χαρακτήρες του και, στους παίκτες αρέσει να τους προσαρμόζουν με μοναδικά αξεσουάρ και δημιουργικότητα. Δεν θα ήταν συναρπαστικό αν μπορούσατε να σχεδιάσετε και να δημιουργήσετε ρούχα της επιλογής σας για αυτούς τους χαρακτήρες; Το Roblox σάς επιτρέπει να το κάνετε μέσω των νέων εργαλείων του προτύπου ρούχων.

Το Roblox είναι μια από τις πιο σημαντικές εφαρμογές στις Ηνωμένες Πολιτείες και, στους ανθρώπους αρέσει να περνούν χρόνο παίζοντας τα αγαπημένα τους παιχνίδια σε αυτό. Σε αυτό το άρθρο, θα σας δώσουμε έναν οδηγό για το πρότυπο ρούχων για να φτιάξετε τα κοστούμια σας. Διαβάστε περισσότερα για να μάθετε περισσότερα.

Πίνακας περιεχομένωνΤι είναι το Roblox;

Το Roblox είναι μια διαφοροποιημένη ζώνη παιχνιδιών που κυκλοφόρησε το 2016 και είναι διαθέσιμη σε όλες σχεδόν τις συσκευές όπως PC, iOS, HTC Vive, Xbox One, Mac, Android, Oculus Rift και συσκευές Amazon. Η αποστολή τους είναι να δημιουργήσουν μια ενιαία πλατφόρμα όπου όλοι οι προγραμματιστές και οι παίκτες μπορούν να αλληλεπιδράσουν και να επωφεληθούν.

Έχουν ένα νόμισμα στο παιχνίδι Roblox το οποίο προορίζεται για αγορές εντός εφαρμογής. Υπάρχει ένα πρότυπο ρούχων Roblox για τη δημιουργία επώνυμων ρούχων για τον χαρακτήρα σας. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα.

Έχουν σχεδόν 3 εκατομμύρια προγραμματιστές που κάνουν την εμπειρία παιχνιδιού σας πιο δελεαστική με τις δημιουργικές αρένες 3D. Μπορείτε να πολεμήσετε, να δημιουργήσετε και να φανταστείτε με ή χωρίς τους φίλους σας στη λειτουργία dual player που περιλαμβάνει multiplayer και να προσθέσετε ρυθμίσεις για έναν παίκτη.

Τι είναι το πρότυπο ρούχων Roblox;

Το avatar του Roblox είναι μια πτυχή του παιχνιδιού καθώς σας αντιπροσωπεύει σε όλο το παιχνίδι. Οι άνθρωποι από τις Ηνωμένες Πολιτείες λατρεύουν να αναδημιουργούν διαφορετικά στυλ για τον εαυτό τους, καθώς τα περισσότερα από τα αξεσουάρ ρούχων και άλλα περιουσιακά στοιχεία κυκλοφορούν από τους προγραμματιστές. Αλλά τώρα, η Roblox κυκλοφόρησε ένα πρότυπο ρούχων.

Μπορεί να σχεδιάσει τα μπλουζάκια και τα παντελόνια σας για να τα προσαρμόσετε ανάλογα με το στυλ σας. Το πρώτο στοιχείο που μπορείτε να προσαρμόσετε είναι το μπλουζάκι σας. Υπάρχουν μερικές επιλογές για να διαλέξετε στο πρότυπο. Μπορούν να γίνουν από οποιονδήποτε λογαριασμό με ή χωρίς premium εγκαταστάσεις, ώστε να είναι πιο εύκολο για όλους τους παίκτες. Αλλά αν έχετε μηνιαία συνδρομή, έχετε ένα επιπλέον πλεονέκτημα επιλέγοντας το μήκος του μπλουζιού στο μανίκι. Τα μέλη του καταλόγου UCG μπορούν επίσης να δημιουργήσουν αξεσουάρ. Όμως, είναι δύσκολο να γίνεις αποδεκτός σε αυτή την ομάδα.

Μπορείτε να σχεδιάσετε και παντελόνια, αλλά χρειάζονται περισσότερη προσπάθεια από οποιοδήποτε απλό πουκάμισο. Καλύπτει το κάτω μισό του χαρακτήρα, άρα έχει περισσότερο χώρο. Πρέπει να φανταστείτε ένα σχέδιο που μπορεί να είναι έξω σε μια τρισδιάστατη εικόνα. Έχουμε παράσχει έναν λεπτομερή οδηγό για να σας βοηθήσουμε στη διαδικασία.

Ποια είναι τα διαφορετικά είδη ρούχων;

Μπλουζάκια

Ένα μπλουζάκι είναι το πιο απλό πράγμα για να δημιουργήσετε το μόνο που χρειάζεστε είναι μια εικόνα 128 επί 128 pixel που δημιουργήθηκε στη Microsoft ή σε οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα. Θα πρέπει να είναι τετράγωνο για να μπορεί να καλύψει τον μπροστινό κορμό του χαρακτήρα. Μπορείτε να ανεβάσετε την εικόνα και να αποκτήσετε το προσαρμοσμένο μπλουζάκι σας. Μπορείτε επίσης να φτιάξετε ένα όμορφο μοτίβο ή κολιέ για να το επικολλήσετε σε οποιοδήποτε προϋπάρχον πουκάμισο στο απόθεμά σας.

Παντελόνι

Είναι πιο δύσκολο γιατί πρέπει να καλύψετε όλο το κάτω μισό του χαρακτήρα σας. Το σχέδιό σας πρέπει να ταιριάζει σε ένα τρισδιάστατο αντικείμενο και, θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα μοτίβο που μπορεί να καλύψει περισσότερη περιοχή. Υπάρχει χρωματική κωδικοποίηση για να σας βοηθήσει να επιλέξετε τη σωστή πλευρά για τα σχέδιά σας και τον τρόπο σύνδεσης του παντελονιού. Ελέγξτε ξανά ολόκληρο το στοιχείο πριν ξεκινήσετε τη μεταφόρτωση.

Εξαργύρωση δωρεάν προσφορών – Κάντε κλικ

Πώς να δημιουργήσετε και να ανεβάσετε αυτό το στοιχείο;

Δώσαμε έναν λεπτομερή οδηγό για τη χρήση του εργαλείου προτύπων ρούχων Roblox. Ακολουθήστε τα βήματα που αναφέρονται παρακάτω:

 • Στη συνέχεια, κατεβάστε την εφαρμογή Roblox και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας. Δημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό εάν είστε νέος χρήστης.
 • Βρείτε ένα πρότυπο και αποθηκεύστε το στη συσκευή σας.
 • Ανοίξτε το σε οποιαδήποτε πλατφόρμα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για το σχεδιασμό. Επεξεργαστείτε και δημιουργήστε το μοτίβο που θέλετε στο t-shirt και το παντελόνι.
 • Αφού ολοκληρώσετε το σχέδιο, το αποθηκεύει στη συσκευή σας.
 • Το πρότυπο παντελόνι αποτελείται επίσης από ένα πουκάμισο. Αλλά, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το σχέδιό σας φτάνει μόνο μέχρι τη μέση.
 • Τώρα επιστρέψτε στο Roblox και ανοίξτε την καρτέλα Η δημιουργία μου.
 • Θα δείτε επιλογές από παντελόνια, πουκάμισα και μπλουζάκια στην αριστερή πλευρά. Επιλέξτε όποιο στοιχείο θέλετε να ανεβάσετε.
 • Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή αρχείου και περιηγηθείτε στο αποθηκευμένο σχέδιο.
 • Προσθέστε ένα μοναδικό όνομα για αυτό το ρούχο για να το θυμάστε όταν επισκέπτεστε το απόθεμα.
 • Τώρα πατήστε upload και δώστε λίγο χρόνο να φορτώσει.
 • Θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να λάβετε εποπτεία από το Roblox για να το φορέσει ο χαρακτήρας σας. Μέχρι τότε, θα εμφανίζεται ως εικονίδιο.
 • Μπορείτε επίσης να πουλήσετε τη δημιουργία σας στο Roblox δημιουργώντας ομάδες.

συμπέρασμα

Το πρότυπο ρούχων Roblox είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να δημιουργήσετε ρούχα επώνυμων σχεδιαστών για το Avatar σας. Είναι απλώς μια άλλη πτυχή της χρήσης της δημιουργικότητάς σας για να αλληλεπιδράσετε με το παιχνίδι. Ακολουθήστε τις παραπάνω οδηγίες για τη δημιουργία των σχεδίων σας. Μπορείτε να επισκεφτείτε τον επίσημο ιστότοπο της Roblox για περισσότερες απορίες.

Μοιραστείτε την εμπειρία σας μαζί μας στην ενότητα σχολίων, θα θέλαμε να ακούσουμε.