Rbx.flip

Rbx.flip

Σας αρέσουν τα τυχερά παιχνίδια; Είστε ενήμεροι για rbx.flip ? Εάν είναι έτσι, βρίσκεστε στη σωστή σελίδα για να δώσετε πλήρεις πληροφορίες σχετικά με τον συναρπαστικό ιστότοπο τζόγου που σας προσφέρει τζάκποτ, κέρματα και πολλά άλλα αντικείμενα.

Σήμερα, οι προγραμματιστές έρχονται με συναρπαστικά παιχνίδια και προσελκύουν παίκτες σε όλες τις χώρες, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών, της Αυστραλίας, του Καναδά κ.λπ. Σήμερα με αυτό το άρθρο, ας δούμε αναλυτικά αυτόν τον συναρπαστικό ιστότοπο τυχερών παιχνιδιών. Πριν το καταλάβουμε αυτό, ας πούμε μερικά λόγια για το Roblox και το Robux.

Πίνακας περιεχομένωνΤι είναι το Roblox; (Κέρδισε βραβεία κύρους στο Gaming)

Το Roblox είναι ένα διαδικτυακό βιντεοπαιχνίδι που γίνεται πιο δημοφιλές μέρα με τη μέρα γιατί εδώ, μπορείτε να το έχετε επιλογή για να αποκτήσετε το Robux (ένα ψηφιακό νόμισμα) που σας βοηθά να σχεδιάσετε το avatar σας σύμφωνα με την επιλογή σας.

Το παιχνίδι έχει λάβει τόσα πολλά βραβεία και το βραβείο BAFTA Games για το παιχνίδι EE Mobile της χρονιάς, το βραβείο Kids Choice και το αγαπημένο βιντεοπαιχνίδι. Κυκλοφόρησε το έτος 2006 από την Roblox Corporation.

Το Roblox έγινε το πιο δημοφιλές διαδικτυακό βιντεοπαιχνίδι σε όλες τις χώρες, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών, της Αυστραλίας, του Καναδά κ.λπ. Είστε αυτός που αγαπάτε το Roblox και βρίσκετε διαφορετικούς τρόπους για να κερδίσετε το Robux; Εάν ναι, τότε συνεχίστε να διαβάζετε το άρθρο.

Σχετικά με το rbx.flip;

 • Είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα τυχερών παιχνιδιών που διαθέτει 3 μοναδικές λειτουργίες παιχνιδιών. Μπορείτε να έχετε κέρματα, τζάκποτ, ψαλίδι χαρτιού.
 • Στο coinflips, δεν εμπλέκεται σπίτι. Πρέπει να δοκιμάσετε την τύχη σας απέναντι σε άλλους παίκτες.
 • Στην περιοχή του τζάκποτ, μπορείτε να κερδίσετε έως και 15 αντικείμενα με 15 δυνατότητες παικτών σε αυτό.
 • Από την άλλη πλευρά, το ψαλίδι βράχου είναι επίσης παρόμοιο με το coinflip εκτός από το ότι έχει το πρόσθετο στοιχείο του παίκτη.

Αλλά πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί γιατί σήμερα, πολλοί ιστότοποι απάτης έρχονται στις Ηνωμένες Πολιτείες και σας υπόσχονται να δώσετε δώρα, Robux, νομίσματα χωρίς κόστος. Αλλά προσπαθούν να κλέψουν τα προσωπικά σας στοιχεία και να βλάψουν το αναγνωριστικό του παιχνιδιού σας.

Προσδιορισμός:

 • Διεύθυνση url ιστότοπου: https://www.rbxflip.com/
 • Αναγνωριστικό email επικοινωνίας: twitter @rbxflip

Οι απαιτήσεις του τζάκποτ και των κερμάτων που πρέπει να γνωρίζετε:

Αν θέλετε να παίξετε τζάκποτ και κερματοδέκτη, τότε θα πρέπει να έχετε μια premium συνδρομή. Για να στοιχηματίσετε coinflip, θα πρέπει να έχετε 1-6 στοιχεία και για το τζάκποτ, θα πρέπει να είναι 1-3. Όταν κάνετε συναλλαγές, μπορεί να ενεργοποιηθεί σε όλους.

Ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσετε εάν δεν λάβατε πίσω τα στοιχεία:

Εάν έχετε παίξει καλά, αλλά εξακολουθείτε να μην έχετε λάβει αντικείμενα όπως κερματοδέκτη και τζάκποτ, πρέπει να επικοινωνήσετε με τη διεύθυνση email που αναφέρεται παραπάνω.

Πλεονεκτήματα:

 • Χρησιμοποιεί μια ασφαλή σύνδεση ιστού, δηλαδή HTTPS.

Μειονεκτήματα:

Παρά τα πλεονεκτήματα, υπάρχουν πολλά μειονεκτήματα από τη χρήση αυτού του ιστότοπου, όπως παρακάτω:

 • Ο ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας προσπάθησε να κρύψει την ταυτότητά του στο whois
 • Είναι μια πολύ νεανική ιστοσελίδα.
 • Προσφέρει υπηρεσίες τυχερών παιχνιδιών που είναι επιβλαβείς για τα παιδιά.

Είναι ο ιστότοπος απάτη ή νόμιμη;

Για να διασφαλίσετε ότι το rbx.flip είναι νόμιμο. έχουμε ελέγξει όλα τα σημαντικά στοιχεία που δείχνουν ότι ο ιστότοπος είναι νόμιμος. Ψάξαμε στο διαδίκτυο και διαπιστώσαμε ότι ο ιστότοπος είναι απάτη για διάφορους λόγους:

 • Βρέθηκαν λίγες αρνητικές κριτικές από τους παίκτες.
 • Δεν υπάρχει παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο Facebook, το Instagram, το Pinterest, το Twitter.
 • Ο ιστότοπος είναι πολύ νέος και απέτυχε να δημιουργήσει επισκεψιμότητα.
 • Αυξάνει τις δραστηριότητες τζόγου που είναι πολύ επιβλαβείς για το μέλλον του παιδιού.

Στις παραπάνω παραμέτρους, ο ιστότοπος είναι απάτη. Επομένως, δοκιμάστε τους άλλους ιστότοπους να βάλουν το Robux στον λογαριασμό σας.

Κριτικές χρηστών:

Ελέγξαμε τις κριτικές των χρηστών στο διαδίκτυο και διαπιστώσαμε ότι οι χρήστες είναι δυσαρεστημένοι με αυτό.

Λένε ότι ο ιστότοπος σας προσφέρει Robux και εμπόριο, αλλά τα αντικείμενα είναι πιθανό να κλαπούν, γεγονός που οδηγεί στον τερματισμό του λογαριασμού χωρίς καμία προειδοποίηση.

Συμπέρασμα:

Έχουμε δώσει όλες τις πληροφορίες που σχετίζονται με το rbx.flip. Ελλείψει αρνητικών κριτικών και παρουσίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι νεανικές ιστοσελίδες τη θεωρούν ιστοσελίδα απάτης. Τώρα λοιπόν εξαρτάται από εσάς αν θα πάτε για αυτόν τον ιστότοπο ή όχι.

Ποια ήταν η εμπειρία σας με αυτόν τον ιστότοπο τζόγου; Μοιραστείτε τα σχόλιά σας στην ενότητα σχολίων.