Smileactives Κριτικές από πελάτες Ελέγξτε τι λέει ο πελάτης;

Smileactives Κριτικές από πελάτες Ελέγξτε τι λέει ο πελάτης;

Διαβάστε τα πιο πρόσφατα Smileactives κριτικές ; 2022 Σύμφωνα με τον χρήστη, είναι το καλύτερο προϊόν. Είναι απαλό στο σμάλτο κάνει εξαιρετική δουλειά αφαιρώντας λεκέδες από τσάι. Διαβάστε περισσότερα?

Για ένα όμορφο χαμόγελο, χρειάζεστε ένα υγιές στοματικό σύστημα που ξεκινά με δυνατά λευκά δόντια. Πολυάριθμα προϊόντα στην αγορά ισχυρίζονται ότι λευκαίνουν τα δόντια σας με μία χρήση, αλλά, όλα είναι προσποιημένα. Επειδή η χρήση τέτοιων σκληρών χημικών θα καταστρέψει το σμάλτο σας.

Αυτό το άρθρο θα συζητήσει μια μάρκα που θα εμπλουτίσει την καθημερινή σας οδοντόκρεμα με ιδιότητες λεύκανσης δοντιών. Τώρα οι άνθρωποι των Ηνωμένων Πολιτειών μπορούν να έχουν ένα όμορφο χαμόγελο χωρίς πολλή ταλαιπωρία. Διαβάστε περισσότερα για να μάθετε περισσότερα.Πίνακας περιεχομένων

Τι είναι το smileactives.com;

Τα Smileactives φέρνουν επαναστατική φόρμουλα που λευκαίνει τα δόντια σας με την πάροδο του χρόνου, αγοράστε τακτικές χρήσεις. Υπάρχουν πολλά προϊόντα όπως τζελ λεύκανσης με οδοντόβουρτσα και στυλό λεύκανσης.

Η καλύτερη ιδιότητα είναι ότι είναι αποτελεσματικό σε όλους τους τύπους δοντιών. Ακόμα κι αν έχετε υποβληθεί σε κάποιες προηγούμενες οδοντιατρικές υπηρεσίες όπως οδοντοστοιχίες, στεφάνες, νικητές και συγκόλληση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα προϊόντα τους.

Τα αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν από άτομο σε άτομο ανάλογα με την πλάκα που εναποτίθεται στα δόντια τους. Αλλά θα δείτε κάποιες αλλαγές μέσα σε 3 έως 7 ημέρες από την τακτική χρήση. Πρέπει να παρακολουθείτε τις άλλες συνήθειές σας που επηρεάζουν το χρώμα ενός λευκού χαμόγελου, όπως τα φάρμακα και οι διατροφικές συνήθειες.

Το ζελέ λεύκανσης αποτελείται από 9% υπεροξείδιο του υδρογόνου. Πρέπει να το συνδυάσετε με την οδοντόκρεμα σας για να αποκτήσετε μια ισχυρή εμπειρία λεύκανσης δοντιών.

Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα για τις κριτικές Smileactives.

Προδιαγραφές

 • Δεν έχουν δώσει πληροφορίες σχετικά με τη διεύθυνση της αποθήκης ή του γραφείου τους.
 • Δεν υπάρχει διεύθυνση email στη σελίδα εξυπηρέτησης πελατών. Ωστόσο, μπορείτε να συνομιλήσετε απευθείας μαζί τους στο live chat room.
 • Για άμεση απάντηση, καλέστε τους στον αριθμό επικοινωνίας 888-575-5700.
 • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κύρια κάρτα, τη VISA ή τη χρεωστική/πιστωτική κάρτα σας για πληρωμή. Γίνονται δεκτές ηλεκτρονικές πληρωμές.
 • Η συναλλαγή παράδοσης ολοκληρώνεται εντός 5 έως 8 ημερών.
 • Δεν υπάρχουν χρεώσεις αποστολής για τους πελάτες στις Ηνωμένες Πολιτείες.
 • Για να επωφεληθείτε από την πολιτική επιστροφής χρημάτων, πρέπει να επιστρέψετε το προϊόν εντός 60 ημερών. Έχουν παράσχει την εγγύηση επιστροφής χρημάτων μας εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με την αγορά.

Θετικά σημεία

 • Η μάρκα έχει αναγνωριστεί σε διάφορες πλατφόρμες και τις πουλά σε διάφορα Ηλεκτρονικό Εμπόριο.
 • Είναι ένα παλιό domain με καλό δείκτη εμπιστοσύνης.
 • Χρησιμοποιούν προηγμένη τεχνολογία στις συνθέσεις τους και παράγουν αποτελεσματικά προϊόντα.
 • Η εγγύηση επιστροφής χρημάτων σάς επιτρέπει να λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα.

Αρνητικός καλύτερες στιγμές

 • Δεν έχουν κοινοποιήσει την ταυτότητα του κατόχου της επωνυμίας.
 • Ορισμένες αρνητικές κριτικές του Smileactives υπάρχουν σε ανοιχτές πηγές.

Είναι νόμιμη το smileactive; – Έλεγχος στοιχείων

Το Smile active είναι μια παλιά επωνυμία με πολλούς έμπιστους πελάτες. Έχουν δώσει ελκυστικές προσφορές όπως αγορά 1 πάρτε 1 δωρεάν με δωρεάν αποστολή. Υπάρχει μια σειρά προϊόντων που μπορείτε να συνδυάσετε για να έχετε ένα όμορφο χαμόγελο.

Συνιστάται να αποφεύγετε τη χρήση του power gel από μόνο του. Αντίθετα, ανακατέψτε το με την φθοριούχο ή μη φθοριούχο οδοντόκρεμα σας για να λάβετε θεραπεία λεύκανσης δοντιών που δεν είναι σκληρή για τα ούλα σας.

Σύμφωνα με τις κριτικές του Smileactives, μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα μέσα σε μια εβδομάδα, αλλά μόνο εάν το χρησιμοποιείτε συνεχώς κάθε φορά που βουρτσίζετε τα δόντια σας.

Είναι επίσης χρήσιμο στην αφαίρεση ισχυρών λεκέδων που προκαλούνται από τον καφέ, το κόκκινο κρασί, το κάπνισμα και το τσάι. Ο ιστότοπος είναι ασφαλής στη χρήση επειδή είναι διαπιστευμένος BBB. Βρήκαμε επίσης μια καλή βαθμολογία εμπιστοσύνης που καθορίζει τη νομιμότητά της.

Smileactives κριτικές από τους πελάτες;

 1. Αυτό το προϊόν είναι επίσης διαθέσιμο σε διάφορους γίγαντες του ηλεκτρονικού εμπορίου. Πολλά σχόλια δημοσιεύτηκαν σε ανοιχτές πηγές που μας βοήθησαν να προσδιορίσουμε την αξιοπιστία τους. Αυτά τα προϊόντα έλαβαν μέτρια βαθμολογία καταναλωτή 2,9 στα 5 αστέρια.
 2. Βρήκαμε ένα μείγμα για έλεγχο σε όλες τις πηγές. Πολλοί πελάτες είναι ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματά τους και δικαιολογούν ότι αυτό το προϊόν λειτουργεί όπως ισχυρίζεται.
 3. Υπάρχει μια επιλογή αυτόματης επαναφόρτισης που υπάρχει στον ιστότοπο, η οποία έχει αναστατώσει πολλούς πελάτες. Χρεώνονταν για νέα πακέτα κάθε μήνα εν αγνοία τους.
 4. Ακόμα κι αν επιλέξετε το δοκιμαστικό πακέτο, θα σας βάλουν στη μηνιαία συνδρομή. Οι υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών δεν είναι πολύ χρήσιμες και δεν παρέχουν καμία αξιόπιστη λύση.
 5. Μερικοί άνθρωποι παραπονέθηκαν ακόμη και ότι δεν είδαν αποτελέσματα. Θα προτείνουμε στους αναγνώστες μας να περάσουν από όλους τους όρους και τις πολιτικές πριν προβούν σε οποιαδήποτε σημαντική αγορά.

συμπέρασμα

Οι κριτικές του Smileactives υποδηλώνουν ότι δεν είναι η κορυφαία μάρκα σε προϊόντα λεύκανσης. Ψάχνετε για ένα κανονικό προϊόν που δεν περιέχει επιβλαβείς χημικές ουσίες και λειτουργεί αργά. Τότε αυτό μπορεί να είναι υπέροχο για εσάς. Αλλά για πελάτες που θέλουν άμεσα αποτελέσματα, δεν θα είστε ικανοποιημένοι με αυτήν την εταιρεία.

Μεσα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ Ναί
Βαθμολογία εμπιστοσύνης Υψηλός
Κριτικές πελατών Ναί
Κρυπτογράφηση SSL Ναί

Μοιραστείτε την εμπειρία σας μαζί μας στην ενότητα σχολίων. μας αρέσει να ακούμε νέα σας.