Squid Bright Green Field Review

Squid Bright Green Field Review

Λάβετε τις πιο πρόσφατες πληροφορίες για Squid Bright Green Field Review , Επίσης τη νέα τους κυκλοφορία και ενημερώσεις για την εκδήλωση.

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που αγαπούν τη μουσική. Κάποιοι από αυτούς λατρεύουν να τραγουδούν ή να παίζουν τους ρυθμούς τους, ενώ κάποιοι από αυτούς λατρεύουν να ακούν μουσική και την ακούνε κάθε μέρα ενημερώνοντας τον εαυτό τους με το νέο λανσάρισμα. Αυτό το άρθρο πρόκειται να συζητήσει ένα συγκρότημα που δεν εδρεύει στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά έχει γίνει διάσημο σε όλο τον κόσμο σε πολύ λιγότερο χρόνο. Αυτό το συγκρότημα έχει αποδείξει ότι η σκληρή δουλειά πάντα αποδίδει αν το κάνεις χωρίς ακάθαρτες προθέσεις.

Ένα συγκρότημα είναι μια ομάδα παθιασμένων ανθρώπων που επιδεικνύουν το ταλέντο τους σε σχέση με τη μουσική όπως τραγούδι, παίξιμο οργάνων, χορογραφία κ.λπ. σε μια σκηνή για να διασκεδάσουν το κοινό τους. Αυτό το άρθρο θα συζητήσει την ανασκόπηση του καλαμαριού για να δείτε τη βάση των θαυμαστών του. Για όσους δεν έχουν ιδέα για τι πράγμα μιλάμε, μείνετε συντονισμένοι με το άρθρο για να συγκεντρώσετε τις πλήρεις πληροφορίες. Έτσι, αυτό το άρθρο θα καλύψει και αυτό το ταξίδι τους από την αρχή και ίσως οι θαυμαστές της μπάντας να ενθουσιαστούν μετά την ανάγνωση.Πίνακας περιεχομένων

Τι είναι το καλαμάρι φωτεινό πράσινο πεδίο;

Οι Squid είναι ένα συγκρότημα που έχει αποκτήσει τεράστια βάση θαυμαστών. Πρόκειται για ένα post-punk συγκρότημα από το Μπράιτον της Αγγλίας που αποτελείται από πέντε μέλη. Επί του παρόντος, το συγκρότημα βρίσκεται στο Λονδίνο. Αυτό το συγκρότημα δημιουργήθηκε στο πανεπιστήμιο του Μπράιτον. Όλα τα μέλη έχουν συγκρουστεί εξίσου σε πειραματικό επίπεδο. Επίσης, το μεγαλύτερο μέρος αυτής της μπάντας είναι ότι όλα τα μέλη έχουν το ταλέντο να παίζουν πολλά όργανα.

Το συγκρότημα κυκλοφόρησε το ντεμπούτο του άλμπουμ EP στο Speedy Wunderground, Town Centre, 2019. Το πλήρες ντεμπούτο τους ήταν από τη Warp Records, στις 7 Μαΐου 2021. Το όνομα του άλμπουμ ήταν Bright Green Field. Αυτό το άρθρο θα ρίξει επίσης μια ματιά στην ανασκόπηση του καλαμαριού για να μάθετε περισσότερα για αυτό το συγκρότημα.

Μέλη του συγκροτήματος -

 • Anton Pearson – κιθάρα, μπάσο, δεύτερα φωνητικά (2017–σήμερα)
 • Ollie Judge – κωδικά φωνητικά, ντραμς (2017–σήμερα)
 • Arthur Leadbetter – πλήκτρα, έγχορδα, κρουστά (2017–σήμερα)
 • Louis Borlase – κιθάρα, μπάσο, δευτερεύοντα φωνητικά (2017–σήμερα)
 • Laurie Nankivell – μπάσο, χάλκινα, κρουστά (2017–σήμερα)

Όλα τα μέλη του συγκροτήματος είναι ακόμα ενεργά και το συγκρότημα γίνεται διάσημο. Οι άνθρωποι των Ηνωμένων Πολιτειών αγαπούν τη μουσική αυτού του συγκροτήματος. Το μέλος λανσάρει επίσης τα σινγκλ του ένα από αυτά είναι το 'Narrator' - το πρώτο σινγκλ του άλμπουμ - βρίσκει την αυθάδεια του τραγουδιστή/ντράμερ Ollie Judge να αμφισβητείται στον ηχητικό τόνο από την επιδέξιη απαλότητα της καλεσμένης τραγουδίστριας Martha Skye Murphy.

Σχετικά με το καλαμάρι φωτεινό πράσινο χωράφι-

Το Φωτεινό Πράσινο Πεδίο μια συλλογή ιδεών, περισσότερο ένας απολογισμός πολλαπλών απόψεων που ταιριάζουν με μια πραγματικότητα εξαιρετικά επικίνδυνη. Οι Squid άλλαξαν την εξερευνητική σύνθεση των γρήγορων, μηχανικών ρυθμών που συναντούν το σπειροειδές πανκ δεξιοτεχνίας της τζαζ και τα επαναπροώθησαν για πιο εκτεταμένες περιοχές που παραμένουν συνεπείς με την αξέχαστη σύσταση του Warp για τη μουσική μετά το είδος. Αυτό το άρθρο θα απελευθερώσει επίσης καλαμάρι φωτεινό πράσινο πεδίο ανασκόπηση.

Το αποτέλεσμα λαμβάνει υπόψη μια εντελώς ισχυρή δωρεάν ροή που ανακαλύπτει πώς να εκπληρώσει ένα ανόμοιο, αλλά σταθερά ισχυρό tracklist. Πράγματι, ακόμη και σε σημείο όπου οι μελωδίες συνομιλούν ελεύθερα μεταξύ τους. Η αντίστοιχη «Kid Racers» – μια πίστα που βλέπει τα αποσυρμένα γρήγορα ονειρεμένα οχήματα να οδηγούνται σε μια πλημμύρα φρικτής έντασης – φεύγει από εκεί που σταμάτησε επτά πίστες αργότερα με απειλητική νέα αυτοπεποίθηση στα καταστροφικά πιο κοντινά, «Leaflets».

Τι είναι η ανασκόπηση του καλαμαριού φωτεινού πράσινου αγρού-

Το είδος αυτού του άλμπουμ είναι Pop/Rock, Alternative/indie Rock. Η δισκογραφική είναι 'Warp'. Η λίστα κομματιών αποτελείται από τα ακόλουθα τραγούδια-

 • Πλατεία Ψήφισμα
 • Γ.Σ.Κ
 • Αφηγητής
 • Boy Racers
 • Κωπηλασία
 • Δημιουργός Ντοκιμαντέρ
 • 2010
 • Flyover
 • Peel St.
 • Global Groove
 • Φυλλάδια

Οι κριτικοί το έχουν βαθμολογήσει με τη βαθμολογία από 89 σε μια κλίμακα από το 1 έως το 100. Η βαθμολογία των θαυμαστών αντανακλά το 8,7 σε μια κλίμακα από το 1 έως το 10. Η βαθμολογία δείχνει ότι οι θαυμαστές είναι αρκετά ευχαριστημένοι με την απόδοση της μπάντας.

Συμπέρασμα-

Δεν υπάρχει καμία αβεβαιότητα ότι τα πέντε κομμάτια έχουν κάνει κάτι ασύλληπτα εξαιρετικό και τώρα απορρίπτουν μια επίσκεψη στην εξέδρα, ακόμα πιο νέα μουσική για αργότερα μέσα στη χρονιά – τίποτα δεν μπορεί να τους κρατήσει ακίνητους. Όλα είναι πιθανά για τον πραγματικά Squid. Συγκεντρώσαμε όλες τις πληροφορίες που βρήκαμε για αυτό το διάσημο συγκρότημα στο παραπάνω άρθρο. Θα θέλαμε πολύ να διαβάσουμε τις κριτικές των αναγνωστών μας εάν βρίσκουν ενδιαφέρον αυτό το άρθρο. Μη διστάσετε να ρίξετε τις απόψεις σας.